Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

VacationVilla.nl

maks.  6   Gosta/Gostiju
98m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
98m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

24 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

24 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Dobrodošli u udobnu i modernu kuću za odmor s 3 spavaće sobe, 1 kupaonicom i 1 WC-om za goste, u blizini plaže, dina i prekrasne šume Noordwijk aan Zee u Južnoj Nizozemskoj.

Kuća za odmor prilagođena obiteljima i djeci može primiti do 6 osoba. Otvoreni životni prostori inspiriraju prirodna okupljanja, dok prostori za spavanje obećavaju odmor i opuštanje. Dodajte mnoge vanjske prostore u vrt kao što je terasa od 60 m² s velikim vrtnim stolom dugim 2 metra, s ležaljkama, roštiljem i brojnim sadržajima i uživajte u onome što volite.

VacationVilla je potpuno opremljena sa svime što vam je potrebno za opuštajući odmor. Ima perilicu posuđa, perilicu rublja, konvektomat-mikrovalna pećnica i hladnjak sa zamrzivačem. Osim toga, kuhinja je potpuno opremljena tanjurima, čašama, setom za kavu, posuđem, loncima i tavama, zdjelama, kalupima za pečenje, ocjeđivačem, cjedilom, daskama za rezanje i noževima, otvaračem za boce i konzerve, aparatom za vafle i sendviče, tosterom, dvije kave aparati: s filterom i Nespresso, kuhalo za vodu, ručni mikser, pribor za jelo za roštilj, nož za sir, brojni pribor za kuhanje, pribor za prvu pomoć i još mnogo toga.

Za djecu imamo besplatnu dječju stolicu i dječji krevetić s posteljinom, dječjim tanjurima i šalicama, priborom za jelo, grijačima za bočice i podlinicama. Osim toga imamo igračke i igre, knjige, dječje stolice, kahlice, dječju WC dasku, baby monitor, vrata za stepenice i siguran, ograđen, prekrasan vrt s puno privatnosti.

Vikendica je kompletno ograđena žičanom mrežom. Sa parkinga i sa strane ograda je visoka 180 cm. Na vodi s visokim grmljem, ograda je visoka 60 cm.

Uz kuću za odmor imamo i toranj za igru gdje se djeca mogu igrati satima. Imamo tobogan, 2 ljuljačke za djecu i 1 ljuljačku za bebe, viseću mrežu i trapez. Osim toga, nudimo vanjske igračke, igračke za plažu, prostirke za piknik i kolica za plažu.

U ponudi su besplatni WiFi i 43" SMART TV s njemačkim kanalima i internet s (vašim) Netflixom, Amazon Prime, YouTube itd.

Nudimo TRI bicikla za odrasle i DVA za malu djecu (18" i 24") gratis

Ispred kuće je parking za dva automobila na povoljnoj lokaciji. Vrlo je prikladno kada putujete s djecom.


Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 26 km Schiphol Airport

26 km

Kolodvor 8 km Voorhout

8 km

Izlaz s autoceste 8 km Sassenheim

8 km


Mjesto i položaj smještaja

VacationVilla se nalazi u regiji Duin i Blumenfeld (Duin en Bollenstreek) u mirnom dijelu dobro održavanog parka za odmor. Ulaz u park osiguran je prema kolovozu. U parku za odmor nalaze se dva mala igrališta za djecu.

U susjedstvu se nalaze beskrajne pješačke i biciklističke staze, prekrasne dine i 13 km dugačka pješčana plaža Noordwijk. Naturistička i plaža za pse nalazi se u neposrednoj blizini. U neposrednoj blizini nalaze se 4 restorana, salon sladoleda, 3 staje za konje i 2 iznajmljivanje bicikala. Jedan od restorana ima zatvorena i vanjska igrališta za djecu. U blizini se nalazi zoološki vrt s kućnim ljubimcima, patuljasta staza za djecu i rezervati prirode s divljinom životinja i ptica. Jahanje u šumi, dinama i plaži organizira se svakodnevno. Bazeni, trampolin park, kuglana, zatvorena igrališta i dječji kafići udaljeni su samo 5 minuta vožnje.

Noordwijk je od 1866. međunarodno poznato europsko cvjetno odmaralište. Noordwijk ima šetalište s brojnim restoranima, svjetionikom, starim gradom, trgovačkim ulicama te brojnim pubovima i diskotekama. Tijekom cijele godine vikendom se nude mnogi festivali. Na plaži postoje mnogi paviljoni na plaži sa igralištem za djecu.

Do plaže (Dundamseslag # 24) može se doći pješice, biciklom ili djelomično automobilom od kuće. Do plaže je potrebno oko 20 minuta hoda, a biciklom od VacationVilla 5 minuta biciklom. Na rubu šume nalazi se besplatno parkiralište (Randweg) odakle se do plaže stiže za samo 10 minuta pješice (600 m) po dobro asfaltiranom putu s odvojenom biciklističkom stazom. U ovom dijelu nalaze se sezonski paviljon plaže De Zeespiegel te spasioci i plaža za pse. Plaža je dostupna korisnicima invalidskih kolica i kolicima.

Druga plaža (Langevelderslag # 27) s plaćenim parkingom (3 eura dnevno) nalazi se 3 km sjeverno od VacationVilla. Plaža je udaljena 100 metara od parkirališta. Na ovoj plaži se nalazi restoran Nederzandt s velikim igralištem i prodavaonicom palačinki, salonom za sladoled, ribljim i čipsom te sezonskim trgovinama. Na ovoj plaži postoje spasioci.
Izvan glavnog ulaza na plažu nalazi se plaža za pse. Plaža je dostupna korisnicima invalidskih kolica i kolicima. Ovdje započinje pješačka staza do rezervata prirode Noordvoort.

Želite li odmor na plaži? Isprobajte područje prirode i rekreacije na meti Oosterduinse. Ovo je jezero 4 km sjeverno od VacationVilla. Do nje se može doći pješice, biciklom ili automobilom. Tu su mala plaža, kupalište, iznajmljivanje kajaka i veslača, restoran i besplatno parkiralište. Pješačke staze u prirodi uz zvuke cvrkut ptica čine ga savršenim danom na otvorenom.

U proljeće i ljeto područje je vrlo živopisno, jer su cvjetna polja neposredno ispred parka za odmor. Svjetski poznati proljetni park Keukenhof udaljen je samo 9 km. Cvjetni korzo Bollenstreeka s prekrasnim plovcima organizira se svake godine u travnju od Noordwijka do Haarlema. Ljetni cvjetni korzo uvijek se organizira drugog kolovoza i kreće se od Rijsburga do Noordwijka.

Želite li odabrati svoje tulipane, dalije ili drugo sezonsko cvijeće ili napraviti nezaboravnu fotografiju s cvijećem? To je moguće u mjestu De Pluktuin, na 4 km od vile za odmor, u Noordwijkerhoutu.

Razmišljate li o istraživanju velikih gradova dok ste na odmoru? Glavni grad Amsterdam, kraljevski grad Haag, Leiden s najstarijim sveučilištem u Nizozemskoj i rodnim mjestom Rembrandta, kao i šarmantan srednjovjekovni grad Haarlem, savršena su odredišta za jednodnevne izlete za cijelu obitelj. Gradovi su udaljeni samo 20-30 minuta vožnje od vile za odmor.

Ostala poznata odmarališta na plaži Zandvoort i Katwijk aan Zee nalaze se u blizini i prekrasna su planinarska odredišta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 200 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba - 2,39 eura po osobi i danu
Posteljina i ručnici (neobavezno) 18,50 eura po osobi

Uvjeti poništenja:

  • Cancellation policy from the confirmation date of your reservation up to 4 weeks before the arrival date: amount of the down payment Cancellation within 4 weeks before the arrival date: 100% of the total payment. We offer you the opportunity to provide a subsequent tenant during the time of cancellation. In this case, your payment minus 50 euro administration costs will be refunded to you. To avoid risks, we recommend that you take out travel cancellation insurance of your choice.

ostale informacije:

U ovom području postoje mnoge aktivnosti za sve uzraste.

Savjeti i izleti:
- Space Expo
- Dječji zoološki vrt
- Skakanje Noordwijk
- Sav američki kuglanje
-Mange Bakker
- Duinrell
- Keukenhof
- Omniversum
- Madurodam
- Muzej Louwman
- Linnaeus Court
- Palača mira
- Artis
-Nemo
-Rijskmuseum
- Muzej Van Gogha
- Korpusno iskustvo
- Muzej mlinova De Valk u Leidenu
- Naturalis
Muzej Oudheden
-Rembrandt Studio
-Boerhave muzej
-Amsterdamse Waterleidingduinen
Nacionalni park Holland Duinen
-Oosterduinse more
Prirodni rezervat Noordvoort

i još mnogo toga


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2019

Marion M. iz/od Bad Marienberg

5,0
5 5 5 5

Sehr zu empfehlen!

Die Ausstattung und das Haus ist gepflegt und sauber. Die Dünen und der Strand waren für uns gut erreichbar. Der Kontakt sehr freundlich.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung.

studeni 2019

Heiko R. iz/od Höfer

5,0
5 5 5 5

Urlaub im November

Unser erster Urlaub in den schönen Niederlanden war wunderschön. Dazu beigetragen , hat auch die sehr schöne und gepflegte Unterkunft. Gerne kommen wir wieder, denn wir haben uns sehr wohl gefühlt. Im unserem Freienhaus hat es an nichts gefehlt .

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung.

listopad 2019

Anja P. iz/od Deutschland

5,0
5 5 5 5

Luxuriöses Ferienhaus zum Entspannen

Wir haben eine wundervolle und entspannte Woche in einem sehr gepflegten Haus verbracht. Kommen gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

listopad 2019

Elke W. iz/od 59229 Ahlen

5,0
5 5 5 5

Fabelhaft

Meine Bewertung ist bereits ausführlich auf Facebook erfolgt. Fazit: äußerst empfehlenswert

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

rujan 2019

Magdalene B. iz/od Bochum

4,8
5 5 5 4

Ruhe pur

Ein schönes,modernes Haus mit allen ausgestattet was das Herz begehrt.
Für alle die Ruhe suchen, abschalten wollen oder Lust auf Bewegung haben.
Wir würden jederzeit diese Unterkunft empfehlen.
Für Menschen die schlecht zu Fuß sind, kann der Weg zum Strand ein bisschen zu weit sein.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

rujan 2019

Slavo/Ma iz/od Bromberg

5,0
5 5 5 5

Kurzurlaub

In diesem Haus fühlt man sich sofort wie zu Hause. Alles hell und lichtdurchflutet. Gut ausgestattete Küche, schönes Wohnzimmer, gute Betten und ein tolles,modernes Badezimmer.
Bei schönem Wetter kann man die Terrasse und den Garten nutzen.
Wir waren alle begeistert und möchten gerne wieder kommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung

svibanj 2019

Alexandra H. iz/od Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Haus wie beschrieben. Lage - top, Sauberkeit - top, Vermieter - top!

Das Häuschen ist sehr hübsch und ruhig gelegen. Die Ausstattung der Küche und des gesamten Hauses lässt keine Wünsche offen! Die Umgebung ist sehr schön und bei richtigem Wind kann man sogar das Meer rauschen hören!
Die Wohnung ist ideal für eine Familie mit zwei bis vier Kindern.
Die Kommunikation mit Eigentuemer war einfach und schnell, Wünsche würden sofort erfüllt! Wir würden die Unterkunft immer wieder buchen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Dost:

Vielen Dank für die schöne Bewertung


kontakt

Tvrtka VacationVilla.nl
gospodin P. Dost

gospodin P. Dost

Pozdrav! Mi smo obitelj Dost. Živimo u Leidenu, ali često dolazimo u Noordwijk da bismo uživali u prirodi, tišini i plaži. Nadamo se da ste se sjajno zadržali u našem VacationVilla, ali ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, slobodno nas kontaktirajte.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 247724

Posljednje ažuriranje: 05.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/247724.htm


«VacationVilla.nl» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina