Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Napokon vrijeme za more

Bensersiel

maks.  4   Gosta/Gostiju
54m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
54m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

30 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Potpuno opremljen apartman ima površinu od cca 54 kvadratna metra (kosi strop) i može primiti dvije odrasle osobe i dvoje djece. Nalazi se na gornjoj etaži sa hodnikom (ormar, vrata za djecu, ogledalo, hladnjak uz kuhinju), kupaonicom (tuš, wc, perilica rublja), dnevno-blagovaonicom (dnevni dio, blagovaona, SAT TV, glazbeni sustav). , Bluray player, ormar s posuđem i priborom za jelo ), spavaća soba (bračni krevet 180x200cm s dva madraca svaki 90x200cm, ormar), kuhinja (sudoper, perilica suđa, pećnica, staklokeramička ploča, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, posuđe, hladnjak u hodniku uz kuhinju i sl.) i prostranu terasu (balkonska garnitura, kotlić za roštilj, ležaljke). U potkrovlju je dječja soba (dva odvojena kreveta 90x200cm) do koje se dolazi spiralnim stepenicama. Dostupni su visoka stolica, podloga za presvlačenje i putni krevetić. WLAN u kući možete koristiti besplatno (ovisno o mrežnom operateru). Parkirno mjesto nalazi se neposredno ispred ulaza u kuću. Jednostavni bicikli mogu se koristiti besplatno na zahtjev i ovisno o raspoloživosti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Kolodvor 5 km Esens

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Utgast je lijepo i mirno mjesto za život u blizini središnje obale Istočnog Frieslanda, odmah izvan vrata Esensa, Dornumersiela i Bensersiela, do kojih se može doći za 5-8 minuta vožnje automobilom. Biciklisti također mogu brzo stići do mjesta i mogu upiti prekrasan zrak Istočne Frizije. Plaže Dornumersiel i Bensersiel pozivaju vas na opuštanje, zabavu i zadržavanje.

Do drugih mjesta kao što su Neuharlingersiel, Jever, Wittmund i Norddeich također se može doći za 15 minuta i pola sata vožnje automobilom.

U Utgastu se nalazi gostionica, ribnjak u kamenolomu i dječje igralište. Pekaru možete pronaći u Holtgastu (Bäckerei Lorenz Victorbur) ili u Fulkumu (Tido Gerdes) - do obje se može doći za oko pet minuta vožnje automobilom. Susjedni grad Esens ima široku ponudu maloprodajnih mjesta. Uz Edeku, Lidl, Aldi i Co, u centru grada nalaze se i brojne specijalizirane trgovine i trgovci te ugostitelji koji pozivaju na šetnju i guštanje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

NEMA naknade za toplice za vaš boravak u Utgastu!

Van sezone cijena je za dvije osobe. 3€ po dodatnoj osobi/noć.

Uvjeti poništenja:

  • Rücktritt bis 45 Tage vor Mietbeginn 20 % des Mietpreises, Rücktritt 44 Tage bis 30 Tage vorMietbeginn 50 % des Mietpreises, Rücktritt ab 29 Tage bis Mietbeginn 90 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Dostupni su visoka stolica, podloga za presvlačenje i putni krevetić.

WLAN u kući možete koristiti besplatno (ovisno o pružatelju mrežnih usluga).

Parkirno mjesto nalazi se neposredno ispred ulaza u kuću.

Kućni ljubimci nisu dopušteni u apartman.

Veći bicikli mogu se koristiti besplatno na zahtjev.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.04.2024


11 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2022

Thorsten L. iz/od Eppstein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje i mir.

Apartman "Meerzeit" gospodina Clevera nudi sve što vam je potrebno. Kreveti su udobni, postoje grilje koje potpuno zamračuju spavaću sobu, što je za mene dovelo do vrlo mirnog sna. Dnevni boravak ima lijep i udoban kauč, TV, brzi WiFi, razne lampe/svjetla, stol za blagovanje, dovoljno DVD-a i knjiga u slučaju kiše. Tu su i neke igre. Balkon je prilično prostran, nudi puno sjedećih mjesta, roštilj i prekrasnu ležaljku. Kupaonica je vrlo čista, kao i cijeli stan. Inače, balkon je okrenut prema jugoistoku. To znači: ujutro sunce i cijeli balkon prilično zaštićen od vjetra. Kao pušač, mislio sam da je to super, jer sam mogao sjesti i uživati u cigareti čak i noću kada je padala kiša i vjetar. Pušenje je naravno zabranjeno u samoj kući. Kuhinja se možda čini mala, ali sve je tu.
Ugradbeni štednjak sa staklokeramičkom pločom i pećnicom. Perilica posuđa, dovoljno lonaca, tava i posuđa, sredstvo za čišćenje,
Hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje s 3 zvjezdice. Mikrovalne nema, a ni nama nije nedostajala. Gospodin Clever Senior i njegov sin Tobias Clever dvoje su vrlo simpatičnih ljudi. Gospodin Clever Senior uvijek je spreman za razgovor i nudi vrijedne savjete o Utgastu. Bilo da se radi o pekarnicama, mesnicama, trgovinama, turističkim destinacijama ili restoranima, svi su savjeti bili odlični. Usput, Mr. Clever nudi i bicikle. Područje je idealno za to. Sam Utgast je vrlo, vrlo tih. Nevjerojatno koliko si miran tamo. Gotovo da nema automobila i nema buke. Ono što se s vremena na vrijeme opaža je šefovanje. Frizijski sport s loptom koji se igrao na ulicama. Vrlo zanimljivo za gledati. Svi su ljudi gore vrlo dragi. Pozdravljaju vas i tipični "Moin" je zapravo uvijek prisutan. Također
možete brzo ući u razgovor s ljudima. Sigurno ćemo se vratiti

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Stefan H. iz/od Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep i ugodan stan na mirnoj lokaciji

Apartman Meerzeit vrlo je lijep, udoban i dobro osmišljen.

Oprema i stanje u potpunosti odgovara oglasu.

Domaćin je bio vrlo ljubazan i uvijek od pomoći.

Tamo smo se osjećali ugodno s 2 odrasle osobe i 2 djece 2 tjedna i rado bismo se vratili ako se ikada vratimo u Bensersiel i okolicu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2021

HaJü L. iz/od 47137 Duisburg

5,0
5 5 5 5 5

Herbstferien 2021

MEERZEIT...ein "Nest" in dem man sich sofort wie zuhause fühlt. Sehr sauber, sehr gemütlich,mit allem was man zum Leben braucht. Vom Schuhanzieher bis zum Ladekabel für's Handy, Bücher, Videos, Spielesammlung...alles da. PERFEKT ! Der Ort Utgast...viel Feld, viel Flur, einige Häuser mit einer urbanen "Kneipe"(gute Küche, zivile Preise) und viel viel Ruhe. Utgast ist der optimale Ausgangspunkt für alle Siele und sonstige Attraktionen in dieser Region. Es gibt viel zu entdecken. Der "Chef" des Hauses, Hr.Clever Sen., hat immer einige Insider-Tipps parat und ist auch bei allen Fragen gerne behilflich.Ein Dank an Hr.Clever Jun., der in stiller Absprache mit meiner Tochter, Ihren Überraschungsbesuch zu meinem 70 igsten Gebutstag ermöglicht hat. Die Überraschung ist gelungen ! Fazit: ein rundum prima Urlaub !! 5 Sterne....mindestens...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Klaus R. iz/od Essen

4,9
4.5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijep stanodavac

Dobro opremljen apartman sa svime što vam je potrebno. Gospodin Clever Senior uvijek je bio od pomoći sa savjetima i akcijama te odličnim savjetima o tom području.
G. Clever nudio je besplatne vožnje do plaže i drugih gradova, izvrsnu uslugu. Mogu samo preporučiti ovaj smještaj i sigurno ću se vratiti. Hvala vam na lijepom vremenu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Moin Herr Rems,
ich hoffe, dass ich mich als Clever Jr. auch angesprochen fühlen darf ? und bedanke mich ganz herzlich für Ihr tolles Feedback. Wir haben viel Herzblut in die Wohnung gesteckt und freuen uns, dass das so gewürdigt wird. Über ein Wiedersehen würden wir uns freuen.

Viele Grüße
Tobias Clever

svibanj 2021

Ralf & Sabine D. iz/od Hennigsdorf

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

vrhunski odmor

Proveli smo vrlo lijep i opuštajući odmor u Utgastu. Unatoč svojoj kompaktnosti, apartman je dobro opremljen, jedino nam je kauč u dnevnoj sobi bio premekan. Kreveti su bili izvrsni, odlično smo spavali. U kuhinji, koja je svakako prilično mala, ničega ne nedostaje, usput rečeno, nije nam nedostajala mikrovalna. A ako je nešto trebalo, gospodin Pametni sen. odmah pri ruci uz pomoć i savjet. Bilo je lako automobilom ili biciklom doći do Esensa, Jevera, Auricha ili nekog od brojnih gradova na plaži. Sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Moin, liebe Dörings,
wir sind glücklich über Ihre tolle Bewertung und versuchen immer alles möglich zu machen. Ja, die Couch schwankt von "Die ist so gut, die dürfen Sie auf keinen Fall jemals abgeben" bis hin zu "Die ist zu weich" ?.
Wir würden Sie sehr gerne wieder einmal bei uns begrüßen dürfen. Bis dahin alles Gute und hoffentlich bis bald!

Viele Grüße
Tobias Clever

listopad 2020

Juliana L. iz/od Lennestadt

5,0
5 5 5 5 5

Wunschlos Glücklich!

Wir hatten eine wundervolle Zeit im Norden, was nicht zuletzt an der tollen Unterkunft lag.

Die Ferienwohnung ist klein aber fein und besonders sauber! Beim Einrichten wurden tolle Lösungen gefunden, um keinen Wunsch offen zu lassen. Die Küche ist mit allen Küchengeräten ausgestattet, die man in einer Ferienwohnung benötigt. Ebenso sieht es im Rest der Wohnung aus. Egal ob Haartrockner, Bügeleisen oder Waschmaschine.
Wir haben uns außerordentlich wohl gefühlt.

Die Wohnung liegt nicht unbedingt zentral, was aber meiner Meinung nach kein Problem darstellt, wenn man mit dem eigenen Auto anreist oder sogar die Fahrräder der Ferienwohnung nutzen kann! So ist man recht schnell bei tollen Freizeitangeboten, wie Krabbenkutterfahrten, einer Robbenaufzuchtstation, einem Automuseum, Überfahrten zu den norddeutschen Inseln oder einem Strandaufenthalt ...!

Für nicht ortskundige haben die Gastgeber, welche mit im Haus leben, sicherlich viele Ausflugstipps.
Generell sind die Gastgeber sehr freundlich und bemüht jeden Wunsch der Gäste zu erfüllen.

Vielen Dank für die tolle Zeit.
Wir würden wiederkommen!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2020

Andreas Z. iz/od Plettenberg

5,0
5 5 5 5 5

Ein Wunderschönen Herbsturlaub dort verbracht

Es ist eine moderne und schön gelegene im Landhausstil eingerichtet Wohnung in der es an nichts fehlt. Die Wohnung ist mit allem ausgestattet was man brauch und ich noch ein bisschen mehr.
Die Betten sind kuschelig weich, das Wohnzimmer lädt zum verweilen, das Bad ist modern, die Küche mit allen Geräten ausgestattet und die Große Terrasse lädt zu gemütlichen Grillabende oder einfach zum entspannen ein.
Der Vermieter ist sehr nett und hat auch den ein oder anderen Geheimtipp parat.
Wir waren garantiert nicht das letzt mal hier.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Lieber Herr Zobel,
vielen lieben Dank für Ihre lieben Worte. Schön, dass es Ihnen und Ihrer Familie in meiner Ferienwohnung gefallen hat. Sie sind selbstverständlich wieder herzlich willkommen!

Mit freundlichen Grüßen
Tobias Clever

kolovoz 2020

Nicole M. iz/od Renkenberge

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöner Urlaub

Ich war mit meinen beiden Kindern dort und es hat uns sehr gut gefallen. Wir sind sehr herzlich empfangen worden und über Unternehmungen beraten worden. Die Wohnung ist sehr schön und geschmackvoll eingerichtet. Es ist alles da, was man braucht. Wir kommen sehr gerne wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Liebe Frau Meyer,
haben Sie vielen Dank für die tolle Bewertung und die netten Worte. Wir haben uns sehr gefreut, dass Sie unsere Gäste waren und würden uns freuen, Sie irgendwann wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Liebe Grüße
Tobias Clever

kolovoz 2020

Selina H. iz/od Lüdenscheid

4,6
4 5 5 5 4

FEWO

Die FEWO ist in einer schönen und ruhigen Lage. Die Wohnung war sehr schön ausgestattet, es hat uns an fast nichts gefehlt.(wir hatten leider keine Microwelle gehabt?). Unser Gastgeber hat uns gleich freundlich empfangen und mit wichtigen Infos versorgt. Wir hatten bestes Wetter.
Wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt und würden und würden die Unterkunft aufjedenfall weiterempfehlen. Dankeschön

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Liebe Familie H.,
schön, dass Sie unsere Gäste waren und dass Ihnen die Wohnung gefallen hat. Eine Mikrowelle haben wir derzeit tatsächlich noch nicht, allerdings denken wir seit einiger Zeit schon darüber nach. Andere Ideen sind bereits ebenfalls in der Planung. In den nächsten Wochen und Monaten werden wir das Ein oder Andere noch davon umsetzen.

Liebe Grüße
Tobias Clever

svibanj 2020

Sven M. iz/od Kaisershagen

5,0
5 5 5 5 5

Familienpfingsturlaub

Wir haben ein verlängertes Wochenende in dieser schönen Ferienwohnung verbracht. Der Kontakt zum Vermieter vor der Anreise war sehr schnell und informativ. Die Anreise, Ankunft und Abreise gestaltete sich ebenfalls unkompliziert und wir wurden sehr herzlich empfangen und mit allen Informationen versorgt. Die FW ist sehr gemütlich und geschmackvoll eingerichtet. Es ist alles vorhanden, was man braucht und besonders die Lage, Ausblick von der Dachterrasse und Ruhe in der FW sind einmalig. In wenigen Minuten ist man in Esens zum Einkaufen oder in Bensersiel am Strand. Für uns ein sehr schöner Urlaub und wir kommen bestimmt wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Liebe Familie M.,
wir freuen uns sehr, dass ihr euren Urlaub bei uns genossen habt. Es war schön euch kennenzulernen und wir würden uns wirklich wünschen, euch mal wiederzusehen. Vielen Dank für die lieben Worte!

Liebe Grüße
Tobias Clever

listopad 2019

Hedwig W. iz/od 97297 Waldbüttelbrunn

4,5
4 5 5 4

Schöner spontaner Urlaub

Die Wohnung ist sehr schön eingerichtet, alles ist sauber. Die Küche ist ein bisschen klein, aber für Frühstück und kleine Speisen zum Abendessen zuzubereiten langt es. Es fehlen kleine Gegenstände wie z.B. eine Waage oder ein Meßbecher. Dafür gibt es eine Waschmaschine oder für abends DVDs und einen Player dazu. Der Empfang war herzlich und liebevoll. Bei Herr Clever konnten wir uns immer Rat holen und gute Tipps für Ausflüge. Das Auto konnten wir direkt vor dem Haus parken. Die Aussicht vom Wohnzimmer aus und die Terasse sind wunderschön. Es gibt viele Ausflügsziele in der Umgebung. Mit dem Auto erreicht man auch schnell etwas weiter entfernte Ziele. Ansonsten kann man auch gut mit dem Fahrrad fahren. Ein schöner spontaner Urlaub mit Kindern im Alter von 9 und 10 Jahren.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin T. Clever:

Liebe Frau W.,
schön, dass Sie unsere Gäste waren und vielen Dank für die positive Bewertung. Die Kompaktheit der Küche lädt tatsächlich nicht zum Tangotanz ein und dennoch hoffen wir, dass wir Sie mit dem Vorhandensein eines Ceranfeldes, eines Backofens und einer Spülmaschine begeistern konnten. Ein Messbecher hätte eigentlich da sein müssen. Hier schauen wir nochmal nach, wo dieser abgeblieben ist. Eine Waage fehlt tatsächlich - Vielen Dank für den Hinweis.
Einige Ideen haben wir auch schon vor unseren Augen und hoffen, dass wir Sie damit vielleicht bei einem nächsten Aufenthalt bei uns begeistern können.

Mit lieben Grüßen
Tobias Clever


kontakt

gospodin T. Clever

gospodin T. Clever

Pozdrav! Dobrodošli u moj apartman za odmor. Rado ću vas uskoro primiti u goste.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 249006

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/249006.htm


«Napokon vrijeme za more» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 11 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina