Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Zarra s bazenom, jacuzzijem, saunom

Hrvatska - Kvarner - Otok Krk - Klimno

maks.  8   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 4 godine online



Opis

Vila Zarra s pet zvjezdica u Klimnu je luksuzna vila najviše klase, smještena samo 200 metara od mora u mirnom mjestu Klimno na otoku Krku. Villa Zarra opremljena je po najvišim standardima. Sa širokim i sunčanim terasama s pogledom na Jadransko more, privatnim unutarnjim whirlpoolom, grijanim vanjskim bazenom i visokokvalitetnim namještajem, vila pruža pravi osjećaj luksuza i opuštajućeg odmora. Villa Zarra prostire se na 200 m2 i 400 m2 okućnice. Villa nudi savršeno mjesto za Vaš odmor i odmor od svakodnevnih obaveza.

Ako niste raspoloženi za odlazak na plažu, Villa Zarra nudi grijani vanjski bazen s prekrasnim pogledom na more i šumu. Za pravi spa doživljaj možete uživati u sauni i hidromasažnoj kadi u jacuzziju. Vila ima prekrasan vrt s maslinama i raznovrsnim cvijećem i kamenim roštiljem na kojem možete peći meso i ribu.

Villa Zarra ima 4 spavaće sobe s privatnom kupaonicom, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, infracrvenu saunu, jacuzzi i grijani bazen. Savršen je za 10 gostiju.

Vila se prostire na dvije etaže. Prostrani i prostrani dnevni boravak u prizemlju sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s pametnim TV-om sa satelitskim programima i bežičnim pristupom internetu. Kuhinja je potpuno opremljena vrhunskim aparatima kao što su indukcijski štednjak, zamrzivač, hladnjak, štednjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu, perilica suđa, napa, perilica rublja i sva potrebna posuđa. Po potrebi, udoban kauč može se koristiti kao dodatni ležaj za dvije osobe. Moderna dvokrevetna soba s vlastitom kupaonicom i infracrvenom saunom nalazi se u prizemlju i lako je dostupna. Ovaj kat također ima unutarnju hidromasažnu kadu i sobu s prahom za goste.

Na prvom katu vile nalaze se tri moderne dvokrevetne sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i izravnim izlazom na terasu s prekrasnim pogledom na more.

Sve kupaonice opremljene su tušem bez praga, umivaonikom, sušilom za kosu, WC-om i toaletnim papirom. Fina posteljina i namještaj osiguravaju ugodne noći. Villa Zarra je potpuno klimatizirana i ima bežični pristup internetu i interfon. Gostima su također na raspolaganju sef, glačalo i daska za peglanje, dječji krevetić, dječji stolac i privatno parkiralište za tri automobila. Nekretnina oko vile je u potpunosti ograđena.

Villa Zarra je u potpunosti klimatizirana i ima centralno grijanje, hidromasažnu kadu, grijani bazen i romantični kamin u dnevnoj sobi. Stoga je također savršen za proljetne ili jesenske praznike.

Vanjski dio vile Zarra uključuje nekoliko terasa s pogledom na more i privatni grijani bazen s vanjskim tušem opremljenim ležaljkama za sunčanje. Vila je okružena prekrasnim zelenim vrtom koji se sastoji od tipične vegetacije i starih maslina. Tu je i vanjski roštilj i blagovaonica, kao i vrt s garniturom za sjedenje, gdje možete uživati u jutarnjoj kavi s pogledom na more.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)
dječji krevet (70x120 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.25 km

0.25 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.25 km

0.25 km

Autobus 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 11 km Rijeka International Airport

11 km

Kolodvor 37 km Kolodvor Rijeka

37 km

Izlaz s autoceste 16 km A1

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Na udaljenosti od 300 metara nalaze se restorani, trgovina, kafić, pizzeria, pekara, igralište i sportski teren. Vila je nadomak a Zračna luka Rijeka udaljena je samo 11 km od vile, autobusna stanica je samo 250 metara, a trajektna luka za Cres i Rab udaljena je 20 km. Krk je prekrasan otok koji svakom gostu nudi mogućnosti. Na krčkim plažama nalazi se šest plavih zastava. To je dovoljno za razgovor o čistoći i kvaliteti mora i kvaliteti dodatne usluge. Plaže su šljunčane i stjenovite s mjestima za sunčanje na kojima možete uživati cijeli dan. Otok Krk je raj za planinare i bicikliste. Uzmite 300km lakših, lakših ili izazovnijih staza. Kružnom cestom koja povezuje sve staze i istražite sva mjesta na otoku pješice. Najatraktivnija biciklistička ruta proteže se od Malinske preko Krka do ulaza u Punat. Ljubitelji brdskog biciklizma mogu krenuti u potragu za crkvom sv. Krševana, koja je usred šume potpuno usamljena. Otkrijte sve ljepote Krka uz pomoć brojnih ronilačkih centara u Krku. Otkrijte sve olupine, okomite zidove i bogatu floru i faunu Krčkog plavog. Probudite sportski duh na brojnim sportskim terenima. Igrajte tenis ili golf.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje: Smještaj, klima uređaj, kupaonske ručnike, posteljinu, čišćenje na odlasku, struju, održavanje vrta, grijanje, pristup internetu, održavanje jacuzzija, parking, održavanje bazena, kotizaciju, boravišnu pristojbu, korištenje dječjeg krevetića, korištenje dječja stolica, korištenje roštilja, korištenje perilice rublja, voda.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Posjetite našu web stranicu gdje ćete pronaći naše opće uvjete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Anna-Theresa K. iz/od Wien

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

sanjalatan odmor u prekrasnoj vili

Villa ima sve što vam treba za opuštanje i uživanje u opuštajućem odmoru. U osnovi, ne morate ništa ponijeti, osim odjeće i hrane, jer je zaista sve dostupno. U svakoj kupaonici (četiri komada, s obzirom da svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu) postoji sušilo za kosu. Također postoji i perilica rublja u kući, kao i perilica posuđa i ogromni hladnjak s ledomatom. Bazena ima savršenu temperaturu jer se zagrijava toplom vodom. Kreveti su vrlo udobni, a ima dovoljno prostora za igranje djece. Ima prekrasan pogled na more, a lokacija kuće je savršena, samo pet minuta hoda do plaže. Ovoj vili ništa ne nedostaje. U unutarnjem prostoru postoji veliki stol za objedovanje, a vanjska kuhinja s roštiljem poziva na savršene večere ili predivan doručak s pogledom na more.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Adria Villas
gospodin J. Hunski

gospodin J. Hunski

Adria Villas je turistička agencija koja nudi luksuzni najam s našim izborom luksuznih vila i apartmana na otoku Krku u Hrvatskoj. Budući da radimo lokalno, dijelimo jedinstven odnos s vlasnicima naših luksuznih vila i apartmana. Svaka vila i apartman koji upravljamo redovito pregledava naša uprava kako bi osigurali da Vaš teško zarađeni odmor zadovoljava vaša očekivanja. Trudimo se pomoći u implementaciji i organizaciji vašeg savršenog odmora. Naša profesionalnost i iskustvo jamče siguran i kvalitetan odmor. Za pitanja i upite uvijek smo Vam na raspolaganju. U našoj ponudi sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara i zadovoljava vaše potrebe.


Dalji smještaji od gospodin J. Hunski

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Hunski

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 233863

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/233863.htm


«Villa Zarra s bazenom, jacuzzijem, saunom» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina