Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Finca Montemare

maks.  8   Gosta/Gostiju
170m²  stambena površina
3 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
170m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Montemare, kao što ime govori, planine i more. Nema više dosadnih rasprava o vječnom pitanju: plaža ili planinarenje?
Finca je idilično smještena u prekrasnim maslinicima i borovim šumama na malom brežuljku. Ima vlastiti bazen i vanjski tuš s dovoljno prostora za sunčanje, paviljon s roštiljem i ostakljeni balkon, a svi imaju fantastičan pogled na more. Na strani planine nalazi se još jedan veliki prostor za sjedenje gdje se možete opustiti i uživati u večernjem suncu. Veliki plinski roštilj na kotačima može se udobno smjestiti na željeno mjesto, ovisno o tome kakav pogled imate na grilu. Nekretnina je velikodušno ograđena (cca 4000m2), idealna za obitelji s djecom. Ovaj mali raj nalazi se samo 10 minuta vožnje od plaže (6km), 5 minuta vožnje od vrlo originalnog katalonskog sela El Perello (2 km) i 40 minuta vožnje od planina (Ports de Tortosa-Beseit) u prirodnom rezervatu.
Vivienda legalizada por la Generalitat de Catalunya za useljenje turistica s brojem licenci HUTT001216 94
Broj licence ili registracije: HUTTE: 001216 94

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1.5 km

1.5 km

Zračna luka 30 km Reus

30 km

Kolodvor 6 km Ampolla

6 km

Izlaz s autoceste 6 km Ampolla

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Put do našeg finca naziva se: Cami de puig molto tj. Put mnogih brda. Na vrhu je prekrasna i uzvišena. Kada smo prvi put krenuli uzbrdo, bili smo oduševljeni situacijom, ali nikad nismo pomislili da će biti još bolje: kad dođete u kuću i krenete na verandu, pogled će vam oduzeti dah. Panoramski pogled koji je teško pobijediti. Odmah smo se zaljubili i htjeli smo imati fincu. Čak i danas, naš pogled nas uvijek iznova nadahnjuje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 300 Fr
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba Katalonija 1 Euro po danu i osoba iznad 16 godina. Maksimalno 7 dana. Voda Struja prema potrošnji. : 90 eura bez, 120 eura u studiju.

Uvjeti poništenja:

  • -bis 30 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises -bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises -ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises. Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten.

ostale informacije:

Na našim mnogobrojnim putovanjima diljem svijeta često smo tražili kuću za odmor, htjeli smo pronaći mjesto gdje bismo mogli ići ako ne želimo provesti praznike iznova u drugim zemljama i hotelima. Godine 1999. prvi smo put proveli 2 tjedna u Španjolskoj i bili smo oduševljeni. Krajolik, more, ljudi, sve je bilo u redu. Ovdje bi trebala biti naša definitivna kuća za odmor. Već godinu dana kasnije pronašli smo našu Fincu. Okružen je maslinicima i borovom šumom s fantastičnim pogledom na more i planine. Nešto manje od 2 sata od zračne luke Barcelona ili Valencia. Blizina malog katalonskog sela (El Perello, 2 km). Dodajte tome svoj bazen, baš savršen. To je mali raj, idealno mjesto za opuštanje i opuštanje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.02.2024


9 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Ricardo Z. iz/od Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Više nije moguće

Pa, odakle početi? Kuća vrhunska. Čini se otrcano u najmanjoj mjeri, baš kao i vi. Zato si možete dopustiti ovu presudu. Oprema: sve ima. Terasa: prekrasan pogled na Punta del Fangar. Stječe se dojam da je punta na dohvat ruke. Ali to samo tako izgleda. Bazen: uvijek svjež. Ovo je sređeno. Moguće je i pečenje na roštilju. Nismo ga koristili. Naši psi ne kake na posjedu koji pripada čoporu. Šetnja je moguća samo ograničeno u dva smjera. Ukupna ocjena: 1 sa zvjezdicom. Zvjezdica za posvećenu njegu.

Preporučeno za: Starije osobe

svibanj 2021

Harald K. iz/od Frechen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan odmor.

Prekrasan odmor! Finca se bezuvjetno preporučuje. Vrlo lijep kontakt sa stanodavcem! Opet rado!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem

prosinac 2020

Petra und Dieter E. iz/od Neustadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza blagostanja s pogledom iz snova ❣️

Kako bismo pobjegli od sive zime u Njemačkoj, iznajmili smo stan na nekoliko tjedana.
Čim smo stigli, bili smo potpuno zapanjeni prekrasnom lokacijom u apsolutno mirnom dijelu između maslinika. Ali sama finca nas se još više dojmila. Nakon što smo parkirali auto na imanju, prošli smo kroz vrt do prednjeg dijela kuće i pogled na more je prekrasan. Finca sa zimskim vrtom i prostorom za roštilj u vrtu poziva na opuštanje.
Dnevni boravak s mega kuhinjom, dnevnim boravkom i spavaćim sobama odiše udobnošću. Vrlo je pohvalna i oprema, gdje sve što vam treba ima u dovoljnim količinama. Poseban spomen zaslužuje kuhinja u kojoj je sve kao kod kuće.
Poseban spomen zaslužuje iznajmljivač Mario Brand. Svojom simpatičnom prirodom stavlja šlag na tortu. Vrlo korisno ako imate pitanje i naravno s jednim ili dva savjeta o tome što učiniti.
Ovdje smo se duže vrijeme osjećali apsolutno ugodno i odmah bismo ponovno odabrali stan kako bismo ovdje proveli vrlo ugodno vrijeme.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2019

Thorsten und Marlies S. iz/od 40549

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća superlativa

Fantastično, sve...
Ljetujemo u kućama/vilama više od 30 godina, ali ono što se ovdje nudi ne može se nadmašiti u smislu savršenstva. Bilo da je to onaj sa svima (‼️‼️)
Kuhinjski aparati, oštri noževi, bijeli porculanski prstenovi za salvete (mislim, tko to radi...?) ili savršeni prozori protiv komaraca, odličan bazen, kreveti, kupaonice, kuća je stvarno savršena... Cora također, držač ključeva je super lijep i govori engleski, mega!

Kakav divan, altruističan čovjek treba biti da strancima dopusti takav luksuz...?

Ingrid Brand, stvarno si divna, hvala ti na svemu...

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2018

Thomas Z. iz/od Bern

5,0
5 5 5 5

Super Ferien in angenehmem Ambiente

Tolles Haus, gut ausgestattet, ruhig und wunderschön gelegen. Schöner Pool zum baden. Kann ich sehr empfehlen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2018

Alain G. iz/od Maidenhead

5,0
5 5 5 5

Great Finca with incredible view

Our family had an amazing holiday in the villa finca Montemare. This home is conveniently located near the village and offers a nice panorama between sea and hills. Cleanliness, brightness, spaciousness and easiness are among its main features. In addition, the owner is serious and offers tenants all the conditions for a successful holiday.

Besides the beaches and usual attractions of the Catalan coastal towns, beautiful excursions are possible and facilitated by a good road network close to home.

For example, the El Priorat region was a disconcerting discovery by the quality of its natural space and the charm and tranquility of its villages lined with famous vineyards.

Below the villa, the GR92 trail between Ametlla de Mar and Ampolla worth seeing along the sea.

We will come back !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2018

Hanelore S. iz/od Neuwied

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajan odmor u prekrasnoj Vili

Po treći put, a sigurno ne i posljednji put, proveli smo predivnih 3 tjedna zajedno sa našim psom u ovoj prekrasnoj vili. Već pri prvom boravku primijetili smo vrlo pozitivno da ovdje nije riječ o "iznajmljenom bunkeru", već o vili koja je vrlo individualno uređena s puno ljubavi i topline. Također nam se sviđa moderno i apsolutno suvremeno uređenje. Mogućnost zajedničkog kuhanja u otvorenoj kuhinji opremljenoj svim aparatima koji olakšavaju pripremu hrane ili večer gledanja televizije dok se opušteno uživa, jednako kao i ciljano slušanje glazbe ili lijepa večer sa roštiljem na otvorenom - sve je to moguće. Bazena s predivnim pogledom ili klimatizirana "zimska bašta" upotpunjuju ukupni dojam. Ono što smo također jako ugodnim doživjeli je da smo se osjećali kao da provodimo odmor u kući u kojoj se stvarno živi i djeluje, bilo zbog posuđa, pribora za jelo, začina ili drugih potrepština koje su uvijek bile dostupne - gotovo kao kod kuće.

Ograđeno imanje bilo je za nas posebno vrijedno, jer smo nakon ulaska mogli pustiti svog psa da trči i istražuje bez nadzora.

Organizacijska podrška također zaslužuje pohvale. Bez obzira je li riječ o administraciji najma, uputama za dolazak, osoblju dobrodošlice na licu mjesta ili čuvaru bazena, sve bilo je apsolutno pouzdano i ljubazno.

El Perello kao najbliže naselje nudi ambijent koji je još uvijek netaknut masovnim turizmom, što je tipično za ovu regiju. Naravno, u blizini se nalaze i druga naselja koja nude različite mogućnosti za istraživanje.

Dakle, ako volite malo osamljenosti i ne smeta vam korištenje automobila, ovdje ćete se odlično osjećati.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Denise G. iz/od 4000 Basel

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Raj za odmor s predivnim pogledom

Definitely will book another vacation in this wonderfully located Finca. The online advertisement lives up to its promises! We were treated very kindly, always had someone to contact, it was clean and well-maintained. Excursions such as the beach, sights, markets, shopping centers, etc. are all easily accessible. We will gladly recommend this vacation home to our friends!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Astrubal P. iz/od Rilkesboom@gmail.com

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub in Traumfinca!

Das war unser zweites Mal in der Finca und sicher nicht unser letztes Mal! Wenn wir uns selbst ein Haus einrichten würden, könnten wir es nicht perfekter, vollständiger, sauberer und gemütlicher einrichten! Bessere Messer und Pfannen als zuhause, Mosquitonetze in jedem Fenster, den Luxus von Klimaanlagen (haben wir in der zweiten sehr heißen Woche nachts zu schätzen gelernt!) etc. und eine sehr nette Betreuung um Haus und Pool! Gerne mal wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin M. Brand

gospodin M. Brand

Mi smo švicarski par. Trenutno živimo u Raronu, Švicarska. Nakon mnogo godina radnog odnosa, moj suprug IT računalni znanstvenik, ja med. Praktični asistent, odlučili smo pokrenuti vlastiti posao. Naša finca koju smo kupili prije 3 godine i koristili smo samo za odmor, nalazi se usred lijepih maslinika koje je prethodni vlasnik ostavio. Bilo bi fantastično vratiti ih u život, napraviti vlastito maslinovo ulje najviše kvalitete i prodati ga u Švicarskoj. Odmah smo pokrenuli našu ideju, radili na drveću, kupili vlastitu uljaru s kojom smo tradicionalno mogli prešati tepihom i uložili puno truda i energije u naš projekt. Svake godine, prinos je bio veći, a ulje je bilo izvrsne kvalitete, a nekoliko godina kasnije i suprug je osnovao još jedan posao i postavio samodostatne fotonaponske sustave. Nažalost, ekonomska kriza pogodila je Španjolsku


ostale informacije

Broj objekta: 216503

Posljednje ažuriranje: 22.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/216503.htm


«Villa Finca Montemare» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 9 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina