Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Glückert

maks.  8   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
110m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Imovina snova s velikom kućom i velikim raskošno dizajniranim vanjskim prostorima s terasom, pergolom i prostorom za roštilj nudi izvrsnu priliku za obitelji s djecom (često 2 obiteljska prijatelja ili obitelji zajedno s bakama i djedovima) ili grupe prijatelja koji zajedno provode odmor.
Dok djeca i tinejdžeri nalaze puno prostora za igru i otkrivanje na velikom zatvorenom imanju sa vlastitim bazenom, odrasli mogu zaboraviti stres svakodnevnog života ovdje.
Također idealno za ljubitelje prirode, kao i ljubitelje planinarenja i brdskih bicikala koji mogu krenuti izravno iz kuće.

Kuća za odmor nudi prostor za osam osoba na životnom prostoru od oko 110 m² na jednoj razini. Tu je veliki dnevni boravak sa modernom kuhinjom, četiri spavaće sobe, kupaonica s WC-om, bide-om i izuzetno velikim tušem i dva odvojena wc-a.
Cijeli smještajni objekt dostupan je gostima na isključivo korištenje. Velika terasa s pogledom na jezero, bazen s pogledom na jezero i planinu, natkrivena pergola sa stolnim tenisom i zasebno mjesto za roštilj s pogledom na jezero Garda.
Moderna kuhinja opremljena je hladnjakom, štednjakom na plin, pećnicom, perilicom posuđa, aparatom za kavu, tosterom, kuhalom za vodu. (Postoje tablete za perilicu posuđa, deterdžent, sapun, vreće za smeće itd.).
Pametni telefoni, tableti ili prijenosna računala mogu se spojiti na 42 inčni televizor s ravnim zaslonom pomoću Bluetooth ili kabela (USB, HDMI). TV i radio primaju se putem satelitskog sustava (Astra; svi njemački programi).
Stereo sustav može reproducirati pjesme vašeg pametnog telefona / tableta / prijenosnog računala itd. Putem Bluetooth ili audio kabela.
Četiri spavaće sobe podijeljene su kako slijedi:
1. spavaća soba ima bračni krevet (2x190x80) i dječji krevetić (140x80).
2. soba ima dva kreveta (200x90). 3. spavaća soba ima bračni krevet (2x200x90), a četvrta spavaća soba francuski ležaj (200x140).
Posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu i mogu se ponijeti ili po želji rezervirati putem naše usluge pranja rublja.
Na raspolaganju su perilica i deterdžent, kao i drugi hladnjak sa zamrzivačem u blizini bazena.

Čitav vanjski prostor lijepo je dizajniran i ljubazno se brine vrtlar. U ljetnim mjesecima uživajte u jutarnjem doručku na velikoj terasi s pogledom na Gardsko jezero i ondje se zadržite kad ugledate svjetla na suprotnoj obali jezera.
Središte vanjskog prostora zasigurno je bazen (8x4m), koji je gostima na raspolaganju isključivo.
Vanjski tuš neposredno uz bazen ima priključak s toplom vodom.
Velika natkrivena pergola nalazi se tik uz područje bazena. Ovdje će sportaši pronaći stol za stolni tenis i bookworms sjenovito mjesto. Prikladna ljuljačka prikladna je za malu djecu.
U mraku se vanjski sadržaji mogu postaviti romantičnim svjetlom konceptom rasvjete.
Dragulj je zasigurno promišljeno uređen prostor za roštilj s roštiljom od opeke iznad bazena s prekrasnim pogledom na jezero.

Bazen je otvoren od svibnja do listopada.
Za to vrijeme usluga kupaonice dolazi jednom tjedno i pazi da je sve u redu; čisti bazen, provjerava kvalitetu vode, sadržaj klora, razinu vode itd. te poboljšava ako je potrebno. Voda se svakodnevno čisti pomoću filtera sa sustavom za upravljanje.
Vanjski dio, poput zgrade, mora se ostaviti očišćenim pri odlasku.

Registracijski broj CIR (identifikacijski kod kod): 017187-CNI-00364 TO4345
Broj licence ili registracije: 017187-CNI-00364 TO4345

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Autobus 1 km

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Opsežno zemljište na obronku od oko 3000 m² prostire se poput terase i raste na sve strane. Apsolutno je tiho i idilično na rubu rezervata prirode iznad Tolscolano-Maderno na zapadnoj obali jezera Garda. Fantastična mjesta na suncu i hladu s prekrasnim pogledom na jezero i planine pozivaju na opuštanje na cijelom objektu.
Lokacija je idealna jer živite usred prirode bez ikakvih cesta ili drugih buka, a ipak do centra grada i jezera možete stići za samo 10-15 minuta automobilom (5 km). Osobito u jeku sezone vlada opuštenija atmosfera i ugodnija klima nego što je pravo na jezeru.
Budući da susjedi također cijene njihov miran položaj usred prirode, kuća nije prikladna kao "kuća za zabavu". Stoga glasna glazba, posebno na otvorenom, općenito nije dopuštena!

Na pola puta do jezera, skrenite desno kod crkve u Maclinu, naiđete na alimentare. Ovu malu trgovinu vodi vrlo ljubazan par (obojica dobro govore njemački) i ima mnogo svakodnevnih predmeta. Od osam ujutro postoje svježi kolači svaki dan (uključujući i nedjelju). U Madernu se nalazi lijevo i desno od glavne ulice supermarket. Drugi veliki supermarket (migros) može se naći u Toscolanu (skreće se pomalo skriveno od glavne ceste prema jezeru). Četvrtak je tržišni dan u Toscolanu od 8:00 do 13:00. Turistički INFO dolazi iz kuće u Maderno nasuprot supermarketu upim s desne strane. Posljednjih godina puno je učinjeno za turiste, ovdje ne propustite doći do relevantnih podataka. (Sastavili smo izbor informacija za vas, zajedno s kućnom INFO-om i mapama, u mapu kod tajnika)

Područje je raj za izletnike i gorske bicikliste. Počnite izravno od kuće npr. B. prema St. Urbanu, ili se popeti na Monte Pizzocolo. Dio je planinskog lanca jezera Garda i s visine metara, najviša je točka u radijusu od 15 kilometara na zapadnoj obali jezera. Planina je popularno izletničko odredište, a do vrha se može doći pješice ili gorskim biciklom preko jedinih umjereno rastućih južnih i zapadnih padina, a trud je nagrađen prekrasnim pogledom na jezero i okolne planine. Šetnja do groblja sa njegovim starim, lijepo položenim grobovima i prekrasnim pogledom na Toscolano i jezero Garda manje je naporna (slijedite putokaz Sanico). Definitivno vrijedi posjetiti dolinu tvornica papira u Toscolanu (također vrlo pogodnu kao obiteljski izleti s djecom). A ako želite plivati u bistroj vodi jezera Garda, u Toscolanu i Madernu postoje bazeni na plaži. Šetnja lijepom šetnicom plaže posebno se preporučuje za večernje sate. Ovdje se ljeti događaju mnogi događaji. Restorani su smješteni na udaljenosti od 1,5 km od kuće. Što kažete na izlet na suprotnu obalu jezera do Torrija. Trajekt za automobile polazi izravno iz Maderna. Isto se odnosi na razne izletničke brodove. Ako više volite biti kapetan, odmah pored trajektne luke naći ćete najam motornih brodica s puno izbora.
Kako doći: Zadnjih 1 km do kuće djelomično makadamom. Stoga preporučujemo da ne putujete spuštenim ili prevelikim automobilima (kućicama); strmi prilaz do parkirališta (ovdje ima mjesta za dva automobila zaredom).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba (naplaćuje se od općine): 1 EURO po danu i osobi (od 14 godina)

Uvjeti poništenja:

  • Nur falls das Haus nach einer Stornierung im betreffenden Zeitraum nicht mehr andersweitig vermietet werden kann: - bis 49 Tage vor Mietbeginn 10 % des Mietpreises - bis 35 Tage vor Mietbeginn 30 % des Mietpreises - bis 21 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn 90 % des Mietpreises - ansonsten 100 % des Mietpreises (siehe Mietvertrag)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Mandy S. iz/od Maisach

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Prekrasna kućica za odmor s izvanrednim pogledom.

Možemo apsolutno preporučiti ovu kuću za odmor! Posebno za one koji traže nešto mirno i opuštajuće, savršeno je.
Zahvaljujući vrlo detaljnom uputstvu za dolazak, objekat smo odmah pronašli, ali moramo reći da je put do gore bio prilično avanturistički.

Sve je bilo čisto i uredno, a uistinu ništa nije nedostajalo! Ako smo imali pitanja, odmah nam je pomogao vlasnik, a susjedi su također vrlo ljubazni i spremni pomoći.

Uživali smo u tjednu boravka i sigurno nismo bili posljednji put gosti ovdje!

Preporučeno za: Obitelji s djecom

svibanj 2022

Brigitte M. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor s fantastičnim pogledom na jezero Garda

Zahvaljujući dobrom i detaljnom opisu, kupovali smo prvih nekoliko dana na putu do kuće – i to je dobro. Jer, čim smo stigli, nismo htjeli otići! Svi smo se osjećali kao kod kuće, interijer i eksterijer su vrlo čisti, gostoljubivi i dobro uređeni. Išli smo na odmor kao višegeneracijska obitelj i svima, bilo da imaju 3 ili 69 godina, jako se svidjelo. Postavljeni na terase, imate prekrasan pogled na jezero Garda i okolnu prirodu sa svake razine, jednostavno fantastičan. Sve što vam je potrebno za odmor je tu: dobra oprema u blagovaonici i kuhinji, lijepa garnitura za sjedenje na terasi ispred dnevnog boravka i natkrivene pergole, dovoljno ležaljki uz bazen, dva dodatna hladnjaka u kantini, pa čak iu blago povišen prostor za roštilj (s najljepšim pogledom na jezero!) nalazi se stol sa stolicama. Zaista smo uživali u našem obiteljskom odmoru i mogli smo se prekrasno opustiti. Mir i svjež zrak bili su baš dobri, kupanje u bazenu bilo je prekrasno osvježavajuće. Zahvaljujući šumovitim brežuljcima uokolo, navečer se lijepo rashladi, a noću s terase imate prekrasan pogled na obalu jezera nasuprot sa svjetlucavim lancem svjetala. Ovako treba biti odmor!
Posebna zahvala sa pet zvjezdica plus srcima ide iznajmljivaču koji izuzetno ugodno i brzo odgovara na pitanja i uvijek je tu da pomogne.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospodin G. Weis:

Vielen vielen Dank für ihre sehr ausführliche und überaus positive Bewertung.
Von der immer äußerst angenehme Kommunikation bis zu dem vorbildlichen Zustand in welchem sie das Anwesen wieder verlassen haben:
Gäste wie Sie und Ihre Familie sind ein Traum für jeden Vermieter!


kontakt

gospodin G. Weis

gospodin G. Weis

Nekretnina je u obiteljskom vlasništvu od kada je sagrađena u drugoj generaciji


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 256111

Posljednje ažuriranje: 23.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/256111.htm


«Casa Glückert» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina