Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus in Akeby

Schlei, Baltičko more, ribolov, Schleswig-Flensburg

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

187 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

187 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Biste li voljeli konačno pustiti svoju dušu da se opet klati? Dobrodošli u zemlju na Schlei i Baltičkom moru. Naša lijepo i udobno namještena kuća za odmor veličine je 110 m². Kuća s 3 spavaće sobe je za 6 osoba. Moderna tuš kabina nudi dovoljno prostora. U moderno opremljenoj kuhinji s blagovaonicom pronaći ćete sve električne uređaje, npr. B. perilica posuđa, mikrovalna pećnica i razni mali električni uređaji. Iz velikog dnevnog boravka direktno se izlazi na terasu i park, gdje se možete opustiti u nesmetanom miru. Romantični paviljon poziva na boravak i roštiljanje. Dječji krevetić i visoka stolica dostupni su za vašu djecu na zahtjev. Veliko igralište sa spravama za igru nudi obilje prostora za djecu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Zračna luka 45 km Kiel-Holtenau

45 km

Kolodvor 4 km Süderbrarup

4 km

Izlaz s autoceste 25 km Schleswig-Schuby

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Atraktivni wellness i rekreacijske aktivnosti svih vrsta možete doživjeti u sportsko-vitalnom centru Damp u blizini. Jesen za dobar osjećaj - napunite baterije u prekrasnom Schlei. Kad dani postanu kraći i prvo lišće opadne s drveća, za mnoge počinje najljepše doba godine: jesen. Ne samo da je došao kraj ljetnog računanja vremena – mi ljudi mijenjamo i svoj unutarnji sat. Ono što nam treba u jesen je kretanje i opuštanje, plus malo inspiracije. Idealno za vrijeme odmora daleko od svakodnevnog stresa. U jesen su festivali zmajeva apsolutni vrhunac. Zima vas poziva na duge, opuštajuće šetnje našom prekrasnom obalom. Kao posebnu ponudu nudimo lovcu dobar vid i mogućnost lova na jelena lopatara, sika i srndaća na našem području. Naš krajolik je vrijedan putovanja zbog njegove blizine prirodi i raznolikosti. S nama možete uživati u opuštajućem i bezbrižnom odmoru. Vaša kuća za odmor u prekrasnom ribarskom području sjeveroistočnog Schleswig-Holsteina nalazi se na mirnoj, atraktivnoj lokaciji bez prometa u Akebyju u općini Boren. Duž 42 km dugog Schleia naići ćete na netaknutu prirodu u kombinaciji sa svježim i zdravim zrakom. Schlei se također naziva "zelenim rukavcem Baltičkog mora" i to samo nagovještava koliko je krajolik atraktivan za istraživanje. Ovdje se susreću priroda i kultura te vam omogućuju opuštanje i odmor na mnogo različitih načina. Na livadama, poplavnim ravnicama i nepreglednim šumama možete istraživati prirodna avanturistička područja koja su u naše vrijeme postala rijetka. U blizini ćete pronaći romantična poljoprivredna sela s crkvama u kojima se održavaju ljetni koncerti i koja su također kulisa za poznatu TV seriju "Seoski liječnik".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene vrijede za boravak od 3 noći ili više.

Cijena od 55 eura je za 2 osobe, svaka sljedeća osoba 7 eura dodatno.

Cijene za državne praznike na upit.

Uvjeti poništenja:

  • Bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 10% vom 44. bis 30. Tag vor Reiseantritt 30% vom 29. bis 22. Tag vor Reiseantritt 60% ab 21. Tag vor Reiseantritt 80% Bei Nichtinanspruchnahme der Unterkunft muss der Mieter den vereinbarten Preis zahlen, abzüglich der vom Vermieter ersparten Aufwendungen.

ostale informacije:

U kući za odmor dostupna je informativna mapa s informacijama o aktivnostima u slobodno vrijeme. Također rado se osobno brinemo o našim gostima, npr. Npr.: Roštilj, vinska večer, ugodno ispijanje kave. Također ćemo vas rado pokupiti sa željezničke stanice.



Perilica rublja za zajedničko korištenje.



Sauna se nalazi u dodatnoj zgradi, a ne u posjedu i može se koristiti uz naknadu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.02.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2017

Stefan W. iz/od 59387 Ascheberg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Sveobuhvatni paket zadovoljstva

Svatko tko čezne za mirom i osamom u dobrim je rukama ovdje u Akebyju. Usred zelenog krajolika, a opet do mnogih znamenitosti se odavde može doći automobilom.
Ugodna i nadasve čista kuća za odmor nudi sve što je potrebno, gospodin Witt, gazda, vrlo je susretljiv, dočekala nas je super ukusna torta.
Topla preporuka za obitelji s djecom, pokretne starije osobe i vlasnike pasa.
Jako smo se dobro oporavili i sigurno ćemo se opet vratiti.
Hvala vam puno od Webera

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Witt:

Liebe Gäste,
vielen Dank für die tolle Bewertung, es freut uns sehr, dass Sie einen tollen Aufenthalt bei uns hatten. Es ist schön zu sehen, wie unsere Bemühungen Früchte tragen.
Wir freuen uns Sie bald wieder in Akeby zu begrüßen.

Liebe Grüße
Asmus Witt

srpanj 2017

Beate M. iz/od 65510 Hünstetten

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor srpanj 2017

Došli smo do objekta nakon beskrajne vožnje i pomoć !!! Bili bismo najradije otišli kući. Stajao sam ispred starog drvenog stanca. Suze su mi stajale u očima. Po dolasku u ogroman ulaz nas je dočekao gospodin Witt. Vrlo ljubazno su nas pozdravili. Gospodin Witt nas je proveo kroz stan i WOW !!!!!!!!!! Preko 100 m² stana iz snova. Sve je novo renovirano. Perilica posuđa, mikrovalna pećnica, pećnica, ogromna kupaonica i tri velike spavaće sobe. Ovaj stan: SAN. Ali naj, naj, najbolje bilo je: U hladnjaku je bila super fina šlag torta kao dobrodošlica. Uostalom, vrlo dobro za vožnju biciklom, (ja 160 km), psi su vrlo dobrodošli u svakom restoranu. Puno vam hvala gospodine Witt na ovom nezaboravnom odmoru.
Srdačan pozdrav Erik, Beate, Leonie, Lukas i pas Dean

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2016

Ronny G. iz/od 38550 Isenbüttel

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustan i ugodan odmor

U mjestu Akeby, kod obitelji Witt, proveli smo opuštajući i ugodan odmor u njihovom vrlo dobro opremljenom i prostranom apartmanu. Već prijateljski doček prilikom našeg dolaska i iznenađenje domaćeg kolača u hladnjaku, baš kao kod dobrih prijatelja - tako vidimo obitelj Witt nakon našeg boravka. Takvo nešto nismo još doživjeli, a već smo bili u mnogim apartmanima. Dobili smo vrlo dobre savjete o lijepim izletima, kao i o mjestima gdje se dobro može kupovati (Süderbarup i posebno pekar Ebsen). Također, mogli smo svaka pitanja uputiti obitelji Witt i uvijek smo dobili ljubazan odgovor, te vrlo zanimljivo vođenje na naš zahtjev od gospodina Witt starijeg. Bili smo oduševljeni.

Ono što nam se (bili smo 3 osobe i pas) posebno svidjelo je prostrano područje parka, i posebno smo uživali sjediti na našoj terasi ispod prekrasnog oraha nakon naših izleta. Nema velike prometne gužve, povremeno će proći traktor ili automobil, super tiho. To je bilo čisto opuštanje i sigurno nije bilo zadnji put da smo tamo bili.

Želimo dobru iznajmljivanje i puno sreće za četiri nova apartmana (vrlo ukusno uređena i super lokacija).

Obitelj G. iz Donje Saske

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Witt:

Hallo liebe Feriengäste,

vielen dank für die spitzen Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie und Ihre Familie einen schönen Urlaub bei uns verbracht haben und das Sie uns wieder besuchen wollen.

Mit freundlichen Grüßen
Familie Witt

kolovoz 2016

Sigrid M. iz/od 06114 Hirschaid

4,8
5 5 5 4

Schöner und abwechslungsreicher Urlaub

Wir hatten einen schönen und abwechslungsreichen Urlaub im Ferienhaus in Akeby. Ganz besonders möchten wir uns bei Fam. Witt bedanken, die uns sehr freundlich mit einer selbstgebackenen Torte (nach den Anstrengungen der Anreise) überraschte. Auch sonst konnte man mit jedem Anliegen zu ihnen kommen. Besonders möchten wir auch die Kinderfreundlichkeit hervorheben, sodass der Abschied von neu gewonnen Freunden schwerfiel.
Das Ferienhaus ist sehr geräumig und mit allem ausgestattet, was man braucht. Die Betten (Matratzen) sind sehr gut, für viele wichtig. Wunderschön war der parkähnliche Garten mit Pavillon und einem Trampolin. Es ist ein Urlaub zum Relaxen im Ferienhaus, Baden in der Ostsee, viele schöne Sachen ansehen (Hamburg, Nordsee, Damp, Eckernförde, Kappeln, Schleswig .......)
Wichtig ist das Auto, da das Ferienhaus in dörflicher Umgebung liegt (für Gestresste ideal). Einkäufe können in Süderbrarup (ca. 4 km) erledigt werden, dort sind viele Einkaufsmöglichkeiten vorhanden.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Witt:

Hallo liebe Feriengäste,
es freut uns sehr, dass Sie einen schönen Urlaub bei uns verbracht haben. Wir bedanken uns recht herzlich für die tolle Bewertung. Wir würden uns freuen, Sie und Ihre Familie bald wieder bei uns als Gäste begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Familie WItt

svibanj 2016

Franz-Josef R. iz/od 58638 Iserlohn

5,0
5 5 5 5

Hier stimmt alles!

Meine Frau und ich haben einen wunderbaren Urlaub hier verbringen dürfen. Ja, auch für uns war eine selbstgebackene Torte im Kühlschrank, eine sehr nette Geste!
Seit ca. 40 Jahren nisten wir uns in Ferienhäusern ein. Früher mit unseren Kindern, heute wir zwei alleine.
Ich denke, da kann ich beurteilen, wie dieses Ferienhaus war. Einfach super Einrichtung, toller Park vor der Tür und was das Wichtigste war, ganz ganz tolle Gastgeber. Bei Fam, Witt ist man gut aufgehoben, ohne dass man sich in seiner Freiheit gestört fühlte. Sie waren immer da, wenn man sie brauchte, aber nie aufdringlich oder störend. Fünf Sterne für alles sind hier angebracht.

Franz-Josef R. aus Iserlohn

PS. Ich bin jetzt erst wieder auf die Seite gestoßen, weil wir in 2017 dieses Haus wieder buchen möchten.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin A. Witt:

Hallo liebe Feriengäste,

es freut uns sehr, dass Sie einen tollen Aufenthalt bei uns verbracht haben. Vielen Dank für die super Bewertung.
Wir freuen uns schon auf das nächste Jahr, wenn wir Sie wieder als unsere Feriengäste begrüßen dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Familie WItt


kontakt

Tvrtka Ferienwohnung
gospodin A. Witt

gospodin A. Witt

ostale informacije

Broj objekta: 25647

Posljednje ažuriranje: 05.03.2023

Oglas je online od: 15 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/25647.htm

Gospodin Asmus Witt

Akeby 6

24392 24392 Boren

+49 4641 687

+49 4643 185 999

29/175/02797


«Ferienhaus in Akeby» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina