Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Modern XXL Villa, Makarska

Srednja Dalmacija, Makarska

maks.  18   Gosta/Gostiju
420m²  stambena površina
9 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
420m²
9 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

35 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

35 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Modern XXL Villa je opremljena da udovolji svim potrebama modernog gosta, kombinirajući ugodni vanjski izgled s udobnošću i praktičnošću. Sav namještaj je nov i kvalitetan. Sastoji se od 2 samostalne kuće za odmor sa zajedničkim velikim vanjskim bazenom i ogromnim besplatnim parkiralištem za 6 vozila.
Svaka kuća ima 4 spavaće sobe, kupatilo, wc, kuhinju, dnevni boravak s TV flat ekranom i satelitom, balkon i terasu, a tu je i čitaonica s više od 300 naslova na više stranih jezika, kao i dječjih knjiga i slikovnica.
Kuhinja je u potpunosti opremljena svom aparaturom- perilica za suđe, pećnica, mikrovalna, esspresso aparat/ filter aparat, električni aparat za vodu, hladnjak, zamrzivač... U kupatilu se nalazi mašina za rublje i sušilo za kosu, kao i toaletni pribor te sredstva za čišćenje. U spavaćim sobama su najveći bračni kreveti (180x200), a u svakoj kući se nalazi po jedna soba u kojoj se nalaze 2 kreveta za jednu osobu (90X200). U svim sobama na raspolaganju će vam biti više jastuka kao i prekrivači, te dodatna posteljina. Na svakom krevetu će vas dočekati 3 ručnika raznih dimenzija, kao i još jedan veliki koji će biti na ležaljkama pored bazena. Na raspolaganju će vam biti 18 ležaljki za sunčanje. Vanjski bazen je osvijetljen tako da se u njemu može uživati i noću. U neposrednoj blizini bazena se nalazi ljuljačka i trampulin za djecu, kao i manja gimnastička dvorana u kojoj se nalazi nekoliko fitness sprava, te više bicikla za razne uzraste, zajedno sa zaštitnom opremom. Sve je besplatno. U neposrednoj blizini na raspolaganju je najveći mogući grill kao i 2 ogromna masivna hrastova stola sa pripadajućim klupama gdje svi mogu zajedno boraviti. U blizini vile se nalazi nogometno igralište za djecu, kao i sporedne ceste koje su kao stvorene za vožnju biciklom jer nisu prometne, a sve kroz netaknutu prirodu.
Obje kuće imaju balkone i terase s pogledom na planine. Tu možete ujutro ispijati čaj ili kavu dok čekate dostavu kruha oko 9 sati ispred kuće. To je stari lokalni običaj.
U slučaju lošeg vremena u kući ćete pronaći društvene igre i DVD player. Bežični internet je besplatan i cijela kuća je dobro pokrivena signalom.
Kuća ima veliku okućnicu u kojoj se osim zelenila i cvijeća nalaze i voćke, kao što su trešnje, višnje, grožđe i smokve. Ukoliko budu zrele za branje tijekom vašeg boravka, slobodno se možete poslužiti. Isto tako ako se zateknete za vrijeme vrcanja meda rado ćemo vam omogućiti da i to doživite ukoliko ste zainteresirani.
Djeca su više nego dobrodošla i ukoliko dolazite s malom bebom, zatražite unaprijed dječji krevetić i plastičnu kadu, te ako želite dodatne igačke za djecu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 13 km

13 km

Jezero 28 km

28 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 50 km Split

50 km

Kolodvor 50 km Split

50 km

Izlaz s autoceste 4 km Šestanovac

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Veliko zadovoljstvo nam je poželjeti vam dobrodošlicu u Modern XXL Villa. Tu ćete pronaći istinsku oazu mira i ljepote. Šume, rijeke, jezera, planine i more - kao scena iz bajke koja će vam omogućiti bijeg iz topline gradskog asfalta.
Gornji Vukušići, Katuni pripadaju Dalmaciji - regiji koja je bogata kulturno-povijesnom baštinom. Zemljopisno, samo 4 km od auto puta, 27 km od grada Makarska, 30 km od grada Imotski, 50 km od grada Split, 160 km od grada Dubrovnik, 90 km od Međugorja (BiH).
Mi smo mirno i tiho selo, idealno za vanjske aktivnosti. Osim trekkinga, možete voziti bicikl. Možete istraživati Nacionalni park Biokovo koji je samo 8 km udaljen. Tu je i zipline i rafting na rijeci Cetina - samo 5 km udaljeni. Ako želite plivati, najljepša plaža Brela je samo 13 km udaljena, ali tu su i mnoge druge plaže duž cijele obale koje čekaju da ih otkrijete. Crveno jezero i Plavo jezero se smatraju svjetskim fenomenom. Željeli bi znati zašto? Idite i saznajte - samo je 28 km udaljeno.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sve pristojbe su uključene u cijenu. Svi ponuđeni sadržaji su uključeni u cijenu. Nema dodatnog naplaćivanja ničega, osim ako gost želi tijekom boravka dogovoriti dodatno čišćenje. U cijenu je uključeno samo završno čišćenje po odlasku.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Pola iznosa se uplati pri rezervaciji i bit će vraćen u potpunosti ako se otkaze do 30 dana prije dolaska. Preostali iznos se plaća na dan dolaska ili po dogovoru.

ostale informacije:

Samo 2 km udaljenosti od vile se nalazi supermarketi, restoran, ljekarna, banka, prva pomoć... sve što trebate .
Ako ostajete duže od 7 dana, promijeniti ćemo vam posteljinu i ručnike ukoliko želite. Isto tako možemo vam dogovoriti i čišćenje kuće uz dodatnu nadoplatu .
Pušenje u vili je strogo zabranjeno, dok je van vile dozvoljeno. Iako smo veliki ljubitelji životinja, u Vili nije dozvoljen boravak životinjama.
Na dan odlaska ključevi trebaju biti vraćeni na dogovoreno mjesto. Molimo da nas obavijestite unaprijed točno vrijeme odlaska koje ne smije biti iz 10 sati ujutro.
Ljubazno vas molimo da se prema inventaru odnosite kao prema vlastitom, te da u slučaju kiše unesete jastuke s terase, te da u slučaju jakog vjetra zatvorite tendu.
U kući će vas dočekati svi hitni brojevi.
Domaći će vam biti na raspolaganju sa svim informacijama i rado će vam odgovoriti na sva vaša pitanja koja možete slobodno pitati i prije dolaska, kao i po dolasku.
Ukoliko imate nekih ozbiljnih zdravstvenih problema kao npr. hemodijaliza, vodite računa da se ona mora u Hrvatskoj rezervirati 3 mjeseca prije dolaska. U svakom slučaju, tu smo uvijek za vas!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Nadine F. iz/od Mahlow

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor!!!

Bile smo 4 obitelji i svi smo imali fantastičan odmor u Marini. Marina nas je vrlo srdačno primila. Bilo je darova za goste i s ljubavlju je opremila kuće tako da ste se s njom odmah osjećali ugodno. Uvijek je bila tu za nas tijekom našeg boravka, bez obzira na pitanja koja smo imali. Opremljenost kompleksa je vrhunska (iznutra i izvana).

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

svibanj 2021

Mateo V. iz/od Katuni

5,0
5 5 5 5 5

Mateo

5/5

svibanj 2021

Arletta C. iz/od Neuburg an der Donau

4,8
5 5 5 4 5

Wunderschöne Villa

Ich kann es nur jeden empfehlen top Ausstattung und Sauberkeit total liebevoll eingerichtet. Wunderschöne Ambiente.Marina hat uns sehr herzlich empfangen ein wundervoller Menschen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

lipanj 2020

Stefan iz/od NRW

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöner Familienurlaub

Es ist ein sehr gepflegtes, nett aussehendes Zweifamilienhaus, mitten in der Natur!
Wir wurden von Fr. Vucusic sehr freundlich empfangen und auch der gesamte Aufenthalt verlief wirklich reibungslos! Die Ausstattung ist auch gut!
Wenn man zum Strand möchte, muss man mit ca. 30 Minuten Autofahrt rechnen. Das war aber für uns nicht weiter schlimm!
Wir haben einen schönen Urlaub gehabt und kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Bessey iz/od Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5

Super Haus

Das haus ist super!
Bestens ausgestattet und die Gastgeber sind sehr freundlich!
Man fühlt sich wie Zuhause.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2018

Arek L. iz/od warszawa

5,0
5 5 5 5

The perfect place for relax

I spent here one week and it was lovely time. Nice double house, comfortable rooms and kitchens. Very good equipment, fast WIFI. The place contains nice pool and garden. there is also big table where can sit all inhabitants. The village is small, quiet. Not far away from the sea and very close to highway. The owner is very helpfull and open. If you ask you will get all answers. Few km from village there is possibility to take rafting.
There was only one minus, the wasps. They were many of them but it is possible to manage with them.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2018

Frank G. iz/od 49811 lingen

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub in Krotien

Wunderschöne Haus , wir haben einen wundervollen urlaub bei tollstem Wetter genießen dürfen Tolles Haus, toller Pool, sehr freundliche Vermieterin

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospođa M. Vukusic

gospođa M. Vukusic

Zovem se Marina i imam 44 godine. Po zanimanju sam profesor engleskog i talijanskog jezika i književnosti. Radim već 21 godinu u privatnoj školi stranih jezika u Splitu. Otvorena sam i iskrena osoba koja voli upoznavati nove ljude iz cijeloga svijeta te se tako prošle godine rodila ideja o iznajmljivanju kuće za odmor. Ja i moja obitelj ćemo učiniti sve da vaš odmor u našoj Modern XXL Villa bude savršen. Ukoliko imate bilo kakva pitanja,posebne zahtjeve, želite vidjeti više slobodno mi se obratite na e- mail ili WhatsApp. Rado ću odgovoriti i udovoljiti vašim zahtjevima. Dobrodošli!


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 213185

Posljednje ažuriranje: 01.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/213185.htm


«Modern XXL Villa, Makarska» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina