Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Haus LUKIANOS

milos

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Samostojeća kuća na fantastičnoj panoramskoj poziciji u podnožju tradicionalnog sela Tripiti. Puno zelenila ispod kuće. Kuća je s ljubavlju renovirana, ali se sastoji od starih zgrada s debelim kamenim zidovima tipičnim za staru Grčku. Do LUKIANOSA se može doći samo 200 metara hoda. Većina trgovina i restorana nalazi se u obližnjem selu Plaka. Do najbliže plaže u slikovitom ribarskom mjestu Klima ima 1 km.

Ispred kuće je neprekidna terasa i natkrivena pergola sa stolom i klupom.

2 spavaće sobe, obje s bračnim krevetom, jedna s izravnim izlazom na balkon, dnevni boravak, dobro opremljena kuhinja i tuš/WC. U sobu se na zahtjev može staviti pomoćni ležaj.

Iz svih soba kao i sa balkona imate prekrasan i neometan pogled na obližnje ribarsko mjesto Klima, zaljev Miloš i zalazak sunca.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Terasa Terasa
balkon balkon
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 10 km Flugplatz Milos

10 km

Kolodvor 6 km Hafen Milos

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Na periferiji sela Tripiti (200 metara hoda do seoske ceste) na strani zaljeva s prekrasnim pogledom na zaljev Milos i ribarsko mjesto Klima. Milos, na jugozapadu Cyclades, 155 km2. Raznolik krajolik oko slikovitog zaljeva, brojne vrlo čiste pješčane plaže i raznolika geologija karakteriziraju ovaj otok.

Osim plaža oko Zaljeva, duga južna obala i posebice sjeveroistok otoka imaju desetke prekrasnih pješčanih plaža, od dobro posjećenih plaža s barovima za osvježenje do potpuno osamljenih uvala za kupanje.

Otok je svojim zaljevom podijeljen na dvije gotovo jednake polovice, blagu ravničarsku istočnu i gotovo nenaseljenu zapadnu s visinama do 750 metara. Gotovo svih 5000 stanovnika živi na sjeveroistoku otoka. Iznad malog, lučkog i turističkog gradića Adamasa nalazi se 5 sela, uključujući i selo koje vrijedi vidjeti na otoku, Tripiti, uzdignuto iznad Zaljeva sa svojim brojnim vjetrenjačama, poznatim katakombama i starim rimskim kazalištem.

Na sjeveroistoku otoka ribarsko mjesto Pollonia. Od Adamasa, vrlo lijepa cesta s brojnim lijepim uvalama za kupanje s lijeve strane vodi 9 km do Pollonije. Trajekt za suprotni otok Kimolos (35 km2, 700 stanovnika) polazi tri puta dnevno u proljeće/jesen i pet puta dnevno u ljetnoj polovici godine iz malene luke. Prijelaz traje pola sata. Kimolos je izvorni i netaknuti kikladski otok. Ima nekoliko čistih uvala za kupanje, glavni grad koji vrijedi vidjeti sa srednjovjekovnom kastrom i tradicionalno prijateljskim stanovništvom.



Zanimljivost na Milosu su udaljena, sićušna ribarska sela Klima (fotografija ispod), Skinopi, Areti, Mandrakia, Fyropotamos i Agios Konstantinos sa svojim garažama za čamce, izvorno dostupnim samo morem. Do prva dva se može doći kopnom od Tripitija uske padine.



Miloš je bogat prirodnim resursima i stoga je naseljen još od srednjeg kamenog doba. Površinsko rudarenje, koje je i danas važan gospodarski čimbenik na Milosu, ostavilo je jasne tragove u nekim područjima na jugoistoku i jugozapadu otoka, a da ljepota kupališta i sela nije stradala.



Stara crkva u Tripitima

Iz luke Adamas brodovi idu izravno za Pirej i Kretu, ali i za druge zapadne Kiklade Kimolos, Sifnos, Serifos i Kithnos kao i za Paros i Santorini.



Miloš također ima malu zračnu luku. U načelu, trebalo bi postojati nekoliko dnevnih letova iz/prema Ateni; Trajanje leta 30 min.Od Adamasa do aerodroma 4 km. Uzletište nema nikakvog zagađenja bukom. Trenutno (studeni 2004.) postoji samo jedan let Olympic Airlinesa dnevno iz Atene za Milos i obrnuto.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

ostale informacije:

Minimalno razdoblje najma 1 tjedan, u srpnju/kolovozu 2 tjedna


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa Theill

gospođa Theill

Dalji smještaji od gospođa Theill


ostale informacije

Broj objekta: 21113

Posljednje ažuriranje: 10.05.2013

Oglas je online od: 16 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/21113.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina