Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Tenerife Vila Residence Golf Master

kuće za odmor s bazenom pravo na Costa Adeje golf terena

maks.  6   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
180m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ukupna stambena površina vile na golf terenu je oko 180 četvornih metara. To je raspoređena na dvije etaže. U donjoj etaži nalazi se 50 m² veliki dnevni boravak i blagovaonica, kuhinja, wc za goste, spavaća soba i kupaonica. Prije blagovaonicom bio "zimski vrt" izgrađen s daljnjim stolom za blagovanje. Na prvom katu su tri spavaće sobe, kupaonica i terasa. Za otvoreni prostor ima veliku terasu za sunčanje, okružena lijepo sadi, male ukrasne vrtu. Bazen ima veličinu od oko 4 x 8 m. Na terasi s ležaljkama i vrtnom garniturom. pokriven je mali dio terase, tako da možete pronaći dovoljno hlada. Međutim, tenda se može proširiti i hladu. Terasa je neposredno uz zemljište dnevnog boravka se udobno fotelje i stakleni stol, TV sa digitalnom satelitskom antenom za prihvat brojnih njemačkih kanala, također stereo sustav s radiom, CD player i DVD player. Blagovaonica je samo nekoliko koraka od kuhinje uklonjen. Udobnost Kuhinja je potpuno opremljena: perilica posuđa, keramičku ploču za kuhanje, pećnica sa električnim roštiljem, aparat za kavu, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, hladnjak / zamrzivač i još mnogo toga.

U dvije sobe se nalaze bračna kreveta s pojedinačnim madraca u veličini 80 x 200 cm, tako da su kreveti su 160 x 200 cm. U druge dvije sobe imaju dva kreveta za jednu osobu u veličini 90 x 200 cm ili 90 x 190 cm. Velike, od poda do stropa opremljen ormari uzeti svoju odjeću za duži boravak. Dvije kupaonice su opremljene sa tuš kabinom, umivaonikom i WC-om. U posebnoj prostoriji u podrumu su stroj za pranje rublja, sušilo za kosu i drugi zamrzivač. Posteljina, ručnici, ručnici i kuhinjske krpe dovoljno na raspolaganju. Najam automobila mogu parkirati neposredno ispred vile na usluge cesti. Nema ometanja kroz promet.

Vila "Residence Golf Master" je nepušače kući. Pušenje na terasi ili u vanjskom prostoru je naravno moguće.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.8 km

2.8 km

Zračna luka 25 km Reina Sofia

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Brzo donijela nekoliko vrlo dobrih restorana i supermarketa, neki samo 3-5 minuta. Ostali sportovi poput tenisa i gotovo svim sportovima na vodi, također su u blizini. Najbliže jahanje konja je 10 minuta. Udaljenost do Tenerife South Airport oko 25 km, a zračna luka North 90 km. Glavni grad Santa Cruz je oko 80 km, a do Puerto de la Cruz 110 km daleko. Središte Adeje, sljedeći najveći županijski grad, to traje autom oko 5 minuta do Playa de las Americas i Los Cristianos 5-15 minuta. Ribarskog mjesta La Caleta s nekoliko ribljih restorana je oko 15 - 20 minuta.
Direktno na 18 rupa golf terena "Golf Costa Adeje" je "Residence Golf Master". Prvih 18 rupa golf terena je otvoren 1998. To je par 72 golf i zelje su široke i valovita. Tečaj ima spektakularan pogled na ocean i otok La Gomera. Vrlo zanimljiv detalj je da zbog smanjenog oborina u ovoj regiji svako drvo ili biljka ima svoj vlastiti sustav za navodnjavanje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena ovog dom iz snova je dan za

2 osobe 4 osobe

11:01. - 19:12. = 130 € 11:01. - 19:12. = 150 €
- 10:01. = 150 € - 10:01. = 170 €

Za dijete do 2 godine bez kalkulacije. U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i čak. Korištenje pristup internetu je besplatan. Beba putovanja krevetić i visoka stolica na raspolaganju besplatno.
.................................................. ..........

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima od vulkanskog Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. U skladu s tim svestran predstavlja krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacija u potpunosti razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok planinarenje raj.

Daleko od turizma se razotkriti stopala fascinantne pejzaže među pustinjama i gustim šumama. Prirodne ljepote, kao što vjerojatno ne nude drugi otok u takvom raznolikošću. Botanički bogatstvo Tenerife je dati pregled za posjetitelje Teško. U Kanarskim otocima ima oko divljih biljaka i 800 kulturnih i ukrasno bilje.

Tenerife nudi ronioce i Schnochlern jedinstvenu priliku u afričkim vodama zaroniti pod europskim uvjetima i provesti ostatak dana u španjolskom ambijentu.

Vulkanska podrijetlo otoka čini se, naravno, čak i pod vodom primjetnom, divlja, čvrste lava krajolik i veliko obilje ribe Atlantika napraviti, uvijek nezaboravne urona moguće.

Podvodni krajolik je vrlo raznolik i izmjenjuje sa strmim zidovima, prevjesi, špilje i pješčanim područjima.

Grebena na dubini od 35-40 metara, obitava Moray jegulje, sasa, gorgonijama, kirnje i Stingrays.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 23061

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 15 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/23061.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina