Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Pergola

maks.  7   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

La Palombara je tipična marhegijska seoska kuća.
Budući da je kuća okrenuta prema jugozapadu, cijeli dan ima sunce. Vlasništvo je položeno u terasama, visoka stabla pružaju hladovinu. Cvjetni kreveti s mnogo različitih biljaka blagdan su za oči. Na raspolaganju je ukupno 120 četvornih metara stambenog prostora. Podovi od terakote, spušteni stropovi i veliki
Dimnjak je sačuvan u svom izvornom obliku. 2 spavaće sobe s 2 kreveta, 1 spavaća soba izvana, također s 2 kreveta (idealno za tinejdžere) s odvojenom kupaonicom u vrtnoj kući, te kaučem na razvlačenje u dnevnom boravku. Velika, ugodna kuhinja za jelo nudi dovoljno prostora za velike i male obitelji. Interijer je umjetnički dizajniran, praktičan i zgodan. Slike svugdje vise. Prirodni materijali imaju prednost. Uz objekt također pripada glazbeni kutak u "Salonu". Kupatilo sadrži tuš, WC i bide, kadu i stol za masažu. U uređenom vrtu nalazi se sjenovito mjesto obraslo vinom za opuštanje. S dvije velike terase (30 m2) pruža se fascinantan pogled na okolni krajolik. Svugdje su lijepi čvorovi i stolice sa sjedalima. Može se koristiti i povrtnjak i biljka. Uz veliko parkiralište na ulazu u nekretninu, postoji sjenovito mjesto za automobil.
Ovdje ćete pronaći apsolutni mir u prirodi i ujedno dobru vezu za otkrivanje najljepših izletničkih odredišta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Vrijedno je otkriti marke u središnjoj Italiji na vrhuncu Toskane i Umbrije na jadranskoj obali! Nevjerovatna ljepota, jednostavnost i autentičnost čitave regije ostavljaju trajan dojam nakon što ste već bili ovdje! La Palombara nalazi se u blizini Pergole, nedaleko od impresivnog planinskog krajolika Monte Catria. Za 30 minuta možete koristiti dobro označene pješačke staze na Monte Acutou. S druge strane, nalazite se na dugim pješčanim plažama Senigallije u točno isto vrijeme ako pratite Pergole do mora. Na Conerou ćete naći kutove bez suncobranskih sustava, ali oni su vrlo prikladni za malu djecu u Marotti, na primjer, sve je vrlo čisto i dobro održavano. Alternativa moru su mjesta za plivanje na divljoj planinskoj rijeci, do sada insajderski vrh i lako dostupno u 15 km.
Iz kuće se pruža prekrasan pogled na široki, brdovit krajolik s njegovim livadama, pšeničnim poljima i vinogradima. Divlja sječenja s šumama gorja, makije i hrastove šume nude prostor mnogim životinjama i sprječavaju pretjeranu intenzivnu poljoprivredu, što se organski provodi samo u neposrednoj blizini. Mnogi proizvodi se mogu kupiti od proizvođača. Ovce se pase oko kuće gdje se šuma stapa s pašnjacima, a kod kuće se završava privatni prilazni put dug 1 km. Unatoč odvojenom mjestu, sljedeća trgovina sa svježim kruhom svaki dan nalazi se na samo 5 minuta, odmah pored šanka. U poznatim srednjovjekovnim kulturnim gradovima poput Urbinoa, Fanoa i Corinalda, otvara se širok spektar kulturnih aktivnosti. Kazališta, koncerti, gradski festivali (npr. Sagra della Polenta), osobito u kolovozu, privlače brojne posjetitelje. Mnogi mali barovi, restorani i trgovine nude priliku iskusiti poseban štih regije.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 %
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Lekcije slikanja za djecu mogu se rezervirati u prostranom studiju.
Na raspolaganju je dječji bazen.
Na zahtjev nudim polupansion, uz topli vegetarijanski obrok u večernjim satima ili pravu talijansku kuhinju sa svim finoćama.
U neposrednoj blizini se nalazi konjušnica za jahanje u kojoj možete rezervirati izlete za jahanje ili samo naučiti jahati tamo.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa A. Sage

gospođa A. Sage

Ljeti volim dijeliti ovo posebno mjesto sa svojim gostima za odmor. Kao slikar - porijeklom iz sjeverne Njemačke - mogu fleksibilno raditi, zatim se povlačim u niže studijske sobe, gdje mogu samostalno živjeti i slikati se. Na raspolaganju sam sa savjetima i djelima i puno savjeta i na taj način mogu vam pomoći da vaš odmor ovdje bude najljepše doba u godini.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 268318

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/268318.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina