Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

De Tong 169

maks.  6   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
60m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

20 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

20 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Naša je kuća dio bungalov parka "De Tong" u Bruinisseu na moru Grevelingen. Kuću smo obnovili od jeseni 2019. godine i potpuno je obnovili. Sada nedostaju samo slike na zidu, tako da svoju kuću iznajmljujemo od Uskrsa 2020. godine.
U prizemlju je poluotvorena kuhinja koja je opremljena plinskim štednjakom, pećnicom, perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i zamrzivačem, tosterom, kuhalom za vodu i Senseo sklopkom (jastučići ili filter kava).
U blizini kuhinje nalazi se prostrani blagovaonica, koji nudi dovoljno prostora za šest osoba. Za mlađe goste dostupan je visoki stolac.
Ugodna dnevna soba poziva vas da se opustite i opustite.
U prizemlju se nalazi i svijetla, prijateljska soba za tuširanje i treća spavaća soba, također s bračnim krevetom (160 x 200 cm). Zbog male veličine ove treće spavaće sobe, izričito ne iznajmljujemo ovu sobu kao takvu.
Na gornjem katu nalazi se glavna spavaća soba s bračnim krevetom (160 x 200 cm), a druga spavaća soba s krevetom na potkrovlju (svaki 90 x 200 cm) i drugim televizorom. Dječji krevetić za mališane može se dobiti na zahtjev.
Na gornjem katu se nalazi i mali toalet za goste (obnovljen 2014.).
Zahvaljujući izdašnoj ostakljivoj površini, dnevni boravak pruža prekrasan pogled na terasu i vrt. Novi vrtni roštilj Weber dostupan je u vrtnoj šupi. Neposredno uz naš vrt nalazi se malo igralište s velikim pješčanikom, ljuljačkom i toboganom.
Našim gostima pružamo brzu WiFi vezu bez naknade.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.8 km

0.8 km

Jezero 0.8 km

0.8 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Sam kompleks De Tong je bez automobila, do kuće se možete voziti automobilom samo za utovar i istovar. Dostupna su tri velika parkirna mjesta, uključujući i neke električne stanice za punjenje.
Plaža od dina dovršena 2011. godine s pogledom na marinu i more Grevelingen može se stići pješice u samo 5-10 minuta. Velika marina sa školom jedrenja, igralištem, igralištem na vodi, gastronomijom i supermarketom (sezonska radna vremena) je izravno suprotno.
Također se mogu koristiti različiti sadržaji susjednog Aquadeltaparka (Roompot), kao što su supermarket, iznajmljivanje bicikala, zatvoreni bazen ili praonica rublja (neki uz naknadu).
Različite plaže u Sjevernom moru udaljene su oko 20-30 minuta vožnje. Ali putovanje u grad je također vrijedno; Povijesni Zierikzee udaljen je samo 10 minuta vožnje, a moderan, živopisni Rotterdam samo je 55 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su plus turistička taksa u iznosu od 1,40 eura po osobi / noćenju. Proslijedit ćemo ih zajednici kako to zahtijeva zakon. Na recepciji postoje i troškovi od 45 eura, naknada od 12 eura za administraciju i upravljanje ključevima, kao i naknada za parkirališnu karticu koja može biti potrebna (ovisno o broju noćenja, npr. 1 automobilski trošak u prvom Tjedan 6,00 €) plaća se.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Ne iznajmljujemo skupinama mladih. Radi se o objektu za nepušače - molim samo vani dim.

U jeku sezone iznajmljujemo samo tjedno od subote do subote (na zahtjev također od petka do petka). Izvan tog vremena moguća su i kraća razdoblja (minimalni boravak 3 noćenja).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


15 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2023

Martin W. iz/od Bottrop

4,8
5 5 5 5 4

Schönes Urlaubshäuschen

Mit dem Haus waren wir rundherum sehr zufrieden.
Alles passte. Wir hatten einen sehr schönen Urlaub.
Einziger Minuspunkt war die "schmuddelige" Küche.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2023

Corinna K. iz/od Flörsheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor.

Proveli smo nekoliko lijepih dana ovdje. Kuća je odlično opremljena i vrlo čista. Kontakt s vlasnicom je također izvrstan već unaprijed. Okolina je vrlo lijepa; položaj je takav da možete brzo doći do mnogih zanimljivih mjesta autom. Slobodno preporučujemo ovu kuću.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce

kolovoz 2023

Uwe B. iz/od Siersburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća i vrlo lijepo uređenje.

Osjećali smo se jako dobro u de Tong 169. Kuća je vrlo lijepa i lijepo uređena. Položaj je izvrstan. More je samo skok udaljeno, kao i dobra infrastruktura i gastronomija. U svakom slučaju bismo se opet vratili.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2023

Wencke M. iz/od Herford

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Održana kućica, ljubavno uređena, vrlo dobro opremljena s lijepom vrtom u turističkom naselju.

Bili smo više puta i u različita godišnja doba u vikendici De Tong 169. Kontakt s vlasnicom je uvijek ugodan i jednostavan. U samom objektu nalazi se informativna mapa s mnogo savjeta o kući (tehnička oprema), kompleksu, mogućnostima za kupovinu, restoranima i izletima u Zierikzee ili na plaže Sjevernog mora.

Kuća je izvanredno dobro opremljena, prekrasno uređena i dekorirana, ima idiličan mali vrt s pomoćnim objektom s roštiljem i biciklima za velike i male goste. Rano ujutro ponekad navrate zečevi ili radoznali vrabci. Rado sjedimo na natkrivenoj terasi za doručak, tijekom dana s knjigom i prijenosnim računalom ili za večeru, čak i po kiši. U lokalnom supermarketu dobijemo sve što nam treba od hrane i još više.

Bruinisse je mirno mjesto s tri luke (marina s malom trgovinom gotovo ispred vrata, ribarska luka s ribljim restoranom i zalogajnicom te industrijska luka). Rado šetamo do marine, duž nasipa ili kroz kompleks do susjednog parka Aquadelta s malim supermarketom, restoranom, bazenom, minigolfom...

Uvijek nam se jako sviđa i rado se vraćamo.

Jedan manji nedostatak u čistoći odnosi se na pražnjenje kanti za smeće u parku, koje su bile pretrpane ispred vrata pri temperaturi od 30 stupnjeva Celzijusa, uz "uslugu" recepcije (nesigurno radno vrijeme u slučaju problema s karticom za parkiranje, napomena o punim kantama za smeće).

Preporučeno za: Kultura & obilasci

lipanj 2023

Jennifer B. iz/od Saarlouis

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

čisti oporavak

Već tri godine provodimo odmor u ovom naselju. Prvi puta smo boravili u kući obitelji Mansion i to je jedna od rijetkih kuća koja je tako individualno uređena i toliko ljubavi uloženo u nju. Osjećali smo se sjajno i nije nam ništa nedostajalo.
Naselje samo po sebi je jako mirno, sa puno šetnica u zelenilu i posebno je zona bez automobila. Vrlo opuštajuće i osvježavajuće.
Preporučujemo ovu kuću i definitivno ćemo se vratiti ;)

Preporučeno za: Obitelji s djecom

veljača 2023

Heidi B. iz/od Groß-Umstadt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Top smještaj u Zeelandu

Već drugi put smo proveli odmor ovdje i bilo je jako lijepo. Kuća je vrlo ukusno namještena i osjećali smo se jako ugodno. Zeland je predivan s mnogo lijepih plaža, a okolni gradovi su vrlo vrijedni posjeta. U okolici ima puno odličnih restorana. Sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Odmor na plaži

listopad 2022

Roberto P. iz/od Luxemburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući vikend

Ako tražite opuštanje i odmor, ovo je mjesto za vas. Vrlo dobro opremljena kuća za odmor nalazi se u vrlo mirnom dijelu naselja za odmor. Terasa je vrlo prostrana, barem sam tamo maksimalno uživao u jutarnjem espressu. U samom Bruinisseu postoji sve što vam je potrebno: trgovine, restorani i lijepi kafići. Sve je dostupno biciklom koji je također dostupan gostima. Ostali izleti, npr. do plaže u Brouwersdamu, mogu se stići automobilom za dobrih 20 minuta i nude mnoge aktivnosti u slobodno vrijeme ovisno o vašem raspoloženju. Obližnji Zierikzee toplo se preporučuje za jednodnevni izlet. Vikend sam iskoristio za opuštanje, što je bio veliki uspjeh. Komunikacija je također bila odlična, a bilo je i savjeta i preporuka. Palac gore!

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce

rujan 2022

Barbara B. iz/od Troisdorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opuštajući kratki odmor

Nas četvero odlučili smo provesti zaista lijep i opuštajući odmor. Smještaj je čist i s ljubavlju namješten, tako da se odmah osjećate ugodno.
Istražili smo nekoliko prekrasnih mjesta autom, a možete i brzo prošetati do mora.
Kuća je mala, ali nevjerojatno ugodna i vratili bismo se kad god želimo.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Melanie M. iz/od Bruinesse

4,8
5 5 5 5 4

Sommerurlaub 2022

Wir hatten wunderschöne zwei Wochen in dem Ferienhaus. Es war alles vorhanden, was man benötigt. Mit dem Fahrrad kann man viel entdecken. Der Kontakt zur Vermieterin war sehr nett und auch vor Ort wurde uns sofort weitergeholfen. 

Preporučeno za: Obitelji s djecom

travanj 2022

Sarah D. iz/od Kerpen

4,6
5 5 4 4 5

Schöne Unterkunft

Sehr gut ausgestattetes Haus mit freundlicher Vernieterin.

Preporučeno za: Odmor bez automobila

srpanj 2021

Konstantina D. iz/od Tönisvorst

4,8
4.5 4.5 5 5 5

Schönes Ferienhaus

Sehr gemütlich eingerichtetes Ferienhaus. Die Lage mit Kinder ist super, Spielplatz für kleine direkt am Garten angrenzend.
Gastgeber sehr nett und freundlich. Sauberkeit top, alles in allem Wiederholungsbedarf bei erneuter Anreise nach Holland. Auch im Vorfeld sehr netter Austausch seitens der Vermieterin.
Wünsche weiterhin alles Gute und vorallem Gesundheit

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Mansion-Janke:

Liebe Frau Dridi,
Herzlichen Dank für die lieben Worte, wir freuen uns mit, wenn Gäste einen schönen Aufenthalt hatten! Fühlen Sie sich jederzeit wieder herzlich willkommen!

kolovoz 2020

Andreas H. iz/od Siersburg

5,0
5 5 5 5 5

Schöner Urlaub in Holland

Wir hatten einen wirklich schönen Urlaub in De Tong 169.
Die Unterkunft war top ausgestattet und es fehlte an nichts.
Auch das Umfeld ist sehr zu empfehlen. Man kann direkt in der Umgebung viel erleben und ist in ein paar Minuten am Strand. Auch die großen Strände sind mit dem Auto innerhalb einer halben Stunde zu erreichen. Sowohl die Unterkunft als auch das direkte Umfeld sind vor allem für Familien mit Kindern sehr zu empfehlen. Wie kommen gerne wieder :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

srpanj 2020

Martin K. iz/od Nalbach

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schön eingerichtet Ferienhaus

Wir verbrachten 12 schöne Tage dort, ideal für Familien mit 1-2 Kindern.
Top Region um mit dem Fahrrad alles zu erkunden, geniale Infrastruktur.
Top Strände im Umfeld.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2020

Nicole W. iz/od Siersburg

5,0
5 5 5 5 5

Schönes, kleines Häuschen in ruhiger Ferienanlage

Mit liebe eingerichtete Wohnung, ideal für eine kleine Familie mit 1-2 Kindern. Im nahegelegenen Ort Bruinisse gibt es recht viele gute Restaurants und einige Verpflegungsmöglichkeiten. Das Meer erreicht man mit dem Auto in etwa 25min.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

svibanj 2020

Andrea K. iz/od Wuppertal

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur schön

Wir hatten ein wunderschönen Urlaub in einem gepflegten und sehr gut ausgestatteten Ferienhaus.

Die Lage war auch klasse.
Wirklich empfehlenswert, gerade für Familien mit Kindern :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Mansion-Janke:

Liebe Andrea! Wir freuen uns mit, dass es ein gelungener Urlaub war! Vielen Dank auch von uns für den netten Kontakt, ihr seid jederzeit wieder herzlich willkommen.


kontakt

gospođa M. Mansion-Janke

gospođa M. Mansion-Janke

Dalji smještaji od gospođa M. Mansion-Janke


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 256960

Posljednje ažuriranje: 13.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/256960.htm


«De Tong 169» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 15 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina