Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Castillo de Aguila

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Kuća je opremljena našim ukusom, a ne samo u svrhu iznajmljivanja "španjolske antike". Ima 2 klima uređaja, koja se mogu koristiti kao grijanje tijekom zimskih mjeseci, kao i centralno grijanje. Kamin je opremljen sustavom recirkulacije. Uz bazen je vanjski tuš.

Privatni bazen mjeri 4,5 x 9,5 metara i varira u dubini od 1 do 2 metra.
Iz objekta kao i iz kuće pruža se fantastičan panoramski pogled na planine i Sredozemno more sa svojom prekrasnom zaljevom Torre del Mar, danju i noću. Na vedro dan možete vidjeti Atlasove planine Maroko i stijene Gibraltara. Pogled na udaljenost do mora je oko 3 km, cestovna udaljenost oko 10 km.
Uživajte u tišini ruralnog Axarquia, očaravajućeg pogleda na obalu i neopisivo lijepih zalazaka sunca.
Broj licence ili registracije: VTAR/MA/02117

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Jezero 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 60 km Malaga

60 km

Kolodvor 50 km Malaga

50 km

Izlaz s autoceste 6 km Torrox

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Okružen maslinicima, Castillo se nalazi oko 50 km istočno od Malaga u blizini bijelog planinskog sela Torrox Pueblo i Nacionalnog parka Sierra Almijara. Nekretnina je visoka oko 400 m, na lijepoj površini od 5000 m2, djelomično prirodno lijevo, djelomično uređena s palmama, stablima i cvjetovima almijara.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Einbehalt bei Stornierung: 10% wenn ein Nachmieter verfügbar, 20% bei 60 Tage vor Mietbeginn, 40% bei 30 Tage vor Mietbeginn, 60% bei 20 Tage vor Mietbeginn und 100% bei weniger als 20 Tage.

ostale informacije:

Kula soba, dostupna s krovne terase, uključuje naše osobne stvari i stoga nije dio najam nekretnine. S krovne terase dolazi do tornja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.03.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Sabine K. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova

Vrlo ljubazan vlasnik i super menadžment na mjestu.
Jako smo uživali u odmoru, dobro smo se opustili, što je lako s ovim pogledom. ?

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2019

Valeria W. iz/od 12623 Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Raj na zemlji

Ako postoji riječ za ovo čarobno imanje, to je RAJ.
Puno toga smo već vidjeli, ali ono što nas je dočekalo na dolasku ostavilo nas je bez riječi. Prekrasna, mirna lokacija s fantastičnim pogledom na more, prekrasno uređen vrt s egzotičnim biljkama, stablima limuna i smokava, ukusno i stilski namještena i savršeno opremljena kuća s pripadajućim bazenom idealnim za kupanje jednostavno je jedinstvena. Ovakva idila odmah tjera da zaboravite na stresnu radnu svakodnevicu i samo se pitate: Je li to stvarno istina? Postoje li takvi stanovi za odmor doista još uvijek? Smještaj za odmor u kojem nema želje? Da, ovo je jedan! Sve odgovara 100% opisu.
Imanje nije samo nevjerojatno lijepo, već je i na osami. Mogli smo se divno opustiti od prve minute. Još uvijek možemo " greda natrag", što je vrlo dobro za dušu.
Vila je vrlo dobra polazna točka za posjet mnogim poznatim andaluzijskim gradovima, a zatim ponovno ulazak u mir i ljepotu Castilla. Poigralo se i vrijeme tijekom našeg boravka: uvijek između 23 i 30 stupnjeva. Savršeno za nas.
U blizini ima i mnogo trgovina, što je nama kao samodostatnosti bilo važno.
Cijela organizacija bila je jednostavna i brza. Ljubazni i kompetentni administrator također je dostupan odmah na licu mjesta.
Svakako se želimo vratiti.
Veliko hvala gospođi i gospodinu Westermannu što su nam dopustili da budemo gosti na ovom prekrasnom posjedu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2018

Gegine M. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opet i opet

Sad smo se već nekoliko tjedana vratili s godišnjeg odmora i opet nas stres i svakodnevica čvrsto stisnu. Kako je dobro da još uvijek razmišljamo o prekrasnim danima odmora u našem "malom raju" će konzumirati.
Već smo opisali Castillo prošle godine. Ipak, još jednom možemo potvrditi koliko je cijelo imanje lijepo, njegovano i opuštajuće.
Opet je bio odmor od prve minute. Čak se i rezervacija automobila za iznajmljivanje vrši na zahtjev stanodavca i preporučuje se.
Castillo je s ljubavlju obogaćen s nekoliko novih sitnica, primjerice tu je sada perilica posuđa, a otvor iz kuhinje u dnevni boravak ukrašen je arapskim lukom. Kao i prošle godine, ponovno smo bili potpuno očarani veličanstvenim kompleksom, prekrasnim biljkama, bazenom i ovim neopisivo lijepim pogledom. Sve u svemu, Castillo de Aguila se može samo toplo preporučiti. Već smo se ponovno prijavili za iduću godinu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2018

Rien en Griffioen iz/od Nederland

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan

De rit naar het huis vanult Torrox duurt twintig minute, and was voor ons elke keer weer een mool moment va de day. Kad je auto parkiran u blizini kuće, skrenite desno uz dvorac i ono što je tamo do achtertuin.... beschrijfelijk!
Kuća je kompletno završena, namještena sa istim detaljima. Daarnaast nudi privilegiju het house veel. The verhuurder is vrieendelijk en is all afspraken nagekomen. Apsolutno nema drugih načina za prijatelje i obitelj, ali ni za što! Rien en Griffioen-Nizozemska

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2017

Hans- Werner R. iz/od Minden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna kuća za odmor

Nažalost, tek sam danas primijetio da naša recenzija s prošlogodišnjeg odmora izgleda nije prihvaćena. Zato opet:
Ova kuća je stvarno prekrasna, stvarno se nema što prigovoriti. Najam, rent-a-car, opis kako doći tamo, opremanje kuće, vrt, bazen i pogled, jednostavno super. Sve kako je vlasnik opisao. Isto tako kontakt sa stanodavcem i upraviteljem na licu mjesta. Jako smo uživali u 3 tjedna i možemo preporučiti ovaj dom. Još jednom hvala i pozdrav iz Porta Westfalije, Rodenbergovi.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2017

Hartmut H. iz/od Rudersberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Dragulj u podnožju Sierra de Almijara

Umjesto recenzije, pismo vlasniku:
Pozdrav, Herr W... odsjeli smo u mnogim kućama za odmor u različitim zemljama, sve s bazenom i uglavnom na prekrasnoj lokaciji. Ali tvoj je bio najbolji! Odmah primijetite: i vlasnik živi ovdje i uredio si je lijepo. I kako lijepo. Detalji, birani s ljubavlju i postavljeni s puno estetskog osjećaja, tek tijekom dana dolaze do izražaja u svojoj raznolikosti. Supruga i ja bili smo jako oduševljeni jer smo i sami ljubitelji starog posuđa. Sve lijepo uređeno, nema kakena u željezariji, a kakav sjajan prekidač za svjetlo u kupaonici! Kuhinja je pravi muzej! Predivan spoj funkcionalnosti i estetike. Ništa ne nedostaje, ama baš ništa, i to rijetko doživiš. Razumno dobro uvježbano oko odmah će primijetiti vještinu i raznolikost ideja stanodavca. Veliki komplimenti tebi i tvojoj supruzi! Snimio sam 150 fotografija samo vašeg prekrasno zasađenog i uređenog vanjskog prostora - to sve govori. Uvijek imajte na oku divno postavljene glinene vrčeve.
Proveli smo divne dane. Samo jednom smo išli na more na kupanje. Ali puno smo putovali autom. Sa Schlosser-Reisenom otišli smo u Granadu s nevjerojatno impresivnom Alhambrom kao krunom. Sami smo se odvezli do Ronde, također do južnog vrha Španjolske do Tarife. Tamo smo mogli sudjelovati u posebnom iskustvu. Prve ptice selice bile su na putu za Afriku i vidjeli smo brojne orlove, supove, rode i još mnogo toga. Malagu i velike kupališne centre smo izbjegavali – nije to baš naš fazon. Bolje lijepa kuća za odmor s prekrasnim panoramskim pogledom.
Hvala. hvala obitelji Horn.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Richard K. iz/od Ratingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Mali raj na zemlji

Ovaj mali raj u Španjolskoj udaljen je nešto manje od pola sata vožnje od zračne luke Malaga. Bili smo uzbuđeni od prve minute. Čak je i komunikacija i8m prije toga bila uzorna. Rezervacija kuće, najam automobila - sve bez problema preko iznajmljivača. Koristeći vrlo detaljan opis kako doći, stigli smo do male "planine" stigao i vidio mali domicil, koji znamo samo sa sjajnih razglednica. Bazen s ugodnih 29°C. Prostrani dnevni boravak s 2 spavaće sobe. Vrlo lijepo namještena kuhinja i odličan vrt bili su naše mjesto odmora 2 tjedna. Tijekom dana uživali smo u svakoj minuti i morali smo shvatiti da je o svemu - zaista o svemu - razmišljano. Od zidanog roštilja preko malih pomoćnika u kuhinji do zabavnih predmeta za kupanje - sve je bilo tu. Kao samoopskrbljivač, ne morate ići daleko u Torrox - ondje možete pronaći sve što vam srce poželi - uključujući i jeftinu kupovinu. Što se same nekretnine tiče, treba reći da je u vrhunskom stanju - s prekrasnim pogledom na more. Nijedan drugi hotel nam nije mogao pružiti takav pogled. Prekrasna flora raste i uspijeva oko kuće - s tipičnim španjolskim kaktusima i palmama, kao i stablima smokava. Vrlo smo zadovoljni kućom - sigurno ćemo je ponovo rezervirati i toplo je preporučujemo ako tražite nesmetano - nevidljivo i rajsko mjesto.
Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo iznajmljivaču i veselimo se sljedećoj godini.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Regine M. iz/od Fluterschen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova

Svidjelo nam se naš prvi put u Castillo Aguila i tota. Odmor od kojeg ćemo još dugo živjeti. Čisto opuštanje od prve minute. Rezervacija kuće bila je dobro organizirana, a vlasnik se pobrinuo za odgovarajući najam automobila. Na aerodromu nas je pokupio djelatnik rent-a-cara i 15 minuta kasnije već smo bili na putu u našem rent-a-caru u smjeru Torroxa.
Već prvi pogled na kuću nas je natjerao da se rojimo. Fantastičan pogled na more, prekrasna terasa, prekrasan bazen s 28°, vrt - mali raj sa stablima limuna, smokvama, palmama, kaktusima, grožđem - sve je vrlo dobro održavano. Kuća ima veliki dnevni boravak-blagovaonicu, 2 spavaće sobe, veliku kupaonicu s tušem i WC-om i lijepu kuhinju koja ne ostavlja ništa nepoželjnim, od mikrovalne pećnice do Tupperwarea, sve je tu i ukusno namješteno s puno ljubavi. Do Torroxa se stiže za 20-ak minuta, tu su doktori, ljekarne i trgovine. U neposrednoj blizini nalaze se prekrasni golf tereni po vrlo povoljnim uvjetima. Sve u svemu, uživali smo u svakoj minuti ovog odmora, prekrasno smo se oporavili u ovom nevjerojatnom miru i već se veselimo idućoj godini. Rado bismo se vratili ovdje u ovaj mali raj, koji vam toplo preporučujemo. Ovom prilikom veliko hvala našim iznajmljivačima sve najbolje do sljedeće godine!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

prosinac 2016

Petra W. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor u prekrasnom smještaju

Proveli smo naše božićne praznike u Castillu i bilo nam je jako lijepo.
Nakon što smo malom cestom/stazom na planini stigli iznad Torroxa, položaj kuće može se opisati samo kao "nevjerojatan" opisati.
Zaista smo uživali u fantastičnom pogledu na more, prekrasnom mediteranskom vrtu i nevjerojatnim zalascima sunca. I sve je u kući ukusno namješteno, ništa ne nedostaje. U Mercadoni možete ići u kupovinu, uključujući i svježu robu. Nažalost, vrijeme je prebrzo prošlo. Imali smo puno sreće s vremenom, bilo je ugodno toplo i sunca je bilo svaki dan, samo jedan jaki pljusak na Božić. Castillo je definitivno mirno mjesto gdje možete ostaviti svakodnevicu iza sebe....
Još jedna pozitivna stvar koju treba spomenuti je posredovanje pri najmu automobila preko najmodavca.
Ovaj Božić će nam sigurno ostati u lijepom sjećanju, nismo mogli izabrati ljepše mjesto za njega i možemo ga samo preporučiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2016

Nadja iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

odlična usluga

U ovom trenutku želio bih ocijeniti dobru komunikaciju. Nažalost, nismo dobili rezervaciju jer je termin već bio rezerviran. No, samo nekoliko sati nakon upita dobili smo odgovor i čak se tražila alternativa - na inicijativu iznajmljivača. TOP ! Puno
Zahvaljujući.

listopad 2016

M + Y iz/od 30449 Hannover

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

san

Stigli smo natrag u Njemačku prije nekoliko dana i možemo odletjeti ravno natrag u fantastičnu fincu. Pogled na more je senzacionalan i nudi fantastične zalaske sunca. Nakon prekrasnog dana na plaži, uvijek smo uživali u pogledu na povratak. Rado bismo se vratili, uistinu prekrasna finca za individualiste!
Puno hvala za dobar provod!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Skijaški odmor, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka privat
gospodin J. Westermann

gospodin J. Westermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 174494

Posljednje ažuriranje: 06.12.2023

Oglas je online od: 5 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/174494.htm


«Castillo de Aguila» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina