Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa La Mer

maks.  5   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
45m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

31 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Opis

Naša lijepa kuća za odmor "La Mer" u mediteranskom stilu ima ultramodernu reverzibilnu klimu (hladnu ljeti i toplu zimi sa samo 1/3 potrošnje energije), 2 kupaonice i nalazi se na apsolutno mirnoj lokaciji, samo nekoliko minuta 'hoda od prekrasne pješčane plaže duge 5 km, u urednoj rezidenciji zatvorenog tipa, podno rezervata prirode "Massif de la Clape" u Narbonne-Plageu. Sportski centar, bazen (otvoren tijekom cijele godine), fitness i tenis također su udaljeni samo nekoliko minuta hoda. Neposredno iza kuće nalazi se park s fitnes opremom uz stijenu Clape (izvrsno za šetnje pasa).
U kući imate svu udobnost modernog života. Kuća je potpuno izolirana i namještena za dugotrajne boravke. Na ograđenoj terasi (važno za vlasnike pasa - psi su dobrodošli!) Pronaći ćete vrtni stol, 6 stolica, ležaljke, ležaljke, 1 ugljen i električni roštilj, 1 suncobran i sjenilo.
U prizemlju imate dnevni boravak s tapeciranim namještajem / TV -om sa satelitskim programima s ravnim ekranom / stropnim ventilatorom, kao i klima -uređaj i blagovaonicu s velikom kuhinjom i prvom tuš kabinom s WC -om. Kuhinja je savršeno opremljena keramičkom pločom s 4 prstena, napa, velikom pećnicom, sudoperom, perilicom posuđa, velikim hladnjakom (240 l), zasebnim zamrzivačem (46 l), perilicom rublja, sušilicom, mikrovalnom pećnicom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, tosterom , željezo + -daska. Posuđe je više nego obilno pa ne morate stalno prati.
Udobno stubište vodi na gornji kat. Tu su dvije spavaće sobe i druga tuš soba s WC -om. Kreveti u spavaćoj sobi roditelja imaju njemačke dimenzije (2 x 90 x 200 cm). I ovdje moderna klima uređaj osigurava ugodan boravak. U glavnoj spavaćoj sobi nalazi se i ravni ekran za sve njemačke programe. Roditelji više ne ovise o želji mladih da gledaju televiziju! Obje sobe nude dovoljno prostora za skladištenje u ormarima i ladicama, čak i za gustu zimsku odjeću. Također možete posuditi posteljinu i ručnike kod nas ako želite uštedjeti prostor na putovanju. U tom slučaju vaši kreveti su već pospremljeni kad stignete i odmor može početi!
Kuća je idealna za zimovanje. Tome pridonose i novi prozori i vrata na terasi! Ugodnu toplinu osigurava i sustav klimatizacije koji troši samo 1/3 energije u usporedbi s konvencionalnim radijatorima. Dugotrajni turisti samo plaćaju cijenu od 3 tjedna za 4-tjedni odmor ili ostvaruju dodatne popuste za 2 mjeseca (ärz) i uživaju u iznimno blagoj zimi na Mediteranu!
Naravno da imate pristup internetu u kući putem WiFi / WLAN -a sa vlastitim računalom!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 40 km Béziers-Vias

40 km

Kolodvor 15 km Narbonne

15 km

Izlaz s autoceste 11 km Narbonne-Est

11 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća za odmor "La Mer" udaljena je nekoliko minuta hoda od vreve kupača u prekrasnoj prirodi s pogledom na bizarne litice masiva Clape koji je pod zaštitom prirode i obrastao velikim visećim biljkama. I vi ćete biti oduševljeni.
Naši gosti uvijek se osjećaju ugodno i stoga se često vraćaju. Ako ste zainteresirani, trebate rezervirati vrlo rano!
Do centra je udaljeno oko 400 m s restoranima, kafićima, trgovinama itd. Tako da sve možete lako doći u nekoliko minuta pješice. Auto možete sigurno ostaviti na privatnom parkingu unutar zatvorenog kompleksa. Narbonne Plage je odmaralište koje je osnovano 1960 -ih godina i pripada općini Narbonne. To je savjet iznutra i još ga nije poplavio masovni turizam. Zbog svog poželjnog položaja između Sredozemnog mora i masiva Clape odmah iza njega, stvorila se posebna mikroklima koja nas razmaže sa oko 320 sunčanih dana svake godine. Nigdje nema industrije pa se zrak udiše čist i čist.
Pješčana plaža široka 5 km i svakodnevno očišćena također je idealna za djecu. Psi nisu dopušteni na čuvanu dionicu od lipnja do rujna, ali vani postoji dodatna "plaža za pse", gdje vaš četveronožni prijatelj može plivati i lupati do mile volje!
Narbonne-Plage nudi opuštanje i zabavu za cijelu obitelj.
Blaga mediteranska klima poziva vas na zimu. Zimi ljubitelji skijanja mogu doći do prekrasnih skijališta na Pirinejima u roku od 1,5 sata. Kontaktirajte nas. Živimo na licu mjesta i dostupni smo našim gostima kao kreditna agencija ili za prijevode.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene najma, uključujući sve režije (također zimi)
po ljubimcu + 10 € jednokratno
Iznajmljivanje posteljine na zahtjev
Posebne cijene od 4 tjedna u mjesecima listopadu do svibnja. Zimi (listopad - ožujak = niska sezona) od 8 tjedana vrijede još jeftinije posebne cijene.
Internet (WiFi) je besplatan

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Sollten Sie kündigen, verlieren Sie 30% vom Mietpreis bis 2 Monate vor Anreisedatum, 50% vom Mietpreis bis 35. Tag vor Anreisedatum, 80% vom Mietpreis bis 8. Tag vor Anreisedatum und 100% ab 7. Tag vor Anreisedatum bzw. Nichterscheinen. Wenn Sie wegen erneuter Pandemie nicht anreisen können, erhalten Sie selbstverständlich den gesamten bis dahin gezahlten Betrag zurück.

ostale informacije:

Ako želite više fotografija i informacija, kontaktirajte nas. Veselimo se vašim pitanjima.
Inače, kuća je idealna i za zimovanje. Potpuno je izoliran, ima, kao što je već spomenuto, moderan reverzibilni sustav klimatizacije (ljeti hladan + zimi topao sa samo 1/3 potrošnje energije) u svim sobama i terasu za sunčanje orijentiranu prema jugozapadu. Oduševit će vas blaga, sunčana klima u Narbonne Plage čak i izvan sezone. Prema statistikama, razmaženi smo 300-320 sunčanih dana godišnje. Za boravke od 4 tjedna i dulje od početka listopada do kraja svibnja primjenjuju se posebne cijene. Za dugotrajne turiste od 2 mjeseca zimi (ärz) primjenjuju se dodatne snižene cijene. Rado ćemo vas obavijestiti. Govorimo njemački i odmah se javljamo.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 12.04.2024


17 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Katrin E. iz/od Einbeck

4,6
4 5 5 5 4
Prikaži njemački

Lijep odmor

Imali smo vrlo opuštene dane u dobro opremljenoj kućici, lokacija u Narbonne Plageu je mirna i dobro centralna. Može se puno toga lako dostići pješice. Imali smo svoje bicikle, što je također išlo vrlo dobro.
Navečer je lijepo sjediti na ugodnoj terasi.
Kontakt s vlasnikom je bio jednostavan i vrlo prijateljski, živi preko puta, ako vam treba pomoć.

lipanj 2023

Gisa H. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza užitka

Za 6. put smo bili na odmoru u ovoj lijepoj kući i bilo je kao da se vraćamo kući. Ali ipak je bilo drugačije, nedostajao nam je Jean-Pierre. Nedostajao nam je. Kuća: vrlo dobra oprema, 2 kupaonice = luksuz, odlično opremljena kuhinja - novi štednjak i sve ostalo, sve najbolje. Položaj je idealan, sve je dostupno: plaža, restorani, priroda, trgovine. Nije daleko odlično opskrbljen SPAR, s izvanredno dobrom kruhom. Narbonne-Plage je vrlo povoljan za izlete: u St. Pierre svaki dan ima tržnica. Do Narbonne, autobusna stanica je odmah iza ugla, može se voziti za 1 euro. Gruissan je prekrasan stari grad. Ali glavna atrakcija je kilometarska pješčana plaža. Postoji "plaža za nepušače" i "plaža za pse". Ovdje svatko može pronaći svoje mjesto. Narbonne-Plage i kuća za odmor "La Mer" uvijek vrijedi posjetiti. Radujemo se ponovnom susretu iduće godine. Alex i Gisa

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Besten Dank für Euer Kommentar. Ich freue mich sehr, Euch im nächsten Jahr erneut begrüßen zu dürfen. Bleibt gesund!

veljača 2022

Olivia T. iz/od Saint Louis

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u potpunosti

Smještaj je odlično opremljen, ništa ne nedostaje. Ja i moja kuja smo srdačno dočekane i odmah smo se osjećali ugodno. Položaj je savršen. Cijelo vrijeme nisam koristio auto jer je sve dostupno pješice. Sigurno ćemo se vratiti. Hvala vam na svemu, imali smo sjajno i opuštajuće vrijeme.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Ja, auch für mich und meine Hündin war Ihr Aufenthalt ein Gewinn. Wir haben uns sehr gefreut, Sie kennen zu lernen und es wäre toll, wenn wir uns wiedersehen könnten!

siječanj 2022

Jan R. iz/od Salem

5,0
5 5 5 5 5

Sehr nette Gastgeberin

Schönes kleines Ferienhaus, zumindest im Winter sehr ruhig (Sommer kann ich leider nicht beurteilen), auch sehr zu empfehlen mit Hund. Tolle Natur, viele Wanderwege und Möglichkeiten für Unternehmungen. Auch die Vermieter kümmern sich sofort, falls mal etwas nicht funktionieren sollte. Empfehlenswert ?

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Schade, dass Sie aufgrund Ihrer Aktivitäten den herrlichen Sommer bei uns nicht ausprobieren können! Auch der Winter ist hier im Süden herrlich. Im Haus ist ja die reversible Klimaanlage, die auch im Winter ein wunderbares Raumklima schafft.
Es war schön, Sie kennengelernt zu haben und es wäre toll, wenn Sie uns im nächsten Winter wieder besuchen würden.

prosinac 2021

Susanne D. iz/od Langquaid

5,0
5 5 5 5 5

je ne regrette rien ;-)

Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Das Ferienhaus ist sehr gemütlich eingerichtet und es fehlt einem wirklich an gar nichts. Frau Deleporte (spricht Deutsch und Französisch beides auf Muttersprachenniveau) hat sich im Vorhinein, Nachhinein und auch während unseres einwöchigen Urlaubs sehr lieb um uns gekümmert und hilft jederzeit. Auch unsere drei Hunde waren sehr willkommen. Vom Ferienhaus ist man außerdem in Windeseile am schönen Strand von Narbonne Plage. Merci beaucoup pour les vacances belles - au revoir.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

So liebe Gäste lob ich mir! Es war schön, Sie kennenlernen zu dürfen und ich würde mich sehr freuen, wenn wir uns zu einem späteren Zeitpunkt wiedersehen könnten! Bleiben Sie gesund!

rujan 2021

Monika S. iz/od Erftstadt

5,0
5 5 5 5 5

Unbeschwerter Urlaub bei liebenswerten Gastgebern

Wir hatten wunderbare Wochen in diesem Ferienhaus,nicht zuletzt weil es mit all den Helferlein wie Waschmaschine,Trockner,Spülmaschine ausgestattet ist.Die Lage ist toll,man kann nicht nur das Meer mit dem Traumstrand geniessen,sondern Wanderungen und Ausflüge in weitere interessante Gegenden unternehmen.Herzlichen Dank für alles,liebe Yvonne und Jean- Pierre

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Es stimmt, es waren wunderbare 7 Wochen. Danke dafür! Wir waren uns sofort sympathisch und ich hoffe, wir sehen uns in diesem Leben wieder!

srpanj 2021

Günter S. iz/od Erkrath

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

opuštajući odmor po lijepom ljetnom vremenu

Odsjeli smo u ovoj prekrasnoj kući za odmor u La Meru nekoliko puta i uvijek smo uživali. Više puta smo odabrali ovu prekrasnu kuću za odmor jer smo znali da će se ovdje u potpunosti ispuniti naša očekivanja.
Kao iznenađenje, ovaj put smo otkrili da dnevni dio i spavaća soba sada imaju klima uređaje. Ovo je bilo vrlo ugodno na preko 30 stupnjeva.
Ponovno smo proveli prekrasne tjedne u ovoj prekrasnoj kući s velikom terasom s vanjskim roštiljem.
Opsežan dizajn interijera uvijek iznova iznenađuje.
Morska plaža, udaljena svega nekoliko minuta hoda, poziva na osvježenje i kupanje.
U blizini su i glavne trgovine i brojni restorani, tako da nije bilo potrebe za pomicanjem automobila.
Obitelj Deleporte, vrlo simpatičan i ljubazan par, uvijek rado odgovara na sva pitanja ili pruža pomoć.
Bio je to još jednom vrlo lijep boravak koji sigurno nije bio posljednji.
Veliko hvala Yvonne i Jean-Pierreu Deleporteu
Antje i Güntera

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Die 3 Wochen gingen wieder einmal wie im Flug vorbei. Es war schön mit Euch und wir hoffen, uns bald wieder zu sehen.
Bleibt weiter gesund und bis zum nächsten Mal.
Yvonne und Jean-Pierre

listopad 2019

Imogen P. iz/od Wuppertal

5,0
5 5 5 5

Wunderschöner Urlaub

Das Ferienhaus liegt ruhig in einer Ferienanlage und ist prima gelegen. Sowohl den Ortskern, als auch den Strand erreicht man gut zu Fuß. Ein Supermarkt ist in unmittelbarer Nähe. Die Felsen des Clape-Massiv grenzen direkt an die Anlage und es führt ein schöner Spazierweg vorbei.
Das Haus ist sehr sehr gut ausgestattet. Es fehlte uns an nichts. Für 5 Personen empfanden wir es etwas klein, aber im Urlaub hält man sich ja sowieso meist draußen auf.
Die Vermieterin Frau Deleporte war sehr freundlich und sehr bemüht, dass es uns in unserem Urlaub gut ging. Wir konnten sie jederzeit ansprechen.
Für unseren nächsten Urlaub in Narbonne-Plage werden wir uns dieses Ferienhaus auf jeden Fall merken.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

travanj 2019

Barbara F. iz/od Heusenstamm

5,0
5 5 5 5

Wunderschön

Wir waren jetzt das 3. Mal in dem schönen gemütlichen Ferienhaus.
Es ist alles vorhanden und wir haben uns mit unseren Hunden pudelwohl gefühlt. Die sehr hilfbereiten und lieben Vermieter sind mittlerweile gute Freunden geworden. Der nächste und 4. Urlaub für 2020 in diesem Ferienhaus ist schon gebucht.
Das sagt doch alles, oder?

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Ja, es stimmt, wir sind inzwischen Freunde geworden und freuen uns deshalb wie Bolle, Euch im nächsten Jahr wieder zu sehen! Bleibt gesund und bis dann!!

lipanj 2018

Geertje A. iz/od 63165 Mühlheim

4,8
4 5 5 5

Sommerurlaub 2018

Alles was schon an positiven Bewertungen geschrieben wurde, können wir nur bestätigten.
Wir verbrachten mit drei Personen drei sehr schöne Wochen in dem kleinen Häuschen.
Ausflüge, Party an der Promenade, faulenzen am Strand und nachts Ruhe trotz Hochsaison.
Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Ich freue mich, daß Sie sich so gut erholen konnten und wir uns im nächsten Jahr in alter Frische wiedersehen!

travanj 2018

Günter S. iz/od Erkrath

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući dani u Narbonne-Plage

Ponovno smo boravili u ovoj kući za odmor kao par četiri tjedna i možemo samo potvrditi da je ova kuća za odmor idealno opremljena i impresionira svojom mirnom lokacijom u blizini mora.
Provesti večer na mirnoj terasi nakon ugodne šetnje plažom nešto je što ćete ponijeti kući.
Zahvaljujući novom WiFi sustavu, idealan je i prijem interneta.
Bračni par Deleporte, vrlo ljubazan, odmah reagira na rijetke probleme i brine se o njima
za lijek.
Jedina mana koju smo primijetili je da su dobri trenuci u Narbonne Plage prebrzo prošli.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

listopad 2017

Lena H. iz/od 76571 Gaggenau

5,0
5 5 5 5

Tolles Häuschen zum Verweilen

Super nettes Häusen, wunderbare Lage, zu Fuß jeweils nur 5 Minuten zum Bäcker und Strand. Auch ein kleiner Supermarkt befindet sich direkt um die Ecke.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Es war nur kurz, aber schön. Ich freue mich, Sie kennengelernt zu haben. Vielleicht später noch einmal?

rujan 2017

Gerlinde B. iz/od 69124 Heidelberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijep odmor

Odmor smo proveli treći put
U prekrasnoj kući obitelji Deleporte bilo je čisto kao i uvijek i ničega nije nedostajalo.
Gospođa Deleporte uvijek pita je li sve u redu ako možete pomoći
Može ići u šetnju.Taj put smo išli vlakom do Narbonne, pa autobusom do Narbonne plage, jer tamo ne treba auto, sve smo radili pješice, biciklom i autobusom.
Vlakovi polaze iz Narbonne svakih sat vremena za Sete, Agde, Carcassonne neće biti dosadno čak ni ako dođete u jesen ili zimu. Mi
vratite se sljedeće godine bez automobila bez stresa!
Sve do 2018
Gerlinde i Heinza

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Man spürt förmlich die Begeisterung aus diesem Kommentar heraus! Ja, es war sicher ein Abenteuer, dieses Mal mit dem Zug anzureisen, aber hier kostet der Bus nur € 1,--/Pers. und die beiden Räder haben wir Ihnen gestellt, also war alles perfekt! Im schönen Oktober gab es auch viele Badetage! Warten wir's ab, wie es im Oktober 2018 wird? Wir freuen uns auf Sie! Jedenfalls werden unsere Mieter in den Wintermonaten immer mit viel Sonne und milden Temperaturen belohnt. Schönes Wetter ist in Narbonne-Plage Programm!

rujan 2017

Gerlinde B. iz/od 69124 Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Ein schöner Urlaub

Wir verbrachten unseren Urlaub schon zum 3.mal
im schönen Haus von Familie Deleporte wie immer war es sauber es hat an nichts gefehlt.
Frau Deleporte frägt immer nach ob alles in Ordnung ob Sie helfen kann.La mer ist ruhig gelegen und doch nur wenige Minuten zum Centrum wo es alles zum einkaufen gibt.Der Strand 5.Minuten wo man schwimmen oder lange
Spaziergänge machen kann.Diemal sind wir mit dem Zug gefahren bis Narbonne dann mit Bus nach Narbonne plage da man vor Ort kein Auto braucht haben alles zu Fuß,Fahrrad,Bus gemacht.
Von Narbonne aus fahren jede Stunde Züge nach Sete,Agde,Carcassonne es wird nicht langweilig auch wenn man im Herbst oder Winter kommt.Wir
kommen nächstes Jahr wieder ohne Auto Stressfrei!
Bis 2018
Gerlinde und Heinz

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2016

Hedda iz/od Puchheim

4,5
4 4 5 5

Sommerurlaub 2016

Sehr schön und absolut ruhig gelegenes Ferienhaus mit schöner Terasse. Trotzdem nur 10 Min. zu Fuß zum traumhaften, feinsandigen Strand. 5 Min zu einem kleinen Imbiss mit frischen Backwaren.
Gleich daneben kleiner Interspar mit sehr langen Öffnungszeiten (8.00 bis 22.00 durchgehend auch am Sonntag).
An die Vermieter kann man sich wirklich in allen Belangen wenden. Sie sind sehr hilfsbereit und freundlich.
Wir habenzwei wunderschöne, erholsame Wochen verbracht und können diese Unterkunft wirklich empfehlen.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Die Infrastruktur für unsere Gäste wird immer besser! Neben dem zitierten Imbiss, der übrigens ab 2018 eine Menge frischer Köstlichkeiten anbieten will, gibt es einen Pizzabäcker mit Abholservice. Die Pizzen sind super!

kolovoz 2013

Claudia iz/od Hattingen

4,8
5 5 5 4.5 4

Schönes, ruhig gelegenes Ferienhaus

Dieses Ferienhaus liegt in einer ruhigen Umgebung abseits des Straßenverkehrs mit einem herrlichen Blick ins La Clape-Gebirge. Der Vorteil der schönen Terasse ist, dass sie morgens zunächst im Schatten liegt, so dass man bei angenehmen Temperaturen draußen frühstücken kann. Das Haus ist wirklich sehr gut ausgestattet mit allen Bequemlichkeiten von Waschmaschine bis zu Sandwichtoaster etc. Geschmackvolle Einrichtung. Das Schlafzimmer ist gut, die Betten geräumig und bequem. Das Kinderzimmer wegen der Dachschräge ziemlich eng. Die Treppe ins OG ist sehr steil, daher nicht für sehr kleine Kinder zu empfehlen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Vermieter sind super lieb und hilfsbereit und offen für alle Fragen und Wünsche.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Herrliche Landschaft, ruhige, sehr saubere und ansprechende Feriensiedlung, nur wenige Minuten zum Einkaufen und zur Strandpromenade mit vielen Restaurants und guter Unterhaltung, 3 x in der Woche ist Markt an der Strandpromenade, groß und sehr schön. Jeden Abend ebenfalls viele Verkaufsstände. Sehr abwechslungsreich. Mit dem Auto kann man viele sehenswerte Orte in kurzer Zeit erreichen, sehr abwechslungsreich.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Strand, Wandern, Radfahren, Wassersport, Musik und Karaoke am Abend, viele Bands und andere Vorstellungen jeden Abend. Und sicherlich noch vieles mehr,...

Mogućnosti za kupovinu: Am Ort gibt es 2 Spar-Läden, dort ist es jedoch sehr teuer, besser kauft man im LIDL im Nachbarort ein. Und natürlich auf dem Markt am Ort.

Odgovor iznajmljivača Y. Deleporte:

Inzwischen wurde die steile Treppe in eine sehr bequeme ausgewechselt. Es hat lange gedauert, endlich den richtigen Schreiner zu finden. Auch des Dachliegefenster im oberen Bad wurde durch ein VELUX-Fenster mit Sensor ausgetauscht. Es schließt sich automatisch, wenn es einige Regentropfen gibt!

srpanj 2011

Pumo01 iz/od Echternach

4,5
3.9 5 4.9 4.8 4.2

Villa La Mer

Alles super.Nahe beim Zentrum trotzdem ruhige gegend.Gerne mal wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Sehr sauber

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Alles bestens,auch für Kinder und Haustiere

Mogućnosti za kupovinu: Alles da was man braucht.


kontakt

Y. Deleporte

Y. Deleporte

Suprug i ja živimo u Narbonne-Plageu tijekom cijele godine i osobno predamo ključeve. Ja sam iz Saarlanda, a moj muž je Francuz. Govorimo oba jezika, što je od velike pomoći pri manjim ili većim problemima (policija, bolnica, liječnici). Djelujemo kao agencija za kreditno izvještavanje za naše goste i rado ćemo vam pomoći kada se ukaže potreba.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 2108

Posljednje ažuriranje: 04.03.2024

Oglas je online od: 19 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/2108.htm


«Villa La Mer» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina