Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Maison Ker Armor

Bretanja, Finistère, Cap Sizun, zaljev Audierne, Plouhinec

maks.  4   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
115m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

41 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Naša kuća se nalazi u mirnom, prekrasnom panoramskom položaju u slijepoj ulici, koja se otvara u prirodni rezervat s livadama i pašnjacima. Unatoč mirnom, idiličnom položaju možete doći do svih sadržaja dnevnih potreba, kao što su supermarket, benzinska postaja, bankomat, ljekarna ili veterinarska ambulanta automobilom za manje od pet minuta.

Kuća nudi prostor za do četiri osobe i bebu u dvije prostrane spavaće sobe.

Iz cijele kuće, s terase i iz vrta, imate prekrasan 180 ° panoramski pogled na Atlantik, koji je samo oko 500 metara udaljen, kuća na nogama (300 metara zračne linije) i šetnja prirodnim rezervatom može se doći za nešto više od pet minuta. Ispod kuće, iza uske obalne ceste s lijeve strane, nalazi se plaža Mesperleuc, s desne strane plaža Kersiny i obalni put GR 34, koji vodi u oba smjera. Nema opasnih litica. Označene staze počinju točno na uglu ispred naše kuće.

Kuća je kompletno renovirana i modernizirana 2019. godine, ima veliku kupaonicu s talijanskim Maxi tušem (90x180), kuhinju s centrom otoka i bar za aperitiv, keramičku ploču za kuhanje, hladnjak s velikim zamrzivačem, perilicu posuđa, stroj za kavu i filter stroj, mikrovalnu pećnicu, pećnicu, Toster, miješalica i i .... Veliki izbor jela, čaša svih vrsta, pribora za jelo i sve što vam je potrebno za kuhanje i uživanje u Bretanji, je na raspolaganju.

U kući postoji besplatna VDSL WLAN veza bez ograničenja podataka, flat screen sa satelitskom TV s njemačkim i međunarodnim kanalima, CD player i radio. Kuća pored kućice s perilicom za rublje i sušilicom za toplinsku pumpu također omogućuje zimi pranje rublja i brzo sušenje. Prekrasan Holzpelletkaminofen s daljinskim upravljačem osigurava u zimskim mjesecima udobnost i ugodnu toplinu, gledajući s kauča iz Atlantskog oceana. Električni radijatori najnovije generacije također su dostupni u svim sobama, kao i radijator ručnika u kupaonici i grijanje toplinske crpke u EC.

U kući se nalaze dva toaleta, jedan u prizemlju i jedan na katu, odvojen od kupaonice. Ispred toaleta u prizemlju je još uvijek mala soba s umivaonikom i dodatnom garderobom, tako da vaša jakna za vrijeme Bretona može udobno stati. Na gornjem katu su spavaće sobe. Spavaća soba s bračnim krevetom 180 x 200 (dva madraca 90 x 200) i spavaća soba s dva odvojena kreveta 100 x 200, koji se mogu gurati zajedno. Svi madraci su visoke kvalitete i novi u ljeto 2019. godine. Ima dosta ormara i spremišnog prostora. Spavaće sobe imaju velux rolete na solarnu energiju na prozorskoj strani sa strane jezera koje omogućuju zamračenje i zatamnjenje soba tijekom ljeta.

Na galeriji na gornjem katu nalazi se opsežna knjižnica s književnošću iz Bretanje i udobna stolica za odmaranje za čitanje. Također, mape s izletničkim savjetima i brošurama iz turističkih ureda u okolici nude Vam mogućnost da svoj boravak učinite raznolikim.

Na Atlantskoj strani koja gleda na kuću nalazi se velika terasa s panoramskim pogledom na more od Penmarcha do iza Audierne, vrtna garnitura od tikovine s jastucima i plastične ležaljke. Isto tako i plinski roštilj.

Preko 1000 m² lijepo uređenog vrta s travnjakom i cvjetnim gredicama nude obilje prostora za opuštanje. Cijeli vrt je ograđen ogradama, djelomičnim zidovima i ogradom niskog lanca u živici. Ispred kuće možete parkirati nekoliko automobila na čistom gekiestenu omeđenom parkirnim mjestima od ruže. Na asfaltiranoj stazi dolazite do kuće iu lošim vremenskim uvjetima, suhe noge.

Vaši lokalni kontakti govore njemački, lako su dostupni i uvijek otvoreno slušaju vaše želje i brige.

Tjedne cijene od 550 do 1190 eura, ovisno o sezoni.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 34 km Quimper Plouguffan

34 km

Kolodvor 34 km Quimper

34 km

Izlaz s autoceste 34 km Quimper/Audierne

34 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća je jedna od posljednjih kuća u slijepoj ulici prema moru u malom zaseoku Perros, koji pripada Plouhinecu u uvali Audierne. Audierne se nalazi na Cap Sizunu u odjelu Finistère, na jugozapadu Bretanje.

Ovdje je vrlo blaga mikroklima, zime su blage i ljeta nisu pretopla. Rečeno je da područje ima najviše sunčanih sati u Bretanji. Zbog blage zime vegetacija je sasvim južna, u mnogim vrtovima raste palme, agave, mimoza i naravno sve vrste hortenzija. U siječnju i veljači kamelije cvatu u gotovo svakom vrtu, a narcisi otvaraju cvijeće početkom veljače. U kasno proljeće, obala Cap Sizuna otkriva svoj puni procvat. Rijetke vrste orhideja cvjetaju uz obalnu stazu, žuta kora i bezbroj divljih cvijeća umočavaju kapu u svijetle boje. U ljeto, onda cvjetaju 'Landes', ogromna strmina Cap Sizuna.

Ispod naše kuće nalazi se prirodni rezervat s livadama i pašnjacima. Kuća se nalazi oko 300 metara zračne linije od Atlantika, pješice hodate zemljanom cestom, a kasnije malom asfaltnom cestom dobrih pet minuta - oko 500 metara - do mora.

Iako je kuća vrlo mirna, automobilom možete doći za sve glavne sadržaje za dnevne potrebe za manje od pet minuta. U Plouhinecu se nalazi veliki supermarket s bogatom ribom i mesom, pekara, ljekarni, organski dućan, dvije pizzerije, pa čak i dobra veterinarska ambulanta. Tu je medicinski centar, zubar i osteopat. U poslijepodnevnim satima, u ribarskoj luci Plouhinec, u Poulgoazecu, stižu ribarski brodovi. Možete gledati aukciju riba, ali čak i prije aukcije izravno s broda kupiti ribu za večeru. Ne može biti svježije.

Mirni lučki grad Audierne udaljen je oko četiri kilometra od Plouhineca. Ovdje možete prošetati lukom i svratiti do srca u jednom od malih ribljih restorana ili u jednoj od palačinki. U Audierneu nalazi se i dobro opskrbljena ribarnica u kojoj možete kupiti večernje večeri Langoustinen. Subotom je vrlo lijepo tjedno tržište u Audierneu. Iza Plouhineca u unutrašnjosti nalazi se Pont-Croix na plimnoj rijeci Goyen, koja se kasnije ulijeva u Audierne u Atlantski ocean. Pont-Croix nudi vrlo lijep stari grad s kamenim ulicama i mnogim trgovinama i nekoliko restorana, od creperija do finog restorana. Četvrtkom je lijepo tjedno tržište.

Ako napustite Plouhinec u smjeru Plozéveta, doći ćete (ako volite malo pješačiti, ruta se također može doći pješice) mala luka Pors Poulhan. Ovdje možete u ljetnim mjesecima sjesti na samu lučicu na terasi Bar les Cotiersa i uživati u hladnom jabukovom ili svježe potaknutom bretonskom pivu za ukusne palačinke. Mnogi kažu da su oni najbolji crpepe Cap Sizuna. Na putu prolazite kroz iskopine Meneza Dregana. Među znamenitostima su humka, dolmeni iz Jungfraua i špilja iz paleolitika.

Iz Plouhineca se može napraviti mnogo zanimljivih izleta. Poznati Pointe du Raz sa svjetionikom La Vieille samo je jedna od poznatih obližnjih destinacija. Ovdje, uz malo sreće, možete vidjeti veličanstvene visoke brodove koji plove kroz Raz de Sein, tjesnac između dele de Sein i Pointe du Raz. U Sémaphoreu, Marine Nationale i dan i noć gleda brodski promet oko Capa, a neposredno prije toga, statua 'Notre Dame des Naufragés' trebala bi štititi brodolom od nevolja.

Douarnenez, s prekrasnom muzejskom lukom i važnom ribarskom lukom, udaljen je samo 20 minuta vožnje, a do srednjovjekovnog grada Locronana može se doći za oko pola sata preko Pont-Croixa, kao i Quimpera, sjedišta prefekture južne Finistère. Ovdje se možete diviti prekrasnim pola šumovitim kućama starog grada i prošetati pješačkim zonama.

Također lijepo je Route du Vent Solaire, mala cesta koja, s označenim suncem, uvijek teče duž Atlantskog oceana. Do Penmarc'h-a možete doći na drugom kraju zaljeva Audierne. Ovdje se možete popeti na brojne stepenice u Phare d'Eckmühl i biti nagrađeni s prekrasnim pogledom. Ako nastavite, doći ćete do Le Guilvineca sa svojom zauzetom ribarskom lukom. U popodnevnim satima možete vidjeti ribarske brodove koji dolaze iz namjenski izgrađene terase i kupiti svježe plodove mora izravno na licu mjesta.

Vrlo detaljna početna stranica naše kuće nudi vam ne samo savjete za izlete, nego i mnogo korisnih informacija o tom području.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 400 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dan dolaska i odlaska je subota. Dolazak i odlazak u druge dane moguće je samo nakon dogovora s iznajmljivačem i ovisno o sezoni i kapacitetu. Minimalno razdoblje najma je jedan tjedan / 7 noći. Cijena najma uključuje:
-Küchenhandtücher
Električna energija tjedno: 50 kilovat-sati uključujući, Izvan potrošnje: 0,30 eura po kilovat-satu
-Voda tjedno: 3 m³ uklj., Izvan potrošnje: 3 eura po m³

Uvjeti poništenja:

  • Sie können jederzeit vom Vertrag zurücktreten. Der Rücktritt muss schriftlich erfolgen. Im Falle des Rücktritts sind Sie zum Ersatz des uns entstandenen Schadens verpflichtet. Es fallen folgende Stornokosten an: Rücktritt bis zum 90. Tag vor Mietbeginn: 25 % des Mietpreises (Anzahlung) Rücktritt vom 89. Tag bis zum 40. Tag vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises Rücktritt vom 39. Tag bis zum 20. Tag vor Mietbeginn: 80 % des Mietpreises Rücktritt nach dem 19. Tag vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises Sollte der Vermieter das Haus für den gleichen Zeitraum neu vermieten können, so werden die bereits geleisteten Zahlungen bis auf 10% Bearbeitungsgebühr zurückerstattet. Wir empfehlen den Abschluß einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Posteljina i ručnici mogu se iznajmiti na zahtjev, posteljina 12 eura po osobi, ručnici 8 eura po osobi.
Drveni peleti za peć u zimskim mjesecima prema potrošnji. 90 eura plus 10 eura po psu za hitnu pomoć

Važno za vlasnike pasa:

U zaljevu Audierne, glavne plaže službeno nisu licencirane za pse od 9 do 19 sati od lipnja do rujna uključivo. Ujutro i navečer, plinski tečajevi su također dopušteni na glavnim plažama.

Osim glavnih plaža - zbog plime i oseke - dostupne su i brojne male pješčane plaže i uvale dostupne danju, lako dostupne s obalnog puta, za koje nema ograničenja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 04.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2021

Hans O. iz/od 41844 Wegberg

5,0
5 5 5 5 5

Perfect for humans and dogs!

Very friendly owners. Fine seaview. Garden is safe for dogs. House and area around is perfect for holidays. Very recommended!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

lipanj 2021

Petra L. iz/od Brühl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen!

Kuća je na odličnoj lokaciji i ima pogled o kojem ćete tjednima nakon toga sanjati. Bilo nam je jako lijepo s našim psom. Kao hobi kuharu, ništa vam neće nedostajati u ovoj kuhinji. Vrt iz snova!
Dolazimo opet sljedeće godine!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2020

Brigitte T. iz/od Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa kuća za odmor na fantastičnoj lokaciji

Osjećali smo se vrlo dobro, kuća za odmor je vrlo dobro opremljena, vrhunska oprema za kuhinju!!
Kuća je bila super čista i vrlo njegovana. Predivan pogled s terase na Atlantik, lijepa ograđena bašta što je idealno ako kao mi provodite odmor s psom.
Vrlo prijateljski vlasnici, bez problema je protekla predaja. Jako se veselimo idući put.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

kolovoz 2019

Annett B. iz/od Rothenburg

5,0
5 5 5 5

Traumhaus, ...und zu Füßen der Atlantik!

Wunderschönes Gîte mit einem phantastischen Ausblick auf den Atlantik. Das Haus liegt unverbaut erhöht über dem Strand Mesperleuc ( Fußweg 10 Minuten), ist hell und modern eingerichtet, lichtdurchflutet, mit einer fabelhaften Küchenausstattung, die keine Wünsche offen lässt. Ein bretonisches Wohlfühl-Paradies mit 24 h- Bad im Sonnen/ Mondlicht und dem wechselvollen Spiel des Ozeans !
Nach drei Wochen mussten wir von dieser herrlich erholsamen Dépendance Abschied nehmen.
Wir kommen wieder. Keine Frage ! A BIENTÔT

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa U. Schmitt

gospođa U. Schmitt

Budući da je bio beznadno zaražen virusom Brittany dugi niz godina, jednog dana smo konačno ispunili svoj san o posjedovanju kuće za odmor na obali Bretona. Mi smo Ursula i Ferdinand Schmitt i naša tri psa: Dva granična kolija i jedan dalmatinac. Za nas, samo je Cap Sizun od samog početka doveden u pitanje kao mjesto izbora. Ovo područje je jednostavno posebno, prekrasna priroda, vrlo topli i nekomplicirani ljudi, vrlo poseban ugođaj i vrlo visoka kvaliteta života. U međuvremenu, odlučili smo zauvijek provesti svoj život na ovom prekrasnom mjestu i steći još jednu kuću. Stoga vam sada možemo ponuditi našu prekrasnu kuću za odmor kao kuću za odmor. Degemer mat e Breizh! Dobrodošli u Brittany!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 235591

Posljednje ažuriranje: 04.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/235591.htm


«Maison Ker Armor» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina