Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Aurelia

Labin & Rabac, Istra

maks.  6   Gosta/Gostiju
145m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
145m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

12 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Villa Aurelia, smještena u pitoresknom istarskom selu Kunj, idilično je obiteljsko utočište s tri spavaće sobe s prekrasnim panoramskim pogledom na zelenilo i planinu Učku, udaljeno samo 15 minuta vožnje od najljepših plaža u Istri.

145m2 veliki unutarnji prostor Ville Aurelia može primiti 6 gostiju u tri klasične spavaće sobe na 1. katu vile. Spavaće sobe su opremljene bračnim krevetima, a sve spavaće sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem i ostalim kupaonskim potrepštinama, kao i vlastiti klima uređaj. Prizemlje Ville Aurelia sastoji se od jednog velikog otvorenog prostora s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom te zasebnim wc-om. Kuhinja je opremljena svim kuhinjskim aparatima i posuđem za pripremu ukusnih jela u kojima možete uživati u raskošnoj blagovaonici za 6 osoba. Dnevni boravak je opremljen velikim udobnim kaučem, satelitskom televizijom, stvarajući savršen prostor za zabavu cijele obitelji.
Veliko vanjsko područje s maslinama ima prekrasan privatni vanjski bazen s unutarnjim stepenicama, okružen ležaljkama i suncobranima. S bazena gosti će imati prekrasan pogled na okolicu punu zelenila i vedrog neba. Nadalje, terasa ima vanjsku blagovaonicu s roštiljem za one koji uživaju jesti na svježem zraku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Autobus 8 km

8 km

Zračna luka 48 km Pula

48 km

Kolodvor 48 km Pula

48 km

Izlaz s autoceste 30 km Tunel Učka

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Aurelia udaljena je 10 km od Labina, srednjovjekovnog gradića na brežuljku iznad Rapca, u blizini velikih zelenih površina pogodnih za brojne aktivnosti na otvorenom, kušanje vrhunskih domaćih vina, kuhinje i posjet restoranima koji će vaš boravak učiniti više nego ugodnim. Prekrasne plaže nalaze se na maloj udaljenosti vožnje od vile u okolici Rapca. Bit ćete nedaleko od glavnih znamenitosti Istre, Kvarnera i Gorskog kotara. Posjetite prekrasan grad Opatiju, rimski koloseum 'Arena' u Puli, autentični Mediteran i prekrasne stare gradove na istarskoj obali poput Rovinja, Vrsara, Poreča, Umaga, srednjovjekovne gradove Hum, Motovun, Grožnjan i otoke Brijuni (Nacionalni park, egzotični životinje na otvorenom i golf resort), Cres, Lošinj i mnogi drugi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Prošećite se 40 km dugom Labinskom planinarskom stazom od svjetionika na rtu Crna punta i Skitača, najjužnijih točaka Labinskog poluotoka, preko povijesnog Labina i Ripende koja se uzdiže iznad "stražarskog" Rapca, slikovitog Plomina i Sisola, najvišeg vrha od Plominske gore do Brseča. Svakog travnja na ovoj ruti održava se tradicionalni trekking Long Walk Day u organizaciji Planinarskog kluba Skitaci iz Labina. Osim planinarenja na Skitaču za Uskrs, Veliku Gospu i Svetu Luciju u prosincu, obilježava se i Međunarodni dan hodanja u listopadu.
U listopadu uživajte u Valamar Trail trkaćim utrkama po prekrasnoj okolici Rapca i Labina na označenim stazama koje se sastoje od četiri različite utrke, različitih duljina, namijenjene svima, od vrhunskih trail trkača do rekreativaca.
Istražite i otkrijte biciklistički raj Labinštine na pet biciklističkih ruta ukupne dužine 240 km. Biciklistička ruta Bella vista (33 km) odvest će vas od Skitače - najviše točke Labinštine do starog grada Labina. Ruta terana ( km) u čast istoimenog istarskog vina vodi vas Labinskom vinskom cestom, dok ruta Lucije bistrih očiju ( km) priča priču o Svetoj Luciji na Skitači. Istarska demarkacija (51 km) posvećena je jednom od najvažnijih hrvatskih srednjovjekovnih dokumenata pronađenih u Kršanu, a Liburnijska ruta (67 km) upoznaje lokalnu povijest rudarstva i grada Raše, najmlađeg grada u Istri.
U svibnju ne propustite međunarodnu biciklističku utrku Valamar Terra Magica s različitim duljinama staza, od najteže utrke duge 75 km do rekreativne utrke za djecu i obiteljskog biciklizma. Sve utrke počinju i završavaju u Rapcu gdje bike hotel Allegro Valamar 4* nudi obilje rekreativnih i biciklističkih sadržaja za ljubitelje biciklizma. Različite vrste bicikala dostupne su za iznajmljivanje na više mjesta u Rapcu i Labinu.
Od Plominskog zaljeva do rta Crna punta, podmorje je poznato po bogatstvu podvodnog svijeta Kvarnerskog zaljeva i ronilačkim atrakcijama - potonulim brodolomima u kanalu Vela vrata. Godine 1914. na obalu rta Pečen kod Cresa nasukao se trgovački parobrod Lina, a teretni parobrod Vis spava u dubinama rta Mašnjak na ulazu u Plominski zaljev. Podmorje u blizini plaže Girandella oduševljava svojom velikom dubinom, mnoštvom kamenih kaskada i pukotinama s koraljima i spužvama. Vode oko rta Babino na kraju Rabačkog zaljeva poznate su po gorgonijama i spužvama. Zidine Svete Marine omiljeno su mjesto ronilaca zahvaljujući tri velika grebena koji se spuštaju direktno s plaže do 55 metara u pučinu, što omogućuje ronjenje čak i kada vrijeme ne dopušta plovidbu brodom.
Roniti možete naučiti u Rapcu, u ronilačkom centru Girandella na jednoj od najljepših rabačkih šljunčanih plaža s Plavom zastavom ili u uvali Maslinica kod kampa Oliva.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.5 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Christian B. iz/od Berg SG

4,6
5 5 4 4 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća, udaljena od sela

Bili smo četvero (2 odrasle osobe i dvoje tinejdžera, 14 i 16 godina) u vili. Kuća i bazen su vrlo prostrani. Postoje tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom. Tako su naši tinejdžeri imali svoje vlastito carstvo. U kuhinji, kupaonici, praonici i vani, sve je što vam treba dostupno. Postoje tri identične kuće u nizu. Ova je najdesnija od parkinga. Parcela je odvojena živicom. Tako da imate svoju privatnost. Vila je lijepa, ali bez duše. Primijeti se da ovdje nije izgrađeno s ljubavlju. Naselje Kunj se čini da se sastoji samo od kuća za odmor. Nema ničega više tamo. Naselje je izolirano, ali to smo već znali. Kunj se nalazi na kraju jednosmjerne ceste, a do Labina (npr. za kupovinu) stiže se autom za oko 15 minuta, a do Rabača (plaže) za oko 30 minuta. Labin ima prekrasan stari grad i vrijedi posjetiti. U Rabacu postoje vrlo lijepe plaže s čistom i jasnom vodom.
Usluga bijaše u redu pri dolasku i odlasku. Imali smo samo kontakt putem WhatsAppa/telefona. Bazen se čisti jednom tjedno. Ali posteljina i ručnici se ne mijenjaju. Ručnike smo sami oprali u perilici rublja.
Sve u svemu, svakako preporučljivo. Samo trebate biti svjesni da se ništa ne može stići pješice u razumnom roku.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

srpanj 2022

Matias D. iz/od 52066 Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bolje nego što se očekivalo

Bili smo dva tjedna četvero + pas u kući, i to je bio prvi odmor u kući u kojem nismo imali pritužbe na opremljenost ili čistoću već dugo vremena.
Ono što trebate znati je da je vrlo izolirano, ali upravo zbog toga smo ga i unajmili jer tamo imate mir i s terase imate prekrasan neometan pogled na zelene planine. Automobilom se može lako doći do Labina i obale.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

Tvrtka MAYREN management & rentals
gospodin M. Vukusic

gospodin M. Vukusic

Mayren is a specialized full-service agency that provides complete and professional real estate maintenance and rental services.


Dalji smještaji od gospodin M. Vukusic

Pokazati sve smještaje od gospodin M. Vukusic

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 281812

Posljednje ažuriranje: 21.01.2024

Oglas je online od: 3 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/281812.htm


«Vila Aurelia» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina