Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Waldhof

Južno Podunavlje

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

"Müllers Ferienhaus Waldhof" nalazi se na otvorenom, slikovitom mjestu u podnožju planine Mecsek.



Staru mađarsku ladanjsku kuću njemački su vlasnici sačuvali u svom izvornom obliku s velikom pažnjom na detalje te je lijepo namještena.



"Waldhof" se stalno obnavlja i opremljen je s puno udobnosti. Tu su udobni kauč kutovi u dnevnom boravku i sobi za pečenje, a za one koji vole roštiljati, vrtni roštilj od cigle odmah do verande za doručak.



Neposredno uz kuću nalazi se bazen dimenzija 6 x 3 metra i dubine 1,5 metara koji pruža ugodno osvježenje u vrućim danima od svibnja do rujna. Zahvaljujući kliznom krovu, bazen se može koristiti i kada pada kiša ili za hladnijih dana. Drvena garnitura za sjedenje i ležaljke dostupni su uz bazen.



Za djecu postoji malo igralište s ljuljačkom, zidom za penjanje, toboganom i pješčanikom. Ljubitelji životinja mogu gledati ovce i kokoši ili posjetiti naš obližnji zoološki vrt s kozama, ovcama i svinjama. Posjete vole i pitomi poniji Rebecca, Barny i mladi poni Sternli.



Kuća je prekrasno smještena u središtu vinorodne regije između jezera Balaton, Pečuha - Europske prijestolnice kulture 2010., Dunava i cvjetnog grada Kaposvára, sve unutar sat vremena vožnje. Samo 20 km udaljen je zanimljiv srednjovjekovni tematski park u Bikálu, gdje se redovito održavaju kulturna događanja poput mjuzikla i koncerata.



U svježem, čistom šumskom zraku zaista možete uživati na dugom pješačenju kroz okolne vinograde. U blizini se mogu naći dobre mogućnosti za jahanje i ribolov, kao i odlični restorani s mađarskom kuhinjom po vrlo povoljnim cijenama.



Na 90 četvornih metara, kuća ima tri velike spavaće sobe, koje mogu primiti do 6 osoba, svaka s bračnim krevetom, privatnim tušem/WC-om i satelitskom televizijom na njemačkom govornom području, udoban zajednički prostor s kaučem, knjigama i igrama te potpuno opremljena kuhinja, redovito svježa. Posteljina i ručnici uključeni.



Prekrasni prostori za sjedenje i odmaranje usred mirisnih voćaka i raznovrsnog bilja na velikom, potpuno ograđenom posjedu oko kuće pozivaju vas da se zadržite i opustite. Večer možete završiti uz čašu našeg dobrog, domaćeg vina na natkrivenoj verandi.



Psi su dobrodošli svugdje, pa i u kući. Ljubitelji pasa mogu koristiti vježbalište za pse sa spravama za vježbanje udaljeno samo stotinjak metara.



Zdravstveno i wellness lječilište Gunaras, udaljeno samo 5 kilometara, jamči mladima i starima dobrodošlo rashlađivanje u vrućim danima i opuštanje u hladnoj sezoni. Izvor temperature 55°C daje ljekovitu vodu bogatu mineralima koja je dobra za liječenje raznih bolesti. Veliki wellness prostor s termalnim bazenima do 38 °C, raznim saunama, whirlpoolom, solarijem itd. jamči zdravlje i ugodu.



Za ljubitelje vode, obližnje jezero Orfü nudi sve što vam srce poželi, a psi su dopušteni gotovo posvuda. To uključuje plaže za kupanje, pristaništa za čamce i objekte za ribolov. Vodeni sportovi poput jedrenja i jedrenja na dasci također se mogu prakticirati tamo. Za one koje zanima kultura tu su muzeji i vidikovci.



"Müllers Ferienhaus Waldhof" je idealna kuća za odmor za obitelji s djecom, planinare, bicikliste, ribolovce, jahače... - raj za ljubitelje prirode koji traže mir i tišinu, ali ipak žele kulturno zanimljivo okruženje. Ljudi pod stresom ovdje će pronaći mir i opuštanje kako bi napunili baterije za svakodnevni i profesionalni život! ... ili spojite svoj odmor s liječenjem u obližnjem spa centru Gunaras ili jeftinim stomatološkim tretmanom kod izvrsnih liječnika koji govore njemački.



Radujemo se što ćemo vas uskoro ugostiti kao goste.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 3 km

3 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 140 km Budapest

140 km

Kolodvor 3 km Döbrököz

3 km

Izlaz s autoceste 25 km bei Kaposvar

25 km


Mjesto i položaj smještaja

"Müllers Ferienhaus Waldhof" nalazi se na tihoj periferiji, okružen prirodom. U neposrednoj blizini su šume, livade i vinogradi koji pozivaju na šetnju i planinarenje. Gradić Döbrököz u Mađarskoj nalazi se u izrazito ruralnom području koje je do sada bilo pošteđeno masovnog turizma te stoga nudi priliku za miran i opuštajući odmor bez puno stresa. U samom gradiću pronaći ćete stoga samo nekoliko zanimljivih znamenitosti poput hodočasničke crkve, no istražujući okolicu možete prekrasno utrošiti vrijeme i unijeti više života u putovanje, jer u okolici postoje razne mogućnosti, npr. od kupanja u jezerima do razgledavanja zgrada, muzeja i starih gradova, ovisno o tome što vam je najvažnije i što želite od odmora u ovom mjestu. Zbog velike tišine, ovo područje je naravno posebno popularno među umirovljenicima i starijim ljudima općenito, koji više vole mir i tišinu nego biti okruženi turistima, ali obitelji s djecom također se mogu osjećati vrlo ugodno u Döbröközu ako svoje vrijeme planiraju u skladu s tim i omogućiti djeci dovoljno zabave da im ne bude dosadno. Budući da su mogućnosti vrlo raznolike, obično postoji nešto za svakoga i nitko ne smije propustiti svoju zabavu na odmoru u Döbröközu.



Ovo ruralno područje posebno je pogodno za one izletnike koji vole planinariti i šetati ili se općenito vole baviti sportom na otvorenom, jer u ovom kraju okruženom vinogradima imate najbolje uvjete, tako da možete uživati u vremenu, čak i ostati na svježem zraku cijeli dan ako to želiš.



Unatoč malobrojnim posjetiteljima, gradić je relativno centralno smješten, a povezan je i javnim prijevozom, tako da se bez problema možete kretati područjem bez vlastitog automobila ako ste planirali izlet i želite se odvesti malo dalje. Naravno, posjedovanje vlastitog automobila i dalje je prednost, jer vam daje određeni stupanj neovisnosti koji jedino tada možete imati.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Folgende Stornierungsgebühren fallen an: - 30% nach Eingang der Buchung - weitere 40% ab 30 Tagen vor Anreise - 100% bei Nichtanreise oder Stornierung nach Anreise

ostale informacije:

Vrt je kompletno ograđen za pse. Psi su dozvoljeni posvuda, pa tako i u kući.



Za djecu postoji igralište s ljuljačkom, toboganom i pješčanikom.



Posteljina i ručnici su osigurani!



Bicikli se mogu posuditi.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

1,0 od 5
1.0 Oprema
1.0 Cijena/učin
1.0 Servis
1.0 Položaj
1.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Familie H. iz/od Gera

1,0
1 1 1 1 1

Enttäuschung pur!!!!!!

Die Fotos in der Homepage entsprechen nicht der Tatsache. Wir haben das Anwesen anders vorgefunden. Die Fotos wurden Allerwahrscheinlichkeit nach Abschluss der Renovierungsarbeiten vor vielen...Jahren in die Homepage eingefügt. Die Zufahrt zum Grundstück war ein sandiger,teilweise steiniger Wirtschaftsweg. Das Grundstück ist ungepflegt, das Haus und die dazugehörigen Räume müssten erneuert werden ( runter gewirtschaftet). Die Räume waren voller Spinnweben & Schmutz, unteranderem mussten wir erstmal die Toilette schrubben, die Dusche voller Schimmel und Kalk. Haben diese nur mit Badeschuhen betreten. Unser Auto konnten wir nicht auf dem Grundstück parken, obwohl in der Homepage ein Parkplatz auf dem Grundstück angegeben war. Es gab absolut keine Möglichkeit das Auto auf dem Grundstück zu parken. Wir mussten außerhalb des Grundstücks parken. Da es nur ein Wirtschaftsweg, wurde unser Auto durch den sandigen Boden und umliegenden Feldern komplett eingestaubt. Die Federzudecke & Kopfkissen rochen sehr unangenehm & als wir den Bezug abgemacht hatten, sahen wir, dass diese nicht gewechselt wurden, denn diese waren voller Flecke ( gelb, braun ) Schweiß oder? Einfach ekelig. Keine Ahnung wie lange diese nicht ausgetauscht wurden? Die Küche und dazugehörigen Utensilien sowie Schränke, Backofen, Kühlschrank usw. waren voller Spinnweben und sehr schmutzig. Wir mussten erstmal bevor wir es benutzt haben, säubern. Der gemauerte Grill war einsturzgefährdet. Die Sitzgelegenheiten im Outoor waren sehr schmutzig, die dazugehörigen Kissen und Auflagen ebenfalls. Der Pool war ebenfalls schmutzig, dieser wurde nicht gereinigt, Aussage vom Vermieter " er hat noch keine Poolreinigungsmaschine", somit blieb der Staub und Sand im Pool. Der Wasserstand war auch nicht okay, wegen der Umwälzung & es lief nur einseitig eine Pumpe. Die Außendusche funktionierte nicht, kam kein Wasser. Leider konnten wir den Pool & den Außenbereich nicht so nutzen, wie es wünschenswert gewesen wäre. Wespenalarm

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj G. Müller:

Weshalb so viel Bösartigkeit von manchen Menschen weiter gegeben wird ist uns immer wieder ein "Rätsel".

Das Ferienhaus heißt "Waldhof". Die ca. 400 Meter lange Zufahrtstraße ist natürlich ein Wirtschaftsweg, jedoch gut eingeebnet und wenn man etwas langsam fährt für jeden Pkw sehr gut möglich.

Der Parkplatz ist vor dem Haus - auf unserem Grund - und auch ein Parkplatz im eingezäunten Bereich ist vorhanden. Dieser ist jedoch für große Autos nicht so gut geeignet. Da der Waldhof auf dem Land ist kann man sein Auto sehr gut vor dem Gartentor stehen lassen.

Natürlich gibt es Staub wenn es zwei Wochen nicht geregnet hat.

Es steht überall das bei uns nichts gespritzt wird, das Bienen, Wespen, ... nicht vergiftet werden. Da sie in Frieden gelassen werden sind sie gutartig und stechen nicht. Es sei denn, man schlägt nach ihnen.

Die aktuelle Poolreinigungsmaschine ging kaputt, auf die Neue mussten wir etwa eine Woche warten - somit war etwas Sand auf dem Boden. Jedoch das Wasser war sauber, da der Pool natürlich einen Filter hat.

Um die Bettwäsche, Inletts usw. kümmert sich die Chefin selbst.

Kopfkissen, Zudecken werden alle alle paar Monate gereinigt und bei Bedarf noch öfter.

Die Bettwäsche wird mit Essig im letzten Gang desinfiziert und statt künstliche Zusatzstoffe verwenden wir ausschließlich reine, ätherische Öle wie Lavendel und Zitrone.

Die Bettwäsche und die Handtücher werden an der Luft auf einer großen Wäschespinne getrocknet und duftet frisch.

ALLES wird regelmäßig renoviert. Es ist nirgends Schimmel oder Dreck.

Wenn die anderen Bewertungen gelesen werden ist es ersichtlich, dass es eine Unwahrheit ist so etwas zu behaupten.

Der liebevoll angelegte Garten ist natürlich im Hochsommer trocken und es sind wesentlich weniger Blumen die blühen als im Frühling und Frühsommer.

Jedoch es gibt Geranien, Rosen, Sommerflieder, Hibiskusse ...

Dass irgendwo mal ein Tierhaar auftaucht ist möglich, da bei uns auch Hunde willkommen sind und trotz gründlichster Reinigung kann sich irgendwo mal ein Hundehaar verfangen.

Die Schränke werden nach jedem Gästewechsel kontrolliert, der Kühlschrank gründlich - und mit Essig - gereinigt.

Natürlich kann irgendwo eine Spinnwebe sein. Die Spinnen weben von einem Tag auf den anderen - und bei uns werden sie nicht vergiftet.

Wenn wir eine Spinne entdecken, wird sie nach draußen getragen.

Wie gut, dass "diese Art Gäste" die Ausnahme sind - ansonsten möchten wir nicht mehr vermieten.


kontakt

obitelj G. Müller

obitelj G. Müller

Mi smo njemački par i živimo u Mađarskoj već nekoliko godina. Naša kuća udaljena je svega nekoliko stotina metara od kuće za odmor, tako da smo uvijek rado svojim gostima pružiti savjete i pomoć. Počeli smo cijeniti i voljeti zemlju i njene ljude.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 26649

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 15 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/26649.htm

Obitelj Gudrun u. Christoph Müller

Öreghegy utca 10

7228 Döbrököz

0049(0) 151 12414837


«Ferienhaus Waldhof» je dobio ocjenu gosta 1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina