Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
55m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 21 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

17 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Donji stan zauzima cijelo prizemlje zgrade Gründerzeit i ima otvorene dnevne prostore koji se kreću u krug. Nakon velikog ulaznog prostora s garderobom i informativnim materijalom, vrata lijevo vode u blagovaonicu, odatle (staklena klizna vrata) u veliku kuhinju, dalje u dnevni boravak i odatle desno u spavaću sobu s pripadajućim kupaonica (walk-in tuš). Iz spavaće sobe ćete pronaći još jedna vrata u hodnik. Apartman je individualno i s ljubavlju namješten u mješavini stilova, s bračnim krevetom širine 160 cm s 2 nova madraca na podesivim okvirima od letvica u spavaćoj sobi i kaučem na razvlačenje u blagovaonici koji može poslužiti kao pomoćni ležaj (140 cm). . Odatle, dvorišna vrata vode do vanjskog prostora za sjedenje u prostranom, zelenom i zastrtom unutarnjem dvorištu, koje je prema van zatvoreno malim vratima. TV visi u otvoru između dnevne i spavaće sobe tako da se može gledati s obje strane. Prostrana opremljena kuhinja ima veliki hladnjak sa zamrzivačem, novi štednjak s pećnicom, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu i sve uobičajene kuhinjske aparate, prostora za pohranu ima u izobilju. Klizna staklena vrata odvajaju blagovaonicu. U ormaru pored blagovaonskog stola s 4 stolice ima dovoljno prostora za pohranu stvari. Veliki kauč se može pretvoriti u dodatni ležaj za 2 osobe. Sve sobe osim kupaonice i hodnika (popločani podovi) opremljene su lijepim, starim drvenim daskama.



Gornji stan zauzima cijeli 1. kat zgrade Gründerzeit i ima otvorene dnevne prostore koji se kreću u krug. Nakon stubišta s malom garderobom hodnika, vrata lijevo vode u dnevni boravak, odatle u veliku kuhinju, dalje u blagovaonicu, odatle u spavaću sobu i opet u hodnik i kupaonicu. Apartman je individualno i s ljubavlju namješten u kombinaciji stilova, s bračnim krevetom širine 180 cm na podesivim letvicama u spavaćoj sobi i kaučem u blagovaonici koji se može koristiti kao pomoćni ležaj. Prostrana opremljena kuhinja s velikom kombinacijom hladnjaka i zamrzivača, štednjakom s pećnicom i perilicom posuđa na radnoj visini, mikrovalnom pećnicom i svim uobičajenim kuhinjskim aparatima te dosta prostora za pohranu ima veliki prozor s pogledom na zeleno unutarnje dvorište. Veliki, natkriveni balkon (dostupan iz dnevnog boravka) nudi lijepu upotrebu kao vrt. Sve sobe osim kupaonice (popločane pločice) i kuhinje (PVC) opremljene su lijepim, starim drvenim daskama. Dodatna spavaća soba na 2. katu nudi prostor za još 2 osobe ako je potrebno.

Privatni parking se nalazi odmah do kuće.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 16 km

16 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 51 km Köln-Bonn

51 km

Kolodvor 1 km Bad Breisig

1 km

Izlaz s autoceste 9 km Niederzissen

9 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi u maloj jednosmjernoj ulici u Bad Breisigu, Niederbreisig, u neposrednoj blizini Rimskih termi. Zbog mirnog položaja dnevnih boravaka i terase, gosti se mogu potpuno opustiti. Samo je nekoliko minuta hoda do B9, Kurparka i šetališta Rajne bez automobila s brojnim restoranima. Trgovine su također unutar lagane pješačke udaljenosti, pekara za manje od 5 minuta, izvrsno opskrbljena tržnica Edeka za manje od 10 minuta. Osim velikog unutarnjeg bazena, Rimske terme (3 minute) nude i vanjski prostor s toplom termalnom vodom i travnjakom za sunčanje te dobro opremljenu saunu. Planinari će pronaći dobro označene pješačke staze u okolici, a izletnički brodovi na Rajni mame posjetitelje. Gradovi Koblenz i Bonn sa svojom bogatom trgovačkom i kulturnom ponudom lako su dostupni automobilom (B9) ili vlakom. Željeznička stanica Bad Breisiger udaljena je oko 10 minuta hoda od apartmana. Rajnska biciklistička staza vodi duž šetališta Rajne.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 2,20 eura po osobi i danu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 21 dana prije dana dolaska.
  • Mit dem Zugang der Reservierungsbestätigung akzeptiert der Gast die Stornokosten. Bis 21 Tage vor Anreisetag kann der Gast kostenlos von der Anmeldung zurücktreten. Danach gelten folgende Stornostufen: ab 20. Tag vor Anreise: 20 % des Reisepreises ab 14. Tag vor Anreise: 40 % des Reisepreises ab 10. Tag vor Anreise: 50 % des Reisepreises ab 7. Tag vor Anreise: 60 % des Reisepreises

ostale informacije:

Minimalni boravak od 2 noći, pravilo 2G, kućni ljubimci dobrodošli. Apartman za nepušače (mogućnost pušenja u unutarnjem dvorištu ili na balkonu).



Kao posebnu uslugu gostima nudimo VRM guest ulaznicu. To znači da naši gosti koji prenoće mogu besplatno koristiti sav lokalni prijevoz u prometnoj mreži Rhein-Mosel, koja se sastoji od ukupno 9 okruga u sjevernom Rhineland-Falačkom i gradu Koblenzu. Na primjer, izleti od Bad Breisiga do St. Goarshausena do Loreleya ili do Moselle do Cochema i natrag besplatni su za goste sudjelujućih pružatelja smještaja Bad Breisiga!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Beate A. iz/od Hildesheim

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Vrlo dobra vrijednost za novac!

Apartman je na izvrsnoj lokaciji i dobro je opremljen.
Kuhinja ima sve finese.
Osjećali smo se vrlo ugodno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

srpanj 2021

Gaby B. iz/od Mülheim an der Ruhr

4,7
4.5 5 5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Lijep blagdanski tjedan

Uslužna gazdarica, čist stan u centru, sve dostupno,
lijepa mirna terasa. Uživali smo u dugim šetnjama uz Rajnu
i prekrasna livada za pse iznad Bad Breisiga često korištena.
Preporučuje se.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2021

Gabriele M. iz/od Bocholt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super apartman

Draga stanodavka, lijepa lokacija, u apartmanu je sve što vam je potrebno za dulji odmor. Pekara, trgovina prehrambenih proizvoda, restorani i predivna promenada uz rijeku nalaze se u neposrednoj blizini.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2021

Sophia H. iz/od Berlin

4,8
4.5 5 5 5 4.5
Prikaži njemački

Jako lijep stan za odmor.

Bili smo u stanu u prizemlju. Topli drveni pod, pažljivo odabrani materijali, namještaj, boje: jednostavno za uživanje! Lijepi pješački putevi gotovo ispred kuće, bez potrebe za vožnjom autobusom ili drugim. Brdo (ili brežuljak!) desno od kuće: Auf dem Hahn. Odande se pruža predivan pogled na Rajnu, najljepše kratko prije i poslije zalaska sunca...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Romantični odmor

svibanj 2021

Elvis R. iz/od Erkrath

4,1
3.5 3.5 4.5 4.5 4.5
Prikaži njemački

Rado opet

Mi (gospođa i ja) smo se odlučili brzo rezervisati apartman za produženi vikend, nakon što su apartmani bili ponuđeni na raspolaganje. Bez problema smo se dogovorili sa vlasnicima. Kratki odmor od 4 dana je bio odličan. Apartman je bio vrlo čist i ukrašen s ljubavlju. Prostor je bio nevjerojatan. Mali vrt sa roštiljem u dvorištu, nažalost zbog kiše nismo mogli koristiti. Vlasnici su bili vrlo ljubazni. Za nas je bilo vrlo važno da je apartman blizu centra s pekarnom u blizini i da je promenada uz Rajnu također bila blizu i, prije svega, vrlo mirna. Idealno mjesto za izlete i planinarenje u okolici (Ahrtal, Vulkaneifel). Zahvaljujući karti za vlak, također smo mogli besplatno koristiti javni prijevoz, što smo iskoristili dva puta. Rado bismo se vratili.

rujan 2020

Uwe u. Petra iz/od Trier

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fw. Backes: Fw. Backes

Vrlo ljubazni i susretljivi iznajmljivači. Mirna lokacija. Hladne prostorije za vruće dane. Centralna lokacija. Parkiralište odmah pored kuće. Sve je dostupno.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

rujan 2020

Sabrina iz/od Weil der Stadt

5,0
5 5 5 5 5

Top

Alles super! Alles vorhanden. Sauber. Parkplatz direkt vor der Türe. Schöne große geräumige Wohnung. Man hat auf jeden Fall Ruhe!

Preporučeno za: Starije osobe, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Helmut G. iz/od Stolberg

5,0
5 5 5 5 5

Urlaub in Bad Breisig

Auch die Enkelkinder haben sich sehr wohl gefühlt.


kontakt

gospođa M. Morgenstern

gospođa M. Morgenstern

Budući da živimo u prekrasnoj regiji za odmor sa širokim spektrom slobodnih aktivnosti na Rajni, želimo drugima dati priliku da istražuju i uživaju u tom području. Zato nudimo dobro lociran, prostran apartman za odmor za goste koji vole lijepu, staru kuću i individualan stil življenja. Psi su kod nas dobrodošli i mogu boraviti u zatvorenom unutarnjem dvorištu.


Dalji smještaji od gospođa M. Morgenstern


ostale informacije

Broj objekta: 252548

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/252548.htm


«Apartman Backes» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 21 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina