Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Belvedere s grijanim bazenom

Omiš, Splitska okolica, Omiška rivijera

maks.  10   Gosta/Gostiju
250m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
250m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 19.04 do 17.05.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 19.04 do 17.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Odličan smještaj za obiteljsko druženje s ukupno 8 + 2 osobe. Vila je namještena u modernom i luksuznom stilu i nudi sve što vam je potrebno za ugodan odmor. Smještaj se nalazi u vrlo mirnom i privatnom okruženju, a opet vrlo blizu centra Omiša.
Panoramski pogled na more koji ostavlja bez daha poziva na opuštanje, ovdje možete gledati izlazak sunca ili zalazak sunca nad Jadranskim morem.
* Vanjski prostor VILLA BELVEDERE nudi bazen površine 36 m² sa sunčanicom i 8 ležaljki, potpuno opremljenu ljetnu kuhinju s roštiljem, hladnjakom i natkriveni vanjski blagovaonicu. Tu je i odvojeni toalet i vanjski tuš.

* U donjem prizemlju (pored garaže) nalazi se klimatizirana soba sa biljarom i prostorom za sjedenje, a uz nju je igraonica s TV-om, igraća konzola PS4, besplatni WiFi i klima uređaj. Ovo je sjajno mjesto za djecu svih dobnih skupina. Slično tome, možete otvoriti kauč po potrebi kao krevet. Vanjsko parkirno mjesto nudi 4 parkirna mjesta uz garažno parkirno mjesto. Preporučuje se automobil.
* Prizemlje (nivo bazena) nudi spavaću sobu s bračnim krevetom 200-210 cm (to se može razdvojiti na 2 kreveta), klima uređaj, vlastitu kupaonicu s tušem i pogledom na more. Tu je potpuno opremljena i prostrana kuhinja s blagovaonicom i terasom s pogledom na more, besplatnim bežičnim pristupom internetu. Pored nje je prostrani dnevni boravak s TV-om i izlazom na terasu. Također u susjedstvu se nalazi odvojeni wc sa perilicom rublja. Unutarnje stubište vodi vas na 1. kat
* 1. kat nudi 3 spavaće sobe od kojih svaka ima kupaonicu i pogled na more. Spavaća soba sa bračnim krevetom 180cmx200cm i vlastitom kupaonicom s tušem, TV-om, klima uređajem. Spavaća soba br. 3 s bračnim krevetom 200cmx210cm (može se odvojiti na 2 kreveta), klima uređaj, televizor i balkon s pogledom na more. Spavaća soba 4 s bračnim krevetom 200cm x 210 cm (mogu se razdvojiti na dva kreveta), klima uređaj, TV i terasa s pogledom na more. Obiteljska kupaonica br. 3 s tušem (za spavaću sobu br. 3) i obiteljska kupaonica br. 4 s kadom (za spavaću sobu # 4).

Villa BELVEDERE je u potpunosti opremljena, nudi sve moderne pogodnosti koje gost treba za vrlo ugodan boravak. Ima 7 klima uređaja u cijeloj kući, 4 spavaće sobe, igraonicu i bilijar. Tu su privatni bazen, potpuno opremljena kuhinja, vanjska ljetna kuhinja s roštiljem pored bazena, TV, besplatni Wi-Fi. Imate sve što vam treba da biste se osjećali kao kod kuće.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 45 km SPU SPLIT

45 km

Kolodvor 30 km SPLIT

30 km

Izlaz s autoceste 25 km BLATO NA CETINI

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila se nalazi u mirnom predjelu iznad grada Omiša i nudi panoramski pogled na grad, Jadransko more, obalu, otoke i tvrđavu (u blizini vile nalazi se atraktivna staza koja vodi do tvrđave). U Omišu se mogu koristiti dodatne usluge kao što su dostava namirnica, najam kuhanja (moguće je dogovoriti prilikom rezervacije), svakodnevni izleti brodom, rafting, zip linije, iznajmljivanje bicikla i ostale aktivnosti. To boravak u Vili Belvedere čini zanimljivijim. Nekretnina je samo 25 km od jedinstvenog mediteranskog bisera, poznatog grada Splita. Možete ih posjetiti i pronaći drevna nalazišta koja su bila pozadina poznate serije Game of Thrones. Gradovi Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, Slapovi Krke i Plitvičko jezero smješteni su unutar jednog dana, tako da ih možete posjetiti tijekom boravka u našoj vili.
Vila se nalazi u mirnom predjelu iznad grada Omiša i nudi panoramski pogled na grad, Jadransko more, obalu, otoke i tvrđavu Fortica (u blizini vile nalazi se atraktivna staza koja vodi do tvrđave). U Omišu se mogu koristiti dodatne usluge kao što su dostava namirnica, najam kuhanja (moguće je dogovoriti prilikom rezervacije), svakodnevni izleti brodom, rafting, zip linije, iznajmljivanje bicikla i ostale aktivnosti. To boravak u Vili Belvedere čini zanimljivijim. Nekretnina je samo 25 km od jedinstvenog mediteranskog bisera, poznatog grada Splita. Možete ih posjetiti i pronaći drevna nalazišta koja su bila pozadina poznate serije Game of Thrones. Gradovi Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, Slapovi Krke i Plitvičko jezero smješteni su unutar jednog dana, tako da ih možete posjetiti tijekom boravka u našoj vili.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
tvrtka M. Feriehome

tvrtka M. Feriehome

FerieHome je mala agencija koja se specijalizirala za najam pomno odabranih vila s bazenom. Nudimo osobni i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, a nude sve što našim gostima treba bez obzira da li naš gost traži aktivni, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi vid odmora, srednja Dalmacija je sjajna. Kao glavni predstavnik smještaja, osobno provjeravamo što nudi svaka vila, pa je zajamčena najbolja cijena najma! Drago mi je što čujem od vas :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Feriehome

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Feriehome

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 250795

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/250795.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 19.04 do 17.05.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina