Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Samostojeća kuća za jednu obitelj

Njemačka - Donja Saska - Sjeverno more Ostfriesland - sjever sjeverni nasip

maks.  5   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Provodite svoje najdragocjenije dane u godini u samostojećoj kući s jednom garažom u tipičnom istočnofrizijskom šarmu i skrovitom okućnicom, kao i terasom s tendom, gdje se možete opuštati cijeli dan sa svojim partnerom ili cijelom obitelji.



Srdačno vas pozdravljamo na 90 m², u kojem do 4 osobe (+ mala djeca) mogu ostaviti svakodnevicu iza sebe.



Pješčana plaža, slan, čist zrak i prostranstvo Sjevernog mora čekaju da ih otkrijete.



Kiflice se ujutro brzo dohvate, jer je pekara i slastičarna s Edeka supermarketom udaljena samo dvije minute hoda. Za nekoliko minuta hoda također možete doći do popularne 'pješačke zone Norder' sa svime što mali pomorski grad nudi (restorani svih nacionalnosti, bistroi, ugodni kafići, hoteli, kino, trgovački centar Norder Tor i još mnogo toga).



● S biciklima koji se besplatno mogu koristiti, plaža od lječilišta Norddeich na Sjevernom moru udaljena je samo nekoliko minuta.



● Od vas imate sezonsku ležaljku na pješčanoj plaži u Norddeichu za besplatno korištenje.



Kuća ima njegovani vrt i terasu s vrtnom garniturom s jastucima koja poziva na roštiljanje. U vrtu se nalazi i dječji tobogan i dječja kućica za igru, koji također ubrzavaju kucanje srca mladih izletnika.



● U garaži imate četiri bicikla za odrasle, tri bicikla za djecu, prikolicu za bicikl za djecu, ručna kolica i roštilj na besplatno korištenje.



Živite u svijetloj i osvijetljenoj kući za odmor s dvije dnevne kupaonice. U prizemlju je luksuzno opremljena kupaonica s dva umivaonika, walk-in tušem i podnim grijanjem koje pruža ugodnu toplinu. Uštedite vrijeme ujutro u prostranoj kupaonici, s odvojenim WC-om na gornjem katu i 2 umivaonika dvostruko ste brži na plaži u lječilištu Norddeich na Sjevernom moru.



Svi prozori u dnevnoj i spavaćoj sobi imaju vanjske grilje.



● Besplatan bežični pristup internetu dostupan je tijekom cijelog vašeg boravka.



Naša kuća za odmor opremljena je s velikom pažnjom za detalje. U zasebnoj potpuno opremljenoj kuhinji s plinskim štednjakom, perilicom posuđa, hladnjakom, zamrzivačem i integriranom pećnicom, kuhanje sa svim važnim priborom za kuhanje je dječja igra. Dostupni su svi uobičajeni kuhinjski aparati kao što su toster, kuhalo za vodu, kuhalo za jaja, blender, aparat za kavu, dovoljno posuđa i svi ostali uobičajeni kuhinjski pribor.



Prostrani, svijetli dnevni boravak i blagovaonica nude vašoj obitelji sve pogodnosti koje su vam potrebne da se osjećate dobro, uključujući moderan, veliki Panasonic 107cm Full HD 3D LED ravni ekran i 3D DVD player, kao i Panasonic kompaktni stereo sustav s USB priključkom . Udoban veliki kutni kožni kauč također vas poziva da se "zavalite". Kada su u pitanju sjedenje u blagovaonici, naglasak je stavljen na udobnost, a dostupna je i visoka stolica. Perilica rublja također je dostupna za besplatno korištenje.



Na gornjoj etaži nalazi se stepenište, mali, moderan, odvojeni wc s umivaonikom i dvije spavaće sobe. Pod je od kvalitetnog laminata, kupaonica je naravno popločana. Glavna spavaća soba ima elegantan bračni krevet (1,80m x 2,00m) i ormar s puno prostora za pohranu i osvježava svijetlo drvo bukve.



● Kreveti su svježe pospremljeni po Vašem dolasku, tako da Vaš odmor može započeti odmah. U cijenu najma uključen je paket za pranje rublja koji se sastoji od dva ručnika i ručnika za kupanje.



● Za naše male goste na raspolaganju je dječji krevetić (0,70 mx 1,40 m) i komoda za prematanje.



Druga spavaća soba opremljena je kao dječja soba s dječjim stolom za igru, a ormar i ovdje nudi dovoljno prostora za odlaganje stvari. Oba kreveta za jednu osobu (0,90m x 2,00m) opremljena su visokokvalitetnim madracima, tako da ništa ne stoji na putu dobrom i zdravom snu.



● Kuća za odmor se iznajmljuje kao kuća za nepušače, stoga molimo goste koji puše da puše na terasi u prizemlju. Također nije dopušteno držanje životinja bilo koje vrste i pasmine. Molimo vas da poštujete ovo pravilo.



● Osobnu primopredaju ključeva i brigu o gostima na licu mjesta provodi naš menadžment.



Radujemo se vašem posjetu i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja telefonom ili e-poštom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3.3 km

3.3 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 140 km Bremen

140 km

Kolodvor 1 km Norden Hbf

1 km

Izlaz s autoceste 30 km Emden-Ost

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša ekskluzivna kuća za odmor nalazi se u srcu sjevera, samo nekoliko minuta hoda od povijesnog starog grada.



Ujutro se brzo dođe po kiflice jer je pekara sa supermarketom udaljena svega 250m. U sjevernom centru grada pronaći ćete sve što vam srce poželi: moderne butike, brojne restorane svih nacionalnosti, bistroe, udobne kafiće i još mnogo toga. U neposrednoj blizini nalaze se trgovine za svakodnevne potrebe. Lječilište Norden-Norddeich koje je odobrila država Sjeverno more nalazi se na sjeverozapadu Istočne Frizije izravno na obali Sjevernog mora.



Brojne su pekare, trgovine mješovitom robom, restorani, slastičarne, banke i suvenirnice.



Više mogućnosti za kupovinu možete pronaći u malom, mirnom gradiću Norden.



Selo Greetsiel, udaljeno oko 17 km, također vas poziva na šetnju i zadržavanje uz svoje povijesne nizove kuća, dvostruke mlinove i luku s najvećom flotom za sječu škampi u Istočnoj Friziji. Napravite kratku điru do poznatog svjetionika Pilsum (Otto Tower) na putu za Greetsiel.



Planirate li se i vi vjenčati? Svake godine tamo se održi više od 200 vjenčanja.



Ako nije vrijeme za plažu, preporučamo posjet unutarnjem bazenu Ocean Wave s bazenom s valovima od 30 stupnjeva, vanjskim bazenom i saunom, solarijem.



Iskustvo je i posjet stanici za tuljane u Norddeichu. Od hranjenja do fascinantnih vještina plivanja, možete uživo doživjeti uzgoj malih morskih sisavaca primjeren vrsti.



Pustolovni minijaturni teren za golf, labirint, brod iz bajke, brojna igrališta i golf teren golf kluba Schloss Lütetsburg udaljen 10-ak minuta vožnje automobilom pružaju obilje raznolikosti.



Istražite krajolik s biciklima koji su vam na raspolaganju, uključujući dječje biciklističke prikolice i ručna kolica.



Zahvaljujući dobro razvijenim biciklističkim stazama neposredno iza nasipa, a neke s pogledom na Sjeverno more i otoke, možete biciklirati od jednog primorskog odmarališta do drugog. Za promjenu, krenite na jednodnevni izlet na pučinske otoke (Norderney, Juist i Baltrum).



Bicikle koje smo vam dali možete uzeti s vama na trajekt Frisia za Norderney ili Juist.



Nije važno želite li se s cijelom obitelji vrtjeti u avanturističkom bazenu Ocean Wave i zatim se opustiti na terasi saune ili želite uživati u idili Waddenskog mora i Sjevernog mora uz našu besplatnu sezonsku ležaljku za plažu na pješčanoj plaži (od travnja do rujna): U Norden- Norddeichu definitivno ima ponešto za svačiji ukus - bilo mlade ili stare.



Istočnofrizijski muzej čaja, koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda od vaše kuće za odmor, pruža kulturnu zabavu i raznolikost tijekom vašeg odmora, kao i jedan od brojnih obilazaka grada na sjeveru. Ne smijete propustiti Nacionalni park u stanici tuljana, gdje se odgajaju mnogi mladi drekavci. Odatle ćete zajamčeno ponijeti kući nezaboravne uspomene na svoj odmor na Sjevernom moru.



Medicinska skrb je zajamčena i na sjeveru, kao što je slučaj s klinikom Ubbo Emmius.



Sam Norden je mali grad u sjeverozapadnom području Istočne Frizije s oko 26.000 stanovnika, gradić ljubazan i pogodan za život.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kada stignete, od našeg upravitelja primit ćete svoju osobnu North Sea ServiceCard (karticu za goste) s kojom možete koristiti sljedeće besplatne ili snižene usluge:



- Besplatan ulaz na lido (redovan ulaz 2,50 eura / osoba)

- Besplatno primanje kalendara događanja "Norderland"

- Besplatno korištenje čitaonice u Norddeichu

- Otkrijte za samo 1,- € po osobi i putu s autobusom za odmor sjever sjever nasip i okoliš

- Smanjeni ulaz u avanturistički bazen i saunu Ocean Wave

- Smanjeni ulaz na događaje koje organizira Tourismus-Service Norden-Norddeich

- Smanjeni ulaz za vođene izlete autobusom, biciklističke ture, šetnje po blatnjavoj ravnini

- Smanjeni ulaz na dijaprojekcije i još mnogo toga m.



Visoka sezona (od 15.3. do 31.10.):

Odrasli (16+): 2,50 €



Ostala vremena (1. 1. do 14. 3. i 11. 1. do 31. 12.):

Odrasli (od 16 godina): 1,20 €



Djeca do 15 godina starosti oslobođena su plaćanja boravišne pristojbe.



Za podmirenje troškova izrade, nabave, proširenja, poboljšanja, obnove i održavanja objekata obračunava se gostujući doprinos koji se plaća neovisno o tome koriste li se objekti iu kojoj mjeri. Domaćin mora svakog gosta prijaviti u Tourismus-Service Norden-Norddeich unutar 72 sata od dolaska.



Gost je dužan platiti boravišnu pristojbu izravno domaćinu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • - bis 59 Tage vor Mietbeginn: 10% des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30% des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60% des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises - ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn): 100% des Mietpreises

ostale informacije:

Kuća je kuća za nepušače, nažalost kućni ljubimci nisu dozvoljeni.



Za vrijeme praznika subota je poželjan dan dolaska i odlaska.



Naše tjedne cijene su sveobuhvatne, svi troškovi kao što su posteljina - vaši kreveti su već pospremljeni po dolasku, paket za pranje rublja koji se sastoji od dva ručnika i 1 ručnika za kupanje po osobi, korištenje perilice rublja, sezonska ležaljka za plažu u kući pješčana plaža Norddeich, internet (WLAN), 6 bicikala s dječjim prikolicama za bicikle i kolicima, kao i struja, plin, voda i usluge na licu mjesta od strane našeg upravitelja su uključeni.



Obratite pažnju na vrijeme dolaska i odlaska:

Dolazak od 16 do 20 sati.

Polazak uvijek do 10:00 sati


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2019

Petra iz/od Dortmund

4,9
5 5 5 4.5

Entspannter Urlaub

Wir hatten eine schöne Zeit. Das Haus ist mit allem ausgestattet und super sauber.
Danke für die nette Betreuung.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospodin C. Zygan

gospodin C. Zygan

Na našem prvom odmoru u Norden-Norddeichu odmah smo se osjetili povezani sa zemljom i njenim ljudima. U kolovozu 2011. kupnjom ove kuće za odmor ostvario nam se dugo očekivani san. Redoviti radovi na uljepšavanju jednako su razumljivi kao i osobna njega gostiju na licu mjesta. Naš cilj je dati značajan doprinos vašem savršenom odmoru na Sjevernom moru u Istočnoj Friziji. Želimo Vam ugodan boravak!!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 191564

Posljednje ažuriranje: 23.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/191564.htm


«Samostojeća kuća za jednu obitelj» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina