Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Silvamare

Baltičko more Ruegen

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naša kuća za odmor Silvamare s 5 zvjezdica želi vam dobrodošlicu! Možete očekivati kuću za odmor s vrhunskom opremom: saunom, whirlpoolom, klima uređajem, 3 spavaće sobe (6 osoba), 2 kupaonice, terasom od 40 m² i lođom s izravnim pogledom na vrtove toplica Juliusruh. Lođa vas poziva da se opustite nakon posjeta sauni ili uživate u čaši vina prije spavanja uz morski dim. Plaža Schaabe, duga 10 kilometara, udaljena je od kuće za odmor svega 400 metara. U blizini se nalazi nekoliko restorana. Trgovine se nalaze u Altenkirchenu 2 km i Glowe 8 km od kuće za odmor.



Nisko stimulativno okruženje za alergičare! Baš ste dobrodošli!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.35 km

0.35 km

Jezero 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.9 km

0.9 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 160 km Laage Rostock

160 km

Kolodvor 25 km Bergen

25 km

Izlaz s autoceste 60 km A20

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor Silvamare, Breege - Juliusruh



Silva, to znači šuma: Novoizgrađena kuća za odmor nalazi se neposredno na njegovanim vrtovima toplica. Mare je more: šuma i more karakteriziraju krajolik na sjeveru Rügena. Fina pješčana plaža odmarališta Breege/Juliusruh na Baltičkom moru udaljena je samo nekoliko metara. Pogledajte lijevo i vidjet ćete svjetionike Cape Arkona nekoliko kilometara dalje. A s desne strane već ste na početnoj točki Schaabea, 12 kilometara jugoistočno proteženog rta s prekrasnom pješčanom plažom na strani Baltičkog mora i atmosferskim borovom šumom na kopnu. Oni zauzvrat nalaze svoju prirodnu granicu u "Breeger Boddenu".



Otvoreno more, šuma i kopnene vode blizu jedno drugom, nudi vam se fascinantna raznolikost, praktički na pragu vaše kuće za odmor Silvamare.



Bilo da odvojite vrijeme za slobodno vrijeme na plaži uz kupanje, igru ili šetnju plažom ili istražujete pješačke staze na Boddenu, idete li na biciklističku turu uređenim biciklističkim stazama ili na neki drugi način upoznajete okolinu području - ili jednostavno u Silvamareu u svim Ostanite u miru i osjećate se dobro: puno je moguće i obećava opuštajući odmor od uobičajene svakodnevice.



Breege, koji se još uvijek osjeća kao staro ribarsko mjesto na Boddenu, s puno šarma tradicije i tradicionalnog. Postoji dobar izbor restorana i malih trgovina. Iz stare luke možete ići na izlete brodom, primjerice na otok Hiddensee ili na Störtebeker festival. Također možete iznajmiti brod kao "vlastiti kapetan".



Na širem području poziva Nacionalni park Jasmund sa svojim kredastim liticama, koje vrijedi vidjeti i koje su za Rügen postale simbol posebne vrste. Brojna su izletišta koja vrijedi vidjeti i doživjeti u bližoj i daljoj okolici otoka Rügena. Mnoštvo informacija pronaći ćete u uredu turističkih informacija na adresi Wittower 5, u neposrednoj blizini Silvamarea.



Rügen nije samo najveći otok u Njemačkoj. Ujedno je i najraznovrsnija, a možda i najljepša sa šumom i morem:



Silvamare.



Ovo je ujedno i naziv kuće za odmor koju Vam nudimo za Vaš odmor. SILVAMARE je kuća za odmor s 5 zvjezdica udobnosti.



Moderna opremljenost s klima uređajem, whirlpoolom, saunom i priključkom na optičku mrežu čine ga posebnom vrstom "Well-Nest".



Nalazi se u novoizgrađenom građevinskom području i graniči izravno s prekrasnim parkom s vrlo starim stablima. Iz objekta imate izravan pristup parku. Prostrana lođa na katu s izravnim pristupom iz saune, opremljena stolicama, ležaljkama i stolom, također je okrenuta prema parku. SILVAMARE je tiho udaljen od glavne ceste. Moderno je namješten s otvorenim dnevnim boravkom/blagovaonom i integriranom kuhinjom. Ima 3 spavaće sobe za ukupno 6 odraslih osoba plus moguć pomoćni ležaj za malu djecu. Naći ćete dvije moderne kupaonice. Jedan dolje s WC-om i tušem, a drugi na katu s WC-om, tušem i whirlpoolom. Gore u susjedstvu možete ići u saunu. A ako želite izaći u hladnije vrijeme, otvorite vrata lođe! Možete se opustiti u 3 dobro opremljene spavaće sobe. Prvi je u prizemlju, s krevetom na opruge (160 x 200) i TV-om. Druga dva su na prvom katu. U glavnoj spavaćoj sobi također možete pronaći zasluženi odmor u krevetu s oprugama (180 x 200). TV uključen, direktan izlaz na lođu. U manjoj spavaćoj sobi s dva odvojena kreveta više gostiju može se udobno odmoriti i opustiti. Za malu djecu dostupan je podesivi krevetić.



Ostale značajke: U otvorenom dnevnom boravku pronaći ćete potpuno opremljenu kuhinju i ugodan prostor s kaminom. Povezanost kuće za odmor s najnovijom širokopojasnom svjetlovodnom tehnologijom omogućuje najbrže surfanje internetom. Dnevni boravak je opremljen velikim TV-om ravnog ekrana, radiom, DVD playerom i igraćom konzolom.



SILVAMARE je "Minergie kuća za uštedu energije" u tehnologiji izmjene topline s podnim grijanjem i klimatizacijom. To omogućuje postojanu ugodnu i podesivu temperaturu u svim prostorijama. Naša kuća za odmor nudi Vam ugodan odmor u SILVAMARE u bilo koje doba godine.



Radujemo se što ćete biti naši gosti!



Jörg i Dierk Kuczera



Kersten i Sonke Claussen


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 250 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Paket posteljine i ručnika može se rezervirati za 20,00 €, bez nadoplate za dječji krevetić i visoku stolicu. PAŽNJA U GLAVNOJ SEZONI IZNAJMLJUJEMO SAMO PUNE TJEDNE OD SUBOTE DO SUBOTE HVALA NA RAZUMIJEVANJU







Korištenje saune, klima uključeno u cijenu

Boravišnu pristojbu na licu mjesta zadržat će naš domar

Uvjeti poništenja:

  • Storniert der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne einen Nachmieter zu benennen, der den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist. Siehe Mietvertrag.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Grundstücksgemeinschaft
K. Claussen / Kuczera

K. Claussen / Kuczera

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 173798

Posljednje ažuriranje: 11.11.2023

Oglas je online od: 5 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/173798.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina