Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Lena - vaš opuštajući odmor

Vale da Telha (Aljezur), Algarve

maks.  6   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
200m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 50 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Samostojeća vila Lena ima stambenu površinu od 200 m², ograđeni i zaštićeni vrt od 1200 m², bazen od 10 mx 5 m i nalazi se na Algarveu u "Vale da Telha", usred velikog naselja obiteljskih kuća i vila.

Kuća ima službene dozvole potrebne za službeno iznajmljivanje - "Alojamento Local" - i ispunjava odgovarajuće standarde kvalitete.

Plaže Arrifane, Monte Clerigo i Amoreira sa spektakularnom stjenovitom obalom i pješčanim plažama nalaze se u blizini i do njih se može doći u kratkom vremenu. Oni nude idealne uvjete tijekom cijele godine kako bi svoj odmor proveli pojedinačno iu pravoj idili daleko od masovnog turizma.

Supermarket u 'Vale da Telha' i jedan u susjednom selu 'Vales' nude sve što je potrebno da se brinete o sebi u kući za odmor. Svatko tko cijeni širi asortiman roba i tržnica povrća i ribe dobit će sve što im srce želi u obližnjem gradu Aljezuru. Postoje veliki supermarketi međunarodnih lanaca u Lagosu i Portimau, gdje također možete dobiti fancy stvari ili jednostavno ići u kupovinu po svom srcu. Ako ne želite kuhati za sebe ili želite jesti van, nećete biti razočarani raznovrsnim restoranima u okolici. Uz mještane možete uživati u vrlo dobrim međunarodnim jelima.

Vila

Dnevni boravak s prekrasnim kaminom je prostran i povezan izravno s kuhinjom. Na raspolaganju je 42 'TV ravnog ekrana (satelitski prijemnik), DVD player, mali hi-fi sustav i Wi-Fi. U dobro opremljenoj kuhinji nalaze se hladnjak-zamrzivač, plinski štednjak s pećnicom, perilicom posuđa, aparatom za kavu, aparatom za espresso i tosterom.

U susjedstvu se nalazi blagovaonica, iz koje se zbog velikih staklenih površina pruža prekrasan pogled na bazen i vrt. Ako ne bude tako toplo, ovo je ugodan prostor za uživanje u toplom suncu zaštićenom od vjetra.

Kuća ima tri velike spavaće sobe s prostranim ormarima. Dvije sobe imaju bračni krevet 2 x 2m, od kojih jedna ima krevet 1,60 x 2m.

Dvije kupaonice opremljene su tušem, WC-om i umivaonikom te dodatnim električnim grijačem na zidu, koje možete uključiti po potrebi.

Vani, velike palme daju vrtu s bazenom poseban odmor. Visoke i guste živice čine ovo područje daleko od ceste apsolutno sigurno protiv slijepih i možete se - ako želite - osjećati kao Adam i Eva.

Vanjska terasa za sunčanje s više od 60 četvornih metara s namještajem za hladni boravak idealno je mjesto za opuštanje. Ovdje će svatko pronaći sunce ili hlad. Bilo da se radi o lijepom cappuccinu ili koktelu.

Odmah do drvene palube nalazi se kameni prostor za sjedenje s drvenim pećnicama i roštiljem.

Ne zaboravite na terasu s još jednim velikim stolom za blagovanje i 6 stolica.

Zbog raznovrsnih mogućnosti za sjedenje i polaganje, svatko će pronaći mjesto gdje se ponekad može povući.

Čak i izvan sezone, tijekom dana prevladavaju ugodne temperature između 14 i 20 stupnjeva Celzija. U vili, centralno grijanje, spojeno na kamin u dnevnom boravku, osigurava ugodne temperature u cijeloj kući. Dakle, okoliš i Villa Lena nude opuštajući odmor.

Preporučamo najam automobila za Vaš odmor u Villi Leni!

Kuća je ranije bila ponuđena u najam od strane vlasnika. Visoke naknade nametnute našim gostima potaknule su nas da promijenimo platformu za iznajmljivanje. Recenzije naših prethodnih gostiju mogu se poslati na zahtjev
Broj licence ili registracije: 11307/AL

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 1.2 km

1.2 km

Zračna luka 125 km Faro

125 km

Kolodvor 45 km Lagos

45 km

Izlaz s autoceste 35 km Lagos

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Grad Aljezur sa starim gradom, tvrđavom i trgovačkim objektima udaljen je samo 10 km. Ako želite šetati, nalazi se u prekrasnom gradu Lagosu (oko 30 km) u dobrim rukama. Za šetnje je prikladan planinski krajolik 'Serra do Monchique'.

Na putu od Faroa ili Lisabona do visokog platoa Vale da Telha dolaze kroz male šumarke smokava, hrasta pluta, eukaliptusa i borova.

Do prekrasnog, mirnog jezera sa slatkovodnom ribom i raznim vrstama ptica može se doći za nekoliko minuta. Obala je određena kao prirodni rezervat i trebala bi ostati nepromijenjena. Ne postoji zagađenje zraka ili industrija, samo slavni čist Atlantski zrak.

Velike pješčane plaže "Praia de Arrifana", "Praia de Monte Clérigo" i "Praia de Amoreira" lako su dostupne automobilom. Zapadna obala Algarvea je idealna ako tražite mir i osamu. Sa svojim strmim liticama do 100 metara jedinstveno je lijepo. Uvale s prekrasnim pješčanim plažama nude sve što srce željno želi.

Naročito plaža 'Praia da Amoreira' s plitkom lagunom koja seže daleko u zemlju, mirnom kristalno čistom vodom i opsežnim krajolikom dina nudi zabavu za kupanje za mlade i stare.
Ostale prekrasne plaže, kao što su "Praia da Bordeira" i "Praia do Amado", udaljene su oko 20 minuta vožnje automobilom.

Dobro je iznajmiti bicikle od lokalnih organizacija kako bi istražili prekrasan krajolik i prirodu na ovaj način.

Na strmoj obali Vale da Telha, duga staza "Rota Vicentina", mreža pješačkih staza na jugozapadu Portugala, vodi dalje. Ako volite planinarenje, ovdje je u dobrim rukama.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 50 dana prije dana dolaska.
  • Die Stornierung des Mietvertrages ist nur zu den unten genannten Entschädigungsteilzahlungen möglich. Diese Kosten entfallen, falls Sie einen Nachmieter für den gleichen Zeitraum benennen können oder falls wir einen Nachmieter finden. - ab 49 Tage vor Mietbeginn 25 % des Mietpreises - ab 35 Tage vor Mietbeginn 35 % des Mietpreises - ab 21 Tage vor Mietbeginn 65 % des Mietpreises - ab 15 Tage vor Mietbeginn 100 % des Mietpreises


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Maria M. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski odmor

Ako tražite nešto posebno, pravi ste u vili Lena. Vlasnici su vrlo ljubazni, odmah se osjećate dobrodošli. Kuća s predivnim vrtom i bazenom su san. Potpuni paket osjećaja ugodnosti. Sigurno nisam ovdje bila posljednji put. Veliki kompliment vlasnicima.

Preporučeno za: Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Maria, herzlichen Dank für die tolle Bewertung. Es freut uns dass Du wieder kommen möchtest, um den Urlaub hier zu verbringen. Bis hoffentlich ganz bald.
Liebe Grüße Doris

rujan 2023

Marie-Luise H. iz/od Alte Landstraße 10c

5,0
5 5 5 5 5

Verwöhnurlaub

Ich habe jetzt zum 4. Mal diese Ferienunterkunft besucht und bin immer aufs Neue begeistert.
Es ist einfach ein Platz zum erholen und wohlfühlen.
Gerne komme ich im nächsten Jahr wieder.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Luise, herzlichen Dank für die wundervolle Bewertung. Wir freuen uns, dass wir Dich zu unseren Stammgästen zählen dürfen und freuen uns, wenn wir Dich im kommenden Jahr wieder in der Villa Lena begrüßen dürfen.
Herzliche Grüße und bis bald!

rujan 2023

Birgit M. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uvijek vrijedno putovanja

Bio sam sada već četvrti put u ovoj oazi u kojoj se osjećam dobro. Godinama su vlasnici još više uljepšali dom, tako da nema ni jedne želje. Samo spomenuo bih bazen i novoizgrađenu kućicu za wellness. Vila je ukusno namještena s puno pažnje za detalje. Kuhinja je potpuno opremljena. Sve je tu što je potrebno za kuhanje. Terasa s pogledom na bazen poziva na odmor. Također postoji i lounge i roštilj s prostorom za sjedenje. Cijeli cvjetni vrt oduševljava.
More je udaljeno samo nekoliko minuta vožnje autom. Trgovine su dostupne u izobilju i također nekoliko minuta vožnje autom. Oko vile ima nekoliko dobrih restorana vrijednih posjeta. Inače, kuća se nalazi u vrlo mirnoj četvrti. Potpuno opuštanje. Uvijek se vraćam kući potpuno odmoran i opušten. Hvala vlasnicima Doris i Michaelu na lijepom vremenu u vašoj kući. Vratit ću se.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Birgit, herzlichen Dank, das Du Dir die Zeit genommen hast für solch eine tolle Bewertung.
Inzwischen können wir Dich und Deine Freundinnen zu unseren Stammgästen zählen und freuen uns natürlich, wenn Ihr Euren Urlaub auch im kommenden Jahr wieder in der Villa Lena verbringen möchtet
Uns liegt es sehr am Herzen, dass sich unsere Gäste wohl fühlen, jetzt noch viel mehr mit dem neu gebauten Wellnesshaus und der Infrarotkabine, die in der kälteren Jahreszeit zum verwöhnen einlädt. Bis hoffentlich ganz bald :-)

kolovoz 2023

Regina R. iz/od Insheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super kuća za odmor s izvrsnim domaćinima?

Predivna kuća za odmor sa svime što vam treba i još mnogo više! Osjećali smo se super u kući, a najmodavatelji su izuzetno ljubazni i spremni pomoći. Iz svake sobe (osim kupaonica) ima se izravan pristup terasi, predivnom vrtu i sjajnom bazenu! Postotak preporuke?! Srdačan pozdrav od obitelji Riebel.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Familie Riebel lieben Dank für die tolle Bewertung. Es war uns eine Freude, dass wir Euch kennen lernen durften. Wir hoffen, dass wir Euch bald wieder hier begrüßen können.
Herzliche Grüße Doris

lipanj 2021

Familie H. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsno!!!

Arhitektura kuće je izvanredna i pruža osnovu za vrlo uspješan interijer s vrtom, bazenom, dnevnim boravkom i prostorom za roštilj. U vrtu uvijek ima sunčanih i sjenovitih mjesta. Možete se dobro opustiti od ranog jutra (bazen) do kasne večeri (salon).
Iz naše spavaće sobe mogli smo vidjeti zvjezdano nebo i vrt s osvijetljenim palmama.
Ljubitelji vrtova požalit će što u Njemačkoj ne mogu koristiti neke biljke, uglavnom sukulente i cvjetne grmove. Možete pronaći mnoge prijedloge za vlastiti dizajn vrta. S ljubavlju dizajnirani kutovi pozivaju vas na oponašanje.
Pri ulasku u dom osvajaju vas podne pločice koje prevladavaju u dugačkom hodniku. Odaju osjećaj izvanredne čistoće. Takav dojam ostao je do kraja.
Zbog dobrog geografskog položaja, postoje mogućnosti za izlete u Lisabon, Évoru, Beju itd. automobilom ili autobusom.

Zaključak: Villa Lena nudi najbolje uvjete za nezaboravan odmor uz zajamčeno opuštanje!

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste vielen Dank für Ihre tolle Beschreibung der Villa Lena mit samt dem Garten. Die Blumentöpfe blühen so schön, sicher haben Sie diese zusätzlich gegossen und sich an den Pflanzen im Garten erfreut. Es freut uns sehr, dass Sie in den kommenden zwei Jahren wieder den Urlaub hier verbringen möchten, zumal Sie in den letzten 20 Jahren viele Häuser in Vale da Telha kennen gelernt haben. Das ehrt uns sehr.
Herzliche Grüße
Doris Binder

listopad 2020

Simone U. iz/od Wustrow

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vila iz snova za odmor iz snova

Villa Lena je prava oaza za odmor! Ukusno, visokokvalitetno i namješteno s velikom pažnjom za detalje - s više dodataka nego što biste očekivali u kući za odmor. Moderne kupaonice, udobni kreveti, dobro opremljena kuhinja, kamin i portugalska kuharica - prekrasno! Bazen bi se još mogao dobro koristiti u studenom. Osjećali smo se kao kod kuće od prvog trenutka - i brzo smo pronašli mnoga omiljena mjesta: prostor za roštilj u vrtu idealno je mjesto za roštiljanje i uživanje u ribi svježe kupljenoj na tržnici. Ležaljke uz bazen oduševile su ljubitelje sunčanja, a lounge sjevernjake koji vole hlad. I sve to u mirnom kvartu. Mogli bismo bez problema i veselja provesti cijeli dan na gradilištu - ali i okolina je atraktivna. U neposrednoj blizini nalaze se prekrasne plaže, fantastične pješačke staze, vrlo dobri restorani, tradicionalne tržnice .... I: Izuzetno prijateljska komunikacija s gđom Binder unaprijed i s dobrom dušom kuće i njezinim suprugom na licu mjesta dali su ostati vrlo osoban dodir - osjećali smo se kao da smo u posjetu prijateljima. HVALA! Rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2020

Stefan D. iz/od Bottrop

5,0
5 5 5 5 5

Einfach traumhaft

Kurzfristig und in diesem Fall bedingt durch Corona bekamen wir die Gelegenheit Villa Lena für 9 Tage zu buchen. Der Grund für unsere Anfrage war dabei das erste im Internet eingestellte Foto mit dem Blick von der Lounge-Ecke über den Pool und den Garten, welches sofort unser Interesse weckte. Und kein Bild oder die Beschreibung sind irgendwie geschönt. Es ist wie beschrieben und eigentlich muss man selbst vor Ort gewesen sein; ein wirklich wunderschönes und tolles Haus mit einer herrlichen Ruhe. Man hörte nachts nur das Rauschen des Windes in den Palmenwedeln des Gartens und bei Zeiten die Brandung vom Atlantik. Algarve pur! Das Haus, die Einrichtung, Küche, Betten, Bäder alles 1A und der Garten mit dem Pool ein wahrer Blickfang. Irgenwie wirkt Villa Lena wie eine Insel für sich in Vale da Telha. Bisher kannten wir auch nur die Algarve von Monte Gordo bis Sagres. Aber dieser Teil ist ein wahrer Geheimtipp mit tollen Stränden, Wellen, Klippen, Felsen und viel Natur. Nicht überlaufen und dazu ein Surferparadies. Die erste Kontaktaufnahme mit unseren Vermietern und alles was folgte, war herzlich und supernett. Man fühlte sich gleich so, als ob man schon öfter dort gewesen wäre - wie ein alter Bekannter -. Auch der Ort wirkt sehr entspannend und man kann schöne Wanderungen zum Meer unternehmen bzw. Joggen etc.. Auch nochmal ein Dank an Saskia, die uns vor Ort empfangen und alles hergerichtet und vorbereitet hatte. Wir werden auf jeden Fall wiederkommen und versuchen einen Platz im Belegungsplan zu "ergattern". Lieben Dank nochmal für einen traumhaften Urlaub in diesen nicht alltäglichen Zeiten!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Lieber Herr Degenhardt, ich bin sprachlos, so eine herzerwärmende Bewertung, lieben Dank, das freut uns sehr. Gebe das Lob auch an Saskia weiter. Wir freuen uns dass Ihnen der Urlaub in der Villa und der neu entdeckten Ecke der Algarve so gut gefallen hat.
Wäre schön Sie als „neue Stammgäste“ begrüssen zu dürfen.
Liebe Grüsse
Doris Binder.

rujan 2020

Anita F. iz/od Bottrop

4,6
4 5 5 4 5

Toller Aufenthalt

Schönes Ferienhaus mit sehr guter Ausstattung.
Gut sortierte Küche (Porzellan, Gläser, Besteck, reichhaltiges Zubehör) mit allen Annehmlichkeiten ( Spülmaschine, Kaffeemaschine für Filterkaffee, Kapselmaschine, Backofen, Gasherd).
Gemütlicher und geschmackvoll eingerichteter Wohnbereich.

Außenbereich mit Pool, Sonnendeck, Holzbackofen und Außengrill.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste, herzlichen Dank für die Bewertung. Es freut uns sehr dass Sie mit der Ausstattung des Hauses sehr zufrieden waren, unsere Gäste sollen sich wie zu Hause fühlen, das liegt uns sehr am Herzen.
Liebe Grüße
Doris Binder

kolovoz 2020

Bärbel G. iz/od Freudenburg

5,0
5 5 5 5 5

Erholsame Tage in der Villa Lena

Wir haben 10 Tage in der Villa Lena verbracht und uns dort sofort wohl gefühlt. Das Haus bietet alles für den perfekten Urlaub, auch der Pool und die gesamte Außenanlage sind sehr gepflegt und laden zum Verweilen ein.

Die Lage ist ruhig, in der Nähe gibt es Strände und schöne Restaurants.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Bärbel, herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben für diese wunderbare Bewertung. Freut mich sehr dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Liebe Grüße Doris Binder

srpanj 2020

Catrin iz/od Ruhrgebiet

4,8
5 4 5 5 5

Traumhaftes Aussengelände mit Lounge, Pool & Palmen

Das Haus ist super ausgestattet, Vermieterin und der Service vor Ort sind sehr freundlich und reaktionsschnell und das herrliche Naturschutzgebiet ist fußläufig zu erreichen. Sehr empfehlenswert!

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste, vielen Dank für die sehr positive Bewertung, gebe das Lob gerne auch an die Verwaltung weiter. Liebe Grüße Doris Binder

srpanj 2020

Sonja iz/od Bonn

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Natur gepaart mit Ruhe und Erholung

Sehr komfortabler Urlaub mit viel Privatsphäre. Sehr schöne Küstenwanderwege in unmittelbarer Nähe. Einsame Strände mit beeindruckender Naturkulisse. Wer Ruhe und Erholung mit Komfort sucht ist hier genau richtig. Wir können die Villa zu 100% empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste
vielen Dank für die positive Bewertung, es freut uns immer sehr, wenn sich unsere Gäste wohl fühlen und die schöne Umgebung genießen.

listopad 2019

Christian S. iz/od München

5,0
5 5 5 5

Super Aufenthalt in einer der schönsten Regionen Portugals

Das Haus ist für einen Urlaub mit Freunden und Familie optimal. Top Ausstattung, gemütlich und ruhig gelegen. Wir haben uns pudelwohl gefühlt. Für den Pool war es schon etwas frisch Ende Oktober, sind aber dennoch einmal reingehüpft, um uns dann nachher am Kamin wieder zu wärmen. Durch diesen werden auch die Heizkörper befeuert. Im ganzen haben die Zeit in der Villa Lena absolut genossen und werden diese wärmstens weiter empfehlen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste lieben Dank die tolle Bewertung. Schön, dass Sie sich wohl gefühlt haben. Ende Oktober kann es abends durchaus kalt sein, dafür tagsüber noch schön warm. Empfehlen Sie uns gerne weiter. Lieben Dank.

kolovoz 2019

Miriam iz/od Graz

5,0
5 5 5 5

Großartig

Wir durften zwei Wochen mit unseren zwei Töchtern in dem wundervollen Haus verbringen!!!
Es ist sehr sauber, gepflegt und vor allem super gut ausgestattet.
Die Vermieter sind ein Hit und das housecaring Team extrem hilfsbereit.
Danke für die fabelhafte Zeit!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Danke Miriam für die super Bewertung. Es freut uns auch sehr, dass unsere Gäste mit den Hausverwaltern sehr zufrieden sind. Beide sind wirklich sehr hilfsbereit und bemüht dass sich unsere Gäste wohl fühlen. Wir pflegen auch einen intensiven Kontakt zu beiden. Schön dass Sie im nächsten Jahr wieder kommen!!!!

kolovoz 2019

Tim iz/od Schrozberg

4,8
5 5 5 4

Villa Lena

Sehr schöne Villa sieht in echt noch Atemberaubender aus als auf den Bildern.
Das Haus ist sehr gepflegt und Ordentlich die Auststattung lässt fast keine Wünsche offen.
Sowie die Vermieterin als auch die Hausverwalterin geben sich alle Mühe um den Aufenthalt so schön und entspannt wie möglich zu gestalten.
Auf jeden fall weiter zu Empfehlen

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Hallo Tim, vielen lieben Dank für die tolle Bewertung!!

lipanj 2019

Stephan Z. iz/od 86836 Klosterlechfeld

4,9
5 5 5 4.5

Erholsamer Traumurlaub in wunderbarer Villa und ruhiger Umgebung

Das Haus bietet alles was man für einen erholsamen Urlaub braucht. Es ist hervorragend ausgestattet und weist keinerlei Mängel auf. Der große Garten bietet neben dem schönen Pool auch verschiedene Sitzplätze, die den Aufenthalt im Freien zu jeder Tages- und Nachzeit und auch wetterunabhängig möglich machen. In der näheren Umgebung findet man Geschäfte für den Einkauf des täglichen Bedarfs. Auch zu verschiedenen Stränden ist es nicht weit. Wie vom Vermieter schon beschrieben wird für den Urlaub ein Auto empfohlen. Man kann vom Urlaubsort aus in kurzer Zeit viele Sehenswürdigkeiten erreichen. Man kann aber auch Erlebnisurlaub machen; insbesondere natürlich surfen. Aber auch Radfahren und Wandern sind wegen der tollen Landschaft Optionen. Wenn man also einen stressfreien, erholsamen Urlaub verbringen will, dann ist dies ein wunderbarer Ort dafür.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste, vielen herzlichen Dank für die ausführliche Bewertung. Dadurch können sich weitere Interessenten ein Bild vom Haus und der Umgebung machen. Besser hätte ich es nicht beschreiben können. Schön, dass Sie sich so gut erholen konnten.

svibanj 2019

Edith T. iz/od 66802 Überherrn

5,0
5 5 5 5

Urlaub in der Villa Lena

Villa Lena ist ein großes,geräumiges Haus, das keine Wünsche offen lässt!
Aus allen Zimmern kann man die umlaufende Terasse und den tollen Garten betreten.
Imitten des Gartens lädt der große Pool zum Schw immen ein!
Die großen Palmen und die üppigen Oleanderbüsche vermitteln Urlaub pur.
Am Ende des Gartens befindet sich ein großes überdachtes Holzdeck mit Lounge Möbeln,
Die zum Verweilen einladen.
Sowohl im Garten, als auch im Haus gibt es viele Rückzugsmöglichkeiten.
Die Außenküche mit dem gemauerten Grill ist perfekt!
Alles in Allem ein tolles Haus, das den angegebenen Ausstattungen vollends
Entspricht!
Ein wahres Paradies, in das wir gerne wiederkommen!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa D. Binder:

Liebe Gäste, vielen lieben Dank für das überaus positive feedback. Uns liegt das Wohl unserer Gäste immer am Herzen. Wir sind laufend bestrebt das Haus zu verschönern, die neueste Anschaffung Markise und Seiten-Beschattung der großen Holzpergola.


kontakt

gospođa D. Binder

gospođa D. Binder

Živimo u velikoj Münchenu, vrlo smo zauzeti profesionalno i često nam žele malo vremena. Stoga je odluka da imamo čvrsto polazište za naš odmor - Villa Lena. Kupljen 2015. godine Zašto smještaj u Vale da Telha? - U prošlosti mi je bilo dopušteno provesti odmor u ovoj imovini, a već sam zatvorio kuću u srcu. Sve više sam bio zadovoljan kad sam dobio priliku kupiti ga. Lijepo je to nazvati svojim i mogu ga ponuditi i mojim gostima. Vrlo lijepa vila na predivnom području.


ostale informacije

Broj objekta: 225351

Posljednje ažuriranje: 06.04.2024

Oglas je online od: 5 godina

URL: https://www.resido.hr/225351.htm


«Villa Lena - vaš opuštajući odmor» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 50 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina