Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La Bergerie du Domaine

maks.  2   Gosta/Gostiju
44m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
44m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

4 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Apartman Bergerie nalazi se u produžetku glavne kuće (a Provençal Mas) s posebnim ulazom i privatnom terasom. Kompleks Mas nalazi se na visoravni s pogledom na dolinu Durance. Diskretni vlasnici žive u glavnoj kući (bez djece). Bergerie je potpuno renoviran 2018. godine i ima udobnu spavaću sobu, tuš kabinu, veliki dnevni boravak s kuhinjom, kao i terasu i veliki vrt. S ljubavlju namješten apartman ima dobro opremljenu kuhinju (također začini, aparat za Nespresso itd.), krevet u spavaćoj sobi (160 cm) posprema se po dolasku. Naši gosti mogu doći i avionom. Sadržaji također uključuju turističke i planinarske vodiče za to područje, a vlasnici će također rado dati savjete. Dostupne su knjige i igre, kao i DVD player. Njemački TV kanali dostupni. Perilica rublja nalazi se u glavnoj kući. Kuća je okružena poljima i šumom, a vrt u francuskom stilu poziva vas da se zadržite. (vlasnik je vrtlar). Ljeti veliki povrtnjak nudi šarolik izbor.
Bazen je dimenzija 3 x 13 m i koriste ga samo stanari, a ponekad i vlasnici, a tu je i vanjski tuš. Jezero za kupanje udaljeno je 3 km, do mora se stiže za oko 1 sat.

Na terasi se nalazi nekoliko mjesta za sjedenje, kao i ležaljke s jastucima i suncobranima.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 70 km

70 km

Jezero 5 km

5 km

Skijaška uspinjača o 50 km

o 50 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 47 km Marseille

47 km

Kolodvor 36 km Aix-en-Provence TGV

36 km

Izlaz s autoceste 11 km Pertuis

11 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman se nalazi u blizini sela Jouques. Tipično provansalsko selo nudi slikovite kuće i aleje, sve što vam je potrebno, male trgovine, pekare, barove itd. Nedjeljom ujutro postoji malo tržište. Ostali veliki supermarketi udaljeni su oko 10 minuta vožnje automobilom. U blizini se nalazi nekoliko poznatih vinarija koje pozivaju na degustaciju. Apartman se nalazi u neposrednoj blizini Luberona, ima prekrasna odredišta sa slatkim selima i velikim tjednim tržnicama. Umjetnost i kultura nalaze se u Aixu, Marseillesu, Les Beaux de Provence, u Avignonu .... Također nije daleko od Camarguea (oko 1 sat) i obale koja nudi prekrasne plaže i destinacije. U ljetnim mjesecima nije daleko do platoa lavande i slikovitih jezera za kupanje. U 40 minuta vožnje automobilom ili motorom u Gorges du Verdon. Nije daleko skupština Sainte Victoire, omiljeni motiv Cezannea. U okolici se nalazi nekoliko pješačkih i biciklističkih staza.


Département Bouches-du-Rhône nalazi se u zapadnom dijelu Provansa-Alpe-Azurne obale, izravno na Mediteranu. Na sjeveru, odjel Vaucluse (Avignon) graniči s odjelom Bouches-du-Rhône; na istoku je département Var (Toulon).

Upravo ta posebna mješavina tradicije, umjetničkog povijesnog blaga i jedinstvenih prirodnih krajolika ne može biti raznolikija. I to čini odjel tako privlačnim. S Camargueom nudi izniman krajolik koji je toliko različit od onoga što ćete znati od ostatka Provanse: ravna površina, jalova, netaknuta, ali raj za ptice. U departmanu Bouches-du-Rhône također možete pronaći prekrasne pješčane plaže za kilometre, strme obale s hrapavim stijenama i alpske planine koje su jedna od najvećih maslinarskih područja. Fascinantna raznolikost!

Gradovi poput Arlesa i Aix-en-Provence nude nevjerojatno kulturno i arhitektonsko bogatstvo koje treba istražiti. Vrijeme je da krenete na put otkrića kroz Département Bouches-du-Rhône ...


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kreveti su dostupni, ručnici i kuhinjski ručnici dostupni. Struja i voda uključeni su u cijenu za normalnu potrošnju. Moguć je popust na cijenu za dugoročni najam.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Čarobni krajolici, prirodna čuda, jedinstvena igra svjetla, začarana sela, slikoviti stari gradovi, tržnice s provansalskim delicijama - sve to nudi Provence.

Provansa je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Francuskoj, nudeći nešto za svačiji ukus. Bilo da se radi o plaži na prekrasnoj obali ili istraživanju zaleđa sa svojim udobnim gradovima, prirodnim krajolicima i umjetničkim blagom. Nijedna druga regija u Francuskoj nije toliko raznolika, toliko bogata kontrastima. I to je jedinstveni šarm Provanse.

Želite li sjesti ispod platana, preći polja lavande, udisati miris lavande, majčine dušice, ružmarina i divljeg češnjaka ili istraživati impresivne prirodne krajolike i znamenitosti? Zatim otputujte u Provansu i krenite na nezaboravno putovanje otkrića.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Martina & Ulli R. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

San

Kuća ima idealnu lokaciju za upoznavanje Provanse. Bez obzira želi li se šetati deset minuta,
voziti se dvadeset minuta ili napraviti jednodnevni izlet: uvijek ima nešto za otkriti, od samostana gore na brdu, preko Aixa, Cucurona i Lourmarina do Camarguea ili Saint-Tropeza.

Ali da li želite otići uopće? Na ogromnom posjedu ima svega: drveća, livada, cvijeća, voća, povrća, malih jezera, staklenika ... Svugdje nešto cvjeta, i to u svako doba godine. Pčele, bumbari i leptiri se raduju, žabe se osjećaju dobro, prekrasne male kokoši i prepelice šeću se po terenu, smaragdasti gušter se sunča.

U bazenu možete doista plivati, okruženi lavandom i s prekrasnim pogledom na planinu Sainte-Victoire, koja je već očarala Cezannea.

Stan je vrlo lijepo i ljubavno uređen, kuhinja je opremljena sa svime. I ponekad ujutro ispred vrata već stoji košara svježe ubranog povrća iz vrta, uključujući fantastične rajčice.

Jer - na kraju, ali apsolutno najmanje - Brigitte i Bernard nisu samo diskretni iznajmljivači, već i pravi, srdačni, sjajni domaćini. Hvala vam na divno provedenim dva tjedna, doći ćemo ponovno!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Bernard:

Wir können nur sagen, DANKE, und herzlich und toll sind auch unsere Gäste! Ein Geschenk!

svibanj 2023

Astrid und Matthias E. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čista Provanca

Provansa u svom najljepšem izdanju:
to se može naći u idiličnoj Bergerie, koju Brigitte i Bernard nude kao divni domaćini za fanove Provanse.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Bernard:

Wir haben die allerbesten Gäste! Schön, dass ihr hier wart!

travanj 2023

Gertrud B. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

raj u prirodi

Apartman je lijepo smješten na visoravni, usred prirode, koju su gazda Bernard i njegova supruga Brigitte djelomično uredili u prekrasan park s bazenom, prekrasnim biljkama i cvijećem te s puno pažnje posvećenoj detaljima. Ovdje se možete opustiti na ogromnoj terasi ili uživati u različitim životinjama. Tu su kokoši, ribice u nekoliko idiličnih fontana, žabe, kornjača, brojne ptice, a navečer i pokoji divlji jelen.
Kuhinja je opremljena sa svime što je potrebno za kuhanje i pečenje. Jesti možete u blagovaonici, na natkrivenoj terasi ili pod orahom.
Okruženje ne može biti raznolikije. Jouques je mali grad s poviješću.
Iznad imanja nalazi se samostan s malom trgovinom na pješačkoj udaljenosti. Ovdje trenutno cvjetaju prekrasna polja maka, a kasnije i lavande.
Aix-en-Provence udaljen je samo 15 minuta vožnje automobilom. U blizini se nalazi mnogo malih i većih mjesta s prekrasnim tržnicama.
Osim toga, vrlo neobičan Mont Ventoux je nadohvat ruke.
Avignon, Camargue, klanac Verdon ili mjesta poput Cassisa, Marseillea ili St. Tropeza odlična su odredišta.
Bili smo drugi put i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin J. Bernard:

Wir danken euch für die liebe Bewertung. Unsere tollen Gäste machen Haus und Garten erst zu etwas Besonderem. Ohne euch wäre alles nicht mal halb so schön!

listopad 2022

A. S. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Što još želite?

Apartman je na izvrsnoj lokaciji i ima toliko mogućnosti za izlete u okolici.
Nije daleko do mora i bili smo u Cassisu i Camargueu za sat vremena. Uživali smo na tržnicama, primjerice Lourmarin. Ali također ste sretni kada se vratite i možete uživati u prekrasnom vrtu i bazenu! Hvala vam na lijepim satima dragi B & B. Vratit ćemo se uskoro.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospodin J. Bernard

gospodin J. Bernard

Želimo vam dobrodošlicu u Bergerie! Odmor je posebno doba godine i želimo Vam pomoći da provedete ugodan odmor. Primanje gostiju stvar je srca i želimo da se osjećate kao kod kuće.


ostale informacije

Broj objekta: 218592

Posljednje ažuriranje: 25.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/218592.htm


«La Bergerie du Domaine» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina