Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Unterwegerhof Mountain Farm

Kronplatz - Pustertal - Bruneck

maks.  8   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
115m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Unterwegerhof nalazi na metara nadmorske visine, u Hofern u Kiens je Kronplatz u Južnom Tirolu.

Stan "Kronplatza" je veliki četverosobni stan s oko 115 m² i pogodan je za 2 do 8 osoba (najviše 10 osoba).

Tri prostrane spavaće sobe su vrlo udobne i imaju radni stol, ormar i bračni krevet. Glavna spavaća soba ima Chouch koji se može razvući u bračni krevet, te direktan pristup vlastitom kupaonicom (sa WC-om, umivaonikom i tušem).

Velika Kuhinja je potpuno opremljena i nudi moderne udobnost: solidan stol drvo i stolice, keramičke ploče za kuhanje, pećnica, sudoper, perilica suđa i aparat za ugao. Isto tako, kuhalo za vodu, aparat za kavu, kuhanje i pribor za jelo i ručnike isporučene. Dekor je podcijenjena u tradicionalnom alpskom country stilu i daje osjećaj opuštenosti i udobnosti. Dodatni kauč na rasklapanje je dovoljno fleksibilan za veliku obitelj ili grupu prijatelja. Moderna TV-om sa satelitskim programima upotpunjuje ponudu.

Velika, svijetla kupaonica s prozorom je dobro održavan i ima kadu s tušem zaslon, umivaonikom i WC-om i bideom. Uživajte u poznatu udobnost čak i tijekom Vašeg odmora na našem imanju u turističkoj regiji Kronplatza u Južnom Tirolu.

Ovaj potpuno namješten stan nalazi se na gornjem katu i ima veliki dnevni boravak s kuhinjom, 3 spavaće sobe, 2 kupaonice i velikog balkona na istoku.

Naše gospodarstvo je ugrađen u idiličnom krajoliku Puster dolini, okružen planinskim livadama i šumama, daleko od stresa i buke, u vrlo sunčanom položaju. Vi ćete biti očarani zapanjujući panoramski pogled na Dolomite, na Dürr kamena, na Kronplatzu skija, Svete Kreuzkofel i dobro u Val Badia.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 17 km

17 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 7 km

7 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 77 km Bozen

77 km

Kolodvor 12 km Bruneck

12 km

Izlaz s autoceste 26 km Brixen

26 km


Mjesto i položaj smještaja

Unterwegerhof nalazi na metara nadmorske visine, u Hofern u Kiens je Kronplatz u Južnom Tirolu.

Naše gospodarstvo je ugrađen u idiličnom krajoliku Puster dolini, okružen planinskim livadama i šumama, daleko od stresa i buke, u vrlo sunčanom položaju. Vi ćete biti očarani zapanjujući panoramski pogled na Dolomite, na Dürr kamena, na Kronplatzu skija, Svete Kreuzkofel i dobro u Val Badia.

Na našem imanju bijela tirolski planine ovaca čuvaju. U proljeće i jesen su pasu livadama oko Berghof, ljeto, umjesto ćete potrošiti na planini. Nadalje, tu su na farmi pilića i neke mačke.

Unterwegerhof je Hofern iznad Kiens i tijekom cijele godine dostupna kroz autom. Otprilike 3 kilometra planinska cesta vodi s nekim zavojima Chienes do naših Berghof.

Selima Hofern Kiens, Issing, Pfalzen, Brunico su od 3 do 13 km. Kronplatz skijalište je 17 km, a dostupna autom u oko 20 minuta. Kronplatz skijalište udaljeno je samo 17 km, a jedna je od najmodernijih skijališta u Južnom Tirolu. Kronplatz je idealno skijalište za obitelji s djecom, kao i za napredne skijaše i bordere. Široki i dobro uređenim stazama, privatni snijeg park za bordere "Croniworld" za djecu i početnike na bazne stanice i veze s Alta Badia i Sella Ronda planirati posebno abwechlsungsreichen skijati!
skijaši cross-country ostavljaju svoje tragove na dobro njegovan cross-country ski u Reischach u podnožju Kronplatza, ili u Gsieser doline i, naravno, u biatlonu centra u Antholz. Zajedno s 9 drugih popularno skijaško trčanje lokacija dolomita regiji, Biatlon Centar Antholz predstavljen pod imenom "DolomitiNordicSki" kao najveće skijaško područje u Europi.

Za dobrodošla promjena i božićno tržište u Graben u Bruneck, na Krippenmusem "Maranatha" u Luttach i Messner Mountain muzeja "Ripa" u Bruneck Castle i "Corones" osigurati na vrhu Kronplatza.
Ski busa ili autobus u Corti, oko 3 km od Unterwegerhof.

Ako volite duže i zahtjevnije planinske ture, tako da se malo dalje iznad naših farmi na Pfunderer Trail, koji vas vodi na sjever u Tiefrasten kolibu i nastaviti sve dok Eidechsspitze. Pogled na udarnim glečera prema Alpama Northridge omogućuje penjač srce kuca brže i zavodi te ponekad i do odmora po nekoliko dana da se obnovi i planirati zahtjevnu planinsku turu, na primjer, u pratnji iskusnog planinskog vodiča.

Dobrodošli osvježenje vidjeti Issing, između Kiens i Pfalzen, na "Issing", prirodni jezera, nakon što se spominju kao blatna kupka: A zabava za cijelu obitelj!
Smješten uz Issing je biljka farma "Bergila", gdje se nalazi pored mirisnog bilje vrt otkriti čak i male farme dućan s domaćim prirodnih proizvoda kao što su eterična ulja, prirodna kozmetika, biljni likeri, začina i čajeva.
Za nešto malo više uzbudljivo, uzima visoke užad naravno Outdoor & Fun Park Kronaction izravno Issing zabava, uzbuđenja i avanture posebne vrste. Različite razine težine nude razne za cijelu obitelj.
Stop za javne usluge autobusnog nalazi se u Hofern, oko 3 km od Unterwegerhof.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 100 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

lokalnog poreza
Dana 1. siječnja 2014. godine, lokalni porez uveden je u Južnom Tirolu (zajednice boravišnu pristojbu, LG br. 9 od ). Prihod će se koristiti za proširenje i održavanje infrastrukture i usluga, te za organizaciju kulturnih i sportskih događaja.
Lokalna pristojba 1,20 € po osobi (preko 14 godina) i dan.

Dolazak & Odlazak
Na dan dolaska apartman je od 15:00 spremna.
Na dan odlaska molimo Vas da napustite apartman do 09:30 sati.
Gosti koji dolaze nakon 18:00 sati, javite nam putem telefona komunikaciju.

ostale informacije:

U Kronplatzu postoje i razne kulturne znamenitosti za otkriti podataka: Messner Mountain muzeji "RIPA" u Bruneck Castle i "Corones" na vrhu Konplatzes, Južni Tirol Muzej etnografije u Dietenheim blizini Brunico, rudnik u Predoi, Castle Taufers u pijesak u Taufers i brojnih koncerata domaćih bendova i ljetnim festivalima ...

Također vrijedno je i posjet tržištu tjednika poljoprivrednika u Brunico (svakog petka ujutro od svibnja do listopada Graben u Bruneck). Mnogi poljoprivrednici iz okolice nude Vam svoje vlastite poljoprivredne proizvode: povrće, voće, sokovi, žitarice, sir, slanina, meso i jaja iz slobodnog range kokoši su dostupni, kao i odabranim biljem i kruh.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Unterwegerhof
gospodin K. Grünbacher

gospodin K. Grünbacher

Imate pitanja ili trebate malo savjeta malo slobodno vrijeme? Sretan sam što je osobno za bilo kakva pitanja vam svibanj imati - obiteljski odmor na farmi je jednostavna, prirodna i nadasve imovine s mnogim lijepim odmor uspomene.


ostale informacije

Broj objekta: 25487

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 15 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/25487.htm

Gospodin Konrad Grünbacher

Hofern im Tal 2

39030 Hofern - Kiens

+39 348 8969340

IT02226160212

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina