Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Pinienhain

maks.  4   Gosta/Gostiju
88m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
88m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Naša „Villa Pine Grove“, sagrađena 1998. godine u mediteranskom stilu, mirno je smještena na kraju svodnjaka na brdu iznad Narbonne-Plage. Do plaže i centra grada s trgovinama i restoranima stiže se za desetak minuta pješice.

Kuća je površine oko 88 četvornih metara i nudi dovoljno prostora za 4 osobe. U prizemlju ćete naći veliku dvoranu s ormarom i ormarom s 3 vrata, spavaću sobu s bračnim krevetom i ugradbenim ormarom te zasebnu tuš kabinu za dnevno svjetlo s umivaonikom i WC-om, kao i malu pomoćnu sobu s perilicom rublja. Stubište vodi do gornjeg kata s velikim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom. Kuhinja je u potpunosti opremljena keramičkim kuhalom, pećnicom, perilicom posuđa, hladnjakom sa zamrzivačem, aparatom za kavu i espresso, dovoljno posuđa itd. Ako želite saznati najnovije vijesti iz cijelog svijeta, u dnevnom boravku naći ćete televizor s ravnim ekranom sa svim njemačkim i mnogim međunarodnim programe. Mali stereo, praznična literatura i društvene igre upotpunjuju ponudu. Na gornjem katu se nalazi i 2. spavaća soba s bračnim krevetom, ugradbeni ormar i odvojena tuš kabina za dnevno svjetlo s umivaonikom i WC-om.

U 2019. obje su tuš kabine u potpunosti obnovljene, a spavaća soba u prizemlju opremljena je novim namještajem i madracima. Nadopunjeni su i madraci u drugoj spavaćoj sobi.

Kuća je okružena uređenim vrtom i ima nekoliko terasa, tako da možete šetati sa suncem ili ostati u hladu kako želite. Na jugoistočnoj terasi u prizemlju (potpuno natkriven) naći ćete veliki stol sa 6 vrtnih stolica i veliki roštilj na drveni ugljen. Na južnoj terasi nalazi se veliki okrugli kameni stol s kamenom klupom na sve strane. Na jugoistočnoj terasi na gornjem katu (idealno za doručak s pogledom na more) nalazi se stol s 4 udobne stolice i malim suncobranom. Odavde stižete do male krovne terase koja je idealna za sunčanje. Odavde imate fantastičan panoramski pogled na istok i jug na more i Narbonne-Plage, sa zapada na Pireneje s Pic du Canigou, a na sjeveru na Garigue i masiv de la Clape. Tu je i mali balkon okrenut prema zapadu sa 2 stolice i stolom bistroa.

Kuća ima prostranu garažu s izravnim pristupom dvorani u prizemlju, gdje se vaš automobil može sigurno parkirati.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.4 km

0.4 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 55 km Beziers Cap D'Agde

55 km

Kolodvor 17 km Gare de Narbonne

17 km

Izlaz s autoceste 14 km Narbonne Est

14 km


Mjesto i položaj smještaja

Prekrasno primorsko odmaralište Narbonne-Plage nalazi se samo 15 km od Narbonne u podnožju planina La Clape. Više od 300 sunčanih dana godišnje i vrlo dobro održavana 5 km dugačka i oko 200 m široka pješčana plaža obećavaju čisti odmor. Sezona plivanja započinje u travnju i traje do listopada. Ni u visokoj sezoni plaže nisu pretrpane. Od 1988. Narbonne-Plage svake godine dodjeljuje nagradu "Pavillon Bleu" za izvrsnu kvalitetu vode, plaža i luka.

Ljubitelji vodenih sportova ovdje će dobiti svoj novac. U ponudi su surfanje, jedrenje, jet skijanje i mnogi drugi vodeni sportovi. Biciklisti će pronaći opsežnu mrežu biciklističkih staza koje povezuju obalne gradove oko Narbonne-Plage. Ljubitelji prirode naći će mir i opuštanje na izletima kroz Masiv de la Clape i vinograde. Dovoljne su pseće plaže za vlasnike pasa, tako da i vaš četveronožni prijatelj može uživati u odmoru.
Od ožujka i tijekom cijelog ljeta održavaju se redovna besplatna događanja na području šetnice plaže. Diskoteka je otvorena tijekom cijele godine za noćne sove.

Za one koji su zainteresirani za umjetnost i kulturu, preporučuje se izlet u Narbonne. Ovdje ima bezbroj muzeja. Prošetajte Rimljanima, uživajte u šetnji Canal de la Robine, posjetite srednjovjekovnu katedralu Saint-Just-et-Saint-Pasteur i i i.

Ako želite kuhati sami, u centru Narbonne-Plage naći ćete nekoliko malih trgovina i pekarnica. U susjednom gradu postoje Intermarché i Lidl. Svakako posjetite tržnice na tom području, koje se održavaju nekoliko puta tjedno, gdje svu hranu možete dobiti izravno od proizvođača.

Oni koji više vole jesti mogu pronaći veliki izbor restorana s regionalnom i internacionalnom kuhinjom u i oko Narbonne-Plage.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dan dolaska je uvijek subota u visokoj sezoni, fleksibilni smo u pred i poslije sezone. Posteljinu i ručnike možete unajmiti kod našeg upravitelja imovine.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 28 dana prije dana dolaska.
  • Bis zu 4 Wochen vor Mietbeginn ist das Ferienhaus jederzeit kostenlos stornierbar. Bei einer Stornierung bis 3 Wochen vor Mietbeginn fallen Stornogebühren von 30% des Mietpreises an. Bei einer Stornierung bis 2 Wochen vor Mietbeginn fallen Stornogebühren von 50% des Mietpreises an. Bei einer Stornierung weniger als 2 Wochen vor Mietbeginn fallen Stornogebühren von 80% des Mietpreises an. Die Stornogebühren entfallen, wenn rechtzeitig vor Mietbeginn ein neuer Mieter gefunden wird.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.03.2024


16 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Hans Peter K. iz/od Saarlouis

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

uživati u odmoru

može se u ovoj kući svakako i za tri!!! tjedna. Osjećate se kao kod kuće. U ovo doba godine večeri mogu postati hladnije, a ponekad i jako vjetrovito. Upravo tih dana opušta se na kauču u kući i osjeća se ugodno. Ujutro se s blagovaonskog stola svakodnevno divi prekrasnom pogledu na more, koje svaki dan pokazuje drugu boju, više ili manje valova. Ukratko, kuća je kao kuća za odmor fenomenalna, nije mala školjka. Ovo područje i krajolik poznajemo već mnogo godina i ovdje nema dosadnih dana. Područje i posebno kuća preporučuju se za sve godišnje doba. Pogotovo zimi za sve one koji ne podnose ljetnu vrućinu.
Uvijek ćemo se vraćati ovamo i sretni smo što smo pronašli ovu kuću.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2023

Peter L. iz/od Wilhelmshaven

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjski apartman na Sredozemlju.

Putovanje u Languedoc znači putovanje u jedan od najljepših predjela Francuske (na Mediteranu) i u prošlost s dvorcima, srednjovjekovnim selima i gradovima, poviješću katarstva... Već smo često posjećivali ovaj region, ali nikad do sada vrijeme nije bilo tako savršeno kao ovaj jesenski odmor. Poseban doprinos tome dao je predivan stan (koji se sastoji od polovice kuće) obitelji Stallkamp. Komunikacija s ljubaznim vlasnicima već je prije boravka bila izvrsna. Sama kuća se nalazi na malom brežuljku, zbog čega je pogled na more zajamčen - s glavne terase (tu je i krovna terasa s fenomenalnim pogledom na Mediteran i planine Pirineja), ali i sa stola za ručavanje u kući. More se može doći za 5 do 10 minuta. U kući smo boravili s četiri osobe. Razmještaj je udoban s jednom spavaćom sobom i kupaonicom u prizemlju i na prvom katu. Također ima nekoliko terasa, tako da se možete kretati s suncem ili tražiti mjesto u hladovini. Udobnost života također se odnosi na prostrani inventar, na primjer u kuhinji, što je izuzetno za apartman za odmor.
Svakog jutra smo šetali plažom, kupili kruh kod pekara i zatim doručkovali na terasi - sveukupno savršen odmor koji nudi stan obitelji Stallkamp, zbog čega ga toplo preporučujemo!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2023

Sabine F. iz/od Neubiberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super opremljena vila

Bili smo kao obitelj dva tjedna u prekrasnoj vili Pinienhain. Oprema je bila vrlo dobra i ništa nam nije nedostajalo. Posebno smo uživali u dovoljnoj količini sjedećih mjesta na različitim terasama, neke od njih s pogledom na more. Toplo preporučujemo smještaj.
Komunikacija s gospođom Stallkamp bila je besprijekorna. Brzo su nam odgovorili s mnogo vrlo dobrih savjeta.
Hvala vam na lijepom vremenu!
Obitelj Fink

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2023

Stefan M. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedna velika kuća s vrlo dobrim položajem u predivnom okruženju

Bili smo u kolovozu dva tjedna u ovoj predivnoj kući. Što da kažemo, sve je moguće, ništa nam nije nedostajalo. Komunikacija s obitelji Stallkamp je sjajna i jednostavna. Imali smo predivno i opuštajuće vrijeme. I okolina i ljudi, sve je bilo vrlo lijepo. Najradije bismo ostali, ali nažalost, svaki odmor završava. Zato se vraćamo i jako se veselimo.

Hvala vam na predivnom i opuštajućem vremenu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2023

Detlef E. iz/od Gotha

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uzbudljivih 2 tjedna

Kuća se nalazi u vrlo mirnom stambenom području i opremljena je svime što vam treba u kućanstvu. Sve je vrlo čisto i u besprijekornom stanju.
Općenito, pozicija nas svakodnevno potiče na nove izlete, koje smo također obilno koristili.
Ljudi koji više vole plažni odmor definitivno će naći mjesto za sebe na ogromnoj plaži.
Za nas su to bila 2 opuštajuća i uzbudljiva tjedna u vrlo lijepom smještaju.
Bilo kad opet.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2023

Monika K. iz/od Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Tu bismo željeli živjeti....

Što bih sve trebala ispričati, kuća je opremljena sa svime što vam ikad može zatrebati. Kad sam pogledala u ormare, osjećala sam se kao kod kuće. Ničega ne nedostaje. Vrlo lijepo posuđe... sve je u izobilju prisutno.

Područje nam nije nepoznato, živjeli smo 2 godine u Gruissanu i volimo ovaj kraj. Imamo puno prijatelja tamo, pa je bilo posebno lijepo za nas što smo otkrili ovu kuću obitelji Stallkamp.

Imamo vodeni pudl koji se bez problema mogao poigrati svojim temperamentom u susjednoj borovoj šumi (uvijek uz vrećicu).

Obitelj Stallkamp je izuzetno ljubazna i ne smijem napisati previše dobrih stvari jer će sve biti rezervirano.

Monika i Peter Kuhn

Preporučeno za: Starije osobe

listopad 2022

W. K. iz/od Stolberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća na odličnoj lokaciji.

Proveli smo sjajan tjedan u ovoj kućici u listopadu. Kuća je lijepo namještena i uređena. Namještaj je nov, a ni u kuhinji ništa ne nedostaje. Sa balkona imate prekrasan pogled na more. Učinilo nam se vrlo ugodnim što je garaža bila upotrebljiva i omogućavala izravan pristup kući. Ulica koju koriste samo stanovnici bila je vrlo tiha. Samo se opuštam. Borova šumica ispred kuće također je bila idealna za našeg psa. Pješčana plaža na pješačkoj udaljenosti bila je idealna za duge šetnje.

Već smo proveli odmor u brojnim kućama za odmor u Francuskoj i također u Narbonne-Plage. Ovo se nije moglo nadmašiti. Vratit ćemo se sigurno.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

listopad 2022

Norbert B. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bezbrižni dani u prekrasnom okruženju

Vrlo lijepa vila, na mirnoj lokaciji s pogledom na more. Oprema je savršena. Osobito su nas se dojmili vrlo korisni opisi područja i prijedlozi obitelji Stallkamp.
Proveli smo nekoliko bezbrižnih dana u prekrasnom okruženju.

kolovoz 2022

Michael H. iz/od Waldböckelheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

TOP apartman, apsolutna preporuka

Bili smo drugi put u ovom super opremljenom i čistom apartmanu.
Lokacija je vrlo tiha - bez prometa ili druge buke.
Imati vlastitu garažu je praktično - automobil je siguran i hladan.
Apsolutni vrhunac za nas je krovna terasa - odlično mjesto za uživanje u kavi na večernjem suncu s pogledom na more nakon posjeta plaži.
WiFi je brz i stabilan.
Kraj vas poziva na izlete - stari gradovi s puno povijesti.
Ali nismo sve vidjeli - vratit ćemo se...

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2022

Michael H. iz/od Saarbrücken

5,0
5 5 5 5 5

Traumhaft

Dieses Haus lässt kaum noch Wünsche offen. Alleine der Ausblick zum Meer kann man  nicht in Worte fassen, einfach ein Traum. Das Ambiente der Einrichtung fast schon wie zuhause. Wir werden wieder kommen! 100% weiter zu empfehlen!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

rujan 2021

Peter K. iz/od Merzalben

4,9
5 5 4.5 5 5

Einfach ein Traum

Wir hatten einen tollen Aufenthalt in dem Ferienhaus.
Schon zum Frühstück gab's den Meerblick und Abends den herrlichen Ausblick von der Dachterrasse. Tolles Haus, sehr sauber, perfekte Ausstattungen, es fehlt an nichts, sehr nette und hilfsbereite Vermieter. Kommen sicherlich wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2021

Martin und Ina G. iz/od aus Idar-Oberstein

4,8
5 5 5 4.5 4.5

Tolles Ferienhaus - absolut und uneingeschränkt weiterzuempfehlen

Wir haben in diesem schönen Ferienhaus einen wunderbaren und erholsamen Urlaub verbracht.
Zur guten Erholung haben auch die bequemen Betten beigetragen. Die Villa Pinienhain ist eins der schönsten und besten Ferienhäuser, das wir bisher angemietet hatten und das waren nicht wenige. Besonderen Dank an Fam. Stallkamp auch für den guten Service - für Fragen war Frau Stallkamp jederzeit erreichbar.
Alles was in den Bewertungen davor zu lesen war können wir nur bestätigen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2021

Familie O. iz/od Bad Vilbel

5,0
5 5 5 5 5

Schöne Erholungs-Oase

Das Haus ist sehr schön gelegen, ruhig, sehr sauber und liebevoll (mit allem was man benötigt) ausgestattet. Wir haben uns sofort wohl gefühlt, haben die Sonne, das Meer sowie die Sterne vor allem auf der kleinen, aber sehr feinen Dachterrasse genossen...Weitere Terrassen sind ebenfalls sonnig und zu Erholung einladend.
Ganz toll: Die Verfügbarkeit einer Garage.
Ebenfalls positiv, die "Erreichbarkeit" der Vermieterin bei Fragen sowie Anliegen..
Ein einziger Nachteil muss leider doch erwähnt werden: Die Zeit ist wie im Fluge vergangen:-)!!
Für uns, definitiv die erste Adresse für Urlaub in Narbonne-Plage.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Martin und Michaela D. iz/od Mellrichstadt

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub

Coronabedingt war uns in diesem Jahr noch nicht so ganz klar, wie sich unser Urlaub gestalten sollte. Deshalb haben wir auch erst sehr spät gebucht. Wir waren bereits öfters in Südfrankreich und hatten auch schon mehrmals ein Ferienhaus gemietet. Das heißt, wir können schon einige Erfahrungswerte mitbringen und Vergleiche ziehen.
Zuerst müssen wir erwähnen, dass die Kommunikation und Betreuung mit und durch die Vermieter einfach super war. Anfragen bzw. Fragen wurden sehr schnell beantwortet. Broschüren und Informationen zur Umgebung, Ausflugsziele, Märkte, Restaurants usw. gab es schon im Vorfeld, so dass man sich hier auch schon vorab Gedanken machen und einlesen konnte. Auch die Hausverwalterin vor Ort war sehr zuvorkommend und hilfsbereit. Auch eine Nachfrage, ob man wieder gut und ohne Probleme zu Hause angekommen ist, haben wir so noch nicht erlebt.
Zum Haus selber können wir nur sagen: es hat nichts gefehlt! Es ist komplett mit allem was man braucht -oder vielleicht brauchen könnte- ausgestattet. Komplett ausgestattete Küche, zwei neue Bäder mit Duschen und WC's (war definitiv von großem Vorteil für ein Ehepaar mit zwei Söhnen), Terrassenmöbel für jede der Terrassen, bequeme Betten, Wlan, Grill, usw. Alles ist sehr liebevoll eingerichtet und (für mich persönlich ein großes Plus) sehr sauber.
Das Haus selbst liegt auf einem kleinen Hügel mit Blick zum Meer. Der Strand oder der Ortskern mit Bäcker, Metzger, kleinen Einkaufsmärkten ist bequem in nur wenigen Minuten zu Fuß erreichbar.
Für uns war es in dem Ferienhaus der Familie Stallkamp ein sehr erholsamer und entspannter Urlaub. Wir können das Haus mit bestem Gewissen weiterempfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2020

Kevin D. iz/od 78224 Singen

5,0
5 5 5 5 5

Super Ferienhaus für die Familie

Das Ferienhaus ist sehr sauber und in einem super Zustand ,so dass man sich am ersten Tag gleich wie zuhause fühlt.
Es gibt sehr viele Terrassen am Haus. Und auf dem Dach eine Dachterrasse. Auf der man sich den Ganzen Tag Sonnen kann und einen super Ausblick genießen kann.
Vom Balkon hat man Blick auf das Meer und ein teil vom Strand. Der Fußweg zum Meer ist angenehm. Das haus ist von der Autobahn sehr gut erreichbar.Mann ist mit dem Auto auch schnell in Narbonne wo es ein großes Einkaufszentrum gibt.
Das war ein super Urlaub.Ich kann das Haus jedem weiterempfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Ines S. iz/od Hagen

5,0
5 5 5 5 5

Wunderbarer Urlaub

In diesem Jahr haben wir eine Woche in diesem wunderschönen Ferienhaus verbracht. Wir hatten eigentlich für Ostern gebucht. Als die Corona Krise begann, hat uns Familie Stallkamp sofort kontaktiert und eine kostenlose Stornierung oder Umbuchung angeboten. Wir haben uns für eine Umbuchung auf Ende Juni entschieden, was ja glücklicherweise auch geklappt hat.
Ein so modern eingerichtetes und perfekt mit allem ausgestattetes Haus hatten wir noch nie. Es liegt auf einem kleinen Hügel mit herrlichem Meerblick. In wenigen Minuten ist man zu Fuß am Strand oder im Ortskern.
Die Kücheneinrichtung (sogar französische Kochbücher) lässt das Herz jedes Hobbykochs höher schlagen und auch den großen Holzkohlegrill auf der Terrasse haben wir mehrfach benutzt. Auf jeder Terrasse gibt es ausreichend bequeme Gartenmöbel mit neuen Polstern.
Wir Erwachsenen saßen am liebsten auf der oberen Terrasse und ließen die Seele beim Blick auf das Meer baumeln. Unsere Tochter im Teenie Alter war ganz begeistert, dass Sie das ganze Erdgeschoss mit eigenem Bad für sich hatte und Mama und Papa mal nicht mitbekamen, wenn Sie mit ihren Freunden chattete. Unser Hund fand das eingezäunte Grundstück, auf dem er jederzeit draußen sein konnte, ganz toll.
Die Betreuung durch Familie Stallkamp war super. Bereits im Vorfeld gab es jede Menge Informationen und Ausflugstipps und auch im Haus sind reichlich Reiseführer und Infomaterial vorhanden.
Da wir in einer Woche nur einen Bruchteil von dem gesehen haben, was uns interessiert, haben wir gleich für nächstes Jahr Ostern neu gebucht, dann aber für 2 Wochen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj M. Stallkamp

obitelj M. Stallkamp

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 253059

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 4 godine, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/253059.htm


«Villa Pinienhain» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 16 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 28 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina