Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienbungalow las Mimosas

Altea

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

64 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

64 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

Za samostalno korištenje: parcela 1200 m2, bazen s morskom vodom s osvjetljenjem i protustrujnim sustavom 8 x 4 m. Bazen s pomičnim krovom - može se grijati zimi. Bazen za elektrolizu soli, idealan za osjetljivu kožu. Terasa, roštilj, kupatilo i kućica za roštilj uz bazen. Lijepo uređen vrt s malom fontanom/vodopadom i noćnom rasvjetom. Terasa, balkon, parking na posjedu, sustav se ne vidi.

U kući: centralno grijanje. 3 -sobna kuća 100 m2: dnevni boravak/blagovaona s otvorenim kaminom, DVD-om, plazma TV-om s njemačkim kanalima, izlazom na terasu. 1 soba sa 1 franc krevet, izlaz na terasu. 1 dvokrevetna soba. Odvojena kuhinja. Tuš kada/WC, dodatni WC za goste. Pogled na planine i more.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.9 km

0.9 km

Zračna luka 50 km Alicante

50 km

Kolodvor 4 km Altea

4 km

Izlaz s autoceste 2 km Salida Nr.64 Altea/Calpe

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Costa Blanca (Bijela obala) Autocesta A7, izlaz "Salida 64", otprilike 2 km od objekta na istoku regije, na povoljnoj lokaciji, 50 km sjeveroistočno od Alicantea, 125 km jugoistočno od Valencije. Altea la Vella je oko 60 km sjeverno od Alicantea između Benidorma i Moraire.

Urbanizacija/naselje Las Mimosas: Mala bungalov vila, smještena otprilike 1 km od centra Altea la Vella, do umjetničkog / ribarskog grada Altea (stari grad) udaljena je km.

U mjestu: supermarket, razne trgovine, restoran, bar.

Prometna povezanost: Prilaz dobro uređenom prometnicom. željeznička stanica u gradu. Zračna luka Valencia-Manises udaljena je 135 km, zračna luka Alicante-El Altet udaljena je 65 km. Calpe na 10 km, Benidorm na 10 km. Prekrasna šetnica. Tipični barovi i konobe u starom gradu. Mnogi međunarodni umjetnici nastanili su se u Altei, što mjestu daje poseban karakter.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 250 €
Akontacija: 30 %

dodatne informacije o cijeni najma:

U sezoni od 16. do 15. lipnja u cijenu najma uključeni su troškovi kao što su: struja do 100 KW/tjedan, voda, plin i uključeno. U zimskim mjesecima od 15. studenog do 15. lipnja troškovi grijanja/struje se dodatno naplaćuju.

Polog po dolasku u gotovini 250 eura bit će vraćen u cijelosti ako je prihvaćanje bez nedostataka.

Uvjeti poništenja:

  • Stornobedingungen Kündigt der Mieter den Vertrag vorzeitig, ohne einen Nachmieter zu benennen, der diesen Vertrag zu denselben Bedingungen erfüllt, sind folgende Kosten als Entschädigung zu leisten. Kündigung vor Mietantritt - bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises -      bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises -      bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises -      bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises -      später als 14 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises Der Vermieter ist gleichzeitig bemüht, ebenfalls einen Nachmieter zu finden. Die Stornierung muss schriftlich erfolgen, maßgebend ist der Zeitpunkt der Zustellung der Kündigung beim Vermieter. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab, ist der gesamte Mietpreis zu entrichten Wir empfehlen immer eine Reiserücktrittsversicherung abzuschliessen. Diese sind sehr günstig bei Ihrem Versicherer oder im Internet zu bekommen.

ostale informacije:

Usluga na licu mjesta: od izlaza s autoceste ili drugog dogovorenog mjesta okupljanja naše će vas osoblje odvesti do objekta, predati ključeve i informirati vas da se sve odvija na licu mjesta. U hitnim slučajevima danju i noću radi dežurni broj 0034-676137152.



Samo nazovite nekoliko dana unaprijed i možemo u miru dogovoriti sve vaše datume dolaska. Želimo vam opuštajuće putovanje



Struja do 100 KW/tjedan, voda, plin, čuvari bazena uključeni


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.5 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2022

Nele S. iz/od Oldenburg

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova

Bilo da ležite na ležaljci uz bazen ili jedete s pogledom na more, ova udobna kuća jednostavno poziva na opuštanje. Izlazak sunca nad morem je nevjerojatno lijep, a dobra lokacija znači da imate sunca cijeli dan. Kuća je udobno namještena, opremljena svime što vam je potrebno i nudi dovoljno mjesta za 4 osobe.
Prekrasan obalni grad Altea može se stići za oko 10 minuta i nudi sve što vam je potrebno, a tu su i druga prekrasna odredišta duž obale.
Do trgovina poput pekara i supermarketa može se doći za oko 5 minuta.
Toplo mogu preporučiti ovu kuću i rado bih se vratio!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2020

Andreas K. iz/od Rastede

4,9
4.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršena kuća za odmor!

Ostali smo u ovoj kući s obitelji dva tjedna u veljači i odlično smo se proveli. Djeca su se mogla dobro igrati u velikom i lijepom vrtu, bazen su koristili svi svaki dan, a izlazak sunca iznad Sredozemnog mora iz kreveta je nevjerojatan. Južna strana padine omogućuje dovoljno vremena za upijanje sunca, a lokacija je apsolutno mirna. Sjajno mjesto za opuštanje.
Tome je doprinijela dobra usluga.
Kupnja je niz ulicu. Lijepi lučki gradić Altea nalazi se ispod i do njega se može stići za 5-10 minuta. Ostale turističke destinacije su lako dostupne duž obale. Izlet u planine također se toplo preporučuje. Tamo možete dobro planinariti, a lijepi restorani pozivaju vas da se zaustavite u prekrasnom krajoliku. Mnogi biciklisti ovu regiju u ovo doba godine koriste i za treninge.
Rado bismo se vratili i toplo preporučujemo kuću i Costa Blancu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2018

Birgit N. iz/od Rhede

4,9
5 5 5 4.5
Prikaži njemački

Odlična kuća

Mogu samo preporučiti ovu kuću. Izvrsna mirna lokacija. Uživanje u pogledu na more dok smo doručkovali bilo je prekrasno. Tu je i lijepo uređen vrt. Sama kuća je dobro opremljena i također ima tipičan španjolski interijer, što mi se jako svidjelo. Bili smo tamo s 5 žena i mogli smo se potpuno opustiti, ali se također toplo preporučuje obiteljima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

ožujak 2016

Nicole S. iz/od 46414 Rhede

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastičan odmor, mjesto za opuštanje!

Godinama idemo u ovu kuću sa svojom djecom i uvijek uživamo u osjećaju "povratka kući". Kuća je vrlo udobno namještena i nudi dovoljno mjesta za 4 osobe. Bazenski dio nudi i malu djecu mogućnost boravka u hladovini, za što je idealno mjesto za roštiljanje uz bazen opremljeno ležaljkama i stolicama.

Pogled s terase kuće je zadivljujući. Odatle možete uživati u prekrasnom pogledu na Sredozemno more.

Naša su djeca sada malo starija i sada možemo s njima istraživati okolicu. U okolici Altee ima mnogo toga za obitelji ili možete iskoristiti priliku da provedete ugodan dan u Valenciji.


Možda za informaciju: supermarket, pekara i sl. su nadohvat ruke.

Uvijek je lijepo vratiti se na ovo prekrasno mjesto! Sljedeći odmor za Uskrs 2017. je rezerviran i već mu se veselimo!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

rujan 2015

Ulrike K. iz/od Rhede

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjarski miran odmor

Kada tražite mirno mjesto za opuštanje, bungalov je savršen. Potpuno ste neometani i nitko od susjeda nema pogled. Bilo da se nalazite uz kamin ili bazen, jednostavno je predivno. Automobilom se lako može stići bilo gdje. Za djecu je također idealno jer se mogu neometano igrati. Vratit ću se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor


kontakt

gospodin P. Thomas

gospodin P. Thomas

Mi smo mala obiteljska agencija sa sjedištem u području Altea, Costa Blanca. Ne samo da brinemo o najmu za odmor, već i osobno održavamo vrijednost i ugodnu atmosferu svih nekretnina o kojima brinemo. Kao gostu, o vama ćemo se individualno brinuti i nikada nećete biti ostavljeni sami s problemima.


Dalji smještaji od gospodin P. Thomas

Pokazati sve smještaje od gospodin P. Thomas

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 19692

Posljednje ažuriranje: 06.04.2024

Oglas je online od: 16 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/19692.htm


«Ferienbungalow las Mimosas » je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina