Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Notre Rêve

maks.  5   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
55m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

16 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Naša mala kućica "Notre Rêve" nalazi se u mirnoj četvrti Les Ayguades između mjesta Narbonne-Plage i Gruissan u naselju Les Lagunes du Soleil, na samoj plavoj laguni i samo 400 metara od prekrasnih pješčanih plaža Golfe du Lyon. U našoj kući s oko 55 četvornih metara stambenog prostora na 2 kata možete provesti bezbrižan odmor. Kuća je ukusna i potpuna, izvan mjesnog standarda izvan opreme. Čak i uz čašu vina u večernjim satima možete uživati u večernjem suncu na terasi (prema jugozapadu) i prepustiti umu da luta. Uz potpuno opremljenu kuhinju, kuća ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak / blagovaonicu, kupaonicu s tušem i WC te odvojeni WC za goste. Na maloj drugoj terasi možete se sunčati. Četiri bicikla su na raspolaganju našim gostima i uključena su u cijenu. Ne previše udaljeni bazen poziva vas da se ohladite i posebno je popularan kod djece. Privatno parkiralište nalazi se u blizini kuće, udaljeno oko 50m.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 45 km Beziers

45 km

Kolodvor 20 km Narbonne

20 km

Izlaz s autoceste 11 km Narbonne Est

11 km


Mjesto i položaj smještaja

Izleti i okolica: Languedoc-Roussillon je područje prepuno kulturnih znamenitosti, prekrasnih krajolika i golemih nacionalnih parkova. U bezbrojnim dvorcima možete blisko proživjeti uzbudljivu prošlost katara. Bez sumnje, kompleks dvoraca u Carcassonneu je najveći u Europi i stavlja posjetitelja u drugo doba. Avanture i bajkoviti filmovi kao što su Robin Hood i Trnoružica pronašli su ovdje povijesnu pozadinu i idealnu pozadinu. Avanturisti i ljubitelji vodenih sportova doživjet će nezaboravne doživljaje prirode u kanjonima i kanjonima. Posebno se preporučuju izleti u kanjon Tarn, centar za kajak roquebrun ili moćne klance Ardechea, a Canal du Midi povezuje Atlantski ocean i Sredozemno more i lako je dostupan iz naše kuće za odmor. Opremljene biciklističke staze pod sjenovitim popločenim drvećem platana i idiličnim mjestima za uzgoj. U mnogim gradovima kulturna blaga često čekaju zainteresirane posjetitelje. Što se tiče španjolske granice, prostrane pješčane plaže, koje nikad nisu pretrpane ni u ljetnoj sezoni, jamče sigurno plivanje. Često dobro očuvana gradska središta sa svojim impozantnim starim gradovima nude poseban duh. Narbonne s moćnom katedralom i Nimesom s najvećim amfiteatrom zasigurno su najvažnije. No Pont du Gard je vjerojatno najimpresivnije svjedočanstvo rimske arhitekture.
Lanac jezera i masiv La Clapea: Lanac jezera Etang de Ayguades proteže se poput bisera duž plaža Mediterana. Vodena površina u našoj kući za odmor je jedinstvena i nudi sve vrste sportova na vodi, a osobito surf stanica i škola Etang de Mateille imaju izvrsnu opremu. Početnici i napredni ljudi ovdje nalaze najbolje uvjete. Pogled s palube restorana surf škole preko lanca jezera donosi impresivne impresije jedinstvenog morskog i jezerskog krajolika. Šetači na plaži, šetači, moreplovci i trkači uživaju u raznolikom krajoliku i zdravoj morskoj klimi.

Planinski masiv La Clape, koji se graniči s kućom za odmor, predstavlja više od 100 četvornih kilometara i određen je kao prirodni rezervat, što je jedinstvena prirodna pozadina. Planinari, penjači i brdski biciklisti ovdje dobivaju novac. Penjači će pronaći različite razine težine i uživati u izazovima koje ovaj veličanstveni stjenoviti masiv nudi pod južnim suncem.

Također možete uživati na označenim biciklističkim stazama duž Canal du Midi i Canal de la Robine. Kanali se vijugaju kroz prekrasne prirodne krajolike, obrubljene i zasjenjene stoljetnim plantanima i pružaju turistima uvijek jedinstvena iznenađenja flore i faune. U selima na obali, čini se da je vrijeme stalo i svugdje su lijepa piknik mjesta.
No, oko našeg odmorišta, pojavile su se izvrsne biciklističke staze, koje iznova i iznova pozivaju na opsežne i raznovrsne jednodnevne izlete. Osim toga, sve trgovine su dostupne biciklom.

Naučili smo voljeti ovaj veliki raj za odmor tijekom godina i uvijek smo sretni kada putovanje počne otkrivati nešto novo u Languedocu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Voda, porezi i struja u mjesecima od travnja do listopada uključeni su u najam. Četiri bicikla su na raspolaganju besplatno. U razdoblju od studenog do ožujka naplaćuje se dodatnih 0,25 € / kwh. Povećanje s uzimanjem psa za 10 €. Posteljina / ručnici se mogu unajmiti ako je potrebno uz naknadu.

Uvjeti poništenja:

  • Die Stornobedingungen sind im Mietvertrag ausführlich beschrieben.

ostale informacije:

Dolazak u kuću za odmor: Dan dolaska je po dogovoru. Najbliže zračne luke su Beziers (35 km), Montpellier (75 km), Girona (150 km) i Barcelona (270 km). Iz Njemačke, možete koristiti zračne luke Dortmund-Barcelona, Dusseldorf / Weeze-Girona / Beziers, Bremen-Girona / Beziers ili Magdeburg odredište s Ryan Air ili Easyjet letjeti vrlo jeftino. Često je kombinacija letenja i najma automobila jeftinija od putovanja automobilom. To se obično događa posebno za srednju sezonu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2022

Michaela L. iz/od Bremen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se!

U kolovozu 2022. proveli smo 2 prekrasna tjedna odmora s 2 odrasle osobe i 3 djece u ovoj prekrasnoj kući za odmor. Zbog sjajne preliminarne podrške i odličnih putnih savjeta gazdarice, stigli smo puni iščekivanja i apsolutno nismo bili razočarani. Kuća je vrhunska i kvalitetna, vrlo čista iu stvarno dobrom stanju.
Područje oko kuće je ugodno mirno. S ljubavlju zasađena i uređena terasa vrlo je primamljiva, a bazen odmah iza ugla je izvrstan za rashlađivanje između. Kolovoz 2022. bio je vrlo vruć i sparan. Srećom, kuća je opremljena i sa 2 ventilatora. Okolina je vrlo atraktivna. Restorani, tržnice i trgovina nalaze se odmah iza ugla. Do mora se može stići za nekoliko minuta hoda, u blizini se nalaze mnoga mjesta koja vrijedi vidjeti s puno kulture, južnofrancuskog načina života, povijesti i šarmantnog krajolika nudi nebrojene mogućnosti izleta.
Područje je također izvrsno za sportove na vodi. Sa sobom smo imali SUB koji se može koristiti u laguni i uz more. U drugom tjednu smo imali jak vjetar, idealan za jedrenje na dasci i kajtanje.
Za nas je ova kuća za odmor bila prava sreća. Ovdje je sve za uživanje u lijepom, raznolikom i ugodnom odmoru. Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2022

Vanessa W. iz/od Leopoldshöhe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se!

Proveli smo dva lijepa tjedna u Gruissanu. Kuća za odmor ima sve što vam je potrebno i tamo smo se osjećali vrlo ugodno s četiri osobe. Do plaže je samo nekoliko koraka, restorani i trgovine su na pješačkoj udaljenosti, a bicikli su također mobilni. Gruissan je lijepo mjesto s puno šarma, a područje nudi brojne mogućnosti za izlete. Kontakt s gazdaricom bio je srdačan, nekompliciran i gladak. Jasna preporuka!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Daniel K. iz/od Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

5 zvjezdica.

Mi kao obitelj s dvoje djece (6.11) možemo samo potvrditi prethodne detaljne pozitivne ocjene. Jednostavno se nema što prigovoriti. Vrlo prijateljski kontakt, super opremljena kuća.
Opis i slike točno odgovaraju onome što tamo možete očekivati.
Bila su to dva prekrasna tjedna odmora.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Rene B. iz/od Wadern

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gut ausgestattetes Ferienhaus

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet was man im Alltag braucht, es wurde an alles gedacht. Es ist sehr gepflegt und sauber. Die Lage innerhalb der Anlage ist prima, man bekommt vom Parkplatz so gut wie nichts mit, hat aber trotzdem nicht weit zum eigenen Parkplatz. Der Kontakt zum Vermieter und der Hausverwaltung war ganz unkompliziert und freundlich. Gerne wieder.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2020

Uli H. iz/od Nettetal

4,3
4.5 4.5 4.5 3 5

perfekt

Wir haben tolle 2 Wochen dort verbracht. Es handelt sich vermutlich um eins der besten Häuser in Bereich Les Aygueades. ...und wir haben schon einige dort gemietet.
Es ist alles vorhanden, von Spülmaschine und Mikrowelle, Backofen, Waschmaschine etc etc. ..kleines Manko ist vielleicht der etwas zu kleine Kühlschrank, aber das ist "Kritik auf hohen Niveau".

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2020

Olga iz/od Bielefeld

5,0
5 5 5 5 5

Einfach perfekt!

Wir können uns den früheren Bewertungen nur anschließen. Der Kontakt zur Fam.W. war super, alles unkompliziert und schnell geregelt.
Das Häuschen liebevoll eingerichtet und sehr gut ausgestattet( man braucht von zu Hause praktisch nichts ,außer Kleidung, mitzunehmen: kein Geschirr, keine Strandsachen, keine Unterhaltungsgegenstände -alles da).
Der Strand ist weitläufig, das Meer -eher kalt, es ist oft windig, alternativ kann man mit den Fahrrädern zum Strand in der Lagune nach Gruissan fahren(ca 20Min.) , da ist es ruhiger, das Wasser ist wärmer.
Zahlreiche Ausflugsziele gibt es in der Umgebung-unbedingt nutzen!
Vielen Dank für diesen wunderschönen Urlaub!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2019

T. B. iz/od 91154 Roth

5,0
5 5 5 5

Notre rêve = un rêve

Der Name des kleinen Häuschens hält was es verspricht !
Es ist wirklich ein kleiner Traum.
Wir Drei und unsere zwei Vierbeiner haben uns dort richtig wohl gefühlt und den Urlaub genossen. Vom Haus, über den Strand und den dort gebotenen Möglichkeiten, vom nahegelegnen Gruissan bis über das lebendige Narbonne, oder das unglaubliche Carcassonne, alles war richtig toll.
Danke für den netten Kontakt zu Fam. Wulfkuhle und die ebenso nette Frau F. V.
Gerne mal wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Claudia D. iz/od 40625 Düsseldorf

5,0
5 5 5 5

Abwechslungsreicher Urlaub

Zuallererst muss ich den netten Kontakt zu Frau Wulfkuhle erwähnen. So bemühte und nette Vermieter hatten wir noch nie. Ein Dank nochmal an dieser Stelle!

Das Haus, in dem wir 2 Wochen verbrachten, ist sehr gut ausgestattet. Geschirr, Besteck ist in mehr als ausreichendem Maße vorhanden! Mein Mann war kurz davor, mir anlässlich meines Geburtstages, den ich während unseres Urlaubes feierte, einen Kuchen zu backen. Nur 38 Grad Außentemperatur konnten ihn stoppen.
Die Küche hätte es hergegeben.

Spiele, gute (!) Bücher, Beschreibung der Umgebung, Fernseher, eine kleine Musikanlage, alles vorhanden!
Die Terasse ist sehr gemütlich, der Oleander ist so hoch und dicht, dass man vom Weg aus nicht gesehen wird, wenn man draußen sitzt.
Sowohl ein Elektro-, als auch ein Kohlegrill stehen zur Verfügung.

Wir waren sowohl in der Lagune, als auch im Meer schwimmen. Die Lagune hatten wir bis zum nachmittag fast für uns allein!
Auch der nahe Strand war nie überlaufen! Im Gegenteil. Es gab noch nichtmal eine 3. Reihe.
Allerdings: Das Mittelmeer ist an dieser Stelle selbst im August keine "Badewanne". Sprich: Die Temperatur lag deutlich unter dem, was ich erwartet habe.
Das war nicht schlimm, denn bei 38 Grad war eine Abkühlung durchaus willkommen.
Allerdings blies an manchen Tagen ein sehr starker Wind, so dass ein Strandbesuch nicht in Frage kam.
Es wäre aber auch zu schade gewesen, hätte man den Urlaub ausschließlich am Strand verbracht, bei dieser Umgebung!

Gruissan selbst ist sehr hüsch, vor allem mit dem kleinen Markt, der sich 3 x wöchentlich durch die Gassen zieht. Vom Barbarossa-Turm aus hat man einen schönen Blick über die Landschaft!
Narbonne in 15 km Entfernung ist auch sehr sehenswert, ganz zu schweigen von Carcassonne, das man unbedingt gesehen haben sollte, wenn man in dieser Gegend Urlaub macht.

Einkaufsmöglichkeiten in ca. 6-10 minütiger Entfernung (Intermarché + Lidl) oder in Narbonne (Carrefour), ca. 15 km.

Fazit: Ein schöner, abwechslungsreicher Urlaub.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

prosinac 2018

Koch C. iz/od 31848 Bad Münder

5,0
5 5 5 5

Wunderschönes Haus

Waren das dritte Mal hier und haben uns wieder sehr wohl gefühlt! Das Haus ist sehr liebevoll eingerichtet und perfekt ausgestattet!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Rocky17 iz/od 30655

5,0
5 5 5 5

Traumhaft in ruhiger Lage

Wir waren für zwei Wochen in dem sehr schönen Ferienhaus und haben uns sehr wohl gefühlt. Es ist ein idealer Ort zur Entspannung.
Das Haus ist perfekt ausgestattet mit einer sehr netten und einladenden Einrichtung und hat eine super Lage: Nur weniger Meter zum See/Lagune und weniger als 10 Minuten Fußweg zum kilometerlangen Sandstrand.

Eine Bäckerei und ein Restaurant sind nur wenige Meter entfernt.

Vom Haus aus lassen sich auch ideal Fahrradtouren durch die schöne Region rund um Gruissan/Narbonne starten oder Wanderungen durch das anliegende Gebirge La Clape mit schönen Wein Châteaus starten.

Insgesamt war es eine tolle Zeit und wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa M. Wulfkuhle

gospođa M. Wulfkuhle

Ovo lijepo mjesto otkrili smo tijekom studentskih dana. Tada s autodomom u pokretu, u potrazi za ultimativnim mjestom za surfanje. Od tada, ostajemo vjerni regiji svojim jedinstvenim prirodnim krajolikom i redovito koristimo našu kuću za proljeće i jesen uživamo u planinarenju i biciklizmu kroz masiv La Clapea, u kombinaciji s jedinstvenim pogledom na Sredozemno more. Noćenje dvoraca i zgrada grijehe ne može se naći ovdje. Priroda je netaknuta. Plaže su prostrane, sigurne i popularne u obiteljima s djecom. Na kraju dana možete jednostavno uživati u zalazećem suncu uz čašu vina na terasi ili u brojnim restoranima u starom gradu Gruissan koji vrijedi vidjeti.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 184887

Posljednje ažuriranje: 25.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/184887.htm


«Notre Rêve» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina