Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Perla Blu

Splitsko-dalmatinska zupanije ,Omis, Pisak

maks.  8   Gosta/Gostiju
190m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
190m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

29 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

29 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Villa Perla Blu potpuno je nova vila s prekrasnim pogledom na more iz svakog kuta, koja nudi vrlo udoban smještaj za 8 osoba. Smještena u malom i selu Pisak, koje nudi sve što vam treba pješačke udaljenosti, samo 10km od Brela, poznatog turističkog mjesta s brojnim restoranima i prekrasnim plažama, također samo 17km od Omiša i rijeke Cetine.
Perla Blu je dobro opremljena i moderna vila od 190 metara kvadratnih sa svim što je vama i vašoj obitelji potreban je za ugodan boravak. Nevjerojatan pogled na more i šljunčana plaža udaljen je samo 50m od vile i otvorene tržnice voća pored vile. Tiho i tipično mediteransko okruženje pruža vam poseban opuštajući osjećaj.

U prizemlju se nalazi dobro opremljena kuhinja sa svim uređajima koji su vam potrebni za ugodan boravak, prostrani dnevni boravak s TV-om, klima uređajem, PS4, kaučom, blagovaonom za 8 osoba i balkonom s nevjerojatnim pogledom na more. Tu je i obiteljska kupaonica s tušem i praonica rublja s perilicom i sušilicom. Iz blagovaonice se može pristupiti dnevnom dijelu na zapadnoj strani vile.

Na prvom katu se nalazi glavna spavaća soba br. 1 s velikim krevetom 180x200, TV-om, klima uređajem, kupaonicom s kadom i balkonom s prekrasnim pogledom na more. Spavaća soba br2 s bračnim krevetom 180x200 (može odvojiti na 2 kreveta), TV-om, klimom, kupaonicom s tušem i balkonom s prekrasnim pogledom na more. Spavaća soba br3 s 2 kreveta 90x200 (može se spojiti u kraljevsku veličinu), klima uređajem, TV-om, kupaonicom s tušem.

Donji kat nudi Spavaću sobu No4 s bračnim krevetom 160x200, TV-om, klimom i izravnim pristupom području bazena. Tu je i ljetna kuhinja s dnevnim boravkom s TV-om i obiteljska kupaonica s tušem.

Vanjski prostor nudi privatni grijani bazen 4m x 4m (16sqm), 6 ležaljki, jacuzzi, natkriveni blagovaonicu za 8 osoba s električnim roštiljem, dnevni boravak za opuštanje i tuš na otvorenom. Sa sunčane ležaljke pruža se nevjerojatan pogled na more.
Veličina nekretnine je 350m² i potpuno je ograđena. Na imanju je osigurano parkirno mjesto za 2 automobila.
Villa Perla Blu posebno je dizajnirana za opuštajući odmor obitelji ili prijatelja, a povoljno je udaljena samo 50m od plaže, 100m od minimalketa, kao i restoran i bar

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 50 km Resnik

50 km

Kolodvor 40 km Split

40 km

Izlaz s autoceste 17 km Sestanovac

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Perla Blu je dovoljno blizu šarmantnog, malog mediteranskog gradića Brela (10km) Omiš i rijeke Cetine (17km) u kojem možete uživati ​​u mnogim aktivnostima poput Zip-line ili raftinga, a također je u blizini poznatog grada Splita (40km) i Makarske rivijere ( 24km) s nevjerojatnim plažama (pola sata vožnje) i još uvijek savršenim mjestom ukoliko jednostavno želite provesti vrijeme opuštajući se u bazenu, daleko od svih i slušajući cvrčke okružene mediteranskim biljkama! Plaža u Mimicama i lokalno područje vrlo je čista i topla, slobodno istražite lokalno područje.
Ako više volite planinsko područje, iznad Makarske je park prirode Biokovo, pa ovo može biti vaša jednodnevna tura, jer je pogled s ove planine nevjerojatan, možete vidjeti puno otoka, a troškovi su jednostavno prekrasni. Zato svaki posjet Biokovu pruža jedinstveno iskustvo. Karakteriziraju ga geomorfološke pojave i više od 40 endemskih biljnih vrsta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

boravišna pristojba uključena je u cijenu.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Pisak nudi sav mir, tišinu i privatnost koje će gostu možda trebati za odmor.
Ova mala dalmatinska vila smjestila se na pravom mjestu, gdje imate mirne večeri i mirno jutro, ali također ste udaljeni 15 minuta vožnje od gradske vreve, brojnih aktivnosti, noćni barovi, trgovine ...


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2020

Cecilie H. iz/od Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična vila s pogledom na more

Vila se nalazi u malom mjestu u blizini Makarske. Tamo ništa ne nedostaje. Tu je mali supermarket, voćarna, restorani i prekrasna plaža s tirkiznom vodom u kojoj se može uživati i s terase i balkona vile.
U vili se nalazi sve što vam srce poželi. Osim bazena, tu je i whirlpool kojeg iznajmljivač čisti svaki dan u jutarnjim satima. Inventar vile ne ostavlja ništa poželjno. Udobni kreveti, svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu, hladnjak s funkcijom kockica leda i PS4 za zajedničke večeri.
Domaćini su jako fini i susretljivi. Organizirali su nam izlete, kao i transfere od i do zračne luke. Stanodavci zaista imaju zlatno srce i nijednu želju ne ostavljaju neispunjenom. Jako smo zahvalni na ovom prekrasnom odmoru i vratit ćemo se!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Christian B. iz/od Dortmund

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep odmor u Hrvatskoj

Bio sam ovdje sa svojim prijateljima (7 osoba). Kada smo stigli, domaćin nas je dočekao hranom i pićem. Zatim nam je sve pokazao i objasnio kako sve funkcionira. Domaćin je bio jako ljubazan i simpatičan. Pomogao nam je kod svih problema i pitanja. Čak je odmah sve organizirao kada smo željeli otići na izlet. Kuća je izvana vrlo lijepa, a i unutra je vrlo dobro opremljena. Ima sve što vam treba (perilica posuđa, perilica rublja, roštilj itd.) Čak i PlayStation 4 s nekoliko igara ako vam ikada bude dosadno. S balkona i terase pruža se prekrasan pogled na more. Na terasi ima puno ležaljki i stol za jelo gdje svatko može imati svoje mjesto. Ima bazen i grijani jacuzzi. Oba se mogu osvijetliti po želji, što izgleda predivno navečer. Domaćin dolazi gotovo svaki dan kako bi ih očistio. Plaža je udaljena 5 minuta hoda. Preporučujem ovu vilu svima, sve je bilo savršeno.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2020

Lana L. iz/od Werl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sanjivi odmor

Jednostavno je san! Komunikacija s agencijom koja iznajmljuje vilu je stvarno super, bez obzira na pitanje koje smo imali, odgovorili su odmah, agencija je vrlo susretljiva i vrlo prijateljska. Već prije nego što krenete na odmor, osjećate se dobrodošlim više nego ikad. Budući da nam je let otkazan, stigli smo dan kasnije, to uopće nije bio problem. Kad smo stigli u vilu, vlasnici su već čekali da nas provedu kroz vilu, oboje su vrlo srdačni i nevjerojatno ljubazni, odmah ste se osjećali kao kod kuće, kad su nas proveli kroz vilu, sve nam je detaljno objašnjeno, kad kročite u vilu, ostajete bez teksta, to je jednostavno san! Ako tražite nezaboravan odmor, ovo je pravo mjesto za vas! Kad smo završili obilazak vile, vlasnici su nas zamolili da sjednemo, budući da smo stigli navečer, pripremili su nam nešto hrane što je stvarno bilo jako ukusno, odmah smo se osjećali više nego dobro. Takvu gostoljubivost nikad nisam doživio. Vlasnici su stvarno uvijek bili tu kad smo imali probleme ili pitanja. Svako jutro bi došli do vile da provjere je li sve u redu i da očiste bazen i jacuzzi. (Došli su u 6 sati ujutro, dok smo još spavali, da nas ne bi uznemirili). Vlasnici jednostavno imaju srce od zlata i zaista ne ostavljaju nijednu želju neispunjenom. Preko puta kuće nalazi se mali supermarket i tržnica s voćem. Plaža je udaljena nekoliko minuta, a tu je i restoran, slastičarnica i kafić. S balkona vile pruža se predivan pogled na planine i more. Vila pruža sve što vam treba za predivan odmor. Vila je savršena za grupe i obitelji.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2020

Fabiana L. iz/od Pisak

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

San Villa?

Bili smo jedan tjedan u vili, bilo je stvarno prekrasno!!! Vlasnici su nas toplo dočekali i bili vrlo ljubazni, dočekali su nas s malim ručkom jer smo stigli navečer. Sve što nam je trebalo bilo je ovdje, bilo da su to ručnici, šampon, perilica rublja, usisavač, sve je dostupno. Vila je vrlo čista i vrlo luksuzno opremljena, bazen i jacuzzi su jednostavno fantastični, uz pogled direktno na more, jednostavno prekrasno! Bazen se čistio svaki drugi dan. Kad god smo imali problem ili nam je trebala pomoć oko izleta ili restorana, vlasnici su nam uvijek bili na raspolaganju i organizirali nešto za nas. Odmah pored se nalazi supermarket, a 3 minute niz cestu je plaža, kiosk i restorani. Definitivno ćemo se vratiti, više smo nego zadovoljni i mislimo da je cijena čak i za takvu uslugu i kuću preniska! Dakle, mogu ga preporučiti sa 1000% sigurnosti! ?

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2020

Ivan A. iz/od Wickede (Ruhr)

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve je bilo savršeno!

Sve je bilo jednostavno savršeno, vlasnici su srce zlata i ne propuštaju nijednu želju kupaca, brinu se o vama na svaki način i tu su 24 sata dnevno kad vam trebaju, ne moram ni počinjati pričati o vili, jednostavno predivna i prekrasna, obiteljski prijateljsko okruženje i vrlo mirno u večernjim satima, 50 metara do plaže gdje se nalazi i restoran. Supermarket je zapravo skoro preko puta, malo selo ali nudi mnoge mogućnosti za provesti uzbudljiv, ali i miran odmor. Vila zapravo izgleda još bolje nego na oglašenim slikama, sve lijepo čisto i osjećate se kao da ste prvi posjetitelj ove vile. Sve u svemu, isplati se puno i ne možete ni zamisliti bolji odmor. Uvijek bih se vraćao.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2020

Mauricio L. iz/od Werl

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor na plaži

Vrlo lijepa kuća po super cijeni, ima predivan pogled na more i planine, vlasnici su vrlo prijateljski nastrojeni i uvijek su tu kad su im potrebni, preporučljivo za obitelji, bili smo kao grupa od 7 ljudi.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka FERIEHOME Obrt za turizam
gospođa B. FerieHome

gospođa B. FerieHome

FerieHome je mala agencija s dugogodišnjim iskustvom, specijalizirana za pružanje usluga najma pomno odabranih vila s bazenom, nudimo osobni i prijateljski pristup gdje želimo pronaći savršenu pogodnost za vaše hrvatske praznike. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve ono što bi moderni gost trebao, bez obzira želi li naš gost aktivnu, ruralnu, avanturističku, obiteljsku, povijesnu, medicinsku ili drugu vrstu odmora, ovo područje odgovara svima. Obavljamo osobni pregled svakog posjeda i svega što svaka vila nudi, stoga je kao glavni predstavnik smještaja predstavljenog na ovim stranicama zajamčena najbolja cijena. Radujem se razgovoru s vama :) FerieHome tim


Dalji smještaji od gospođa B. FerieHome

Pokazati sve smještaje od gospođa B. FerieHome

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 272327

Posljednje ažuriranje: 04.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/272327.htm


«Villa Perla Blu » je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina