Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

CASA DEGLI ULIVI

SALENTO, ČIZMA NA PETU U JUŽNOJ PULJI

maks.  8   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
95m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 15 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ova kuća za odmor nalazi se na brežuljku iznad dugih pješčanih plaža Pescoluse, koje se također naziva "Maldive del Salento", u velikom privatnom masliniku. Pogled na more i prekrasne zalaske sunca jedinstveni su odavde. Lokacija je posebno tiha i prozračna, čak i usred ljeta. Do plaža možete doći za oko tri minute vožnje automobilom. U okolici nema buke iz pizzerija, barova, kolona automobila, mopeda i pješaka, što nije tako uobičajeno u Italiji blizu mora. Pescoluse se nalazi između Gallipolija i Santa Maria di Leuca, najjužnije točke čizme na Jonskom moru.

S površinom od cca 95 m², ova kuća za odmor nudi Vam veliki dnevni boravak, dvije spavaće sobe, kupaonicu, WC za goste, terasu i nadstrešnicu za automobil. Dnevni boravak je opremljen TV kutkom. Jedna sofa na razvlačenje je za dvije osobe, jedna je bračni krevet, a fotelja na razvlačenje je za jednu osobu. Otvorena kuhinja ima pećnicu, plinski štednjak, hladnjak sa zamrzivačem, espresso lonac, aparat za filter kavu, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i toster. Kuća ima dvije spavaće sobe sa klimom. U jednoj sobi se nalazi veliki bračni krevet 200 x 180 cm i kauč na razvlačenje za jednu osobu, u drugoj prostoriji dva kreveta za jednu osobu 190 x 80 cm koji se mogu razvući u bračni krevet i kauč na razvlačenje za jednu osobu. osoba. Kupaonica ima veliki tuš, umivaonik i WC. U WC-u za goste nalazi se i perilica za rublje. Zahvaljujući sunčevoj energiji, tople vode ima u izobilju. Kuća je useljiva i zimi. U spavaćim sobama klima uređaj radi i kao raspršivač toplog zraka, au dnevnom boravku je peć na drva koja može grijati cijeli stan. Kuća ima WIFI (besplatno).

Široka staklena vrata vode iz dnevnog dijela na veliku panoramsku terasu. Ovo je u hladu i pruža prekrasan pogled na more. Tu su stol, stolice, ležaljke i pozivaju na jelo, opuštanje i igru. Privatni posjed je oko 8000 m². Djeca i kućni ljubimci uživaju puno slobode. Iza kuće se nalazi vrlo veliki prostor za parkiranje, natkriven za dva automobila, te udoban vanjski tuš. Na raspolaganju vam je veliki kameni roštilj.

Dječji krevetić i visoka stolica isporučuju se besplatno na zahtjev. Na zahtjev iznajmljivač će nastojati zadovoljiti i druge potrebe djece, ako za to postoji mogućnost. Životinje su dobrodošle i ulaz je besplatan.



Ispod terase se nalazi garsonjera sa vlastitim ulazom, parkirnim mjestom i prilazom.



U istom kompleksu možete iznajmiti ovaj mali apartman (5 osoba), trullo (5 osoba), liama (2 osobe) i još jedan (5 osoba). Tu je i mali trullo za dvije osobe.
Broj licence ili registracije: LEO7506691000000894

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.4 km

1.4 km

Mogućnost kupovine 1.4 km

1.4 km

Restoran 1.4 km

1.4 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Zračna luka 110 km Brindisi

110 km

Kolodvor 10 km Ruggiano

10 km

Izlaz s autoceste 1.5 km Salve

1.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća je smještena na mirnom brežuljku sa starim maslinama koje se spuštaju prema moru. U 8000 četvornih metara privatnog maslinika s prekrasnim pogledom na more nalaze se "pagliare" (tipične povijesne građevine) i mediteransko bilje. Do dugih pješčanih plaža Pescolusea može se doći za samo 3 minute vožnje automobilom. S terase možete uživati u prekrasnim zalascima sunca u more. U obalnom gradu Pescoluse nalaze se kafići na plaži, barovi i nekoliko malih trgovina. Supermarketi su u Salveu, oko 4 km, iu Presicce, oko 7 km. Tu ćete pronaći i ljekarne, banke, pošte, kafiće, restorane i druge trgovine. Tu su i ljekarna, male trgovine i ribarnica u najbližem primorskom odmaralištu Torre Vado, oko 1,2 km od Pescolusea. Iza plaža, na valovitim brežuljcima počinju maslinici, koji također pružaju dobru priliku za planinarenje i vožnju biciklom. Čak i mali gradovi često imaju centar grada s malim arhitektonskim draguljima. Preporuča se posjet Santa Maria di Leuca (stare vile), Gallipoli (la Bella - lijepa), Lecce (barokni grad), Otranto. Salent, također zvan Salentinski poluotok ili talijanska peta, podregija je Italije u južnom dijelu Puglie, između Jonskog mora na zapadu i Jadranskog mora na istoku. Stanovnici ovog područja razlikuju se od ostatka regije Puglia zbog kulturnih i jezičnih razlika. S povijesnog gledišta, Salento je nekoliko stoljeća bio dio drevne Terra d'Otranto. Ovdje možete pronaći poseban krajolik, arhitekturu i gastronomiju. Salento je naravno idealan za odmor na plaži tijekom dugog ljeta, ali i mnogo više i ne samo ljeti.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 22:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu su uključene režije (plin, voda, struja), WIFI te posteljina i kupaonica s tjednom izmjenom, klima uređaj i boravišna pristojba.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 15 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 15 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 15Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Puno netaknute prirode. Lijepi restorani s tipično dobrom i jednostavnom kuhinjom. Gostoljubiv prijem. Puno sunca ne samo ljeti. Biciklisti će pronaći usamljene staze između maslinika.

Također postoji mogućnost iznajmljivanja u istoj nekretnini malog apartmana za 4/5 osoba, trullo za 5 osoba, malog liama za 2 osobe i većeg za 6 osoba i malog trulla za dvije osobe. Vlasnici su cijelo vrijeme dostupni.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa R. Kobler

gospođa R. Kobler

Rođen sam u Bozen-Južni Tirol i profesor sam stranih jezika. Živim sa svojom obitelji u Valpolicella blizu Verone i predajem u školi za hotelijerstvo na jezeru Garda. Moj muž, ja i naša djeca zaljubili smo se u ovo mjesto na dubokom jugu prije mnogo godina i došli smo na ideju da nabavimo ovaj maslinik kako bismo u njemu sagradili kuću i obnovili stare "trule" koje bismo ponudili našim gostima staviti na raspolaganje.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 23379

Posljednje ažuriranje: 27.12.2023

Oglas je online od: 15 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/23379.htm

Gospođa Renate Kobler

Via Conca d'oro 10

37015 S. Ambrogio Valp.

0039 3397339203

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 15 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina