Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

VILLA BELINA

Croatia,Dalmatia,Omiš

maks.  10   Gosta/Gostiju
360m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
360m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 11.05 do 19.05.2024
Dijelovi

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

49 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 11.05 do 19.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

49 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s TV-om, potpuno opremljena kuhinja s kuhinjskim otokom i blagovaonom, staklena vrata prema dijelu bazena. Spavaća soba br1 s bračnim krevetom, kupaonicom, klima uređajem, pogledom na bazen. WC.
Donji kat nudi saunu i teretanu s TV-om, klimom i tušem.
Na prvom katu se nalazi spavaća soba br. 2 s bračnim krevetom, kupaonica, balkon, klima uređaj. Spavaća soba br3 s dva kreveta + kauč na razvlačenje za 1 osobu, pripadajućom kupaonicom, klimom, balkonom. Spavaća soba br4 s bračnim krevetom, klima uređajem, kupaonicom, balkonom. Igraonica s PS4, kaučem (može se otvoriti u krevetu), TV-om i klima uređajima.
Vanjski nudi grijani bazen površine 32 m2 s masažom, sunčalište s 8 ležaljki, vanjski blagovaonicu s roštiljem. Uživajte na otvorenom okruženom aromatičnim mediteranskim biljkama. Tu su i garaža za jedan automobil, stolni tenis i pikado (mogu se koristiti vani).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 42 km Split

42 km

Kolodvor 25 km Split

25 km

Izlaz s autoceste 10 km Blato na Cetini

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Belina je novoizgrađena vila u tipičnom mediteranskom stilu, potpuno opremljena svime što vam je potrebno za ugodan boravak, u malom selu Gata s potpunom privatnošću na vrlo mirnom i netaknutom području. Udaljen je samo 26 km (30 minuta vožnje) do poznatog Splita sa svojom velikom poviješću i 8 km (10 minuta vožnje) od malog mjesta Omiša, pješčane i šljunčane plaže, rijeke Cetine, brojnih restorana i brojnih aktivnosti koje su mali grad Ponuda Omiša. Najbliži mini market nalazi se na pješačkoj udaljenosti (500m) a supermarket je 8km udaljen u Omišu. Iz bazena imate prekrasan pogled na planine, na selo. Područje je vrlo netaknuto, tiho i pruža istinski opuštajući i bez stresa koji ste zaslužili. S druge strane, ako tražite neku zabavu, rijeke Omiš i Cetina nude mnoge aktivnosti poput raftinga, zip-linija, izleta brodom na rijeku i otok Brač, sportove na vodi ... i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Postoji mogućnost naručivanja namirnica, imamo kolegu iz tvrtke Poljane Prom koja obavlja kompletnu opskrbu jahti, vila, a možete naručiti sve ponuđene u velikim supermarketima, dostaviti ih u vilu u dogovoreno vrijeme, plaćaju se s kreditnom karticom ili gotovinom nakon što je isporučite i provjerite. Sve što trebate učiniti jest poslati nam poruku e-pošte s popisom namirnica sa svim sitnim detaljima kao što su količina, težina, vrsta ostalih bitnih detalja kako biste dobili sve što je moguće preciznije. Naše iskustvo s gostima koji su koristili ovu uslugu je više nego pozitivno, vrlo dobro i štedi vam vrijeme odmora u nepoznatim trgovinama!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Andy R. iz/od Stroud

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

PERFEKTNA Vila

Savršena vila

Upravo smo se vratili nakon nevjerojatnih dva tjedna provedenih u vili Belina. Vila nas je potpuno oduševila u svakom pogledu. Vrlo je moderna kuća i savršeno je opremljena sa svime što nam je trebalo. Svaka soba ima prekrasno privatno kupatilo s tušem. Sala za igre i stolni tenis u garaži zabavljali su djecu (i odrasle). Prostorija s teretanom i saunom dobrodošla je nadogradnja. Trgovina i kafić su u pješačkoj udaljenosti od kuće, a okolica je predivna. Možete se penjati na planinu od vile ili samo uživati uz bazen i gledati zalazak sunca iznad planina. Nikad nam nije dosadilo nevjerojatno pogledom na planine i promatranje zvijezda u večernjim satima gdje je malo svjetlosnog onečišćenja.

Vila se nalazi u polururalnom području u gradu Gata, pa je vrlo tiha, ali ima vrlo jednostavan pristup (7 minuta vožnje autom) do Omiša. Omiš je prekrasan grad, smješten na ušću rijeke Cetine, okružen prekrasnim stijenama. Ima bezbroj restorana i prekrasnu plažu i marinu. Mnoge smo večeri provodili u Omišu uživajući u izvrsnoj atmosferi i iznenađujuće pristupačnoj hrani. Iznad grada je utvrda Starigrad koja svakako vrijedi posjetiti! Prilično je dugačak put, ali pogledi su jednostavno zadivljujući.

Jedna od najboljih stvari u vezi vile je divna vlasnica, Dragana. Uvijek je odmah tu da odgovori na pitanja i vrlo pažljiva. Osjećali smo se kao da smo stekli novog prijatelja do trenutka kada smo otišli. Ona čisti bazen svaki drugi dan, ali je nikad ne viđate (osim ako vi to želite). Posebno smo cijenili sve dodatne dodire i gostoprimstvo (poput oraščićnog rakije!). Ne bih oklijevao vratiti se u vilu Belina i toplo je preporučujem svima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Jana P. iz/od Hamburg

4,6
5 5 5 3 5
Prikaži njemački

Odličan odmor

Odmorili smo u Villi Belina sa 6 odraslih i 3 djece u srpnju ove godine i toplo je preporučujemo! Ništa nam nije nedostajalo, kuća je bila vrlo dobro održavana i nalazi se na mirnoj lokaciji u blizini Omiša. Međutim, ako želite ići na plažu, potreban vam je automobil. Do supermarketa također možete doći pješice za 15 minuta. Sveukupno, bili smo vrlo zadovoljni i možemo zamisliti da se sljedeće godine ponovno vratimo u Villu Belina.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka M. Feriehome

tvrtka M. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluge najma pažljivo odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup u kojem želimo pronaći savršeno mjesto za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile su smještene u središnjoj Dalmaciji, koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost željeli aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Mi obavljamo osobnu provjeru svake nekretnine i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik smještaja prikazanog na ovim stranicama, zajamčena je najbolja cijena. Gledajući naprijed govoreći s vama :) FerieHome tim


Dalji smještaji od tvrtka M. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Feriehome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 175366

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/175366.htm


« VILLA BELINA» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 11.05 do 19.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina