Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Arcos de Capistrano - DSL, a/c

Nerja, San Juan de Capistrano, Costa del Sol, Andaluzija, Španjolska

maks.  5   Gosta/Gostiju
56m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
56m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Opis

Elegantan penthouse 'Arcos de Capistrano' (važna informacija: nije na autocesti, ide 60 m duboko u tunelu):



Gotovo na osami - dobro održavan apartman za odmor s prekrasnom jugozapadnom terasom vrlo je zaklonjen u slikovitom San Juan de Capistrano (u Nerji) i nudi prekrasan pogled na more i vrlo privatnu terasu za sunčanje u samom parku prirode. i njegove stijene prekrivene borovima. Terasa nema susjeda i gleda na jug preko Sredozemnog mora, na zapad prema stijenama i drveću nasuprot i na sjever prema veličanstvenom prirodnom parku i ljupkim vrhovima brda Capistrano.



Penthouse je u potpunosti renoviran u modernom, primamljivom ambijentu, gotovo u potpunosti renoviran. Uz ugradnju nove kuhinje, nove kupaonice s podnim grijanjem i tuš kabinom od pravog stakla te dvostrukim aluminijskim prozorima, sve je bilo udobno namješteno u elegantnom ambijentu.

Apartman za odmor u kojem se dobro osjećate, idiličan, a opet blizu centra i plaže. Udobne značajke kao što su 2 x njemačka televizija, Netflix (mi plaćamo), 2 klima uređaja i podno grijanje u kupaonici čine sve ostalo kako bi ovaj apartman bio pravi dragulj za odmor.



Veliki bazen nalik moru sa kamenim otokom, slapovima i 2 restorana će vas inspirirati. Romantični stan nalazi se na kraju slijepe ulice, au isto vrijeme na rubu terasaste urbanizacije s 'Parque Natural' iznad. Ovaj prekrasan brežuljkasti položaj s fantastičnim pogledom u tri smjera omogućuje nezaboravan odmor u bilo koje doba godine (zimi su ponekad temperature i do 25°).



! Molim Zabilježite ! Stan nije na autocesti. Ovo ide duboko dolje u tunelu. Sa terase se u daljini vidi autoput. U slučaju sumnje, glavna cesta dolje u Nerji je uočljivija od autoceste i jedva je primijetite. Na Google kartama se to ponekad prikazuje netočno kada se gleda iz daljine. Uz zapadni i tihi vjetar ponegdje se čuje udaljena autocesta s većim sudionicima u prometu. Ali osim ako niste jako osjetljivi na buku, nije drama. Detaljnije informacije na našoj web stranici. To uglavnom navodimo samo zato što smo uvijek sa svime 'bespoštedno iskreni i otvoreni'. Drugi ljudi to niti ne spominju! No, zbog broja stepenica od ulice do ulaza u stan morate biti malo atletski građeni. Uz prekrasnu zelenu padinu vode lake stepenice.



Apartman s vrlo vrhunskim namještajem i puno udobnosti ima dvije spavaće sobe, svaka s klima uređajem i veliku terasu s 2 ležaljke i vrtnim namještajem za 4 osobe.



Dodatne informacije: Perilica posuđa, perilica rublja, mikrovalna pećnica, staklokeramička ploča za kuhanje, granitne radne ploče, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu Senseo, aparat za normalnu filter kavu, štapni blender itd.



2 TV-a ravnog ekrana s njemačkim dig. Satelitski program (često više nego u njemačkoj kabelskoj TV) i Netflix, stereo sustav s CD-om i USB-om kao i Bluetoothom, panoramski prozor s pogledom na more u dnevnom boravku i jednoj od spavaćih soba, kupaonica s podnim grijanjem itd. itd.


Sa staklenim ogradama na terasi i senzacionalnim pogledom na more s terase, dnevnog boravka i male spavaće sobe, ovaj moderan apartman pravi je dragulj za vaš ugodan odmor u Andaluziji u slikovitom zelenom okruženju.



Molimo također saznajte više na našoj web stranici viel-meer-urlaub(punkt)com.
Broj licence ili registracije: RTA: A/MA/01355

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Malaga

60 km

Izlaz s autoceste 2 km Nerja-Maro

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Slikovito, lijepo odmaralište izgrađeno je poput vlastitog malog sela u gradu Nerji. Nalazi se iznad središta.



Rasprostranjen na terasama, San Juan de Capistrano smješten je uz brdo Capistrano i izgleda poput bijelog andaluzijskog planinskog sela, iako je dio Nerje. Park prirode, zaštićeni 'Parque Natural', počinje odmah iza apartmana. U večernjim satima, samo 20 m dalje, često prolaze stada koza, zvoneći zvonima.



A tijekom dana u velikom bazenu nalik na lagunu s travnjakom (postavite ručnike), ležaljkama za iznajmljivanje, kamenim otokom i vodenim tokovima, odrasli se mogu opustiti u jednom od dva kafića, gdje uvijek mogu popiti hladno piće ili dobar zalogaj. Djeca se brzo sprijatelje sa svojim vršnjacima (i naravno sladoled u baru).



Kompleks je vrlo dobro održavan i s međunarodnom publikom predstavlja obogaćenje za svakog gosta. U urbanizaciji ćete također pronaći vrlo dobar restoran s barom na krovu i prekrasnim pogledom na more - ljeti čak do 4 (još 2 prilično neupadljiva ispod bazena) restorana/barova. Mali supermarket obično je otvoren od Uskrsa do oko 20. studenog.



Do sljedeća dva velika supermarketa (koji također dostavljaju svoju robu) možete doći za 2 minute vožnje automobilom, sa sportske strane možete i prošetati ako je potrebno, kao i pekara. Nerja je savršena mješavina kulture i kuhinje s tipičnim barovima i starim bodegasima. Prekrasan stari grad odmarališta na Costa del Sol je prekrasan i još uvijek prilično originalan ili dobro i često restauriran u svoje izvorno stanje.



Plaže su među najljepšima u okolici. Plaža Burriana nalazi se točno u podnožju brda Capistrano.

Gradske plaže, prirodne plaže te sportski i rekreacijski sadržaji čine odmor vrlo raznolikim.

Nerja je idealno polazište za izlete u obliku zvijezda do svih mjesta koja vrijedi vidjeti u Andaluziji.



Klima je uglavnom pogodna za sunce, kulturni ili sportski odmor tijekom cijele godine. Uz brojne mogućnosti izleta, svoj odmor možete učiniti kulturno i slikovito vrlo zanimljivim.

I planinari će ovdje pronaći pravu Meku.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Troškovi električne energije se plaćaju na kraju prema potrošnji i vlastitom stanju brojila.

Kalkulator cijene već uzima u obzir sve ostalo. Nema dodatnih troškova osim ako nemate dodatne zahtjeve.

WLAN flat rate (neograničen i izravno u apartmanu) i Netflix (već plaćen) uključeni su besplatno.



Također se informirajte o našim gore navedenim detaljna stranica vlastitog stanodavca stan-nerja. de - također za više informacija o stanu i cijenama. Tamo ćete pronaći sve informacije, savjete (također o području, letovima i iznajmljenim automobilima itd.), cijene, izložbe fotografija, 360° panoramske fotografije pogleda, apartmana itd.



IMPRESUM vlasnika ove kuće za odmor:

(Informacije prema § 5 TMG)

Christian Irrgang

-Iznajmljivanje vlastitih kuća za odmor-

San Juan de Capistrano; 29780 Nerja

Kontakt: 0049 (0)30555777675 (besplatan njemački broj za vas putem VOIP telefona)

Molimo zvati od 10 do 20 sati.

Uvjeti poništenja:

  • Unsere Stornobedingungen finden Sie auf unserer eigenen Seite online, ähnlich AGBs...

ostale informacije:

Teniski teren koji se plaća i tereni za padel za ovaj novi trendovski sport mogu se pronaći za oko 2 minute vožnje automobilom u podnožju brda Capistrano.



Posjedujemo 8 stanova u ovom odmaralištu. Stoga vam često možemo ponuditi još jedan stan u ovom vrtu iz snova. Zato Vam uvijek nudimo da nam pišete i mi ćemo Vas obavijestiti o ostalim slobodnim terminima u ostalih 7 apartmana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

siječanj 2017

Martina L. iz/od 30519 Hannover

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

siječanj/vel 2017 M. Lenz iz Donje Saske

Apartman je vrlo lijepo namješten i dobro opremljen, ponovno bismo ga rezervirali u bilo koje vrijeme. Kuhinja ima sve što vam je potrebno za svakodnevnu upotrebu, što nažalost nije uvijek slučaj. Apartman je super čist i možete reći da je sve vrlo dobro održavano. Terasa je pravi vrhunac s prekrasnim pogledom na Nerju i jamči mir i privatnost jer se ne zanemaruje. Nemate izravan kontakt očima sa susjedima i stoga ste neometani i možete uživati u miru i tišini. Fotografije prikazane na internetu vrlo dobro odražavaju stan. Osjećali smo se kao kod kuće, uživali u zalascima sunca s terase i iskusili puno toga u tjedan dana tijekom naših putovanja u Malagu, Frigilianu i Cordobu. San Juan Capistrano je uređena i apsolutno idilična četvrt Nerje s mnogo krivudavih ulica, ali i mnogo stepenica! Šetnja (oko 25 minuta) do plaže ili do starog grada uvijek je bila dobra. Za povratak smo se počastili taksijem. Budući da smo htjeli biti fleksibilni, unajmili smo automobil na tjedan dana izravno u zračnoj luci od Helle Hollis. Smatramo da je tvrtka jednostavna i poštena. Dobre cijene i pouzdana usluga. Komunikacija s gospođom Irrgang i njezinim timom vrlo je prijateljska, jednostavna, uslužna i ljubazna. Draga gospođo Irrgang, hvala vam puno na svemu i na prekrasnom apartmanu za odmor koji ćemo preporučiti u bilo kojem trenutku. Sjajan tjedan s puno lijepih dojmova i uspomena na najsjajnijem suncu je iza nas. Što više želite!!

Preporučeno za: Kultura & obilasci


kontakt

C. Irrgang

C. Irrgang

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 20834

Posljednje ažuriranje: 11.12.2023

Oglas je online od: 16 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/20834.htm


«Arcos de Capistrano - DSL, a/c» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina