Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Odlična kuća za odmor za 12 osoba.

Gornji Harz

maks.  20   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
10 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 20  Gosta/Gostiju
260m²
10 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Dobrodošli u planinsko selo Sankt Andreasberg u Nacionalnom parku Gornji Harz!



Želite li se nakon dugo vremena opet naći sa svojom obitelji ili prijateljima i provesti ugodan vikend ili godišnji odmor? Onda je ova velika, lijepa moderna kuća za odmor s velikom okućnicom prava stvar za vas! Naša velika kuća za odmor ima 260 četvornih metara da se osjećate ugodno, a prostire se na 3 kata kuće izgrađene 1910. godine. Nedavno smo ga obnovili, renovirali, moderno namješteni i s ljubavlju uređeni. Bilo da se radi o kratkom odmoru s proširenom obitelji, školskom izletu ili vikend izletu s puno prijatelja: ovdje ima dovoljno mjesta!



Naša kuća za odmor ima 3 etaže (prizemlje, 1. kat, potkrovlje). Ima ukupno 10 spavaćih soba, uključujući 3 dvokrevetne spavaće sobe i 7 spavaćih soba s po 2 kreveta za jednu osobu (14 kreveta). Nadalje, ima 5 kompletnih kupaonica i to: 3 x tuš kabine s WC-om, 2 x tuš kabine bez WC-a i 2 x WC za goste.



Raspored naše velike kuće za odmor je sljedeći:



Prizemlje: Veliki šik dnevni boravak, velika moderna kuhinja, velika, lijepa blagovaonica s velikim stolom za blagovanje s pogledom na vrt i prekrasan pogled - 3 sobe su otvorenog tipa. 2 x spavaće sobe sa po 2 odvojena kreveta, 1 x WC za goste i tuš kabina bez WC-a



1. kat: 4 x spavaće sobe: 2 x spavaće sobe s bračnim krevetom i 2 x spavaće sobe s po 2 odvojena kreveta. Nadalje: 1 WC za goste, 1 x tuš kabina s WC-om, 1 x tuš kabina bez WC-a



Potkrovlje: 4 spavaće sobe: 3 x spavaće sobe svaka s 2 odvojena kreveta i 1 x spavaća soba s bračnim krevetom i 2 x tuš kabine s WC-om.



Sve spavaće sobe i saloni grijani su infracrvenom toplinom za osobe koje pate od alergija i imaju TV ravnog ekrana. Naš prekrasan, veliki vrt s vrtnom kućicom, velikim roštiljem i puno mjesta za sjedenje poziva vas na ugodno druženje vani.



Ljubazno vas molimo da se raspitate želite li putovati s više ljudi, budući da imamo nekoliko smještajnih kapaciteta u Sankt Andreasbergu.



Bilo bi nam vrlo drago da vas ugostimo kao naše goste!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 8 km

8 km

Skijaška uspinjača 1.1 km

1.1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 140 km Hannover

140 km

Kolodvor 25 km Bad Harzburg

25 km

Izlaz s autoceste 55 km A7

55 km


Mjesto i položaj smještaja

Klimatsko lječilište St. Andreasberg smješteno je u Nacionalnom parku Harz i najviše je lječilište i zimsko sportsko odmaralište u planinskim gradovima Gornjeg Harza. Ovdje ćete pronaći idealne uvjete za planinarenje, vožnju biciklom, ribolov ili skijanje - čisto opuštanje! S 220 km pješačkih staza, St. Andreasberg je ljeti raj za planinarenje. Nakon kratke šetnje od kuće dolazi se do ljetnog sanjkališta. Zimi 7 vučnica, 2 dvosjedežnice, 40 km uređenih staza, osvijetljena sanjkališta, 1 natjecateljska staza za biatlon i škole skijanja osiguravaju bogatu raznolikost. Skijaško trčanje također će pronaći savršene uvjete ui oko St. Andreasberga. A ako volite sanjkanje, jednostavno ne možete zaobići Sankt Andreasberg: staza za sanjkanje sa snježnim tubingom tik uz Kurhaus magnet je za posjetitelje svih uzrasta. St. Andreasberg je jedno od rijetkih mjesta u planinama Harz koje je uspjelo zadržati veliki dio svog izvornog karaktera sa svojim idiličnim ulicama i šarenim drvenim kućama.



Naša nova kuća za odmor nalazi se na tihoj sporednoj ulici - ali još uvijek u središtu Sankt Andreasberga. Sve trgovine, pekara, slastičarna s kafićem, supermarket (dućan u neposrednoj blizini) i razni restorani su u neposrednoj blizini i do njih se može doći pješice.



Preporučljivo je putovati automobilom, jer možete napraviti sjajne dnevne izlete iz Sankt Andreasberga u Braunlage (12 km), Bad Lauterberg (12 km), Clausthal-Zellerfeld (21 km) i Bad Harzburg (25 km). Do Goslara, Wernigerodea i Quedlinburga može se stići za oko 40 minuta. Do autoceste A395 može se lako doći za 35 minuta, do autoceste A7 za 40 minuta, a do A38 za 50 minuta vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 25 %
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Prijava 15:00 sati, odjava 11:00 sati. Boravišna pristojba iznosi 2,30 €/noć za odrasle i 1,30 €/noć za djecu (6-17). Boravišna pristojba i svi naručeni paketi posteljine (12 €/osoba) i naknada za završno čišćenje (150 €) moraju se platiti u gotovini na licu mjesta.



Polog najamnine (25%): do 7 dana nakon zahtjeva; Konačna uplata (75%): do 14 dana prije dolaska, oboje bankovnom doznakom. Sve cijene su za 15 osoba; od 16. osobe naplaćujemo 30€/osoba/noćenje (odnosi se na malu djecu).

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Stornierungen sind 14 vor Anreise kostenfrei, spätere Stornierungen kosten 50% des Mietpreises, nicht-anreisen 100 % des Mietpreises

ostale informacije:

Opcionalno se mogu iznajmiti paketi posteljine uz jednokratnu naknadu od 10 eura po osobi (uključuje ručnike za ruke i kupanje, svu posteljinu možete nabaviti sami). Nakon rezervacije molimo pravovremenu informaciju (najkasnije 3 dana prije dolaska) da li je i koliko paketa rublja potrebno, kao i naznaku okvirnog vremena dolaska.



Zabranjen je pristup životinjama, a pušenje također nije dopušteno u kući za odmor!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2020

Karla M. iz/od Birkenwerder

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

lijepa velika obiteljska/grupna kuća s vrtom

Proveli smo dugi vikend u ovoj novouređenoj kući za odmor (obiteljsko okupljanje) i bilo nam je jako lijepo zajedno. Zbog brojnih soba i kupaonica bilo je dovoljno privatnosti za sve. Kuhinja je velika i dobro opremljena za kuhanje, a za stolom za blagovanje bilo je mjesta za nas trinaestero. Dnevni boravak uz kuhinju bio je ugodan. Kuća se nalazi u centru grada. Komunikacija s iznajmljivačima bila je vrlo dobra. Osjećali smo se vrlo ugodno.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

gospodin O. Ackermann

gospodin O. Ackermann

Poštovani zainteresirani, Drago mi je da ste zainteresirani za naše prekrasne nekretnine za odmor. Molimo kontaktirajte moju pomoćnicu, gospođu Kiefer, u vezi vašeg zahtjeva. Ona će odgovoriti na vaš zahtjev u roku od 24 sata. Srdačan pozdrav iz Sankt Andreasberga Oliver Ackerman


Dalji smještaji od gospodin O. Ackermann

Pokazati sve smještaje od gospodin O. Ackermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 275660

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/275660.htm


«Odlična kuća za odmor za 12 osoba.» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina