Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Ses Rotes

maks.  6   Gosta/Gostiju
129m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
129m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
20% 28.03 do 31.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 28.03 do 31.05.2024

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

Naša kuća za odmor Vam nudi tri spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu. Dnevni boravak ima sjedeću garnituru, DVD i CD player i kauč na razvlačenje dimenzija 140 x 200 cm za dvije osobe. Blagovaonica je opremljena stolom za blagovanje i osam stolica. Otvorena kuhinja je opremljena plinskim štednjakom, električnom pećnicom, hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, perilicom posuđa, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i tosterom. Dvije spavaće sobe u prizemlju i spavaća soba na gornjem katu imaju po dva odvojena kreveta, svaki 90 x 200 cm. Tako možete primiti šest osoba. Uz dvije osobe koje mogu spavati na kauču na razvlačenje u dnevnom boravku, u kući može boraviti najviše osam osoba. U prizemlju i na gornjem katu nalazi se kupaonica. Svaka ima tuš, umivaonik s ogledalom i kozmetičkim ogledalom te prostor za odlaganje, sušilo za kosu i WC. Grijač je također dostupan za svaku kupaonicu. Iznajmljivač će vam također osigurati ručnik za ruke i ručnik za kupanje za svaku osobu. Za korištenje na plaži molimo Vas da ponesete svoje ručnike za plažu.

Tijekom boravka na raspolaganju su vam krovna terasa, nekoliko terasa za sunčanje s ležaljkama i suncobranima te vlastiti bazen koji se grije u proljeće i jesen (23°C). Veliki stol na terasi između dnevnog boravka i bazena nudi puno prostora i poziva vas da živite vani. Izvan bazena nalazi se vanjski tuš s toplom i hladnom vodom, gdje se nakon kupanja na plaži možete riješiti pijeska. Nažalost, parking nije moguć na samom imanju. Budući da je cesta vrlo malo prometna, možete se udobno parkirati odmah ispred ulaznih vrata.

Za obitelji s malom djecom iznajmljivač može besplatno osigurati dva mala dječja putna krevetića (70 x 140 cm), dvije visoke stolice i kolica za sve terene. Dječji krevetići se mogu smjestiti u spavaćoj sobi jedan i spavaćoj sobi tri. Perilica i sušilica rublja dostupni su u pomoćnoj prostoriji. U kući postoji i internet veza putem Wi-Fi. Količina podataka je neograničena. Klima uređaji se mogu naručiti i koristiti u dogovoru s voditeljem, uz doplatu po danu ali za cijeli boravak. U hladnoj sezoni kuća se može grijati klima uređajima, a po potrebi i dodatnim radijatorima.
Broj licence ili registracije: ETV/2167

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 50 km Palma de Mallorca (PMI)

50 km

Kolodvor 60 km Palma

60 km

Izlaz s autoceste 20 km Llucmajor

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća za odmor nalazi se u gradiću Cala Llombards na jugoistoku Mallorce. Cala Llombards je malo, tiho i mirno mjesto koje nije pretrpano turizmom, ali je pretežno vikend naselje za Mallorčane. Prekrasan primorski gradić za kupanje, pješačenje ili biciklističke ture okružen nasadima badema koji vas pozivaju na duge šetnje tijekom proljetnog cvjetanja badema. Ravna plaža u uvali Cala Llombard idealna je za djecu, dok stariji tinejdžeri uživaju u skokovima u more s litica.

U blizini se nalazi nekoliko prekrasnih plaža i uvala. Do lokalne plaže može se doći automobilom za oko 2 minute (oko 10 minuta pješice).
Plaže u blizini nalaze se u Cala Santanyi (najam pedalina), Cala Mondrago i Cala S'Amarador. U S'Amaradoru postoji i obiteljski ronilački centar s brigom za djecu. Do plaže nalik na karipske 'Es Trenc' stiže se nakon tridesetak minuta vožnje na jugu otoka. Naša kuća za odmor Finca Ses Rotes nalazi se u gradiću Cala Llombards na jugoistoku Mallorce. Cala Llombards je malo, tiho i mirno mjesto koje nije pretrpano turizmom, ali je pretežno vikend naselje za Mallorčane.
Prekrasan primorski gradić za kupanje, pješačenje ili biciklističke ture okružen nasadima badema koji vas pozivaju na duge šetnje tijekom proljetnog cvjetanja badema. Ravna plaža u uvali Cala Llombard idealna je za djecu, dok stariji tinejdžeri uživaju u skokovima u more s litica. U ljetnim mjesecima u uvali ćete pronaći beach bar. Do druge dvije prekrasne male uvale Calo des Moro i Cala S'Àlmunia možete doći samo pješice - DOŽIVLJAJ! Tijekom sezone kupanja, brojne male uvale za kupanje u blizini pružaju priliku da svoj odmor upotpunite kupanjem, ronjenjem, ronjenjem, surfanjem, pedalinama ili motornim čamcima.

Santanyí, mali, miran gradić s vrlo lijepim središtem grada, udaljen je oko 5 km od Cala Llombardsa. "Porta Murada", ostatak gradskih utvrda, podsjetnik je na neizvjesna vremena gusarskih napada u Santanyíju, od kojih su se stanovnici grada pokušavali zaštititi zidom. Kulturna znamenitost i nadasve vrijedna slušanja su najstarije otočne "orgulje lastavičjeg gnijezda" sa španjolskim trubama koje se nalaze u župnoj crkvi Sant Andreu Apòstol. To je jedan od najvrjednijih povijesnih organa u cijeloj Španjolskoj. Oko župne crkve možete prekrasno sjediti u ugodnim uličnim kafićima bez buke prometa i promatrati gužvu i vrevu. Subota i srijeda je pazarni dan oko crkve. Upravljiva tržnica s dobrim izborom voća i povrća i naravno mnogo rukotvorina.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 300 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ako su fiksni dani dolaska i odlaska određeni za glavnu sezonu, drugi dani dolaska i odlaska mogu se dogovoriti na zahtjev.

Cijene najma uključuju dodatne troškove kao što su struja, voda, plin, usluga bazena,..., te po osobi 1 komplet posteljine, 1 ručnik za ruke i 1 ručnik za kupanje.
Za korištenje na otvorenom i na plaži molimo da ponesete svoje ručnike za plažu.
Boravišna pristojba: 2 EUR po osobi starijoj od 16 godina po noćenju uključena je u cijenu najma.
Prijava od 15 sati - odjava do 10 sati.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 45 dana prije dana dolaska.
  • Der Vermieter bemüht sich bei Stornierung, einen anderen Mieter zu finden. Gelingt dies für den gesamten Mietzeitraum, erhält der Mieter die geleisteten Zahlungen in voller Höhe zurück. Andernfalls erfolgt eine Erstattung anteilsmäßig zum wiedervermieteten Zeitraum. Im Übrigen gelten die folgenden Rücktrittsbedingungen:  Bis 45 Tage vor Reisebeginn 30% des Reisepreises  44 bis 30 Tage vor Reisebeginn 60% des Reisepreises  29 bis 14 Tage vor Reisebeginn 80% des Reisepreises  ab 13 Tagen vor Reisebeginn oder bei Nichtantreten 100% des Reisepreises Im Hinblick darauf wird dem Mieter der Abschluss einer Reiserücktrittskosten-Versicherung empfohlen.

ostale informacije:

Dolazak i odlazak moguć bilo kojim danom u tjednu.
Dolazak od 15 sati, odlazak do 10 sati. Moguća su i druga vremena u dogovoru sa stanodavcem.
Prilikom rezervacije tražimo akontaciju od 300 €.
Perilica i sušilica rublja dostupni su besplatno.
2 putna kreveta, 2 visoke stolice i kolica za sve terene dostupni su besplatno na zahtjev.
Preporučujemo najam automobila za vrijeme vašeg odmora.
Preporučamo sklapanje osiguranja od otkaza.

Internet je dostupan besplatno putem WLAN-a bez ograničenja glasnoće. Vaši krajnji uređaji moraju imati omogućen WiFi ili vam je potreban WiFi USB stick.

Klima je dostupna i može se rezervirati uz nadoplatu od 10 € po danu vašeg boravka.
Od 2021.: Od studenog do ožujka grijanje bazena do 23°C dostupno je na zahtjev za 7 €/dan boravka.

U hladnoj sezoni kuća se može grijati klima uređajem. Za to nema dodatnih troškova. Dostupni su i uljni radijatori i grijači ventilatora za kupaonice.

Jeftini automobili za iznajmljivanje i druge zanimljive 'linkove' možete pronaći na našoj početnoj stranici: finca-ses-rotes [točka] de


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2019

Thomas P. iz/od Groß-Zimmern

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno odredište za odmor

Proveli smo divan odmor u Finca Ses Rotes s šest osoba. Imovina je savršena na svim stranama: oprema kuće i terase zadovoljavaju sve potrebe, samo nekoliko minuta hoda do zaljeva Cala Llombards i stjenovite obale iznad mora, blizina Santanyija i drugih vrijednih mjesta i i i. upute za dolazak, predaja ključeva itd. također su savršeni kao i priprema i njega obitelji Riedelsheimer. Bili su prekrasni i opuštajući dani i sigurno nisu posljednji za nas u Finca Ses Rotes!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2019

Sandra P. iz/od Neuss

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Roštiljanje & opuštanje

Nedavno smo živjeli u kući tjedan dana i osjećali smo se vrlo ugodno. Oprema je potpuno odgovarala opisima i nismo imali nikakvih pritužbi. Sve je bilo vrlo čisto i održavano (Ovdje bih također napomenuo da čak i visoki ljudi kao ja imaju dovoljno mjesta u krevetima i zbog udobnih madraca mogu lako zaspati). Posebno veliki vanjski stol u kombinaciji s roštiljem poziva na ugodno druženje s prijateljima. U svakom slučaju, mi smo ga obilno koristili. Brzo smo upalili roštilj, pokrili stol, ohladili neka ukusna pića i obavijestili prijatelje da je sve spremno. Slijedili su mnogi lijepi sati koje ćemo pamtiti. Mjesto je prilično mirno (osim povremene buke pasa), ali za nas je to bilo upravo ono što smo željeli. Obližnje uvala (oko 2 km), posebno Calo des Moro i S'Almunia, definitivno su vrijedne posjete. Iako automobil nije obavezan, preporučuje se svima koji žele istražiti malo više prekrasne otoke. Naše kulinarske želje bile su potpuno zadovoljene tijekom posjeta "Pablo" u Santanyiju i "Es Moli" (Tapas Bar), također u Santanyiju. U oba restorana možete stvarno dobro jesti u ugodnom ambijentu. Cijene su prilično prihvatljive. Kažemo: Hvala vam lijepo na predivnom vremenu!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži

svibanj 2019

Berthold H. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus in Cala Llombards mit Pool

Wir waren eine Woche Ende Mai dort mit 5 Erwachsenen. Das Haus ist mit allem notwendigen eingerichtet, was man im Urlaub braucht. Sauberer Pool. Asphaltierte Straße vor dem Haus. Zwei kleine Supermärkte und ein kleines Restaurant in Laufentfernung. Schöner sauberer Strand mit Bude. Das wunderbare Santanyi mit dem schönen Wochenmarkt ist nur 6 km entfernt.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

travanj 2019

Brigitte T. iz/od 64283 Darmstadt

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer, erholsamer Urlaub

Wir haben Anfang Mai einen wunderbaren Urlaub in diesem schönen, sehr gut ausgestatteten Ferienhaus verbracht. Es hat uns an nichts gefehlt.die Liegestühle auf der großen Terrasse laden auch im Mai bereits zum Sonnenbad ein. Und dank des beheizten Pools kann man auch im Frühjahr schon baden.
Auch die Ausstattung der Küche lässt kaum Wünsche offen, so dass man sich als Hobbykoch hier ausleben kann.
Am Abend lädt dann die Terrasse mit dem beleuchteten Pool und dem großen Terrassentisch zum gemütlichen Beisammensein ein.
Uns hat es sehr gut gefallen. Wir kommen wieder!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

ožujak 2019

H. G. iz/od 41469 Neuss

4,8
5 5 5 4

Schöner Familienurlaub mit kleinem Kind

wir waren im Frühjahr 2019 in dieser schönen Finca. Es war ein toller Urlaub. Das Haus ist sehr schön, geräumig, sauber und es ist alles da was man braucht. Cala Llombard ist schön, etwas verschlafen, in 10 Autominuten ist man aber auch in Santanyi.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

prosinac 2018

Jochen R. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Toller Kurzurlaub

Wir hatten einen sehr schönen Kurzurlaub zum Start in das neue Jahr. Das Haus ist bestens ausgestattet und auch im Winter für einen Urlaub geeignet. Den Pool haben wir nicht genutzt, aber Baden war bei schönstem Wetter und 16° Wassertemperatur im Meer wunderbar. Wir wiederholen das sicher!

kolovoz 2018

Mandy S. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5

Erholsamer Sommeruelaub

Wieder haben wir zwei schöne erholsame Wochen in der Finca Ses Rotes verbracht. Es ist alles vorhanden was man braucht. Ruhige Lage, entspannen im Pool und gemütliche Grillabende sowie die Nähe zum Strand machen den Urlaub für uns perfekt. Wir kommen gerne wieder. Vielen Dank an Familie Riedelsheimer für die schöne Zeit.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2018

Henning K. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Naš godišnji odmor iz snova na Majorki

Finca Ses Rotes je predivan smještaj za odmor. Kuća je savršeno opremljena, u vrlo održavanom stanju i super čista. Posebno nas je oduševila velika terasa s ogromnim stolom i sjajan bazen. Centralna lokacija bazena izravno na terasi jako nam se svidjela. Rezervirali smo klima uređaj i uživali u hladnim noćima. Uvala Cala Llombards prekrasna je s čistom vodom i finim pijeskom te je bila dostupna pješice za 10 minuta od Fince. Gospodin Riedelsheimer nas je savršeno pripremio za odmor tako što smo dobili informacije o Finci, putu i lokalnim uvjetima. Čak nam je gospodin Riedelsheimer poslao zaboravljenu kupaću odjeću. Još jednom hvala na tome. Svaki bismo put ponovno odabrali odmor u Finci Ses Rotes i planiramo to učiniti.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Finca Ses Rotes
obitelj S. Riedelsheimer

obitelj S. Riedelsheimer

Obitelj smo s dva odrasla sina. Na Mallorcu dolazimo svake godine od 1999. godine. Godine 2003. zaljubili smo se u gradić Cala Llombards s prekrasnom plažom, a 2007. spontano smo se zaljubili u kuću 'Finca Ses Rotes'. Nakon kupnje, kuću smo opsežno renovirali i djelomično je obnovili. Sljedećih godina iznova smo unosili promjene i poboljšanja kako biste se vi kao naš gost na odmoru uvijek osjećali dobro i opuštali. U zimi 2019/2020 potpuno smo redizajnirali ulazni prostor nekretnine i proširili terasu za sunčanje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 20836

Posljednje ažuriranje: 12.03.2024

Oglas je online od: 16 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/20836.htm

Obitelj Susanne, Klaus, Birk und Andris Riedelsheimer

Weberstraße 32E

64846 Groß-Zimmern

+491712405111


«Finca Ses Rotes» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
20% Popust 28.03 do 31.05.2024

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 45 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina