Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Piratennest

maks.  3   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

13 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

13 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Jedinstven pogled na jezero u modernom ambijentu
Mala kuća za odmor 'Piratennest' nalazi se na oko 200 metara iznad jezera Maggiore, u neposrednoj blizini idiličnog i vrlo uređenog odmarališta Cannero Riviera sa brojnim atraktivnim ponudama za slobodno vrijeme i turizam. Posebno mjesto pruža fantastičan pogled na gusarski otok 'Castelli di Cannero' i cijelo jezero. Smješteno usred mediteranskog vrta, 'Gusarsko gnijezdo' najniža je od sedam kuća za odmor u dobro održavanom kompleksu. Prolazeći palme i kroz sredinu mediteranskog rock vrta pješačit ćete 150 koraka od vlastitog parkirališta do kuće za odmor od 45 m2. Srce apartmana je vrlo svijetla dnevna i blagovaonica (oko 32 četvorna metra) s ugrađenom modernom kuhinjom, modernim blagovaonicom i ugodnim dnevnim boravkom. Odatle se ide izravno na preko 20 četvornih metara velike terase s panoramskim pogledom na jezero Maggiore i visokokvalitetnom terasnom opremom. Dvije XXL ležaljke od polirattana s udobnim jastucima, stolom i četiri stolice pozivaju vas na sunčanje i romantične večere s prekrasnim pogledom na jezero. Gusarsko gnijezdo najniža je kuća za odmor, tako da možete uživati u panorami i suncu na svojoj terasi bez da vas uznemiravaju i bez izravnih susjeda. Dvije tende pružaju hladovinu u ljetnim mjesecima kada uživate u suncu od izlaska sunca pa sve do poslijepodneva.

'Gusarsko gnijezdo' nudi otmjenu atmosferu u ugodnoj seoskoj kući na 45 m2. Cijeli je objekt opremljen u modernom stilu seoskih kuća.

Imajte na umu da bi tijekom glavne sezone (Uskrs do kraja rujna) vaš dan dolaska i odlaska trebao biti vikend (FR, SA, SO). Moguće su i rezervacije od npr. Nedjelje do petka.

Oprema detaljno:

Talijanski popločani pod u cotto boji u dnevnoj sobi, blagovaonici, spavaćoj sobi, hodniku

KUHINJA:
Nova opremljena kuhinja (bijela, seoska kuća) s novim, visokokvalitetnim plinskim štednjakom i štednjakom, velikim, samostojećim hladnjakom, radnim pločama od smeđeg kamena, zrcalom od bijelih pločica s okolnim obrubom boje kreme. Talog peć za grijanje.

HRANA:
Blagovaonica sa stolom i četiri stolice u bijelo / smeđoj boji u stilu zemlje
Kuhinjski ormar u bijeloj / smeđoj boji (u stilu zemlje)

DIO:
Kvalitetni kauč na razvlačenje (smeđe boje, ako je potrebno do kauča na razvlačenje (može se protegnuti) s bočnim stolom i TV ormarićem (SAT TV s njemačkim programom, DVD playerom i Bluetooth zvučnom trakom).

SPAVANJE:
Namještaj za spavaće sobe u bijelo / smeđoj boji s krevetom, ormarom i ormarom 1,60 metara. Spavaća soba s vlastitim prozorom iznosi oko 9 četvornih metara.

KUPAONICA:
Kupaonica s polomljenim mramornim tlocrtom i tlocrtom Tuš kabina sa staklenom pregradom (bez kade), bočni namještaj u drvu, umivaonik, WC u bijeloj boji

TERASA:
Kvalitetni popločani namještaj od smeđeg polirattana; 4 stolice i stol, dva naslonjača s podesivim naslonom i jastucima, dvije zglobne tende za ruke

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
nije pogodno za djecu nije pogodno za djecu
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 4 km

4 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 80 km Mailand Malpensa

80 km

Kolodvor 25 km Verbania

25 km

Izlaz s autoceste 40 km Bellinzona Süd

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Gusarsko gnijezdo je dobro održavana i stilski namještena kuća za odmor, smještena oko 200 metara iznad jezera Maggiore. Okružen mediteranskim parkom, kompleks se sastoji od sedam kuća za odmor. Zahvaljujući izvanrednom položaju na padini brenda, možete uživati s oko 20 kvadratnih metara velike terase, fantastičan pogled na jezero, a opet nisu daleko od jezera. Najbliži grad Cannero udaljen je 3 km automobilom (oko 15 minuta pješice). Idilično odmaralište sa elegantnom šetnicom jezerom i dobrim restoranima nije prepuno ljetnog ljeta.
Velika, dobro održavana plaža s besplatnim sunčalištem i pješčanom plažom nalazi se na poluotoku izravno u jezeru. Plivate u šarmantnoj planinskoj panorami ili iznajmite brod i vozite se na gusarski otok. U regiji postoje fantastične planinarske staze, kristalno čisti planinski potoci, šarm talijanskih gradova, puno povijesti umjetnosti, vina i tjestenine, te beskrajni sportovi na vodi.
Trgovačka i kulturna prijestolnica Milano udaljena je nešto više od sat vremena vožnje.
U neposrednoj blizini Cannobija (oko 10 minuta vožnje) možete unajmiti ronjenje, jedrilice i katamarane i sami istražiti jezero.
Najveći grad na jezeru - Verbania - udaljen je automobilom oko 15 minuta vožnje. Ovdje možete vrlo dobro kupovati i šetati.
Jednom tjedno postoji velika tržnica u Luinu (druga morska strana), do koje se može doći vrlo dobro redovitim trajektnim linijama. Pa vrijedi posjetiti!
Glavne turističke atrakcije jezera Maggiore - Stresa s hotelima u Art Nouveau i Borromeanskim otocima - udaljene su oko 20 minuta vožnje automobilom (Isola Bella, Isola dei Pescatori, Isola Madre). Za izletnike i ljubitelje prirode potrebno je putovanje u Centovalli poznatim kablom Centovalli.

Regije oko jezera Maggiore poznate su po mediteranskoj klimi, s oko 300 sunčanih dana u godini. Jedan ovdje uživa u sva četiri godišnja doba. Zahvaljujući svom zemljopisnom položaju, proljeće, sa svim svojim cvjetovima, posebno kamelijama i azalejama, započinje oko mjesec i pol ranije od regija sjeverno od Alpa. Redovitim puhanjem toplinskog vjetra ugodno je toplo i u doba ljeta. Blaga i sunčana jesen također traje nekoliko tjedana duže. Tako možete i na godišnji odmor u listopadu / studenom otići na jezero Maggiore. Zima je relativno blaga, pa često možete uživati na suncu na terasama do prosinca.
Planinski lanci Južnih Alpa štite regiju od hladnoće sjevera zimi. Flora se kreće od kestena do palmi i raznih mediteranskih biljaka do agruma i smokava. U povijesti jezera Maggiore poznate ličnosti iz cijelog svijeta cijenile su čari Lagosa. Napoleon, kraljica Viktorija, Ernest Hemingway i druge poznate ličnosti provodili su odmor na zapadnoj obali jezera Maggiore. Ova Zapadna obala impresionira svojim sjajem i bogatstvom, odrazom veličanstvenih vila, palača i ukrašenih vrtova.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 10 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Uz cijenu najma, jednokratna naknada je za pružanje posteljine (bračni krevet) i ručnika za kupanje u iznosu od 70, - Eura.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Eine Stornierung einer bestätigten Buchung muss mindestens 60 Tage vor Anreise erfolgen. Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Objekt anderweitig zu vermieten. Sollten entsprechende Reisewarnungen des Auswärtigen Amtes bestehen, welche eine Anreise zum gebuchten Termin unmöglich machen, wird der vollständige Mietpreis erstattet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.02.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2020

Barbara + Thomas S. iz/od Karlsruhe

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećajte se dobro u gusarskom gnijezdu

Ukusno i vrlo udobno namješten apartman sa svim potrebnim dodacima, veliki balkon s fantastičnim pogledom na jezero i planine, sunce od jutra do popodneva
Jako nam se svidjelo, vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa S. Ophoven

gospođa S. Ophoven

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 247720

Posljednje ažuriranje: 22.02.2024

Oglas je online od: 4 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247720.htm

Gospođa Sonja Ophoven

Volmerswerther Str. 211

40221 Düsseldorf

0049(0) +491721500022


«Piratennest» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina