Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La Curtea Richvini

Siebenbürgen/Transilvanija - blizu Sighisoare/Schäßburga

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 16 godina online



Opis

FARMA MAGARACA nalazi se na periferiji malog sanjivog sela Cund/Reussdorf, 12 km od grada Dumbraveni (između Mediasa i Sighisoare) usred prekrasnog brdovitog krajolika. Moji magarci žive ovdje i odavde počinju naše šetnje magarcima. Idealno mjesto za ljude (male i velike) koji žele provesti odmor u prekrasnoj prirodi sa životinjama.

Pansion nudi veliku kuhinju za blagovanje, koju (povremeno) dijelite s drugim gostima, te prekrasan, ograđen i prekrasno sjenoviti vrt s natkrivenim prostorom za sjedenje i roštiljem ljeti.

Apartman 1 je samostalni dnevni boravak sa vlastitim ulazom, koji se sastoji od spavaće sobe (2 kreveta za jednu osobu, kauč na razvlačenje), dnevnog dijela sa velikim kaučem na razvlačenje). Stoga može primiti do pet osoba. Kupaonica je opremljena tušem, WC-om i umivaonikom. Kaljeva peć i još jedan kamin jamče ugodnu toplinu i u hladnijim danima. Kuhinja je potpuno opremljena sa plinskim štednjakom, sudoperom, tosterom, aparatom za kavu, hladnjakom, posuđem, loncima,

Vlasnik govori njemački i engleski jezik i stoji vam na raspolaganju za sva pitanja ili savjete za izlete. Ako želite, mogu vam osigurati svježe namirnice sa sela svako jutro u obliku paketa za doručak (molimo rezervirajte unaprijed).

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 75 km Sibiu

75 km

Kolodvor 29 km Medias

29 km


Mjesto i položaj smještaja

Malo selo Reussdorf (rumunjski Cund) nalazi se u središtu Transilvanije u blizini srednjovjekovnog grada Sighisoare (25 km). Selo je oblikovano još uvijek sveprisutnom tradicijom i običajima transilvanijskih Sasa, koji su dominirali kulturom ovog područja više od 700 godina. Mnogi mještani govore njemački. Reussdorf je idealna baza za otkrivanje cijele Transilvanije: svi transilvanski gradovi mogu se posjetiti kao dio jednodnevnog izleta: Hermannstadt / Sibiu udaljen je približno 75 km, Schässburg / Sighisioara udaljen približno 28 km, Medias približno 29 km, Bistrita . 150 km, Brasov / Kronstadt 125 km.

Cund / Reussdorf se posljednjih godina razvio u insajderski savjet u rumunjskom seoskom turizmu. Nekoliko malih kućica, moderan restoran, mogućnost jahanja i vožnje biciklom, ali prije svega vrlo izvorna i uglavnom gotovo netaknuta priroda za planinarenje, opuštanje i uživanje.



Dolazak

Cund je udaljen 12 km od glavne ceste. Nema javnog prijevoza! Posljednji dio puta (iz smjera Dumbraveni) kroz idiličnu dolinu je makadam - preporuča se dolazak vlastitim ili iznajmljenim automobilom. Prijevoz sa željezničkog kolodvora Sighisoara ili zračne luke Tirgu Mures moguć je uz naknadu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 25 %

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene vrijede za smještaj 2 osobe. Svaka dodatna osoba naplaćuje se 5,00 € po noćenju. Od minimalnog boravka od 1 tjedna odobravamo 10% popusta, od 2 tjedna 20%. Cijene su sezonske.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Pažnja: Apartman nije moguće rezervirati 2021. i 2022. godine, nudimo još jednu kuću "Casa Lisa" u istom naselju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.5 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2019

Roland S. iz/od 26180 Rastede

4,5
4 5 4 5
Prikaži njemački

Putovanje s magarcima

Osjećali smo se potpuno ugodno. Kuća je s ljubavlju obnovljena. Nalazi se u rajskom, mirnom okruženju. Pješačenje s Burrom bilo je posebno iskustvo. Ukratko - sve je bilo dobro. Smatramo da je ovdje navedena negativna ocjena nečuvena i nepravedna. Čini se da je konkurencija pogodila. Donkey Farm preporučujemo bez rezerve.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2013

Lilofee iz/od Ahrensdorf

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Iza 7 planina...

Čak i ako tehnologija gradnje ne odgovara zapadnoeuropskim standardima, to je više nego nadoknađeno idiličnom udobnošću kuće i neodoljivom otvorenošću i susretljivošću vlasnika. Kao gost, trebali biste donijeti određenu razinu prisebnosti, jer se velika kuhinja i vrt ponekad koriste za zabavu grupa putnika i stoga niste uvijek (ali obično) sami. No, ta činjenica otvara mnogo mogućnosti za uspostavljanje kontakta s lokalnim stanovništvom (kuharica i njezini pomoćnici su Rumunji) i za učenje više o zemlji i njezinim ljudima nego u mnogim drugim kućama za odmor. U svakom slučaju, jako smo uživali u našem odmoru i vratili bismo se kad god želimo. Međutim, definitivno vam je potreban automobil ako želite istraživati izvan granica sela (što je svakako preporučljivo). Obitelj Erman iz Ahrensdorfa / Brandenburg

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Okolica smještaja: wunderschöne Landschaft mit Dörfern wie aus einer anderen Zeit. Unberührte Natur, kirchenhistorisch sehr interessant

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: sehr ländlich, alles was sich in der Natur selbst organisiert machen läßt, touristisch noch wenig erschlossen.

Mogućnosti za kupovinu: Grundversorgung in 2 Dorfläden möglich (auch So.), frische Milch vom Bauern, Käse vom Schaftshirten (wenn er mal kommt), für höhere Ansprüche längere Autofahrt von Nöten


kontakt

gospodin C. Harfmann

gospodin C. Harfmann

Pozdrav, ja sam Christian Harfmann, rođen sam u Austriji i živim u Rumunjskoj više od 10 godina. Ovdje vodim farmu organskog voća, utočište za magarce i organiziram izlete po mjeri za ljude koje zanima Rumunjska. Svoja iskustva i savjete za putovanja rado stavljam na raspolaganje svojim gostima iz cijelog svijeta.


Dalji smještaji od gospodin C. Harfmann


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 21970

Posljednje ažuriranje: 08.01.2024

Oglas je online od: 16 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/21970.htm


«La Curtea Richvini» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina