Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Marylena

maks.  6   Gosta/Gostiju
175m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
175m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 11.05 do 25.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 11.05 do 25.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Kuću je sagradila njemačka tvrtka 1975. godine u čvrstoj konstrukciji u stilu vile za seosku kuću. Ručno rađene cigle dobivale su se od stoljetne španjolske finke.
Imovinu smo kupili u studenom 2018. godine. Rušenje i opsežni radovi na obnovi započeli su u prosincu. Bilo nam je važno dobiti što je moguće više originalnih dijelova kako bismo sačuvali šarm drage kuće. Primjerice, originalne pločice gotovo 45 godina nalaze se u kuhinji i kupaonicama. Isto tako, kasetna vrata od punog drveta izrađena stolarijom mogu se poboljšati i u potpunosti sačuvati. Lučna vrata u prostoru za spavanje vrlo su lijepa i, osim visokokvalitetnih mramornih podova u dnevnom dijelu, podvlače stil ukusnog prebivališta. Kuća je dobila nove aluminijske prozore, novu stolarsku kuhinju i nova kupaonice. Otpadne i opskrbne vode, krovna odvodnja, terase, septička jama i napajanje su djelomično obnovljeni i modificirani.

Starene glinene pločice oko kuće naglašavaju njezin prirodni karakter. Kao i mnogi drugi stari elementi, oni namjerno nisu obnovljeni. Koncept Casa Marylene uvelike je ekološki i zdravstveno osviješten. Zidovi i stropovi imaju vapnenu žbuku i netoksični premaz. U kuhinji postoji osmozni sustav pitke vode za pitku vodu, novi kauč nije izrađen od kože zbog dobrobiti životinja, a visokokvalitetne klimatizacijske jedinice rade učinkovito i bez CFC-a. Kuća je apsolutno nepušačka kuća, uvjetno dostupna za kućne ljubimce i dobro prilagođena osobama s alergijom.

OG, ULAZNO PODRUČJE - Entreé na stražnjem dijelu kuće. Željezna rešetka i drvena ulazna vrata. Pristup salonu, zaključani prostor za spavanje i kuhinja. Mramorni pod.

SLEPING PROSTOR - hodnik s ormarom za garderobu, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice. Izdvojena od dnevnog prostora vrata.

SOBA 1 - Prirodno smeđe drvo. Bračni krevet 180x200 cm s madracima s oprugom. Dvostruka opremljen ormar. Klima klima hladna / topla. Pod od pločica Terrazzo. Aluminijski prozor sa zaštitom od komaraca i rolo vrata. Vrt.

SOBA 2 - Bijeli drveni namještaj, bračni krevet 180x200 cm s drvenim rešetkama i luksuznim madracima od pjene. 2 velika dvostruka ormara. Klima klima hladna / topla. Pod od pločica Terrazzo. Aluminijski prozor sa zaštitom od komaraca i rolo vrata. Planine.

SOBA 3 - Pogledajte Apartman.

3 KUPAČICE - 2 kupaonice na gornjem katu. 1 kupaonica u stanu. Bijeli vodovod. Tuš 90x127 / 90x90 / 90x120, keramički umivaonik s postoljem. Zidno ogledalo sa lampom. Keramički toalet s kutijom za vodu i automatski simpatično WC sjedalo Police. Infracrveni grijač i grijač (apartman). Lučni prozor s mrežom protiv komaraca.

SALON - 40 m², visokokvalitetni travertinski mramorni pod u rustičnom stilu. 2 bijele sofe (luksuzna sintetička koža) s ležaljkama i podesivim naslonima za glavu. Različiti stakleni stolovi. Tepih. Ormar. Flat SmartTV s njemačkim programima. Kamin. Klima klima hladna / topla. Veliki lučni prozor s električnim roletama. Lučni prozor s mrežom protiv komaraca. Drvena klizna staklena vrata sa sigurnosnom rešetkom (zatvorena) i preklopnim zatvaračem na natkrivenoj terasi (naya). Arched pristup blagovaonici. Pogled na more i planinu.

BIJELA SOBA - Prekrasan travertinski mramorni pod. Otvoren prema dnevnoj sobi s velikim okruglim lukom. Starinski namještaj: ovalni drveni stol, 6 stolica od punog drveta od punog drveta s kožnim sjedalima, ormarićem. Prozor sa komarcem. Pristup zaključanoj kuhinji, drvena klizna staklena vrata sa sigurnosnom rešetkom i preklopnim roletom do naya. Pogled na planine i preko natkrivene terase na more.

SEPERATNA KUHINJA - Nova kuhinja s bijelim drvima (stolarija) s dvostrukim sudoperom, sustavom za pitku vodu s osmozom, perilicom perilice posuđa, Bosch električni štednjak s keramičkom staklenom plohom, privilegirajuća pećnica, napa za odvlačenje nehrđajućeg čelika, hladnjač-zamrzivač Bosch, ormar s buffetom i ostavom. Potpuno popločan vrijednim, djelomično popravljenim, prekrasnim reljefnim pločicama iz 70-ih. 2 prozora s komarnicima. Pogled: vrt i sunčana terasa.

NAYA - Tipična polukružna terasa sa stropom od drvenih greda koji je ugrađen u kuću. Lijep pogled na more i planine. Teraco pločice. 2 velika i duboko lučna otvora, od kojih jedan ima prozor (zaštita od vjetra). Stol i 6 stolica. Otvoreni kamin s plinskim roštiljem. Pristup blagovaonici.

APARTMAN - spavaća soba s ugradbenim ormarom. Bračni krevet 180x200 cm s madracima s oprugom. Mali namještaj, ormar. SAT SmartTV. 2 prozora s komarnicima i zastorima. Kupatilo. Mala čajna kuhinja sa sudoperom (priključak za hladnu vodu), zamrzivačem, čajnikom, tosterom, posudama za doručak. Pristup na razini tla.

OPREMA - Najnoviji klima uređaji na gornjem katu (SZ i WZ). 2 SmartTV-a. Kuhanje i jelo pribora, pribora za jelo. Plinski roštilj. Čajnik, aparat za kavu, toster, ručni mikser. Usisavač, glačalo, daska za glačanje. Perilica rublja u garaži.
Zaštita od komaraca. Posteljina uključena, ručnici uz plaćanje.
Broj licence ili registracije: Beantragung ist in Arbeit

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1.4 km

1.4 km

Restoran 1.3 km

1.3 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 78 km Alicante - Aeropuerto

78 km

Kolodvor 2 km Calpe - Estación de tren

2 km

Izlaz s autoceste 10.5 km Altea/Calpe: AP-7

10.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Treba naglasiti dobru i vrlo popularnu lokaciju kuće u mirnom stambenom dijelu El Tosala i blizinu romantičnog starog grada i mora (100 m linearne udaljenosti). Možete čuti kako tiho šuška surf - ovisno o smjeru vjetra i valovima. Također vrijedi spomenuti i mjesto u malom prilazu / molu, koji ukupno opslužuje samo 4 kuće.
Do nekoliko metara stubama stižete uskom morskom stazom visoko iznad morskog ruba koja se pruža prekrasnim pogledom do kamene plaže i dalje do male pješčane plaže na zapuštenoj luci Puerto Blanco. Ovdje možete uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na more, grad i Penon de Ifach. Alternativno, automobilom se možete voziti do male plaže.
Ako volite romantična planinska sela usred narančastih i maslinjaka, ne morate voziti daleko. Šetnje okolnim planinama i šetnje pogledom na more prekrasna su alternativa odmoru na plaži, a neke finke u brdima i planinama pozivaju vas na solidan obrok.


Udaljenost od kuće:

* PLAŽE: 13 plaža i uvala prostire se na 13 km obale, npr. Playa Puerto Blanco, oko 500 m pješice od kuće - automobilom u 3 minute (1,2 km), pijesak i šljunak, dugačak 200 m. Naša "gradska plaža" Playa del Arenal-Bol, dugačka m, fini pijesak, automobilom za 5 minuta prema centru. Playa de Levante ili de la Fossa, dugačak 950 m, sitan pijesak, u 10 minuta vožnje kroz grad na istoku (nakon Penon de Ifach). Cala Les Urques, mala šljunčana uvala, automobilom se može doći za 4 minute pokraj Puerto Blanca prema Maryvilli.

* JAVNI PRIJEVOZ: Zračna luka Alicante oko 78 km. Zračna luka Valencia otprilike 125 km. Željeznički kolodvor oko 2 km. Autobusni kolodvor otprilike 1,4 km.

* GRAD: Stari grad oko 1,3 km. Centar grada oko 2 km.

* PORT: Marina Puerto Blanco cca 1 km (zatvoreno od 2015). Jahta za brod i ribolov, luka i nautički klub, oko 4,4 km. Luka za brod, nautički klub i škola jedrenja Les Bassetes oko 6,8 km.

* GOLF: Golf klub Altea 12,5 km. Golf klub Ifach 14,5 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Depozit se nadoknađuje s troškovima potrošnje, a ostatak se vraća. Ostala vremena dolaska i odlaska moguća su nakon savjetovanja. Rezervacija mora biti izvršena najmanje 10 dana prije dolaska. Nakon primitka općih uvjeta i tek nakon izvršenja predujma, zaključuje se pravno obvezujući ugovor o najmu. Dugoročni najam je moguć, posebno se raspitajte.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
PayPal
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • 100 % Erstattung bei Stornierung bis 42 Tage vor Anreise. 50 % Erstattung bei Stornierung bis 14 Tage vor Anreise. Volle Erstattung bei anderweitiger Vermietung, oder wenn wegen einschneidenden gesetzlichen Corona-Maßnahmen (Flugausfall, geschlossene Grenzen) im Urlaubsgebiet (Lockdown) und Buchungszeitraum, die Reise nicht angetreten werden kann.

ostale informacije:

Stanje -> obnova 2019. Nova kuhinja. Sve kupaonice s kišnim tuševima.
Kuća za nepušače -> Pogodno za osobe koje pate od alergija.
Pogled -> pogled na more, preko krovova i palmi. Pogled na planinu Toix s urbanizacijom Maryvilla.
Posebno mjesto -> Popularno stambeno područje Calpea. Vrlo blizu mora. Kuća nije direktno na ulici, već u malom slijepoj ulici sa samo 3 druga stanovnika.
Smještaj za 6 osoba -> gornji kat i apartman.
Nisu prepreke -> stepenice na imanju.
Jeftino -> Bez bazena, dakle jeftin najam je moguć.
Mala djeca -> rizik od nezgoda i padova sa stepenica na imanju, visoka terasa u vrtu, otvoreni naya i duboki prozori na gornjem katu! Djeca su najbolja samo od 9 ili 10 godina i nisu bez nadzora. Molim vas, razgovarajte s nama, a zatim odvažite.
Osmozni sustav pitke vode -> Uvijek zdrava, svježa pitka voda. Eliminira uporabu i povlačenje plastičnih boca.
Besplatan internet -> WLAN usmjerivač.
Satelitski Smart TV -> u dnevnoj sobi i apartmanu. Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Maxdome.
Kućni ljubimci -> na zahtjev.
Događaji / zabave -> nisu dopušteni.
Izravno susjedstvo -> Mirni i dragi susjedi (Njemački, Engleski, Francuski, Španjolci u drugom kvartu) koji tamo žive i rade.
Shopping -> Sve trgovine. Brojni supermarketi. Najbliži supermarket Consum nalazi se na oko 1,4 km. Subotom veliko tržište tjedno. Buvljak srijedom.
Kulinarstvo -> bezbrojni restorani i restorani, specijalni restorani različitih nacionalnosti, tapas barovi i vinski barovi, bistroi, kafići, beach barovi, restorani brze hrane i drugi
Kulturne / znamenitosti -> Mali stari grad s uskim uličicama, povijesnim utvrdama, restoranima i barovima. Stripovi muzej. Kolekcionari muzej. Rimsko iskopavanje Banos de la Reina uz more s promatračnicom. Ekološka šetnica plaže na Penon Ifach. Prirodni rezervat Penon de Ifach. I još mnogo toga.
Slobodno vrijeme / Aktivnosti -> Plivanje (javni zatvoreni bazen), ronjenje, surfanje, kajtanje, jet-ski, jedrenje, planinarenje, izleti, tenis, jahanje, golf, vožnja biciklom i mnoge druge mogućnosti.
Medicinska njega -> vrlo dobra. Centro de Salut vrlo blizu (ambulanta za hitne slučajeve, direktna naplata s nekim zdravstvenim osiguravajućim društvima), kao i privatni medicinski centar HCB (njemački liječnik opće prakse). Liječnici na njemačkom ili njemačkom jeziku na licu mjesta. Kućne posjete također.
Automatski -> je potreban.
Dodatni troškovi -> dodatna voda i struja prema potrošnji. ,
Posteljina, ručnici -> posteljina je uključena. Ručnici 15 eura / osoba.
Sigurnosni depozit -> nadoknađivat će se i nadoknaditi u odnosu na troškove potrošnje.
Ugovor o najmu -> obvezujuće na uvjete i odredbe.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.04.2024


13 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2023

Sigrid D. iz/od Preetz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa kuća na odličnoj lokaciji

Imali smo vrlo lijepu prostranu kuću u Calpeu. Mirna lokacija s pogledom na more, ali ipak u blizini starog grada. Petra je ljubazna domaćica i podržala nas je u svakom pogledu s savjetima i djelima. Imali smo predivno vrijeme u Calpeu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Ich bedanke mich für die überaus positiven und lieben Worte. Ich habe mich sehr gefreut euch kennengelernt zu haben und freue mich auf ein Wiedersehen im nächsten Winter in Calpe. Es ist immer ein gutes Gefühl, mein Haus in so guten Händen wie in euren zu wissen. Liebe Grüße, Petra.

kolovoz 2023

Frank K. iz/od Freital

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep odmor u Calpeu u vrhunskoj kući za odmor!!!!

Bili smo gosti u ljetnoj kući gospođe Seither 2023. godine. Kuća, cijelo imanje, bazen itd. bili su izuzetno održavani!!!! Naš stariji sin smješten je bio u stanu u prizemlju. Predaja ključeva bila je odlično organizirana... dočekani smo veoma srdačno. Čistoća kuće bila je izvrsna!!!! Već smo mnogo kuća za odmor iznajmili, ali ova nekretnina dobiva od nas 5******! Gospođa seither uvijek nam je bila na raspolaganju za pitanja. Od prvog dana smo se veoma ugodno osjećali u vili! ... ukratko, uvijek bismo se vratili. Calpe je također prekrasan. Kad smo bili tamo, upravo se slavio jedan od mnogih španjolskih festivala... i to do kasno u noć! Uvijek je doživljaj biti tamo sudionik! Još jednom hvala gospođi Seither na lijepom boravku!!!! ... srdačne pozdrave obitelji Krause ... možda se vidimo opet!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Liebe Familie Krause, ich freue mich sehr über Ihre tolle Bewertung und lieben Worte! Das motiviert mich immer wieder das Beste zu geben. Sie sind jederzeit herzlich in unserem Haus willkommen! Alles Gute für Sie und hoffentlich bis bald mal wieder :) Ihre Petra Seither.

srpanj 2023

Christina B. iz/od 21244 Buchholz

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Super kuća

Napravili smo dvotjedni odmor u Casa Maryleni. Stvarno lijepa, velika kuća na super lokaciji. Kuća je bila super čista, ništa nije nedostajalo. Super domaćica. Hvala puno, gospođo Seither.

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Liebe Familie B.,
vielen Dank für die positive Bewertung und die freundlichen Worte, ich gebe immer mein Bestes :) Die Lage ist natürlich Geschmackssache. Viele liebe Grüße nach Buchholz, vielleicht sieht man sich wieder :)

svibanj 2023

Achim S. iz/od 45359 Essen Bedingrader Str. 221

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Marylena lipanj 2023.

Nakon tri tjedna, nažalost, ponovno u Njemačkoj nakon noćenja u Avignonu. Prvi put smo bili u Maryleni. Potpuno preporučljivo. Imali smo sjajan i opuštajući odmor svi mi (6 osoba), uključujući i naše ljubimce (psa i mačku). Kuća je bila "najbolja", "visokokvalitetna" i "pažljivo" uređena do najmanjih detalja. Također, u kuhinji je bilo sve što je potrebno. Bez plinskog štednjaka, već električni!!! Apartman u kojem su bili smješteni naši svekrvi je bio upravo obnovljen i vrlo ugodan. Vrlo pogodan za starije osobe s malo stepenica kod kuće. Izuzetno mirna lokacija u slijepoj ulici. Zemljište s velikim vrtom i brojnim mjestima za ležanje. Sunce i hlad, sve što srce ili tijelo zahtijeva.

Gospođa Seither je vrlo simpatična stanodavka koja stavlja dobrobit gostiju na prvo mjesto.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Liebe Familie S.,
gerade für so freundliche und angenehme Mieter wie Sie lohnt sich meine Mühe immer wieder aufs Neue. Vielen Dank für Ihre ausgesprochen guten Worte. Das Haus ist nicht perfekt, um so mehr freut es mich, dass Sie die überwiegend positiven Seiten erkannt haben. Viele liebe Grüße nach Essen und bis zum nächsten Mal :)

rujan 2022

Doris S. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus Urlaub

Wir haben 4 Wochen sehr angenehmen Urlaub verbracht . Das Haus ist super sauber geführt und die Besitzerin sehr freundlich und sehr hilfsbereit. Wir würden jederzeit wieder kommen 

Preporučeno za: Starije osobe

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Ich freue mich sehr, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat. Danke für die überaus posite Bewertung. Sie sind jederzeit wieder willkommen. Liebe Grüße nach München.

siječanj 2022

Uwe L. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Volio bih dati više zvjezdica, ali 5 je kraj

Super super kuća s bazenom, najbolja lokacija, prekrasan pogled i vrlo lijepo i funkcionalno namještena.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Wow, was für eine tolle Bewertung! Vielen Dank!
Ich freue mich, euch nächsten Winter wieder hier zu haben.
Viele Liebe Grüße nach Hamburg!

kolovoz 2021

Nina F. iz/od Ulm

5,0
5 5 5 5 5

Einfach nur traumhaft!

Hatten eine super Zeit im wunderschönen Haus Casa Marylena. Alles war TOP. Danke Petra für deine tolle Gastfreundschaft ?

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Ich bin glücklich, dass euch mein Haus, mein Calpe und alles andere so gut gefallen hat und würde mich sehr freuen, euch nächstes Jahr wieder hier begrüßen zu dürfen. Ihr seid stets willkommen. Herzliche Grüße nach Bayern!

srpanj 2021

Nella K. iz/od Köln

4,8
5 4.5 5 5 4.5
Prikaži njemački

obiteljski odmor

Villa Marylena ima sve što je potrebno za boravak s dvije obitelji i dvoje djece. Prostrano je, nudi mnogo prekrasnih mjesta za sjedenje u vrtu i ima bazen od opeke, koji također nudi puno prostora i prekrasan pogled. Pogled s terase na more i planinski krajolik je san! Petra je uvijek bila dostupna za pitanja i jako se trudila osigurati dobrobit svojih gostiju. Kuhinja ima sve što vam je potrebno da sami kuhate, iako je lokacija toliko dobra da postoje restorani na pješačkoj udaljenosti! Hvala!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Ich freue mich, dass es euch so gut gefallen hat und ihr einen schönen Urlaub genießen konntet. Ihr könnt jederzeit gerne wieder kommen.
Vielen Dank für diese positive Beurteilung! Liebe Grüße nach Köln!

srpanj 2020

Silke L. iz/od Mannheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako lijepo! Ovdje možete osjetiti miris mora

Ovaj bi se dom mogao nalaziti bilo gdje u svijetu i bio bi to odmor iz snova. Osim toga impresionira svojom neposrednom blizinom mora (cca 5 minuta hoda), a do centra se također može doći pješice za 20 minuta. Imanje nudi razne oaze mira i hladovine, vrtni tuš pruža lijepo osvježenje između. Kuća nudi obilje prostora, obnovljena je na visok standard, renovirana i promišljeno namještena. Ovdje ništa ne nedostaje! Panoramski pogled iz dnevnog boravka na more i rezidencijalnu zonu poziva na zadržavanje i dodatni je vrhunac.
Ovdje se osjećamo vrlo ugodno i dobrodošlo. Hvala ti Petra
Silke i Ilvy

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Vielen Dank für die positive Bewertung und die gute Betreuung des Anwesens Casa Marylena, besonders auch meiner Katzen im Lavendelhaus. Du und dein süßes Hündchen Ilvy seid jederzeit herzlich willkommen.
Liebe Grüße, Petra.

veljača 2020

Holger iz/od Hamburg

4,0
4 4 4 4

Casa MaryLena

Sehr schönes Haus in wirklich ruhiger Gegend, teilweise mit Meerblick. Restaurants, Bars und Einkaufsmöglichkeiten, Ärzte und öffentl. Verkehrsmittel in fußläufiger Entfernung. Stadtmitte und Strand auch in ca. 15min.
Tolles Wetter dass ganze Jahr über und ich habe mich sehr wohl gefühlt, nicht zuletzt auch durch die nette und immer hilfsbereite Gastgeberin, Petra. Für einen zus. Pool besteht meiner Ansicht überhaupt kein Bedarf (war Ende Feb. schon im Mittelmeer baden...).
Freue mich schon aufs‘ nächste Mal.
Gracias Petra y hasta pronto !

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Danke für die freundlichen Worte. Gerne wieder.
Hasta pronto!

! Als Untermieter wurde nicht direkt über uns gemietet und nur das Apartment bewohnt. Die Bewertung bezieht sich daher nur auf das Apartment und fremden Service !

studeni 2019

Angelika S. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5

Ein Haus mit Seele…

Ich habe schon in einigen Häusern in Spanien überwintert, doch in keinem habe ich mich mit meiner Hündin Dolly so wohl gefühlt. Zugegeben, es ist kein perfektes Haus, aber gerade das macht es so charmant – ein lebendiges Haus, ein Haus mit Seele. Das ökologische Konzept gefällt mir gut: Alles Wichtige wurde stilgetreu erneuert, alles Alte und Liebenswerte passend erhalten und restauriert. Einen Pool habe ich nicht vermisst, zum Abkühlen genügte mir eine Außendusche im „Landhausgarten“. Gerne komme ich wieder!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Vielen Dank liebe Angelika. Bald seid ihr zwei wieder hier, ich freue mich.
Hasta luego, Petra.

listopad 2019

Die Hamburger J. iz/od Hamburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća...

Osjećali smo se vrlo ugodno i zaljubili smo se u kuću. Stara je s nekoliko ožiljaka, što je, po našem mišljenju, samo čini dražesnijom i ne čini je sterilnom kao moderna kuća. Ima karakter i dobru energičnu, toplu vibru. Za nas je to bila prava kuća za dugoročni najam - dom!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Vielen Dank für Ihre liebe Beurteilung.
Ein Zuhause - eine schönere Bewertung kann man nicht erhalten :)

rujan 2019

Eva iz/od Waldsee

5,0
5 5 5 5

Toller Ausblick, schönes Haus.

WOW, was für ein Blick, wenn man zum ersten Mal das Haus betritt und ins Wohnzimer kommt!
Selbst abends genossen wir lieber den tollen Ausblick auf die lichterfüllten Häuser am gegenüberliegenden Berg, anstatt ferzusehen. Leider hatten wir nur 5 - aber wundervolle - Tage in dem flairvollen Haus. Wir haben gut geschlafen und uns wohl gefühlt. Besonders gut fanden wir auch das Osmosewasser, welches direkt aus einem Hahn in der schönen, neuen Küche kommt.

Danke liebe Petra, dass du uns geholfen und uns dein schönes Haus überlassen hast, obwohl du noch am Renovieren warst. Wir freuen uns schon auf das nächste Jahr....
Liebe Grüße aus Waldsee von Eva, Erik und den Kids.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa P. Seither:

Danke für die positive Bewertung. Ich freue mich, euch bald wieder zusehen.
Hasta luego, Petra.


kontakt

gospođa P. Seither

gospođa P. Seither

Dobrodošli na moju info stranicu. S Casa Marylena rezervirate dio kuće, jer dom je tamo gdje se osjećate ugodno. Kad god je to moguće, tijekom vašeg boravka osobno pazim na vas - važno mi je vaše dobrobit. Živim malo dalje od svog drugog doma tijekom mnogih tjedana u godini. Nadam se da se vidimo uskoro. Radujem se tebi! Vaša Petra.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 274155

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/274155.htm

Gospođa Petra Seither

Bahnhofstraße 40

67363 Lustadt

0049(0) 170 344 44 62


«Casa Marylena» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 13 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 11.05 do 25.05.2024

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina