Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Borgo Le Caselle - Casa Soprana

Nacionalni park Cilento - Golfo di Policastro

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Borgo Le Caselle je podijeljen na donju kuću, Casa dei Nonni i gornju kuću, u kojoj se nalaze dvije odvojene stambene jedinice: Casa Soprana (110 m2, do 6 osoba) i "Stara škola - Scuola Vecchia" (40 m2, 2 narod). Oba apartmana mogu se iznajmiti i zajedno za grupu do 8 osoba.

Cijelo područje je terasasto s kamenim zidovima, svaka stambena jedinica ima vlastiti prizemni pristup i terase s panoramskim pogledom na planine i doline Golfo di Policastro i more na horizontu (vrijeme putovanja cca. 30 minuta).





Casa Soprana:

2-3 spavaće sobe za do 6 osoba, 2 kupaonice s tušem, 1 dnevni boravak s kaminom i perilicom suđa, 3 terase, WIFI, SAT TV.



Ispred ulaznog prostora nalazi se mali gospodarski objekt sa spremištem za drva i praonicom, gdje se nalaze perilica rublja, sušilica, glačalo i daska za glačanje.

Auto možete parkirati u hladovini hrasta crnike.

U Casa Soprana se ulazi kroz veliku kuhinju-dnevni boravak s kaminom, perilicom posuđa, plinskim štednjakom, električnom pećnicom, TV-om i internet priključkom. Na istoj razini nalazi se veliki dnevni boravak/spavaća soba za dvije osobe te kupaonica s tušem i bideom. Vrata vode preko male terase obasjane jutarnjim suncem u šumu hrasta crnike, a stepenište vodi na kat. Ovdje ćete pronaći kupaonicu s tušem i dvije dvokrevetne spavaće sobe, jednu s bračnim krevetom, a drugu s odvojenim krevetima. Obje imaju pristup krovnoj terasi od 25 m² sa širokim pogledom na neometane planine i more na horizontu.

U šumi hrasta crnike ljuljačka i drvena kućica s visećom mrežom čekaju osvajače!



I kuća i vanjski prostori su potpuno namješteni, kuhinja je dobro opremljena, posteljina i ručnici su osigurani, a na zahtjev možemo organizirati i uslugu čišćenja. Drva za grijanje i roštilj su u slobodnoj prodaji.



Prilikom obnove starih zgrada vodilo se računa o korištenju prirodnih i lokalnih materijala: podovi su obloženi cotto pločicama, stropovi su od kestenovog drveta, a krovovi su prekriveni ručno rađenim crijepom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna (100x200 cm)
jednokrevetna (100x200 cm)
dnevna soba
jednokrevetna (100x200 cm)
jednokrevetna (100x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 18 km

18 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 200 km Neapel

200 km

Kolodvor 18 km Sapri

18 km

Izlaz s autoceste 50 km Padula-Buonabitacolo

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Borgo Le Caselle nalazi se na gotovo 700 m nadmorske visine na jugozapadnoj padini u malom zaseoku sela Tortorella u zaljevu Policastro, na južnom rubu zaštićenog UNESCO-ovim nacionalnim parkom Cilento, na granici između Kampanije i Bazilikate.

Susjedi i dalje vode malu farmu s kravama, ovcama, kokošima i povrćem, drugi žive gotovo 50 godina kao pastiri i proizvode ricottu, pecorino i janjetinu.

Kuća je pogodna i kao polazna točka za izletnike. Ako želite pješačiti, s nama ćete pronaći savjet i karte. Na zahtjev organiziramo i vodene pohode.

U doba ljeta, nadmorska visina i susjedna šuma hrasta kamena pruža ugodno hlađenje i dobrodošlu promjenu života plaže. U sredini zaljeva u blizini Villamare naći ćete tipični talijanski život na plaži s iznajmljivanjem ležaljki i uslugom bara u ljetnom vremenu, na liticama Acqafredda na jugu i na Scario na sjeveru su malene i teško dostupne uvale s kristalno čistom vodom.

U najboljoj vidljivosti na horizontu se s terase vidi vulkan Stromboli. Osobito u hladnijim mjesecima možete gledati prekrasne zalaske sunca. Šarmantno selo Tortorella s spektakularnim pogledom, trgovina prehrambenih proizvoda, bar i pošta udaljeni su oko 6 km.

Grad sjedi ustoličen na gotovo 600 m nadmorske visine na vrhu brežuljka, koji se preko Maslinika i šume spušta na Tirensko more, a na zapadu je omeđen dubokom klisurom Bussentino. S raznih gledišta pogled s mora na obalne planine Kalabrije, naš "planinski" Monte Cocuzzo (1389 m), Monte Cervati (1899 m), Monte Sacro do M. Bulgheria.
Točkano mjesto je u velikoj mjeri zadržalo svoj izvorni izgled: kuće od prirodnog kamena s ukrasnim portalima gnijezde se uz kamenito tlo, vrtovi otvoreni u uskim uličicama.
Oko 300 stanovnika sastaje se zbog igre s kartama u baru Giuseppe ili za isplatu mirovina u pošti, na tjednoj tržnici u srijedu, u nedjelju, na crkvenom trgu.
Općina pokriva nadmorske visine između 50 i 1480 m s različitim vegetacijskim zonama, koje su pastirski pašnjaci nudili u svako godišnje doba.
Nije označeno na službenim kartama, takozvana Tortorella - Mare, koja povezuje mjesto u 20 minuta vožnje automobilom s obalom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Dobrodošli ste da pomognete u našem povrtnjaku, a ako ste zainteresirani prodati ćemo proizvode naših susjeda (jaja, rikota, krumpir, piletina itd.).

Dolazak automobilom visoko se preporučuje, jer trenutno nema autobusnih veza.
Ako se želite uključiti u hvale vrijedan eksperiment odmora bez automobila, možete ga pokupiti za malu naknadu u Sapriju na željezničkoj stanici, šetati naokolo i dogovoriti se s nama o kupovini.

Svake godine se održavaju tečajevi slikanja, keramike i nakita, kao i organizirani tjedni planinarenja u malim skupinama.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Casavacanze Borgo Le Caselle
gospođa B. Mueller

gospođa B. Mueller

Radujemo se vašoj posjeti Borgolecaselle! Sretni smo što vam možemo pomoći s preporukama za izlete, Savjeti za zaustavljanje i kupovinu te planinarske karte, na zahtjev pratimo vas u planinama!


Dalji smještaji od gospođa B. Mueller

Pokazati sve smještaje od gospođa B. Mueller

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 219499

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/219499.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina