Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Taj Reethus

Mecklenburg Zapadno Pomorje / obala Baltičkog mora / Börgerende

maks.  6   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
85m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

61 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

61 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Slamnata kućica sa saunom i kaminom nalazi se u Börgerendeu u blizini Heiligendamma. Nalazi se na mirnoj lokaciji na prostranoj okućnici na rubu malog ribarskog mjesta. Sama kuća ima natkrivenu terasu i plinski roštilj. Vrt je dovoljno velik za idilične trenutke s obitelji, djeca se zabavljaju posebno u vrtu s toboganom, pješčanikom i ljuljačkom. Ali i starijim generacijama nudi mogućnost opuštanja uz vrtni namještaj i ležaljke. Unutrašnjost kuće za nepušače vrlo je ukusno namještena. Kuća površine 85 m2 prostire se na dvije etaže i podijeljena je na četiri prostorije od kojih su tri spavaće sobe. Nadalje, ima 1 kupaonicu sa saunom u prizemlju i WC na gornjem katu. Nova kuhinja s indukcijskim štednjakom, perilicom posuđa, pećnicom i mikrovalnom pećnicom, tosterom itd. U kući se nalaze 2 televizora - jedan s DVD playerom u dnevnoj sobi i drugi u spavaćoj sobi. Sušilica i perilica rublja dostupne su u objektu pogodnom za obitelj, a kao takav karakterizira i zaštita za djecu na stepenicama, između ostalog. Iz same kuće pruža se prekrasan, neometan pogled na okolna polja i s 1. kata na jedrenjake na Baltičkom moru. Pekara, slastičarna, restorani, kafići, rent-a-bike, mini golf, jahalište i igrališta udaljeni su oko 600m. Pogotovo blizina prirodne plaže djeluje iznimno privlačno. Do nje se lako stiže pješice za 15-tak minuta (udaljenost je oko 900m). Odmarališta na Baltičkom moru Heiligendamm i Kuehlungsborn udaljena su otprilike 4, odnosno 14 km. Osobito ljeti vrijedi ih posjetiti i čine turistička uporišta s dobro posjećenim plažama. Jednodnevni izleti u Dansku iz Warnemündea mogući su zbog središnjeg položaja objekta za posjet skandinavskom načinu života (15 km). Gradovi Rostock i Wismar s prekrasnim središtem gradova i dobrim trgovačkim sadržajima također su u blizini, točnije 16 odnosno 50 km. U neposrednoj blizini (cca. 4 km) nalazi se grad Munster Bad Doberan, koji ima vrlo poseban štih koji mami neke ljude da popiju kavu u Mollistraße. Vožnja starom parnom lokomotivom Molli posebno je popularna među turistima i ne samo da blistaju dječja srca. Također, za one koji vole obilaziti stare i značajne građevine, pobrinula se Doberan Minster, vrlo impresivna gotička crkva koju često nazivaju biserom gotičke arhitekture od opeke. Svatko tko planira posebno uzbudljiv izlet s cijelom obitelji može pronaći ono što traži u susjednoj pokrajini Schleswig-Holstein i posjetiti Hansapark u Sierksdorfu, jedini njemački zabavni park uz more, do kojeg se može doći brzo i jednostavno zahvaljujući izravna veza autom. S druge strane, ako ste zainteresirani za uzbudljiva iskustva u blizini, možete posjetiti popularna odredišta u okolici Rostocka, kao što su Rostock Zoo ili Karlovo avanturističko selo u Rövershagenu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.9 km

0.9 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Kolodvor 8 km Bahnhof Bad Doberan

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Pekara, slastičarna, restorani, kafići, rent-a-bike, mini golf, jahalište i igrališta udaljeni su oko 600m. Pogotovo blizina prirodne plaže djeluje iznimno privlačno. Do nje se lako stiže pješice za 15-tak minuta (udaljenost je oko 900m). Odmarališta na Baltičkom moru Heiligendamm i Kuehlungsborn udaljena su otprilike 4, odnosno 14 km. Osobito ljeti vrijedi ih posjetiti i čine turistička uporišta s dobro posjećenim plažama. Jednodnevni izleti u Dansku iz Warnemündea mogući su zbog središnjeg položaja objekta za posjet skandinavskom načinu života (15 km). Gradovi Rostock i Wismar s prekrasnim središtem gradova i dobrim trgovačkim sadržajima također su u blizini, točnije 16 odnosno 50 km. U neposrednoj blizini (cca. 4 km) nalazi se grad Munster Bad Doberan, koji ima vrlo poseban štih koji mami neke ljude da popiju kavu u Mollistraße. Vožnja starom parnom lokomotivom Molli posebno je popularna među turistima i ne samo da blistaju dječja srca. Također, za one koji vole obilaziti stare i značajne građevine, pobrinula se Doberan Minster, vrlo impresivna gotička crkva koju često nazivaju biserom gotičke arhitekture od opeke. Svatko tko planira posebno uzbudljiv izlet s cijelom obitelji može pronaći ono što traži u susjednoj pokrajini Schleswig-Holstein i posjetiti Hansapark u Sierksdorfu, jedini njemački zabavni park uz more, do kojeg se može doći brzo i jednostavno zahvaljujući izravna veza autom. S druge strane, ako ste zainteresirani za uzbudljiva iskustva u blizini, možete posjetiti popularna odredišta u okolici Rostocka, kao što su Rostock Zoo ili Karlovo avanturističko selo u Rövershagenu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena struje 50 centi po kwh. Završno čišćenje nije uključeno u cijenu najma. Ručnici za saunu su spremni za vas i po potrebi ih možete besplatno posuditi. Tu je i plinski roštilj koji se može koristiti uz depozit od 50 eura. Ako se roštilj vrati neočišćen, polog se zadržava.

Završno čišćenje od 130 eura nije uključeno u cijenu najma.

Od svibnja 2022. ponovno nudimo posteljinu i ručnike po cijeni od 25 EUR po osobi.

Na upit se mogu dobiti po 1 ženski i muški bicikl od 28 inča i dječji bicikl od 26 inča.

Uvjeti poništenja:

  • Kostenfreie Stornierung bis 6 Wochen vor der Anreise. Spätere Stornierung nach Absprache. 1 Woche vorher bis Anreise 50 Prozent der Miete.

ostale informacije:

Dan dolaska i odlaska je subota.

Bicikli na upit direktno u kući za odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.5 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2021

Denny R. iz/od Liederbach am Taunus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

jesenski odmor

- Bio je to odmor -
šetati plažom
Roštilji
.. čista zabava za djecu ..

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2021

Sven R. iz/od Pfungstadt

4,8
5 5 4 5 5
Prikaži njemački

Odličan obiteljski odmor

Bok. U vikendici smo ostali tjedan dana. Oprema je bila mega, od perilice, sušilice, roštilja do saune, sve je bilo tu. Pogotovo sam često koristio kamin u dnevnom boravku. Imali smo oko 10 minuta hoda (1 km) do plaže. Zato smo svaki dan išli na kupanje u more. Odmah do Börgerendea nalazi se poznato lječilište Kuehlungsborn, koje svaki putnik mora posjetiti. U neposrednoj blizini su tržnice kao što su Netto, Edeka itd. Budući da služba za čišćenje prolazi kroz kuću svake subote, prirodno izgleda super čisto. Usluga kao što je Na primjer, predaja ključeva bila je jednostavna. S cijenom za tjedan dana ljetnog odmora s obitelji (2 odrasle osobe i 2 djece) bili smo vrlo zadovoljni. Zaključak: Kuća se svakako može preporučiti. Ponovno ćemo ga rezervirati 2022. Pozdrav iz Hessea

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2021

Maas A. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve je u redu

Kuća je vrlo lijepa i potpuno opremljena. Na natkrivenoj terasi možete sjediti čak i za ljetne kiše. Vanjski prostor velikodušno poziva na sunčanje.

Dječje igralište, plaža, iznajmljivanje bicikala i ugostiteljski objekti su dostupni pješice.

Dovoljno trgovina u blizini, neke čak rade i nedjeljom.

Osjećali smo se vrlo ugodno i već smo rezervirali za sljedeću godinu.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

siječanj 1970

Bärbel G. iz/od Altenkirchen

4,6
5 4 4 5 5
Prikaži njemački

Super kuća za odmor u blizini plaže

Samostojeća kuća za odmor je idilično smještena na rubu grada
iz Börgerendea. Graniči s prirodnim rezervatom,
a blizina plaže je savršena. Kuća za odmor ima izvrsnu lokaciju i dobru infrastrukturu. Domaćini su vrlo ljubazni i uslužni.
Oprema je moderna i kvalitetna, jako dobro održavana, čisto da se osjećate dobro. Ovdje doslovno možete pronaći dušu

"pustite se da visi", isključite se i uživajte. Pristup plaži je u neposrednoj blizini, šetnje, biciklizam, kupanje, ovdje svatko dođe na svoje.

Ljubitelji prirode i aktivisti, super za djecu.
Ovdje postoji mnogo zanimljivih opcija izleta, da spomenemo samo neke, Heiligen Damm, Bad Doberan, Warnemünde, Rostock, itd.
Trgovine za svakodnevne potrebe možete pronaći u Börgerendeu, a sljedeći veći grad je Bad Doberan. Proveli smo 14 prekrasnih dana na Baltičkom moru s obitelji, bilo kad opet!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj S. Pfeiffer-Lingelbach

obitelj S. Pfeiffer-Lingelbach

Mi smo bračni par sa 2 djece, u našem kućanstvu su i prijateljski stari pas i mačka. Živimo u samostojećoj kući na prednjem dijelu prostranog imanja i stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja ili sugestije u vezi vašeg boravka. S poštovanjem, Obitelj Pfeiffer Lingelbach


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 281144

Posljednje ažuriranje: 18.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/281144.htm


«Taj Reethus» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina