Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

FH am Meer mit Schwimmbad im Park

maks.  6   Gosta/Gostiju
94m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
94m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U prizemlju s podnim grijanjem (ljeto / zimski smještaj) nalaze se 1 veliki dnevni boravak / blagovaonica, 1 prostrana kuhinja (2014. godine) i 1 kupaonica s tušem, WC-om, sudoperom i dodatnim. Ručnik grijač. Na katu se nalazi 1 spavaća soba s bračnim krevetom i 2 spavaće sobe s 2 kreveta za 1 osobu i 1 WC-om s uslugom pranja rublja. Dodati. Dječji krevetić, sigurnosna vrata i visoka stolica dostupni su. Dnevni boravak ima 2 kožna fotelja i stolicu i veliki stol za blagovanje za 6 osoba. 1 vitrina i 2 ladice s krevetima pružaju dovoljno mjesta za pohranu. Tehnička oprema: TV u boji 81 cm, kabelski i satelitski sustav, DVD player, radio s CD playerom, besplatni bežični pristup internetu. Kuhinja sa svojom opremom nudi sve preduvjete za samoposluživanje: kuhalo za posuđe sa keramičkim pločicama i pećnicom, hladnjakom s odvojenim zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, 2 aparata za kavu (1 s jastučićima), kuhalom za vodu, ručnom mješalicom, glačalom, usisavačem i sl. 1 parkirno mjesto. Na raspolaganju je i 1 roštilj, vrtni stol s 6 udobnih vrtnih sjedalica, uključujući suncobran i 3 ležaljke za sunčanje.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 50 km Schipol

50 km

Kolodvor 10 km Schagen

10 km

Izlaz s autoceste 20 km Alkmaar

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Biciklom možete doći do prekrasne i zauzete pješčane plaže Sjevernog mora za oko 10 minuta, gdje možete plivati ​​u bilo kojem trenutku (uz niske plime i visoku plimu) na blago nagnutom moru. More, plaža, dine i beskrajno široka polja cvijeća čine okolicu Sint Maartenszee. Fascinantno more u svim godišnjim dobima, široka i čista pješčana plaža i krajolik dina s rezervata prirode i ptičjim svetištima, koji se spuštaju za duge šetnje, postupno se pretvaraju u veliko područje izvornog nizozemskog karaktera. Odavde, zbog središnjeg položaja između gradova Bergen, Den Helder i Schagen mnoge aktivnosti mogu se pokrenuti. Stoga su povijesni gradovi na IJsselmeeru i Alkmaaru (tržište sira), Haarlemu i Amsterdamu lako dostupni. Od Den Helder (22 km) možete jednostavno istražiti otok Texel biciklom. Isto tako, biciklističke ture kroz cvjetne polja, pašnjake, šume i dune krajolika za opuštanje. Djeca se mogu zabaviti na igralištu i nogometnim igralištima u parku, kao iu bazenu, na mini golfu ili na teniskim terenima. U kući se nalaze 2 mape u kojima se sastavljaju brojni izleti za mlade i stare. Nadalje, naći ćete i informacije o mogućim restoranskim posjetima i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 70 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Namjera je da naši stanari posjeduju kuću za odmor na kraju praznika. Na recepciji možete zatražiti i preuzimanje grada.

Uvjeti poništenja:

  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet. In der Coronazeit sind bei frühzeitiger Kontaktaufnahme individuelle Absprachen, wie Umbuchungen o.Ä., möglich und werden kundenfreundlich geregelt. Bitte sprechen Sie uns an.

ostale informacije:

Naša kuća se nalazi u privatnom parku bungalova. Tijekom vašeg boravka od recepcije će vas brinuti (vrlo ljubazno osoblje). Park ima suptropski bazen s priloženom saunom. Boravak u bazenu je besplatan za naše goste. Nadalje, u parku su 4 igrališta, kao i nogometno igralište s nogometnim golovima. Na raspolaganju su vam 1 mini golf i 2 teniska terena uz naknadu. Također je moguće iznajmiti bicikle na recepciji (uz nadoplatu). Na praonici na recepciji možete obaviti praonicu i osušiti odjeću.
Najbliži supermarket možete doći od Uskrsa do kraja jesenskih praznika na pješačkoj udaljenosti (oko 500m). U suprotnom možete doći do nekoliko supermarketa, z. U Callantsoog "Albert Heijn" iu Pettenu "Spar-Markt" u udaljenosti od 3 do 6 km. Najbliži glavni trgovački grad Schagen udaljen je oko 10 km.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj L. Schäfers

obitelj L. Schäfers

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 173550

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/173550.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina