Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Santa Domenica di Ricadi

maks.  6   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

9 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

9 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Jednom davno postojala je ljubiteljica biljaka koja voli prirodu, Pino, koji je vodio rasadnik na prostranom području iznad S. Domenice di Ricadi, koji je više nalikovao začaranom botaničkom vrtu. Ovaj vrt je bio terasasti s malim, krivudavim stazama i ponudio se između stabala i grmlja i opet prekrasan pogled na more i Stromboli ...
Nakon što je Pino, ljubitelj prirode i liječnik kupio dio zemljišta (oko 4000 četvornih metara) i potpuno obnovio glavnu kuću. Ono što ostaje dio je prirodnog raja, mali vrtni ribnjak, mnoštvo prekrasnih stabala i grmlja, prostor za roštilj ...
70 m²) za do 4 + 2 osobe: odvojeno vanjsko stubište, mali ulazni trijem, dnevni boravak-blagovaonica sa satelitskom TV, dvosjed na razvlačenje, čajna kuhinja (plinski štednjak s 4 plamenika, hladnjak / zamrzivač) Zamrzivač), velika panoramska terasa sa širokim pogledom na more i Eolske otoke, 2 spavaće sobe i kupaonica (tuš). Oprema je nova i vrlo dobra, njemački aparat za kavu, bežični, perilica rublja se nalazi u gospodarskoj zgradi, parkiralište za automobile.

Gosti mogu koristiti organski povrtnjak i voćke; mnogi romantični kutci nude opuštanje u sjeni velikih stabala. Na zahtjev, vlasnik organizira izlete brodom ili bicikle.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 58 km Lamezia T.

58 km

Kolodvor 1.2 km S. Domenica

1.2 km

Izlaz s autoceste 40 km Pizzo

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila u nekadašnjem botaničkom vrtu nalazi se iznad malog sela S. Domenica. Privatni put vodi izravno u selo, tako da možete doći do restorana i trgovina također unutar pješačke udaljenosti. Malo mirno mjesto nudi dobre barove i restorane, idealne za večeru bez večere ili sjedenja u baru s čašom vina ili koktela.

Prekrasne plaže u S. Domenici, npr. Baia di Riaci ili Formicoli s finom pješčanom plažom, udaljene su samo oko 850-1900 m. Tropea oko 1,8 km, Capo Vaticano oko 6 km.
Capo Vaticano nudi neke prekrasne pješčane uvale, najpoznatije su vjerojatno Grotticelle i Praia di Fuoco.
Tropea ima neke prekrasne duge pješčane plaže, a neke besplatne, neke s plažama. Tropea je ujedno i turističko središte ovog područja, odavde brodovi idu na Eolske otoke, a tijekom sezone otoci se nude kao jednodnevni izleti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i ručnici uključeni

Uvjeti poništenja:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.

ostale informacije:

Obala između Coccorina i Nicotera: Između Coccorina i Joppola na nekoliko kilometara spektakularnih litica i litica, uz čamac su dostupne neke male uvale.
Joppolo je poput školjke u plodnoj uvali koja se uspinje uz planinu. Riva se proteže od borove šume do velike Saracenske kule. Plaža se sastoji od stijena, kamena i šljunka, a ponegdje se pijesak izlijeva ljeti.
Na kraju široke planinske obale, drevni gradić Nicotera, sa svojim romantičnim uličicama i trgovima, nadvija se nad duboko zelenom ravnicom Marina Nicotera, čiju široku i široku pješčanu plažu (s individualnim plažama) nazire pred rivom.


Tonicello i Tono: pješčani pojas u smjeru Tropea, koji nije pretrpan čak ni sredinom ljeta, do kojeg se može doći jednim stihom; pojedinih barova i rezidencija, s kamenim dijelovima između njih. Ovdje možete pronaći Residence Cala di Volpe, Villaggio Il Gabbiano, Hotel La Conchiglia i Villaggio Athragon.

Dodjela obala i kvalitete vode (jedra) i turističke infrastrukture (latice) ekološke organizacije Lega Ambiente 2006: 4 jedra i 5 latica za Tropeu (86,6 od 100 mogućih bodova) i Pizzo (85 bodova), tako da Tropea ima najbolji rejting svih Calabria i jedan od najboljih u Italiji!

Plaže oko Tropee dobile su ovu najveću moguću nagradu po peti put zaredom te su stoga među najljepšim i najčišćim u Italiji!

Udaljenost Zračna luka Lamezia Terme - Capo Vaticano oko 75 km.

Udaljenost Zračna luka Catania - Capo Vaticano oko 185 km.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.5 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2021

Anke X. iz/od Deutschland

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

super atmosfera, super domaćin

Osjećali smo se vrlo ugodno s Antoniom. Pažljiv je domaćin. Pogled s terase je nenadmašan, vrt je prekrasan. A životinje (psi i mačke) su nas također inspirirale. Ovdje je jako lijepo!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2019

Angelika F. iz/od 71254 Ditzingen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto gostoprimstvo

S Antoniom smo ostali 8 dana u njegovoj vrlo dobro opremljenoj vili u nekadašnjem botaničkom vrtu. Što reći: najmanje 5 zvjezdica za objekt (njemačka kupaonica s tuš kabinom), čistoća, položaj iznad sela, mir, panoramski pogled na more i Stromboli, zalasci sunca u kojima se može uživati s terase. U susjednoj kući nalazi se perilica za rublje, a internet je besplatan.
Posebno treba istaknuti i veliki vrt s ribnjakom (i životinjama) koji se može koristiti u cijelosti. Sa stabala možete lako dobiti organsko povrće i voće.
U neposrednoj blizini (Santa Domenica di Ricadi) pronaći ćete sve: od najbolje mesnice, svježe piletine, supermarketa, tjedne tržnice, restorana, teretane, željezničke stanice. Također 3 km do Tropee i plaža Fromicoli i Baia di Ricadi (obje super lijepe) točno u Santa Domenici.
Ali gostoprimstvo i toplina domaćina ne može se nadmašiti. Naravno, ako želite mir i tišinu, možete ga dobiti i ovdje, ali to nije pravo mjesto. Ako to dopustite, bit ćete potpuno integrirani u kalabrijski život i iskusit ćete gostoljubivost kojoj nema premca. Dobivate i sjajne savjete za izlete, plaže itd.
Ovdje smo se osjećali vrlo sigurno.
Hvala vam na nezaboravnom odmoru!

Angelica i Giorgio

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin E. Kroha:

Vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Ich freue mich, daß Ihnen Kalabrien und insbesondere diese Wohnung genauso gut gefallen hat wie mir. Antonio und auch ich würden uns freuen, wenn Sie einmal wieder kommen!


kontakt

gospodin E. Kroha

gospodin E. Kroha

Moje ime je Ernesto, mnogo godina provodim u Italiji. Posebno na jugu Italije, osobito u Kalabriji, jako dobro poznajem i volim način života, more, dobru, mediteransku hranu, umjetnost i tisućljetnu kulturu. Slobodno me pitajte što želite znati o planiranom boravku u Italiji.


ostale informacije

Broj objekta: 213284

Posljednje ažuriranje: 25.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/213284.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Santa Domenica di Ricadi» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina