Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor "Harlet Dream" *** DTV

Sjeverno more - Istočna Frizija

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

33 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Živite u moderno-pomorskom i vrlo udobno uređenom DHH. S površinom od cca 90 četvornih metara nudi mjesta za 6 osoba i malog zemljaka. Kućni ljubimci su dobrodošli po dogovoru i slobodno vode svoje vlasnike.



Kuća za odmor potpuno je renovirana do 2020. godine s puno ljubavi i predanosti te svoje goste dočekuje u novom sjaju. Dostupni su posteljina, ručnici i kuhinjske krpe, kao i WiFi i telefon s njemačkim fiksnim linijama.



Srce kuće čeka vas u prizemlju s našim dnevnim boravkom/blagovaonom. Ovdje ste vrlo dobrodošli da se osjećate kao kod kuće i provedete mnogo sretnih sati zajedno u malim ili velikim grupama. Ako ipak želite više zabave, na raspolaganju vam je klasična satelitska TV i mini stereo sustav (USB i Bluetooth).



Također u prizemlju razgledavamo novu kuhinju. Ovdje možete do mile volje zanjihati žlicu i pripremiti neke regionalne delicije. Na raspolaganju su staklokeramička ploča za kuhanje s 4 ploče, pećnica, mikrovalna pećnica i hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu (klasični i podložni), kuhalo za vodu i toster. Perilica posuđa je naravno dostupna i radi ostalo. Dovoljno posuđa, pribora za jelo i pribora za kuhanje za nas je stvar koja se podrazumijeva.



Tu je i mala ostava ispod stepenica s korisnim posuđem kao što su usisivač, stalak za sušenje, daska za glačanje i glačalo. Tu je i prostor za jastuke za sjedenje za terasu i visoku stolicu.



Na ovoj etaži nalazi se WC za goste odmah do ulaza.



Dnevni boravak/blagovaona vodi vas na terasu (okrenuta prema jugu) s udobnom garniturom za sjedenje i tendom na električni razvlačenje. Vani vas čeka potpuno ograđeni vrt.



Na katu su dvije spavaće sobe. Jedan s bračnim krevetom (180 cm x 200 cm) i jedan s dva odvojena kreveta (box spring 90 cm x 200 cm). Na ovom mjestu želimo spomenuti da posebno spavaće sobe imaju grilje i po želji se mogu potpuno zamračiti. Kupaonica s tušem/WC-om, perilicom i sušilicom također se nalazi na ovoj etaži. Sušilo za kosu i kozmetičko ogledalo također su dio opreme.



Na kraju, ali ne manje važno, obilazak završavamo na gornjem katu. Ovdje gore je posebno ugodno i tu su dva kreveta za jednu osobu dimenzija 80 cm x 200 cm. S jedne strane, svjetlarnik pruža prekrasan pogled na nasip, as druge strane može se po potrebi potpuno zamračiti.



Za naše najmlađe goste tu je visoka stolica i "stacionarni" krevetić (70 cm x 140 cm) u glavnoj spavaćoj sobi. U ponudi je i mali dječji stolčić za umivaonik. Za sigurnost naših malih gostiju, stepenice po potrebi možemo opremiti i postojećim zaštitnim napravama za djecu (Kiddyguard). Utičnice na "puzajućoj visini" također imaju zaštitu od utičnica. Za izlete na plažu možete koristiti interna ručna kolica. Mali izbor igračaka i slikovnica također čeka na korištenje u kući.



Također želimo izraziti toplu dobrodošlicu Vama i Vašim četveronožnim članovima obitelji. U potpuno ograđenom posjedu mogu se osjećati ugodno i sigurno. Ograda je visoka cca 1 m i trebala bi biti dovoljna prepreka i najsportskijim krznenim prijateljima. U cijeloj kući su podovi od vinila i pločica.



Dva privatna parkirna mjesta nalaze se neposredno uz kuću, kao i spremište na zaključavanje za bicikle, dječja kolica ili druge stvari koje su dostupne izvana. Dostupan interni karavan!



Iz obzira prema drugim gostima u kući nije dozvoljeno pušenje. Molimo za razumijevanje.
Broj licence ili registracije: DTV-ID 267497

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Mogućnost kupovine 1.9 km

1.9 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 2 km Sportflughafen Harlesiel

2 km

Kolodvor 11 km Wittmund

11 km

Izlaz s autoceste 25 km Wilhelmshavener Kreuz

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor "Harletraum" nalazi se u mirnoj sporednoj ulici u selu Harlesiel, dijelu sjevernomorskog ljetovališta Carolinensiel-Harlesiel. Blizu je plaže i samo nekoliko koraka od glavnog nasipa.



Odmaralište Carolinensiel-Harlesiel na Sjevernom moru jedinstveno je po tome što ima tri uzastopne luke. Nudi idealne mogućnosti da svoj odmor učinite raznolikim i individualnim. Pješačke i biciklističke staze otvaraju jedan od najatraktivnijih dijelova obale i krajolika u Istočnoj Friziji. Tako možete npr. Na primjer, posjetite Istočne Frizijske otoke, koji su dovoljno blizu da dodirnete Waddensko more.



Centralno mjesto susreta odraslih i djece je spa centar "Cliner-Quelle" na Harleu. Ovdje ćete pronaći moderan spa kompleks s bazenom sa slanom vodom, bazenom za djecu, solarijem, saunom i drugim wellness sadržajima. U sklopu se nalazi restoran, predavaonica i čitaonica, kao i dječja igraonica "Carolinchen-Club" s nadzorom. Muzej Sielhafen i Naturfreundehaus također su obavezni za svakoga žednog znanja.



Fina pješčana plaža Harlesiel sa svojim ležaljkama ne poziva samo da se zadržite ljeti. Veliko dječje igralište i bazen s grijanom morskom vodom i dalje su popularni kod mladih i starih.



Radujte se odmoru u području svjetske baštine Wadden Sea!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Doprinos gostiju koji naplaćuje grad Wittmund dodaje se cijeni najma.



Kućni ljubimci po noći 5,00 €.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Stornierung bis 14 Tage vor Reiseantritt, danach ist die Gesamtmiete zu leisten. Bei höherer Gewalt (z. B. Corona-Virus, Reisebeschränkungen, Krieg, innere Unruhen etc.) werden alle geleisteten Zahlungen erstattet.

ostale informacije:

Prikazane cijene najma su cijene za do 4 osobe i uključuju posteljinu, ručnike i dodatne troškove kao što su struja, plin, voda i Svaka dodatna osoba naplaćuje se 12,00 € po danu.



U glavnoj sezoni našu kuću za odmor iznajmljujemo samo od subote do subote. Dolasci i odlasci koji odstupaju dogovaraju se posebno.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Klaus B. iz/od Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5

Toller Familien Urlaub

Es wieder ein super Urlaub, es hat an nichts gefehlt.kommen nächstes wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

ožujak 2023

Claudia K. iz/od Leverkusen

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Tjedan opuštenih djevojaka

Dođite i osjećajte se dobro! Nas 3 djevojke (2 prijateljice i pas) tamo smo provele sjajan tjedan. Kreveti i ručnici bili su s ljubavlju dostavljeni po dolasku. Oprema u kući i vrtu više je nego primjerena i šarmantno uređena. Lokacija vas poziva na dugu jutarnju šetnju. Osjećali smo se vrlo ugodno. Hvala gospođo Schütz. Naš zaključak: rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2022

Klaus B. iz/od Oberhausen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Samo sjajna čista kuća

Ništa nije nedostajalo. Bio je to sjajan odmor, posebno vrlo prijateljski nastrojen prema psima. Sve u svemu sjajno. Rado bismo se vratili. Srdačan pozdrav, obitelj Bernhard iz Oberhausena.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2022

Nadine J. iz/od Ahaus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan obiteljski odmor

Mi (2 odrasle osobe, dijete od 11 godina i dva psa) smo ove godine prvi put boravili u kući za odmor "Harletraum".

Kuća je lijepo i svijetlo namještena i ne ostavlja ništa nedovoljno željeno. Sve što trebate stvarno je tu. Bilo je čak i zdjelica za pse.

Vrt je također lijepo uređen i poziva vas da se zadržite. Ovdje treba spomenuti i to da je ograđeno tako da je stvarno otporan na bijeg za pse?

Kuća je na odličnoj lokaciji i sve je na pješačkoj udaljenosti.

Ovdje također želim još jednom naglasiti da sam rijetko kada doživio ovako simpatične, srdačne i pseće gazdare. Još jednom hvala na svemu! Veselimo se idućoj godini. :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

srpanj 2021

Christine M. iz/od Zweibrücken

5,0
5 5 5 5 5

Wunderschöne Unterkunft

Das Haus ist wunderschön eingerichtet, es fehlt an nichts. Bei Ankunft war alles blitzsauber. Das Meer ist fußläufig zu erreichen.
Rundum alles top. Sehr nette Vermieterin, problemlose Abwicklung. In Carolinensiel gibt es viele Restaurants mit leckerem Essen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

lipanj 2019

Dirk iz/od Brilon

5,0
5 5 5 5

Super-Unterkunft

Trotz der kurzfristigen Buchung hat ALLES problemlos und absolut unkompliziert geklappt, sei es die Buchung sowie die Zusendung der erforderlichen Unterlagen sowie die reibungslose Übernahme des Ferienhaus.
Tolle Haus in einer Top-Lage, Ausgestattet mit allem was man von zu Hause kennt ;-) !! Eine erneute Buchung wird sicherlich erfolgen …!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospođa H. Schütz

gospođa H. Schütz

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 224192

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 5 godina

URL: https://www.resido.hr/224192.htm

Gospođa Heidi Schütz

Am Nielsenpark 25

26639 Wiesmoor

0049(0) 49443094994

DE351681053


«Kuća za odmor "Harlet Dream" *** DTV» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina