Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

***** Vikendica "Little Escape"

zingst

maks.  6   Gosta/Gostiju
99m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
99m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Pozdrav :-)

Namjerno smo odabrali naziv "Little Escape" za našu kuću za odmor. S nama možete ostaviti svakodnevicu iza sebe, au isto vrijeme se osjećati kao kod kuće. Dizajnirali smo našu kuću za odmor onako kako i sami volimo ići na odmor: s najvišim standardima i velikom pažnjom za detalje. Time je stvoren skladan ambijent za opuštajući odmor u svakom trenutku. Za sunčanih proljetnih i ljetnih dana, "Little Escape" nudi svjež, svijetao ambijent, vrt i terasa pozivaju vas da se zadržite. U olujnim jesenskim vremenima i sretnim, mraznim zimskim svjetovima, to je ugodan dom s plinskim kaminom i saunom. Posljednje, ali ne manje važno, zbog toplih drvenih podova i pomno odabranog namještaja koji osiguravaju udobnost i ugodnu klimu u prostoriji.



Naša kuća za odmor je prostrana za dvoje turista, ali također nudi dovoljno mjesta za obitelji ili prijatelje do šest osoba. Zatim dvije kupaonice omogućuju glatku jutarnju rutinu, potpuno automatski aparat za kavu učinit će ostalo za dobar početak dana. Ovisno o godišnjem dobu, to se može skladno zaokružiti plinskim roštiljem na terasi ili u dnevnom boravku ispred plinskog kamina, prije nego što udobni kreveti s oprugama donesu miran san. Sauna je primamljiva tijekom cijele godine, vaša djeca imaju svoje kraljevstvo na tavanu.



Vaše utočište za odmor uključuje mali vrt i dva parkirna mjesta. Zapravo, uopće ne morate izlaziti iz kuće - ne bi li vas prekrasan gradić Zingst i prekrasna priroda namamili. Dajemo vam preporuke i puno drugih zanimljivih informacija u našoj kućnoj mapi, koja je spremna za vas.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 80 km Rostock-Laage

80 km

Kolodvor 15 km Barth

15 km

Izlaz s autoceste 80 km Rostock-Ost

80 km


Mjesto i položaj smještaja

Do svega u Zingstu možete doći za nekoliko minuta. Unatoč tome, u "Little Escape"-u je predivno tiho - nalazi se u središtu, ali tiho u rezidencijalnoj ulici s 30 zona.



Regija Fischland/Darß u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju mnoge ljude tjera na oduševljenje. To je uglavnom zbog netaknute prirode poput milja dugih bijelih pješčanih plaža i krajolika lagune. Životinje kao što su ždralovi selice ovdje se mogu obilato promatrati i mnogi ljudi s ponosom pronalaze ono što traže u jantaru. Sve je lako istražiti biciklom, mnogi hodaju na Schusterovom poniju.



Oni koji preferiraju shopping i odlaske u kafiće, u Zingstu su na pravom mjestu. Glavni grad na poluotoku nudi sve pogodnosti lječilišta na Baltičkom moru i ugodan stupanj urbanog štima: supermarketi, pekare, butici, wellness ponude, iznajmljivanje bicikala i brojni kafići, restorani i barovi dostupni su pješice za pet minuta iz "Kleinesburga". Nakon deset minuta hoda možete uživati u zalasku sunca na pristaništu Zingst ili prošetati plažom Baltičkog mora. Luka je također udaljena samo pet minuta.



Regija je posebno popularna među ljubiteljima fotografije jer se ovdje mogu pronaći razni motivi. Selo umjetnika


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 21 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Plaća se boravišna pristojba od 2,60 EUR po osobi po noćenju. Naplatit će se jednokratna naknada od 15,00 EUR po transakciji. Kada dođete, kreveti su već pospremljeni za vas i ručnici su spremni. Set za pranje po osobi uključuje: 1 ručnik za kupanje, 2 ručnika za ruke, 1 ručnik za sapun, 1 ručnik za saunu.

Uvjeti poništenja:

  • Die Reiserücktrittsgebühren betragen: -bis zum 45. Tag vor Ferienwohnungsübernahme 15% (mindestens 30,00 EUR) -vom 44. Tag bis 30. Tag vor Ferienwohnungsübernahme 50% -ab dem 29. Tag bis 1 Tag vor Ferienwohnungsübernahme 80% jeweils des Mietpreises zzgl.

ostale informacije:

Naš "Little Escape" je s ljubavlju opremljena kuća prilagođena djeci. Mališani su dobro zbrinuti s visokom stolicom, krevetićem, puno igračaka, ručnim kolicima za put do plaže, skloništem za plažu i igračkama za pijesak. A navečer će iznemoglu djecu brzo uspavati zgodna radio igrana priča.



Iako jako volimo životinje, odlučili smo ponuditi naš "Little Escape" kao kuću prikladnu za alergičare. Nažalost, kućni ljubimci nisu dopušteni.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.02.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2019

Patrick M. iz/od 91207 Lauf

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub an der Ostsee

Wir durften Ende Februar während eines Kurztrips an die Ostsee 4 Nächte in dieser tollen Unterkunft verbringen. Der Kleinen Flucht fehlt es wirklich an nichts und wir haben uns von der ersten Sekunde an heimelig wohlgefühlt. Der tolle Kamin und die Sauna haben uns gerade nach langen Wanderungen durch Wind und Wetter besonders gut gefallen. Die Küche ist perfekt ausgestattet und hat uns als passionierte Hobbyköche besonders gut gefallen. Die Kleine Flucht ist sehr zentral aber trotzdem ruhig gelegen. Die Seebrücke in Zingst und die Strandpromenade erreicht man zu Fuß in ca. 10-15 Minuten. Auch andere Ziele an der Ostsee wie Rügen, Warnemünde oder Rostock sind locker unter einer Stunde mit dem Auto zu erreichen. Wir hatten eine tolle Zeit und hoffen bald wieder Gast sein zu können in der Kleinen Flucht.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Axel und Jasmin Ricke GbR
gospođa J. Ricke

gospođa J. Ricke

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 175131

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/175131.htm

Gospođa Jasmin Ricke

Geibelstraße 38d

22303 Hamburg

017626068412

DE 43/197/04391


«***** Vikendica "Little Escape"» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina