Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Ouddorp

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Opis

Naći ćete ovu fantastičnu kuću za odmor u turističkom parku De Toekomst. Iz kuće za odmor imate prekrasan pogled na autentični komad Ouddorpa, de Stelleweg. Slikovita ulica sa poljoprivredom u pozadini. Vozite se svojim biciklom i vozite se izvrsnim biciklističkim stazama koje vas vode posebnim stazama u Ouddorpu. I ne zaboravite, do plaže Sjevernog mora i šarmantnog centra Ouddorpa možete stići u roku od 10 minuta.

Kuća je ukusno uređena! Ovdje možete uživati u divnoj večeri sa svojom obitelji ili partnerom. Otvorena kuhinja opremljena je svim sadržajima, poput kombinirane mikrovalne pećnice i perilice posuđa. Na prvom katu su dvije spavaće sobe. S obzirom na to da ima 5 kreveta, postoji i mogućnost da tamo spava s pet osoba. Tu je i prostor za dodatni krevet za bebe, koji je dostupan u kući.

Iz kuhinje naiđete izravno na prekrasan "Beachgarden" koji pruža sjajan osjećaj za odmor. Opustite se u dnevnom boravku, opustite se na ležaljkama, igrajte igru za vrtnim stolom ili uživajte u pikniku za stolom za piknik. Vrt je potpuno zatvoren, tako da ne morate brinuti o svojoj djeci ili psu. Ljuljačka i pješčenjak osiguravaju optimalnu zabavu djece u vrtu. U kući su dostupne i razne igre.

De Toekomst 126 nudi sve što vam je potrebno za uspješan odmor.

Ova kuća za odmor se ne iznajmljuje osobama mlađim od 25 godina i / ili skupinama!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 60 km Rotterdam/TheHague

60 km

Kolodvor 46 km Goes

46 km

Izlaz s autoceste 2 km N57

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Ouddorpova najpoznatija građevina vjerojatno je „Het Blaeuwe Huus“ (plava kuća), trenutačni ured VVV-a. Možete ga pronaći na mnogim razglednicama i na jednom od poznatih djela Riena Poortvlieta. Ali jeste li znali da je u selu nekada bilo nekoliko plavih kuća - "Blaeuwe Huusjes"? Farme u Ouddorpu su u prošlosti bile obojene plavom bojom. Plava boja trebala je držati muhe podalje, koje su privlačile stoku u susjednom dvorištu plave kuće, stanovnici su navodno imali manje problema s mušicama.

Ouddorp se nalazi na vrhu otoka Goeree-Overflakkee, najjužnijem dijelu provincije Zuid-Holland. Dnevni list Algemeen Dagblad Ouddorp je 2007. godine proglašen za „najbolje obmorsko mjesto u Nizozemskoj“. Ne bez razloga, jer se selo proteže na više od 4 kilometra i nalazi se u jedinstvenom krajoliku. Goeree-Overflakkee, s istoimenom općinom, Brouwersdam i Grevelingtam spojeni su sa otokom Zeeland Schouwen-Duiveland, obojicom poznatim vrućim mjestima za aktivne (vodene) sportaše.

Postoje široke i čiste pješčane plaže s gotovo napuštenim predjelima dine. Pronaći ćete opsežne poldere i prirodne rezervate, što Goeree čini idealnim za bicikliste i izletnike. Satima možete uživati u neviđenoj smiri koju samo prekrasna priroda može darovati. Šetnja kroz "de Westduinen", popularno poznat kao "hobbelwei". Bubnjasto područje dine bez puno vegetacije, sa suvim uzvisinama, vlažnim dolinama, malim vodama i ... jarbolima vojnih prijenosa iz 50-ih. Jarboli u ovom trenutku su jedan ironičan znak povijesti otoka. Južno od Ouddorpa naći ćete i rezervat prirode "de Hompelvoet", raj za ljubitelje prirode. Naći ćete mnogo različitih vrsta obalnih ptica i posebnih biljnih vrsta koje nećete pronaći nigdje drugdje u Nizozemskoj.

Osim "Het Blaeuwe Huus" možete posjetiti i nekoliko povijesnih građevina. U selu postoje brojne druge farme starih dina, na primjer Ridderstee i Vissershoek. Također 56 metara visoki svjetionik "Westhoofd" u dinama na Groenedijku ne može se zanemariti. , Stara ribarska luka sada je lijepa marina. Muzej tramvaja RTM-a vrlo je lijep, također za djecu. Ovaj stari tramvaj još uvijek vozi povijesnim materijalima između Punt Van Goeree - Port Zélande - Scharendijke i Brouwersdama. U Ouddorpu ćete naći i subtropski raj za kupanje.

Na ovom se području također može puno toga vidjeti i učiniti. Možete posjetiti izložbu Haringvliet Expo, gdje možete saznati više o radu brava Haringvlietsluizen. Posjetite centar za usvajanje morskih sisavaca „A Seal“ u Stellendamu ili „Muzej Rien Poortvliet“ u Korendijku. Odlučite se za šetnju gradom povijesnim gradom Goedereede ili otkrijete prošlost biciklom po takozvanoj "bunker ruti"?

U Ouddorpu ćete naći veliki supermarket, drogeriju, pekarnu, iznajmljivanje bicikala i širok spektar trgovina, restorana i kafića na pločniku. Postoje razne mogućnosti za zabavu za tinejdžere.

Također možete posjetiti stare nizozemske gradove Zierikzee, Veere i Middelburg ili primorska mjesta Renesse i Domburg. Ili otiđite u kupnju u modernu metropolu Rotterdam!

Za više informacija o području Ouddorp obratite se lokalnom uredu za informacije VVV.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 150 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Bis 28 Tage zum Anreisetag können Sie mit 30 % des Gesamtbetrages + Reservierungskosten stornieren. Oder Sie können Ihre Reservierung bis 28 Tage zum Anreisetag verlegen für das selbe Haus kostenlos (es können Mehrkosten anfallen bitte beachten Sie dies) und nur bei ein anderes Haus mit 50 € Aufschlag.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

L. Time

L. Time

BHVK Leisure je organizacija za iznajmljivanje koja posreduje u najmu privatnih kuća za odmor. Tvrtka je kroz svoje 12 godina iskustva stekla pravo znanje i iskustvo koje je toliko važno za dobar najam Vaše nekretnine Iz naše profesionalne zgrade u Roterij 13 radimo s puno entuzijazma na izgradnji trajne i uspješne veze kako za vlasnike tako i za stanare. Posljednjih godina stekli smo iskustvo koje je toliko važno za dobar najam Vaše nekretnine. Odnosi koje razvijamo s našim stanarima i vlasnicima kuća vrlo su važni za BHVK Leisure. Naša nakupljena baza kupaca je vjerna i sastoji se uglavnom od obitelji s djecom, parova i obitelji. Ponuda kuća za odmor posljednjih se godina proširila. Za našu tvrtku važno je izdvojiti se iz gomile. Naši gosti očekuju kvalitetu.


Dalji smještaji od L. Time

Pokazati sve smještaje od L. Time

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 253038

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/253038.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina