Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Costa Blanca

Ayora Costa Blanca Valencia

maks.  4   Gosta/Gostiju
76m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
76m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

Lijepa i jeftina kuća za odmor za 4 osobe izravno od privatnih vlasnika - daleko od masovnog turizma, u zaleđu Costa Blance u Ayori (pokrajina Valencia). Više informacija na:

Zbog vrlo ravnog terena mogu se optimalno provoditi duge šetnje i druge vrste tjelovježbe i sporta. Idealno za ljude koji se oslanjaju na odmor ili stanovanje bez prepreka. Također se možete zadržati, igrati i opustiti na velikom travnjaku.



Također je idealna kuća za odmor za osobe s ograničenom slobodom kretanja, jer do ulaza u kuću treba svladati samo 1 stepenicu! Vozite se gotovo izravno do kuće bez prepreka. Također ukupno Bazen je u prizemlju!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 120 km Valencia

120 km

Kolodvor 30 km Almansa

30 km

Izlaz s autoceste 30 km Ayora - Almansa

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća je građena 90-ih godina te je postupno proširena i renovirana 2005-2019. To je kuća za nepušače. Zemljište površine cca 1400 m2 ograđeno je sa svih strana. Kolni prilaz vodi do kliznih vrata i vozi izravno do prednjeg dijela kuće. Vozila se stoga mogu parkirati neposredno uz kuću. Kuća ima vlastiti bazen, cca 10 m x 6 m dužine. U vrućim ljetnim mjesecima klima uređaj osigurava optimalan osjećaj prostora!



Bazen je opremljen vlastitom crpkom (filter, vodeni mjehurić itd.). Ujedno služi i kao spremište za razni alat, suncobrane, stolice, ležaljke i sl. Tu je i prostor za bicikl. Dvije terase sa cca 24 m2 i cca 18 m2 velike površine su dostupne za boravak. Natkriveno je cca 18 m2. Ležališta su zasjenjena prirodnim rastom drveća.

Za ljubitelje kulinarskog roštiljanja na raspolaganju je zasebna kućica s roštiljem s tekućom vodom. Ovdje možete pripremiti španjolsko nacionalno jelo (paella). Ako želite odvojeno mjesto za spavanje za djecu, natkrivena kamp-kućica dostupna je direktno u kući.



Na imanju rastu breskve, jabuke, masline, trešnje, bademi, grmovi ruža i dr. U hladnijim mjesecima u godini dnevni boravak i blagovaonica se griju kaminom. Električna pećnica dostupna je u kupaonici i spavaćoj sobi. Rolo zavjese koje se spuštaju s vanjske strane prozora štite od previše sunca. Maksimalan kapacitet je 4 osobe. Korisna površina je cca 76 m2. Terase nude dovoljno prostora za feštu s prijateljima. Raspored prostorija je slijedeći: mala odvojena spavaća soba, zasebno kupatilo (wc, stupni umivaonik sa ogledalom, tuš). Vrlo veliki dnevni boravak i blagovaonica. Ovdje je i krevet za goste cca 2m. x 1,40 m. "Američka kuhinja" ugnijezdila se u otvoreni dizajn. Ostava, veliki hladnjak sa zamrzivačem, plinski štednjak (4 ploče), napa, perilica rublja (sa njemačkim uputama za uporabu), sudoper (integriran u radnu plohu) obilježavaju sadržaj kuhinje. Naravno, dostupni su aparat za kavu i alati, porculan, lonci, tave, čaše, pribor za jelo, stolnjaci itd. Dostupni su i glačalo i daska za glačanje. Naravno tu su i ručnici, posteljina i deke.



Kuća se opskrbljuje toplom vodom preko termalne kupelji, koja je, kao što je uobičajeno u Španjolskoj, opremljena plinskom bocom. Isto vrijedi i za plinski štednjak. Vanjski prostor za sjedenje sastoji se od dva prostora za sjedenje, svaki s 4 stolice, dvije fotelje na razvlačenje, ležaljkom za sunčanje. Ayora-Valencia je oko 1 sat. vožnje od dvije najbliže zračne luke, Valencije i Alicantea. Udaljenost je oko 130 km.Grad Ayora ima kompl. Infrastruktura (liječnici, javni bilježnici, odvjetnici, maloprodaje, ljekarne, banke, tjednik, autoservisi, škole, supermarketi, butici itd. itd.) Trgovine rade od 8 do 20 sati zbog vrućine. Iznimka: Consum i DIA market radi od 8:00 do 22:00 sata. Ovdje svakako ne bi smjeli nedostajati brojni barovi/restorani. Naravno, također biste trebali posjetiti tipične barove/restorane i uživati u nacionalnim jelima i tapasima. Ovdje u regiji je još uvijek dobar omjer cijene i kvalitete jer nema masovnog turizma kao na obali.



Vlažnost je ovdje oko 35%, što znači da vrlo dobro podnosite španjolsko sunce. Kasno navečer ili noću temperatura ugodno pada i tako možete uživati u španjolskim večerima/noćima na kraju dana. U regiji morate imati vremena za sve. Nema tu žurbe ni žurbe. U maloj hali tržnice možete nabaviti svježe ulovljenu ribu iz Mediterana i Atlantika.

U 2 tjedna u kolovozu održava se Fiesta de torros koja je poznata i izvan regionalnih granica. Ovdje se najhrabriji suočavaju s bikovima nenaoružani. No, to je i šareno izmiješan program s izmjenom žive glazbe, kostima, izbora najljepše itd.



Naime, tijekom cijele godine negdje u regiji postoji veća ili veća tematska fešta sa zabavnim programima.

Regija ui oko Ayore također je poznata po vinu, siru i medu. Ovdje možete kupiti kvalitetno vino u bodegama, Zadruzi ili direktno iz bačvi vinogradara, odnosno proizvođača sira i meda.



Više informacija na:


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 250 €
Akontacija: 500 €
Ostatak plaćanja: prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

uklj. Dodatni troškovi voda struja plin

Završno čišćenje košta kako slijedi, ovisno o tome gdje nađete predmet:

Dakle, ako pomažete i brinete se o smještaju tjedno, 35,00 € završno čišćenje a. tjedan dana.

Ako uopće niste sudjelovali, 70,00 € a. tjedan dana.

Prema našem razumijevanju, usluge pranja rabljenih ručnika, posteljine, kuhinjskih krpa, vlažnog brisanja itd. također su uključene u troškove

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Više informacija na:


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2021

Thomas M. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Spojite zimu i more

Naravno da nismo koristili bazen u ovo doba godine (prosinac), iako je bio dobro održavan. Također smo dugo šetali obalom Costa Blance jer je bila udaljena samo oko 1,25 sati vožnje. Ovdje su zapravo bili neki ljudi u moru. Jako smo lijepo šetali Ayorom i oko nje i uživali u prekrasnom krajoliku.
Ova dolina u Ayori je među tri najljepše u Španjolskoj! Smještaj je jako dobar. Pucketanje kamina smatralo nam se vrlo romantičnim. Ovdje je također vrlo često sjalo sunce i bilo je vrlo ugodno boraviti vani. Često smo roštiljali vani u roštiljnici. Voljeli bismo se vratiti ovdje ljeti. Ova vrlo romantična nekretnina može se samo preporučiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

Nikos K. iz/od Koblenz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stvarno izvrstan smještaj za odmor. Sve vrlo čisto i dobro očuvano

Jednostavno s velikom pažnjom za detalje ui oko kuće! Bili smo jako uzbuđeni.

Vrlo fer omjer cijene i performansi.

Čak iu vrlo vrućim danima i prevladavajućoj vrlo niskoj vlažnosti, mogli smo jako, jako dobro uživati u ovoj klimi!

U samoj kući klimatizacija je osiguravala optimalnu klimu.

Cijeli posjed je bio pogodan za naše igre loptom, opuštanje, sunčanje. Također odličan za starije osobe.
U ovoj regiji Španjolska je još uvijek Španjolska.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Mertens:

Vielen Dank für die Bewertung.
Gerne berücksichtigen wir ihre erneute Anfrage mit Priorität.

ožujak 2021

Lukas S. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super proljetni doživljaj

I ovdje je badem već bio u punom jeku. Posvuda u susjedstvu ima ovih veličanstvenih stabala u cvatu. Nešto kasnije nego na Mallorci. Čak je i veliki broj postojećih grmova ruža oko prekrasnog bazena već bio u cvatu. Klima je bila vrlo ugodno topla. Proveli smo većinu svog vremena vani jer postoji toliko mnogo opcija na cijelom imanju od 1400 m². Djeca su svojim daskama i biciklima više puta putovala prekrasnim popločanim, prizemnim kružnim stazama oko sela. Uglavnom smo jeli vani i roštiljali. Čak i kad je jednom padala kiša, mogli smo iskoristiti veliku nadstrešnicu na terasi i zadržati se vani. U samoj kući sve je bilo super, s ljubavlju i iznad svega čisto.
Već se veselimo ljetu jer bismo ga voljeli provesti ovdje.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2020

Benjamin B. iz/od Heidenheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Dugoročno jamstvo lijepog vremena u fantastičnoj finci

Imali smo odlično vrijeme cijelo vrijeme, što je stvarni smještaj činilo posebno preporučljivim, budući da je prirodno zasjenjenje terasa i bazena uvijek omogućavalo da provedete cijeli dan na otvorenom sa suncem ili hladom. Osim prekrasnog krajolika, bilo je bezbroj stvarno dobrih, tipično španjolskih barova i restorana s cijenama za standardniji meni, uključujući pića, od 10-14 €. Stvarno lijepa kuća sa sjajnim okruženjem koja je također bila odlična za nas kao dugotrajne goste. Ovdje je Španjolska za nas još uvijek bila Španjolska. Iznajmljivaču uopće ne bi trebala zamjena, budući da ovdje gotovo uvijek rezerviraju isti gosti. Bili smo ovdje nekoliko puta i tek ga sada recenziramo, jer sve ovo nije bilo brzo! čak i s malim nesposobnostima kao što je ispadanje fitilja, zaboravljeni ugljen ili druge stvari, lokalna kućna služba bila je na licu mjesta u kratkom roku. Alarmni sustav pružio je dodatnu sigurnost kada ste bili odsutni. Pa sad dosta ocjenjivanja.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Mertens:

Besten Dank für die ausführliche Bewertung.

lipanj 2019

Nina L. iz/od Wien

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super imanje, super krajolik, super klima (oko 33% vlažnost zraka) pri 38°C.

Sve najbolje, predivne lokacije, lijepo bazensko područje, sjajna je zasebna prikolica za djecu. Do plaže (Costa Blanca Allicante) je oko 1 sat vožnje autom.
Vrlo dobar omjer cijene i kvalitete!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Mertens:

Sehr angenehme Gäste.

srpanj 2018

Wolfgang M. iz/od Siegen

5,0
5 5 5 5

mehr als ausergewöhnlich

Alles Top und sehr preiswert

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin W. Mertens:

Immer wieder gerne.


kontakt

gospodin W. Mertens

gospodin W. Mertens

ostale informacije

Broj objekta: 19488

Posljednje ažuriranje: 06.06.2022

Oglas je online od: 16 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/19488.htm


«Ferienhaus Costa Blanca» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina