Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Lijepa i ugodna kuća za odmor

900 m od plaže u Sjevernoj Nizozemskoj, St. Maartenszee između Alkmaara i Den Heldera

maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

28 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Ugodna i uređena kuća za odmor u Sjevernoj Nizozemskoj
samo 900m od plaže nalazi se mirni park Duinland, između Alkmaara i Den Heldera.
Naša svjetlo poplavljena vikendica "Moyo's Home" nalazi se na vanjskom rubu parka.

Kuća površine 55 m² potpuno je namještena za do 4 osobe. Parkiralište se nalazi u blizini kuće. Cijela pročelja prozora spavaće sobe, dnevnog boravka i kuhinje vode na nevidljivu terasu.

Oko 200 m² vrta je dijete i ljubimac prijateljski i potpuno osiguran s m visoka ograda i zaključavanje vrtnim vratima. Vrtna vrata vode do pješačke staze oko parka, koja je također idealna za manji obilazak gassi ponuda ako ne možete ići s psima na lutanje po prekrasnoj plaži.

Kutna konstrukcija kuće, terasa je zaštićena od očiju drugih i ostavlja dovoljno prostora za privatnost. Sa stražnje strane parku se pridružuje ogromno šareno polje tulipana.

Ujutro u prostranoj spavaćoj sobi dopustite da vas zadirkuju prve zrake sunca koje padaju kroz gotovo prozore od poda do stropa. Potpuno opremljena kuhinja ne ostavlja ništa za željno. Uživajte u ukusnom doručku s pogledom na svijetle prozore na prekrasnom vrtu ili u lijepom vremenu na velikoj terasi.

Park je udaljen samo od prekrasnih dina od Westerduinweg. Široka pješčana plaža dostupna je kroz krajolik dina za oko 10-15 minuta. Plaža se naziva zbog boje pijeska, s nizozemskom i "srebrnom obalom".

Ali ne samo ljubitelji plaža dolaze u Sint Maartenszee na vaš trošak. Planinari i ljubitelji prirode uživaju u prirodnim rezervatima "Zwanenzee" (labudska voda) i "Het Wildrijk", poznatim po divljim zumbulima. Ljubitelji sporta mogu napraviti prekrasnu vožnju biciklom, ribolov, letenje zmajem ili jogging kroz prekrasne dine.

Inače, park nudi djeci nekoliko lijepih igrališta, stolni tenis, pravi nogometni teren i teniski teren.

Psi su dobrodošli !!!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Jezero 0.9 km

0.9 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 60 km Schiphol

60 km

Kolodvor 15 km Schagen

15 km

Izlaz s autoceste 27 km A9

27 km


Mjesto i položaj smještaja

Mjesto i okolica

St. Maartenszee je idealno odredište za odmor na nizozemskoj obali Sjevernog mora kako biste uživali u plaži, moru i dinama. Jedinstveni pogled kroz netaknute dine preko pješčane plaže do otvorenog mora pravo je mjesto za opuštanje. Kilometarska plaža najfinijeg pijeska poziva vas da se zadržite, plivate ili u prekrasnim šetnjama. Uživajte, dine u leđima, izlazak sunca iznad mora, osjetite vjetar u kosi i kušajte sol na usnama.

Godinama, plaža St. Maartenszee ima plavu zastavu, ekskluzivnu ekološku oznaku. To znači da je voda zajamčeno čista i sigurna te da se plaža svakodnevno čisti. Duljina obale između Den Heldera i St. Maartenszeea ima najviše sunčanih sati u Nizozemskoj. Na sjeveru Sjeverne Nizozemske ima manje kiše, a sunce sjaji češće nego u drugim dijelovima zemlje. Obližnji prirodni rezervat "Het Zwanenwater" s najvećim dina jezera u Europi i prekrasnim polder krajolik sa svojim šarenim cvijet i tulipan polja i idealne ribolovne vode, pozivaju vas da istražite.

Biciklom možete napraviti prekrasne izlete. Zbog svog središnjeg položaja, St. Maartenszee je polazište za jednodnevne izlete. U neposrednoj blizini nalaze se zanimljiva odredišta kao što su Alkmaar (tržnica sira u sezoni svakog petka), Schagen (zapadnofrizijsko tržište, ljeti desetak četvrtka) ili trgovačka sela u haljinama Volendam i Marken. Povijesni Zuiderzee gradovi Hoorn, Medemblik i Enkhuizen uvijek su vrijedni posjeta.

Grad Den Helder (udaljen samo oko 20 km) ne samo da ima izvanrednu pomorsku luku i povijesnu utvrdu, već nudi i izvrsnu kupovinu. Odatle, trajekt polazi s otoka Texela nekoliko puta dnevno u roku od nekoliko minuta. Usred ovog svestranog odmora krajolik je Vaš odmor Park Duinland, Westerduinenweg 34.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 1,25 € po osobi i noć sa psom 10 €

Uvjeti poništenja:

  • Werden die Zahlungsfristen nicht eingehalten, ist der Vermieter berechtigt, vom Vertrag zurück zu treten und das Ferienhaus neu zu vermieten. Treten die Mieter - gleich aus welchen Gründen - die Reise nicht an, so entfällt die Anzahlung zugunsten des Vermieters.

ostale informacije:

Odmor na plaži s psom

Na plaži Sint Maartenszee nalazi se fini bijeli pijesak sve do psa. U Sjevernoj Nizozemskoj, četveronožni prijatelj uživa u čistom osjećaju plaže. Bilo da kopate školjke, kupate se u Sjevernom moru ili samo ležite na dnu kako leži - vaš će pas biti na plaži za pse
osjećam se dobro

Četveronožnim prijateljima dopušteno je od 01. svibnja do 30. rujna od 9-19 sati samo na uzici na plaži. Izvan tih vremena psi se mogu slobodno kretati.

Za sve nizozemske pseće plaže: - "nasljeđe" vašeg psa mora biti odmah uklonjeno. Iz tog razloga ne zaboravite pseći dres i možda malu lopatu kada posjetite plažu sa svojim voljenim četveronožnim prijateljem.

Iznimke su dine, ovdje je uglavnom aleinpflicht za sve pse. Ponekad se i vi sretnete
Škotsko brdsko govedo slobodno se kreće u ograđenom području dina. Preporučena udaljenost od 25 m nije uvijek lako zadržati.

Područje uzgoja pasa u dinama

U području dina nalazi se šetalište za pse, gdje se četveronožni prijatelji mogu slobodno kretati prema sadržaju srca. Područje je ograđeno s jedne strane i sa druge strane je osigurano gustom živicom. Pristup je moguć samo preko Westerduinweg. Ako želite saznati više, pogledajte vezu iz Blogleser Sascha:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2024

Julia und Christian R. iz/od Hadamar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super obiteljska kuća s odličnom opremom.

Bili smo u travnju tjedan dana s našim psom kao gosti u kući za odmor gospođe Schatz. Položaj, oprema i kontakt s vlasnicom bili su izvrsni. Osjećali smo se vrlo ugodno, kao i naš pas, koji je posebno uživao u ograđenom vrtu. U kući za odmor ne nedostaje ništa, sve je tu za svakodnevne potrebe i samostalno snabdijevanje. Položaj je blizak prirodi i vrlo miran, ali brzo se stiže do susjednih gradova, gdje možete dobro jesti i kupovati. Mali supermarket je dostupan pješice, kao i dine i predivna pješčana plaža. Bilo bi nam zadovoljstvo ponovno tamo provesti odmor i s dobrim savješću možemo preporučiti smještaj svima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

ožujak 2024

Melanie W. iz/od Rheda-Wiedenbrück

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti odmor na bajkovitoj lokaciji

Proveli smo 1 tjedan u ovoj kućici, koja je jako mirna u posljednjem redu. Osjećali smo se jako ugodno, imalo je sve što je potrebno, a posebno visoko ograđeni vrt bio nam je sjajan kao gostima s psom. Prođete li kroz park, prijeđete cestu i prošetate kroz dine, doći ćete do kilometarske pješčane plaže koja poziva na satima dugačke šetnje. Sve u svemu, možemo preporučiti ovo smještaj i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

siječanj 2024

Petra V. iz/od Leverkusen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Zimska pauza

Lijepa kuća za odmor, odlično opremljena. Proveli smo nekoliko dana tamo sa svojim psima. Svi smo se jako dobro proveli i psi su se dobro igrali u ograđenom vrtu. Sve što vam treba je tu. Kreveti su odlični, čak imamo njemački televizijski program. Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2023

Klaus G. iz/od Essen

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

S pretpostavkama*: Preporučuje se s manjim ograničenjima.

Često smo bili u ovom području. Vrijeme je bilo promjenjivo. Mala mana kuće je što se ne može parkirati izravno ispred nje. Za mene s mojim invaliditetom hodanja, to nije idealno. Čistoća i oprema su bile u redu. Jedina primjedba je bila na kupaonicu, ovdje bi možda bilo dobro ažuriranje.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2023

Katharina B. iz/od Habichtswald

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Lijepa kućica za odmor

Kuća za odmor nalazi se u mirnom odmaralištu. Posebno treba istaknuti da je vrt ograđen i nevidljiv, s izravnim pristupom vodi i zelenilu. Odande smo mogli jednostavno započeti sve biciklističke ili šetnje.
Kuća je opremljena svime što vam treba za svakodnevne potrebe.
Kontakt s vlasnicom protekao je besprijekorno, bez problema i osobno. Na pitanja se vrlo brzo odgovaralo i bili smo potpuno zadovoljni.
Preporučili bismo kako vlasnicu, tako i kuću svakome i tamo bismo često provodili naš odmor.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2023

Sabine S. iz/od Willroth

4,4
4 4 5 4 5

Kurz aber schön

Hallo, ich würde diese Unterkunft wieder buchen. Mit Hund ein super Ferienhaus da alles richtig eingezäunt ist. Es fehlte an nix. Gut ausgestattet.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2023

Daniel D. iz/od Mayen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor s obitelji i psom

Vrlo lijepa i njegovana vikendica, u kojoj ništa nije nedostajalo! Super uređena vrt za opuštanje cijele obitelji i psa. Odlična lokacija, trgovina i plaža u nekoliko minuta hoda. Kontakt s najmodavcem uvijek je bio vrlo ljubazan. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2023

Marion K. iz/od Schwalbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo udobna kuća za odmor

Bili smo u drugoj godini kod gospođe Schatz kao gosti u njenoj vrlo ugodnoj kući za odmor. Kuća nudi sve što srce želi: veliki bračni krevet s dobrim madracima, mala potpuno opremljena kuhinja s perilicom posuđa, dnevna soba/ blagovaonica s kožnom sofom i televizorom, mala dječja soba sa 2 kreveta i mala kupaonica s tušem. Ne treba zaboraviti mali potpuno ograđeni vrt i terasu s stolom i četiri stolice. U odvojenoj ostavi su na raspolaganju bicikli i roštilj za korištenje.
Budući da smo se tamo prošle godine osjećali vrlo ugodno i naša 2 psa nisu mogla uteći kroz ogradu visoku oko 1,40 m, odlučili smo se za još jedan boravak u Sint Maartenszeeu. Proces je bio jednostavan, a povrat kaucije je odmah izvršila gospođa Schatz.
Svakako možemo preporučiti kuću za odmor i sigurni smo da nismo bili zadnji put tamo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2023

Heike und Uwe N. iz/od Gladbeck

4,4
4 3 5 5 5

Urlaub mit Hund

Toller Urlaub ,haben uns sehr wohl gefühlt! Auch für Hunde super, komplett eingezäunt! Immer wieder gerne!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2023

Wolfgang B. iz/od Duisburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo opušten odmor u Holandiji

Vrlo čista i lijepo uređena kuća za odmor. Vrt i terasa nisu vidljivi izvana. Zbog položaja na rubu parka vrlo mirno. Kuhinja je vrlo dobro opremljena, idealna za goste koji se isključivo sami opskrbljuju. Posebno treba spomenuti vrlo dobre madrace u spavaćim sobama. Osjećali smo se vrlo ugodno i rado se vraćamo!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

travanj 2023

Gundula B. iz/od Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor u blizini plaže

Bilo nam je jako lijepo u ugodnoj i dobro opremljenoj kući za odmor - park je ugodan i miran, ograđeni vrt savršen za odmor sa psima i djecom. Do plaže je potrebno oko 15 minuta hoda kroz dine, a mali supermarket također je na pješačkoj udaljenosti.

Možemo u potpunosti preporučiti smještaj.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

studeni 2022

Simone V. iz/od Gelsenkirchen

5,0
5 5 5 5 5

Sehr empfehlenswert

Wir hatten ein tolles Wochenende in einer tollen Unterkunft. Es ist alles vorhanden was gebraucht wird. Das Haus ist gemütlich und schön eingerichtet. Wir haben uns sehr wohl gefühlt

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2022

Tanja M. iz/od Wetzlar

5,0
5 5 5 5 5

Wir kommen gerne wieder

Wir hatten einen sehr schönen Urlaub im Ferienhaus von Frau Schatz. Das Haus ist sehr schön eingerichteten verfügt sogar über elektrische Rollläden, was bei den Temperaturen in diesem Sommer sehr angenehm war. Außerdem ist es sehr sauber. Der Garten ist komplett eingezäunt, was eine Reise mit Hund sehr angenehm macht. Wir waren mit zwei Erwachsenen und zwei Hunden dort und haben uns wie immer sehr wohl in Sint Maartenszee und im Haus von Frau Schatz gefühlt. Wir kommen gerne wieder. Vielen Dank für die gute Betreuung. 

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2022

Klaus G. iz/od Biebertal

5,0
5 5 5 5 5

Erholung pur

Das Ferienhaus liegt am Rand des Parkes. Dadurch besonders ruhig, obwohl es im Park nie laut war.

Im Haus ist alles notwendige vorhanden. Vorallem das Schlafzimmer verdient 5 Sterne. Schön groß und die Betten superbequem. Wenn dann noch morgend die Sonne durch die Fenster schien, besser konnte man nicht geweckt werden. Die Terrasse ist durch 3 Seiten zu. Unser Hund hat sich gleich wohlgefühlt und man brauchte nicht aufpassen das er wegläuft, denn das komplette Grundstück ist umzäumt und es kann auch keiner reingucken.Der Supermarkt ist bequem in 10 Min. zu erreichen, der Stand durch die Dünen per Fuß in 30 Min. Obwohl wir schon 3x in dieser Gegend waren werden wir nächstes Jahr wiederkommen, aber nur wenn wir das haus von Frau Schatz mieten können.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2022

Heike K. iz/od Krefeld

4,8
4 5 5 5 5

Ruhe und Erholung

Wir waren mit unserem Hund Anfang Juni bei Frau Schatz. Die Lage direkt am Rand ist traumhaft, ein Weg führt direkt vom Gartentor dorthin. Wir haben uns sehr wohlgefühlt und hatten während des Urlaubs schnellen und hilfsbereiten Kontakt mit Frau Schatz da wir leider eine Reparatur melden mussten. Das Problem wurde aber sofort behoben. Von daher auch eine zuverlässige und freundliche Reaktion von Frau Schatz. Wir würden diese Unterkunft immer weiter empfehlen. Der Zuweg ist für Fahrräder ideal, die Betten waren auch sehr gut.Die Jalousien waren auch sehr praktisch. Der Hund fühlte sich sehr wohl im umzäunten Garten. Insgesamt war alles da was wir brauchten. Herzliche Grüße! H. Kuhlmann

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2022

Kathleen S. iz/od Schutzbach

5,0
5 5 5 5 5

Ein traumhaft schönes Ferienhaus

Ich kann nur sagen das Ferienhaus ist spitze, es fehlte nichts .Die Wohnung war super sauber.
Man fühlte sich sofort zu Hause. Unser kleiner Cairn Terrier war von dem komplett eingezäuntem Grundstück begeistert, er konnte so wie er gerne wollte.
Wir haben es genossen auf die Terrasse zu gehen und die Seele baumeln zu lassen. Wir waren begeistert von der Ruhe . Wir brauchten um zu dem herrlichen Strand zu kommen das Auto nicht anfassen. Ein schöner Spaziergang durch die Natur Dünen und nach 10 -15 Minuten war man an der Nordsee. Die Kommunikation mit der Vermieterin war vorbildlich. Wir kommen bestimmt nochmal wieder.
Wir möchten uns hiermit nochmal für die schöne Woche bedanken.
Liebe Grüße sagen Kathleen und Reinhard mit klein Ronja

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

travanj 2022

Gabi und Harald E. iz/od Hessen- Riedstadt

4,8
5 5 4 5 5

So macht Urlaub Spass

Das ist ein super schönes Ferienhaus. Es ist alles da, was man für einen schönen Aufenthalt und Urlaub braucht. Das Ferienhaus hat einen tollen Garten dabei, der komplett eingezäunt ist und eine von aussen nicht einsehbare Terasse. Für unsere beiden Fellnasen ideal. Und sehr ruhiggelegen. Die Innenausstattung ist auch super und in den Betten schläft man sehr gut. Wenige Gehminuten ist ein kleiner Sparmarkt, der sehr gut ausgestattet ist und jeden Morgen frische Backwaren anbietet. Das Meer erreicht man auch sehr gut zu Fuss. Ca. 10- 15 Minuten. Also wir haben schon wieder für das nächste Jahr gebucht..

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

studeni 2021

Frank S. iz/od 58708 Menden

5,0
5 5 5 5 5

Top von Anfang bis Ende

Vorweg noch einmal ein ganz herzliches Danke für die problemlose Erledigung sämtlicher Formalitäten unserer kurzfristige Ferienhausbuchung durch die super nette und engagierte Vermieterin. Es hat alle gut funktioniert und auch die übersandten Infos zum Haus und dem Park etc. waren für uns sehr hilfreich.
Das Haus entspricht der im Internet angegebenen Beschreibung und ist sehr gemütlich und ansprechend ausgestattet. Es ist alles vorhanden, was man für einen erholsamen Ferienhausurlaub braucht. Besonders der Gasherd mit Backofen/Mikrowellenfunktion hat mich als Hobbykoch begeistert. Die Lage am Parkrand ist sehr ruhig und man ist schnell im "Grünen". Super für unseren Hund, der es sich auch im eingezäunten Garten gemütlich gemacht hatte. Der Weg durch den Park zum Strand und Dünenbereich ist schnell zu schaffen. Für Hundebesitzer/Gassigeher ist eine größere Taschenlampe (Park sehr dunkel) und die Mitnahme von Kottütchen sinnvoll.
Alles in allem eine sehr zu empfehlende Urlaubsunterkunft. Für einen zukünftigen Urlaub, dann vielleicht mit unseren beiden Enkeln, von uns bereits vorgemerkt! Wir kommen gerne noch einmal wieder.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

listopad 2021

Pascal B. iz/od Bingen

4,6
5 3.5 4.5 5 5

Einen Aufenthalt wert

Tolle Lage, gute Ausstattung. Es fehlt nichts. Danke!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

listopad 2021

Christian S. iz/od Wadern

4,9
5 5 4.5 5 5

Unterkunft Bewertung

Wir haben uns in dem gemütlich eingerichteten Ferienhaus sehr wohl gefühlt. Es war alles sehr sauber. Uns hat es an nichts gefehlt. Sehr schöne Küche mit allen Utensilien die man zum kochen benötigt. Sehr schön ist das eingezäunte Grundstück. Man hat dort absolut seine Privatsphäre. Wir können es mit gutem gewissen weiter empfehlen.
Danke an die nette Vermieterin.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

rujan 2021

Oliver und Ute M. iz/od 35614 Asslar

4,8
5 5 5 4 5

Kann man nur weiter empfehlen

Wir waren jetzt das 2. Mal in diesem schönen Ferienhaus alles war sauber.Es hat uns wiedermal an nichts gefehlt.Die neue Küche ist komplett eingerichtet mit allem was man braucht. Unsere Enkelin hat es auch gefallen . Sowie unserem Hund der schöne Garten.Sehr nette Vermieterin und wir kommen auf jeden Fall nächstes Jahr wieder.
Oliver,Ute,Mia und Lotte

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2021

Elisabeth S. iz/od Brühl

3,8
3.5 4 2.5 5 4

Reisebewertung

Ein Service kann nicht beurteilt werden, da wir mit dem Park keinen Kontakt hatten. Im Park selbst könnte mehr Licht sein, das wäre sicherer. Die vorhandenen Lampen sind sehr schwach. Die Betreuung durch die Vermieterin ist sehr gut. Sollten sich Fragen ergeben, ist sie jederzeit ansprechbar.
Das Ferienhaus ist ideal für Urlaub mit Hund/en, da das Grundstück komplett eingezäunt ist.
Auch die Ausstattung des Hauses ist modern und gemütlich sowie praktisch und pflegeleicht.

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Sven & Anke G. iz/od Essen

4,7
5 5 5 5 3.5

So stelle ich mir das vor !

...dann kann man auch entspannt Urlaub machen.
Schnelle, zuverlässige und sehr freundliche Abwicklung der Formalitäten,
ein schönes Haus in ruhiger Lage (selbst während der Saison),
gute Ausstattung (inkl. WLan), schöner Garten, relativ kurze Wege zum Strand.
Mehr brauchts nicht.
Das die örtlichen "Reinigungskräfte" (nach jedem Mieterwechsel) einen nur als
"unterirdisch" zu bezeichnenden Job machen, ist nicht dem Vermieter anzukreiden.
Da ist dann halt Eigeninitiative gefragt. Guter Staubsauger ist ja vorort, genauso wie
alles was man zum Wischen benötigt.
Dieser nicht optimale Sachverhalt hält uns aber nicht davon ab, weiterhin dieses Haus zu mieten !
Kann ich nur wärmstens empfehlen.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2021

Heike und Uwe N. iz/od Gladbeck

3,8
4 4 4 4 3

Empfehlenswert

Haben uns sehr wohl gefühlt ! Kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2021

Michael K. iz/od Mülheim an der Ruhr

4,7
4.5 5 5 5 4

Nicht weiter sagen: Geheimtipp.

Was soll ich schreiben?
Es war wie immer mehr als schön. Wir haben während unseres Aufenthaltes für den Herbst neu gebucht.
Ich glaube das sagt alles.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Annette R. iz/od Osnabrück

5,0
5 5 5 5 5

sehr schönes Ferienhaus

seit 6 Jahren sind wir jeden Sommer und manchmal auch im Winter dort. Sehr ruhig, sehr gemütlich. Perfekt zum Abschalten.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2020

Birgit H. iz/od Glan-Münchweiler

5,0
5 5 5 5 5

Erholsamer Urlaub

Wir haben 2 Wochen Urlaub mit unserem Hund in dem mit Liebe zum Detail eingerichteten Ferienhaus verbracht. Das Haus war sehr sauber, die Betten sind traumhaft und für unseren Hund war der ausbruchssichere eingezäunte Garten ideal. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

listopad 2019

Sonja D. iz/od Essen

4,8
5 4 5 5

Sehr empfehlenswert

Das Ferienhaus ist sehr gut eingerichtet.Es hat uns an nichts gefehlt. Der Garten,komplett eingezäunt , hat auch unseren beiden Hunden sehr gefallen. Wir würden jederzeit dort wieder buchen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

listopad 2019

Ute M. iz/od Asslar

5,0
5 5 5 5

Super schön

Wir hatten ein paar schöne Tage in diesem schönen Ferienhaus. Es hat uns an nichts gefehlt auch unsere Hunde haben sich sehr wohl gefühlt. Auch die Vermieter sind sehr nett und es hat alles super geklappt. Kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Nadja P. iz/od Leverkusen

5,0
5 5 5 5

Ein tolles Haus !

Das Ferienhaus ist perfekt ausgestattet, es gab nichts, was uns gefehlt hat. Der Platz ist super genutzt und die Hunde haben sich im Garten sehr wohl gefühlt. Das Meer erreicht man nach einem 15 minütigen Spaziergang durch ein wunderschönes Dünengebiet.
Der Kontakt zu den Vermietern war sehr nett und unkompliziert. Wir kommen gerne wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2019

Petra B. iz/od 32425 Minden

5,0
5 5 5 5

Top!

Schönes Haus und toller kleiner, eingezäunter Garten.. Wir (mein Mann und ich sowie unser Labrador) haben uns rundum wohl gefühlt... uns hat es an nichts gefehlt. Durch die Dünenlandschaft kann man toll mit dem Hund laufen und kommt dann nach ca. 1 km an den nicht überfüllten Sandstrand.. Einkaufsladen für das Nötigste und zum Brötchen holen ist fussläufig in der Nähe... gerne kommen wir wieder, völlig unkompliziert und sehr nette Vermieterin ... eins noch... die Matratzen sind echt der Hammer, so gut geschlafen hab ich lange nicht ... dafür extra 5 Sterne

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

lipanj 2019

Sabrina W. iz/od 61184 Karben

4,9
4.5 5 5 5

Ruhe und Erholung pur

Alles was Mann, Frau und Hund so wünscht. Alles sauber und gemütlich. Betten purer Traum.
Wäre noch schöner wenn die Terrasse überdacht wäre. Ansonsten war alles sehr schön. Vielen Dank für die unkomplizierte Abwicklung.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa S. Schatz

gospođa S. Schatz

Od veljače 2019. godine nalazimo se u parku Duinland i veselimo se Vašem dolasku. Mi smo Silke Schatz, moj muž Thomas Einhäuser i naš Rhodesian Ridgeback muški Moyo.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 220662

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 5 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/220662.htm


«Lijepa i ugodna kuća za odmor» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina