Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Landhaus Frauenberg, s hidromasažnom kadom

Haidmühle Dreisessel, granični trokut

maks. o 30   Gosta/Gostiju
750m²  stambena površina
17 spavaće sobe
99  Kupaonica
maks. o 30  Gosta/Gostiju
750m²
17 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća superlativa, s visokom kvalitetom i beskrajnim prostorom, sa saunom i kaminom, za ugodne zimske večeri! Idealna za obiteljska okupljanja, poslovne sastanke i grupe pod nadzorom - također za korisnike invalidskih kolica Landhaus Frauenberg nudi vam ukupno 780 četvornih metara stambenog prostora prostora i 4500 kvadrata zemljišta, tj. u samoj kući i oko kuće veliki dio kuće: Kuća ima 4 zajedničke prostorije: 1 prostoriju za kamin,

1 pult gostinjska soba,

1 zajednička blagovaonica,

1 igraonica i salon s biljarskim stolom i orguljama.

70 mogućih sjedećih mjesta, bez više od 17 spavaćih soba s tušem/wc-om, ili 4 spavaće sobe s 2 kupaonice. 1. i 2. kat ukupno 11 spavaćih soba s tušem/WC-om, plus veliki, samostalni dnevni boravak s 4 spavaće sobe i 2 kupaonice na 1. katu:

1. kupaonica s kadom i tušem, 2 umivaonika i 1 WC.

2. kupaonica s tušem, 2 umivaonika i prizemlje 2 spavaće sobe prilagođene osobama s invaliditetom s po 2 kreveta za jednu osobu

i krevet na kat u velikoj sobi, plus umivaonik za osobe s invaliditetom u svakoj sobi, 2 WC-a za osobe s invaliditetom i prostrano: 3 sobe s bračnim krevetom, 2 sobe s bračnim krevetom i po jednim krevetićem, 3 sobe s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu, 1 soba s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem, 1 soba s bračnim krevetom i 2 odvojena kreveta, 5 soba s bračnim krevetom i krevetom na kat 90 x 200, 1 x 90 x 190, 1 soba s bračnim krevetom i krevetom na kat i dječjim krevetićem, prizemlje:

1 soba s 2 odvojena kreveta i krevetom na kat 90 x 200, soba s 2 odvojena kreveta 180 x 80 cm, ulazni dio je također vrlo prostran, a spomenutih 17 soba za osobe u invalidskim kolicima podijeljeno je u prizemlju te na 1. i 2. kat. kat. 2 velike zajedničke sobe (1x satelitska TV) odvojene velikim kliznim vratima i bar sa velikim stolom za ukupno 90 x 40 sjedećih mjesta kao prostorija za seminare, stolovi i stolice se mogu postaviti ili odložiti po želji, sa satelitskom televizijom, orguljama i 2. zajedničkom prostorijom idealan je za zajedničko blagovanje, čak i sa 50 sjedećih mjesta, stolovi se mogu postaviti kao stol ili pojedinačno.

Otvorite li klizna vrata između, imat ćete veliki plesni podij koji također dijeli različite interese. Udobna prostorija s kaminom za razgovor u malim grupama ima 1 tapeciranu grupu za sjedenje s velikim stolom u velikoj grupi za sjedenje, plus tapecirani kutak s stolić i kvalitetna pećnica od sapunice koja zrači toplinom i ugodnošću te novi flat screen s premijerom na zidu, nijedna želja ne ostaje neispunjena (!).U velikom hodniku također lijepa nova za kratak preokret. Iznad velike gastro kuhinje nalazi se prostrana hladnjača, a također i ostava s velikim, novim ugradbenim policama za vaš podrum su velike prostorije:

Prostorija za saunu s tušem i kadom za noge, kao i bar sa stolicama i velika prostorija za stolni tenis s 2 nove ploče je jedinstvena, ovdje možete održavati turnire (rekete i loptice možete kupiti kod nas ili možete donijeti svoje) .

Za djecu je također dostupan novi kicker za igranje na uzbudljivim turnirima.Zimi će vaše skije također pronaći svoje mjesto u ovim ogromnim podrumskim prostorijama. U ovoj prostranoj i vrlo dobro opremljenoj kući neće vam biti dosadno.

Od proljeća 08 također ćete naći sprave za igru, ljuljačke i ljuljačke na trijemu iza kuće (područje nije vidljivo).

Trenutno su na prednjoj terasi spremne 3 velike drvene grupe za sjedenje i 5 vrtnih stolova s vrtnim stolicama i novom drvenom visećom mrežom i roštiljem.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Skijaška uspinjača 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 180 km München

180 km

Kolodvor 35 km Passau

35 km

Izlaz s autoceste 35 km Passau

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Okolica je jedinstvena, skoro da se može reći da je kuća čisti mir, samo 2 susjeda i samo servisni put, nema prometa.

Beskrajne šume - dokle vam pogled seže, s mnoštvom prekrasnih pješačkih i biciklističkih staza, pružaju vam čistu slobodu i opuštanje!

Na jednodnevne izlete možete krenuti izravno iz kuće biciklističkim stazama, ali i šumskim stazama sa svojim biciklima preko brda i dolina i daleko u susjednu Češku.

Poznati europski planinarski put (od Sjevernog do Crnog mora) vodi ovuda do Češke.

Možemo vam ponuditi i vođene ture kroz šumu, naš susjed je umirovljeni šumar i rado odrađuje informativne ture za veće grupe. H. Možete se okupati u svim regijama, sve vrste slobodnih aktivnosti i vrlo lijepo prirodno jezerce za kupanje već je 3 km udaljeno na periferiji Haidmühlea, kao i do vanjskih i unutarnjih bazena koji su dostupni u svim smjerovima.

Uz ribnjak za kupanje 3 km je farma konja.

Možete provesti uzbudljiv dan u avanturističkom parku udaljenom samo 5 km. Ako želite doživjeti uspješan zimski odmor sa svojom djecom i prijateljima, onda je Frauenberg pravo mjesto, ponekad ima i do 1,50 metara snijega !!!

Naši zimski gosti pronaći će mnoga skijališta, instruktori skijanja - s iznajmljivanjem skija su u susjedstvu - oko 150 metara iza kuće za odmor, postoje individualni tečajevi do grupnih tečajeva bilo koje veličine Sveukupno, privatni satovi ili grupni tečajevi za vašu grupu 1 km do najbliže žičare do staze "Dreisessel", zatim do malih i velikih žičara od 3 do 14 km, najveće i najsnježnije skijalište u južnom Bayru udaljeno je otprilike 14 km. Waldes, "Mitterfirmiansreut", i ovdje u nekim zimama ima i do 2 metra snijega, na veselje zimskih gostiju
Zbog blizine Češke, krajolik oko Haus Frauenberg je neistražen, netaknut i tajanstven, kao da je vrijeme stalo, kao što su prije 1000 godina visoki ritovi i okna i prirodne livade s - kroz vjetar i vremenske prilike - naborane smreke, grmovi kleke, Obrasli jelama i grmljem.

Ovdje, kao ljubitelj prirode, imate dojam da morate ponovno otkriti ovaj svijet u svim njegovim skrivenim kutcima!Bez velikih cesta - kao na kraju svijeta - u ovom fantastično širokom i udaljenom kraju zajamčena vam je visoka rekreacijska vrijednost , ovdje možete udahnuti najbolji zrak Njemačke!Moglo bi se dogoditi da upoznate "Forstera Rombacha -ili njegovog nasljednika" iz TV serije "Forsthaus Falkenau", koji je ovdje već 15 godina poslovno i privatno.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi (moguć je i paušalni paket u kojem su sažeti svi prateći troškovi):

Odvoz smeća, potrošnja drva za ognjište, voda i ostala potrošnja jednokratno po odrasloj osobi do cca EUR i po djetetu do EUR jednokratno ovisno o dužini boravka.

Struja se naplaćuje prema utrošku, tako da imate nesmetan pristup sauni i crvenoj kabini (bez troškova grijanja, kuća ima centralno grijanje na naftu).

Boravišna pristojba po odrasloj osobi i noćenju zimi, ljeti 1 euro,

Polog je do EUR, dobit ćete ga bez oštećenja ili ako je osiguranje platilo.

Molimo ponesite posteljinu i ručnike te kuhinjske krpe i papuče.

Ako želite posteljinu, plaća se po kompletu

Sve cijene uključuju 7% PDV-a.

Cijene za božićni, novogodišnji i karnevalski tjedan na upit!

Psi su strogo zabranjeni na sofi ili u krevetu, depozit se zadržava pri kupnji novog donjeg i gornjeg ležaja!!!!

Cijene uvijek vrijede za jednu osobu u kući!!!!

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Ali također možemo ponuditi catering (od ) uz piće ili izravno unajmiti kuhara po razumnim cijenama. Za nekoliko kilometara također ste u Austriji i također možete uživati u danu ovdje i upoznati zemlju i njezine ljude, kao kao i razne znamenitosti. Ovdje treba spomenuti skijaško područje "Hochficht" sa svojim izazovnim spustovima.

Možete kliknuti izravno na sva skijališta na Skiinformation na stranici ili ih možete sami unijeti u Google, tada ćete dobiti detaljne informacije o raznim Radujemo se vašem posjetu prekrasnoj Bavarskoj šumi! U Haidmühleu postoje dobri restorani (hoteli i gostionice) koji se raduju vašem posjetu i gdje se nude jelovnici s juhom, glavnim jelom i desertom već od eura. Mogućnosti za kupovinu pronaći ćete u obližnjem Haidmühleu.

A party servis i usluga dostave po nabavnoj cijeni peciva, kruha, pića ali i hrane vrlo je popularna kod naših gostiju.Uvijek kod nas možete dobiti broj telefona prije dolaska i naručiti od kuće.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Tourismus-Agentur-Naegeli GmbH
gospodin T. Naegeli

gospodin T. Naegeli

Dalji smještaji od gospodin T. Naegeli

Pokazati sve smještaje od gospodin T. Naegeli

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 24026

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 15 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/24026.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina