Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Obiteljska oaza na jezeru: stilv.Hs + vrt

jugoistočni. Provincija Verona na jezeru, regija Veneto, tipična talijanska maslinova / vinska regij

maks.  7   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 3 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća izvana: nalazi se u prizemlju, izvana je djelomično izrađena od prirodnog kamena, djelomično izgrađena od ziđa u tehnici terakota-špatula. Svijetlo sivo-plava roleta na zidu od narančasto-oker boje u zelenoj boji vrta (oko 950 m2), nasuprot plavetnilu jezera, čine kuću sjajnom u bojama juga. JZ strana jezera i N strana kuće imaju velike staklene pročelje. Vrata na terasi površine 4m2 vode na 25 m2, djelomično natkrivenu terasu, 150 m zračne linije u smjeru jezera. Okoliš: šareno jezero, brda. Vrt ima oko 950 m2, veliki dio se sastoji od igraonice i travnjaka obloženih maslinama i voćkama.
Kuća iznutra: cca. Openspace površine 50 m2 osvijetljen otvorenim kaminom podijeljen je u otvorenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s velikim staklenim pročeljima do terase, a djelomično je moderno, djelomično antikno i vrlo osobno-maštovito: stanodavac ima, na primjer, sav modern i vrata ormara zamijenjena starim venecijanskim vratima ili roletama. U kuhinji se nalaze 2 hladnjaka, Bosch perilica suđa Super Silence, perilica rublja i aparat za kavu, a za pranje rublja i glačalo. Sva jela, posude i drugi kuhinjski pribor čuvaju se na velikom kuhinjskom otoku. Središte kuće je prostrano, udobno mjesto za sjedenje oko otvorenog kamina i švedska peć Buller te antički samostanski stol od 3,50 m s 8 antičkih sicilijanskih samostanskih stolica i visokom stolicom.
Spavaća soba Sadržaji:
Oko velikog središnjeg dnevnog boravka / blagovaonice nalaze se 3 spavaće sobe, sve okrenute prema zaleđu i stoga mirne: soba s 3 kreveta s 3 šarena kreveta za djecu za djecu i dvije dvokrevetne sobe, mala soba ima lijepu, staru francusku i stoga malu sobu Bračni krevet, drugi moderan krevet s iznimno velikim Latexmatrazze za divove sa sjevera! Ima dovoljno pokrivača za ljeto i za zimu. Također u spavaćim sobama su djelomično antikviteti.
Svi antikviteti su obnovljeni!
Kupaonica sadržaji:
Svijetla kupaonica ima 2 odvojena umivaonika, 1WC i veliku staklenu tuš kabinu, iz koje možete pogledati tuš kroz veliki prozor u vrt. Fotografije pokazuju kuću vrlo dobro, obje iznutra - uvijek se orijentirajte uz kamin kako biste razumjeli raspored velikog središnjeg prostora za otvaranje - kao i eksterijera - fotografije opisuju puni obilazak cijele kuće.
Kuća se nalazi na privatnoj cesti, gdje imate 3 parkirna mjesta uz našu kuću (pogledajte plave znakove "P") i možete sigurno parkirati svoj automobil.
Cijela parcela je ograđena (ako imate kućnog ljubimca sa sobom). Područje oko kuće je puno kuća s jednom ili dvije obiteljske kuće s velikim vrtovima, tako da je stambeni prostor. Ipak, kuća se nalazi u neposrednoj blizini centra (400m), blizu plaže (200m) i sa supermarketom na udaljenosti od oko 80m dobro ste opskrbljeni svime što vam je potrebno za hranu i za kućanstvo.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (170x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.37 km

0.37 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 25 km Catullo Verona

25 km

Kolodvor 15 km Peschiera

15 km

Izlaz s autoceste 12 km AFFI Lago di Garda sud

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Blizina mjesta i aktivnosti:
Najbliža zračna luka: 25 km Catullo di Verona
Najbliža plaža: 200m hoda od kuće prema Cisanu i Bardolinu
Sljedeći trajekt: 1 km u luci Cisano ili Bardolino
Najbliža željeznička stanica: Peschiera: 10km
Najbliža autocesta: Affi-A22, Peschiera-A4 -10 km
Najbliža bolnica: Peschiera del Garda, najbliži pedijatar: 150m od kuće
Najbliži bar: 1km
Najbliža skija: Monte Baldo Prada (Brentonico): 30km
Najbliži golf: Marciaga del Garda 10 km
Sljedeći restoran: Palafitte izravno na jezeru Garda 0,5km
Pješačka staza od kuće do jezera 150m: lijevo za oko 200m = "Lido di Cisano" (veliko sunčalište + 2 bara), desno u 100m šljunčane plaže + 300m travnjak na ulazu u Bardolino, u 1,5 km smjeru Garda velika kupališna uvala na kraju grada

Bardolino se nalazi na jugoistočnoj obali jezera Garda, sa svojim maslinovim i vino brežuljkastim krajolikom poput Toskane, poseban prirodni raj za kupanje, surfanje i jedrenje.
Sam grad je u arhitekturi i krajoliku uistinu talijanski sa široko razgranatim ulicama uskih, šarenih redova kuća i prostranim trgom. Bardolino ima 2 luke, broj 1 u središtu grada, broj 2 u Cisanu di Bardolino.
Strateški izuzetno jeftini Bardolino je središte svih gradova sjeverne Italije:
Položaj Bardolina u odnosu na sljedeće zanimljive gradove i sjeverne Italije:
Istok: Verona 25km, Vicenza 70km, Padova 90km, Venecija 150km, južno: Bologna 120km, Firenca 220km, zapadno: Milano150km, Cremona 150km, Brescia 70km, Mantova 50km, Ferrara 70km, Parme 85km; na sjeveru: Trento 60km, Bolzano 180km, da spomenemo samo najatraktivnije povijesne gradove na tom području.
Osim toga, Bardolino se nalazi ispred masiva Monte Baldo do 1800 metara (30 min vožnje), koji nudi sve vrste atrakcija koje ljubitelji planina, planinarenje, planinarenje, brdski biciklizam i paragliding. Fantastični vidici na jezeru, kao i na strmim planinskim lancima oko Brescije. , Izuzetno slikovit i zelen, pa se u okolici Bardolina nudi sve što daje prirodi između vode i planina. Cijeli niz voda, planinarenje, penjanje bicikla golf tenis zabava i sport, pa čak i paragliding, rafting pruža priroda. U skladu s tim, ponuda turističke industrije za sport i zabavu, od sati jedrenja / surfanja do Gardalandbesuchen, s najboljom infrastrukturom i regionalno pouzdanim autobusom, vlakom za brodove.
"Zabavni parkovi i sve oko vode": Sela oko jezera Garda su također na plovnom putu (brod / trajekt) za posjet. U Cisanu, kao iu središtu Bardolina i susjednih sela nalaze se brodogradilišta s školama za iznajmljivanje brodova, jedrenjem i surfanjem. Jedrilice su dopuštene na cijelom jezeru Garda, motornim čamcima samo na jugu. Ljubitelji vode također mogu uživati u velikim zabavnim parkovima kao što su Aqua-World, Caneva-World s beskonačnim vodenim obilježjima i toboganima, koji uključuju poznati Gardaland na cijeli niz različitih zabavnih parkova, sve u redu izravno na jezeru između Lazisa. i Perschiera, dva susjedna sela Bardolino.
Svako mjesto na jezeru domaćini jednom tjedno na ulici dan tržištima, ponedjeljak Peschiera, srijeda Lazise, četvrtak Bardolino, petak Garda, subota Caprino. I naravno, selo na jezeru ljeti se u ponoć natječe s velikim ljetnim festivalima i gigantskim vatrometom.
Verona i Opera Festival:
Festival opere u Veroni, svjetski poznat, udaljen je 20 km od Bardolina od sredine lipnja do kraja kolovoza. Nije nužno unaprijed napraviti veliku rezervaciju, osim ako ne želite posebno dobra sjedala u redovima parketa. Međutim, da bi došli do mjesta na kamenim stubama arene, često je dovoljno zatražiti ulaznice na blagajni u Areni 1 sat prije početka opere. Što više sjedite, to su karte jeftinije, to je bolji prizor i atmosfera ne samo rimske arene, već i okolnog grada, što je bolja akustika, to je neposredniji kontakt s Talijanima koji vole opere i koji su na neke arije ne mogu pomoći, ali pjevati tiho i izbijati uvijek iznova u oduševljenim pljeskom i klicati umjetnicima. Mali "Teatro Romano" s druge strane rijeke također je jedna od najvećih atrakcija Verone s baletima i predstavama svjetske klase!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:30
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Najam uključuje sve komunalije (struja, plin, voda, otpadne vode, odvoz smeća) i uključeni. Jedini manji dodatni troškovi odnose se na tzv. Kurtatxe. U pravilu iznosi 1 € po osobi / danu. Budući da se porez ne odnosi na sve goste, ne može se integrirati u cijenu najma. Prilikom prijave gostiju osobnom iskaznicom ili putovnicom na dan dolaska, gost istodobno s iznajmljivačem podmiruje iznos boravišne pristojbe, koji će tada prenijeti ime i boravišnu taksu na račun općine. Gosti dobivaju račun za plaćeni porez vlasniku. Depozit dospijeva uz konačnu uplatu na dan dolaska, a najmoprimac će, ako je prouzročio bilo kakvu štetu, vratiti vlasniku najkasnije 3 dana nakon odmora / odlaska na njegov račun.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 3 dana prije dana dolaska.
  • 1.Corona bedingte Storninierungsmöglichkeit:Im Falle einer Corona-Erkrankung eines Mieters kann er unter Vorlage eines ärztlichen Attests seinen Urlaub bis 3 Tage vor Urlaubsantritt entweder kostenfrei stornieren oder Ersatzgäste vorschlagen, denen der Vermieter schriftlich zustimmen muss. Wird die gebuchte Gästezahl durch die Ersatz- Mieter überschritten, ist der Aufpreis jeder Zusatzperson oder Zusatz-Haustiere an den Vermieter zu entrichten. Diese Stornierungsmodalität gilt auch , falls es erneut zu einer allgemeinen Verschlimmerung der Coronalage mit erneutem Lockdown durch die Länderregierungen kommen sollte. 2.Nicht Corona bedingte anderweitige Stornierungsgründe: Im Falle einer Stornierung aufgrund anderer Gründe gilt die obige Stornierungsmöglichkeit nicht, die Buchung bliebe in diesem Fall also bestehen, der Mieter kann aber gerne das gebuchte Ferienhaus durch Dritte nutzen lassen, denen, wie oben bereits gesagt, der Vermieter schriftlich zustimmen muss.

ostale informacije:

i ručnici mogu se naručiti zasebno uz naknadu od 18 € po osobi.
: na privatnoj cesti duž naše ograde, ali nikad nasuprot ulazu u garažu našeg susjeda iz kuće br. Park 13!
: Scan-Bullerofen dostupan je samo u ožujku-sredinom svibnja i listopadu, u studenom, djeluje kao pakao i vrlo je jednostavan za korištenje. Ogrevno drvo naslagano je nasuprot ulaznih vrata.
4. Dnevna soba: Veliki ormarić u dnevnom boravku je privatan, tako da je sadržaj u vlasništvu stanodavca i stoga nije dostupan gostima.
5. Kućni ljubimci su dopušteni uz naknadu od 50 € tjedno
: je dostupno
6. Kuća je kuća za nepušače


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin G. Guglielmi

gospodin G. Guglielmi

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 222397

Posljednje ažuriranje: 16.03.2024

Oglas je online od: 5 godina

URL: https://www.resido.hr/222397.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 3 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina