Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Buena Vista

Grčka, Peloponez, Mesenija, Kalo Nero

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Villa Buena Vista s privatnim bazenom prava je sreća zbog svoje idilične i mirne lokacije.

Kada stignete, vila vas dočekuje skladnom atmosferom.

Ugodan interijer zadržan je u bijeloj i plavoj boji. Ovdje ćete pronaći oazu s optimalnom privatnošću, gdje možete provesti prekrasne dane. Vila iz snova je klimatizirana i svi prozori imaju komarnike.

S oko 75 četvornih metara podijeljenih na spavaću sobu, dnevnu/spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu i blagovaonicu, vila je savršene veličine za odmor iz snova. Privatna terasa s vlastitim bazenom i prekrasnim pogledom na more vaš je dodatni životni prostor pod vedrim nebom.

Veliki bračni krevet (160cm x 200cm) u odvojenoj spavaćoj sobi je vrlo udoban, a pogled s prozora također pruža pogled na more. Dnevni boravak nudi dodatnu, odvojenu spavaću sobu za do 2 osobe uz nadoplatu. Mjesta za spavanje su međusobno paralelna, sa površinom za spavanje od oko 80cm x 194cm.

Prostrana, svijetla kupaonica ima veliku kadu i veliki umivaonik s puno prostora za pohranu.

U vašoj kuhinji pronaći ćete sve pogodnosti koje doprinose opuštajućem odmoru. To uključuje perilicu posuđa, perilicu rublja, štednjak sa staklokeramičkom pločom, aparat za kavu.

Svi uobičajeni televizijski i radijski programi dostupni su putem satelitske veze (Astra).

Vaše parkirno mjesto je odmah ispred kuće.

Više informacija na villa-buenavista.com

Maksimalna popunjenost: 4 osobe (uključujući djecu)



Napomena: Djeca su dobrodošla od 7 godina. Zbog slobodno dostupnog bazena za goste, oni bi trebali moći plivati ili biti osigurani odgovarajućim pomagalima za plivanje. Vila je neprikladna za malu djecu.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Restoran 8 km

8 km

Centar grada/mjesta 0.65 km

0.65 km

Zračna luka 60 km Kalamata

60 km

Izlaz s autoceste 40 km Patras

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Buena Vista idilično je smještena na slikovitom brežuljku s maslinama iznad primorskog ljetovališta Kalo Nero i malo izvan malog sela Agaliani. Vaš idealan dom za prekrasan odmor iz snova.

S osamljene terase možete uživati u prekrasnom pogledu na zaljev Kyparissia. Smještena na imanju od 2000 m², ova samostojeća vila dočekuje vas skladnom atmosferom.

Okruženje:

Obližnje malo ljetovalište Kalo Nero nudi nekoliko restorana (naravno i direktno na plaži), pekarnicu, ljekarnu i mali, dobro opskrbljeni supermarket.

Postoji mnogo toga čemu se možete diviti u tom području - Olimpija ili antički Messini, Methoni, Voidokilia ili Pylos - samo su neki od njih.

Tradicionalna tržnica na kojoj se prodaju lokalni poljoprivredni proizvodi održava se svake nedjelje u obližnjem selu Kopanaki.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Rücktritt 41 – 33 Tage vor Mietbeginn 20 % des Mietpreises 32 – 22 Tage vor Mietbeginn 60 % des Mietpreises 21 – 12 Tage vor Mietbeginn 80 % des Mietpreises 11 Tage vor Mietbeginn – Mietbeginn 90 % des Mietpreises Vorübergehende Änderung der Stornobedingungen aufgrund von Covid-19: Selbstverständlich fallen derzeit keine Stornokosten an, wenn eine Anreise gar nicht möglich ist. Wir hoffen, dass Sie alle gesund bleiben und freuen uns auf Sie!

ostale informacije:

Kad smo prvi put stigli ovdje u Agaliani u ožujku 2019., bili smo oduševljeni pogledom i tišinom. Osjećali smo se kao kod kuće u ovom malom komadiću raja. Idealno mjesto za savršen odmor.

Turistička regija:

Biste li više voljeli ležaljku sa suncobranom? Ili bi to radije trebao biti dio plaže koji imate samo za sebe? Oba možete pronaći ovdje.

Dolazak:

Najbolji način da dođete do nas avionom je da odletite u Kalamatu. Odavde uzmite rent-a-car i za sat vremena bit ćete u svojoj kući iz snova

Ako dolazite automobilom, najbolji izbor je trajektna veza za Patras iz Ancone ili iz Venecije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.7 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2023

Josef O. iz/od Aßlar

4,6
5 5 5 4 4
Prikaži njemački

Sanjivilla

Izuzetno lijepa vila s mnogo udobnosti. Predivan mir i fantastičan pogled nadoknađuju za malo neudoban put do kuće (loša cesta). Izuzetno dragi, jednostavni i susretljivi domaćini, tipično grčki! Osjećali smo se vrlo ugodno i rado ćemo se vratiti.
S. i J.

Preporučeno za: Romantični odmor

svibanj 2023

Ursula S. iz/od München

4,8
5 5 4 5 5
Prikaži njemački

Drugi put je bio još ljepši, ovo tajno otkritje dijelimo!

Bili smo drugi put u Villa Buena Vista. Radikalno čišćenje velikih biljaka ispred bazena omogućilo nam je da vidimo dalek pogled na dolinu i more, što je bilo još impresivnije.

Dolazimo i opuštamo se za 2 minute. Sve je čisto, dobro pripremljeno, osnovne stvari su dostupne i mogli smo započeti s odmorom. Lijepi boravak, čista i kompaktna kuhinja uvijek su samo predvorje pravog vrhunca: terasa, koja je zapravo više unutarnje dvorište i ima nekoliko sjedećih mjesta, uključujući natkriveni blagovaoni stol. Desno je tuš i odmah ispred nas je mali, ali lijep bazen s pogledom na prirodu iza njega te more i planine iza toga.

Čim smo sjeli, nismo htjeli ništa više raditi, samo gledati prema naprijed. Ipak, poduzeli smo nešto, poput šetnji plažom, plivanja u dubokoj plavoj vodi, odlaska na obližnji golf teren Costa Navarino (ET mjesto!) i posjeta veličanstvenim arheološkim nalazištima u Messiniju. Kulinarski vrhunci bili su ovdje: u krugu nekoliko minuta ima toliko mnogo mogućnosti za dobru hranu s autentičnim grčkim jelima da smo se jedva najeli. Naš savjet: isprobajte mnogo mnogo predjela, čak i one koje još nikad niste probali.

Četiri zvjezdice (umjesto pet) za uslugu nemaju ništa s uslužnim djelatnicima ili samim objektom, samo trebate očekivati da se u ovakvom apartmanu većinom sami brinete o sebi, za što vam treba auto ili bicikl. Usput, apartmani Buena Vista nalaze se 2 minute hoda i ovdje se nalazi puno veći bazen.

Zapravo ne biste trebali previše govoriti o ovakvim jedinstvenim preporukama, ali ovdje želimo podijeliti našu uzbuđenost.

Vratit ćemo se.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Finkenzeller:

Liebe Familie S.,
wir haben uns sehr gefreut, Euch wieder bei uns begrüßen zu können. Vielen Dank für die tolle Bewertung, hoffentlich sehen wir uns nächstes Jahr wieder.
Herzliche Grüße,
Melanie & Stefan

srpanj 2022

Birgit Z. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Oaza blagostanja

Već je kontakt e-poštom s domaćicom uoči našeg putovanja bio vrlo prijateljski i jednostavan. Bili smo zahvalni na podršci na njemačkom jeziku na licu mjesta, a posebno na činjenici da nam je čak bilo dopušteno da se prijavimo noću nakon kasnog dolaska našeg trajekta u Patras i bili smo dobrodošli. Piće i doručak već su bili u hladnjaku, tako da smo od prvog trenutka mogli uživati u odmoru u Villi Buena Vista. Ništa nam nije nedostajalo, kuća je bila vrlo čista i lijepo namještena - baš kao što je prikazano na fotografijama, uključujući fantastičan pogled! Mapa sa savjetima za izlete u okolici također nam je bila od velike pomoći i pomogla nam je (moje dvije kćeri i ja) da otkrijemo puno toga na našem prvom odmoru u Grčkoj, uvijek jedemo ukusnu hranu i, između ostalog, doživimo nezaboravne zalaske sunca.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Finkenzeller:

Liebe Birgit,
vielen Dank, daß Du Dir die Zeit für eine so tolle Bewertung genommen hast! Ich hoffe sehr, daß Ihr an Griechenland Gefallen gefunden habt und ganz bald wieder vorbei kommt!
Sonnige Grüße,
Melanie

lipanj 2022

Ursula S. iz/od München

4,8
5 5 4 5 5
Prikaži njemački

Individualni odmor iz snova, a još uvijek lako dostupan

Mi (roditelji) smo ostali u zasebnoj vili. Djeca (16+) bila su oko 2 minute udaljena u jednom od apartmana Sundowner Suites. Idealna stvar za naše sazviježđe.
Imali smo 100% svoj mir i privatnost u vili koja se može opisati samo kao prekrasna. Vrhunska oprema s klimom, potpuno opremljenom kuhinjom i velikom terasom. Bilo je nekoliko opcija za sjedenje s kojih smo mogli uživati u prekrasnoj uvali s pogledom na more. Vrhunac je bio bazen, s pogledom na čistu prirodu oko nas. No, automobil se svakako preporuča za shopping, a time i samodostatnost. Mogli bismo i s autom štošta učiniti, npr. plaža je udaljena samo 10 minuta vožnje. Tamo možete birati između autentičnih restorana na samoj plaži, elegantnih kafića na plaži (npr. Mammos u Kyparissia) ili rustikalnih kontejnerskih koliba (no name ;).

Uvijek dobro jedite. Vratit cemo se!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Finkenzeller:

Liebe Familie S. aus München,
vielen Dank für die nette Bewertung!
Wie schön, daß es Euch bei uns gefallen hat, wir freuen uns schon auf ein Wiedersehen.
Viele Grüße,
Melanie & Stefan

prosinac 2021

Angie and Martin M. iz/od Blackwater, UK

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor iz snova

Bili smo tamo 2 tjedna krajem prosinca tijekom Nove godine i imali smo sreće s vremenom.
Poslijepodne je većinu vremena bilo ugodno toplo gotovo kao u rano ljeto.

Villa Buena Vista jednostavno je iz snova i idealno mjesto za odmor.
Vrlo čisto, vrlo tiho, potpuno klimatizirano i opremljeno svime što vam je potrebno za opuštajući odmor.
Samo... koliko god bio primamljiv kristalno čisti bazen... Nažalost, voda je u prosincu bila malo prehladna.
Zato se još više veselimo što ćemo sljedeći put ljeti uskočiti u njega.
Tada će opet biti otvorena i sezonska zračna luka u Kalamati, koja je udaljena samo sat vremena vožnje. Bio je dobra 3 sata vožnje od atenske zračne luke.
Ali nije nam smetalo, jer smo već usput vidjeli dosta grčkog sela. A ni cestarine na autocesti nisu skupe.

Domaćini (Melanie i Stefan) su vrlo ljubazni i uslužni. Njihov duhoviti zlatni retriver Jerry također nas je odmah dočekao.
Osjećali smo se vrlo ugodno od prve minute.
Melanie i Stefan imali su puno savjeta o tome koje znamenitosti svakako trebamo vidjeti u okolici. ...jer se nismo baš pripremili.
Išli smo između ostalog u Olympia, Marathon, slapove Neda i Messinu. Nabrojimo samo neke od naših izletničkih destinacija.

U restoranima u okolici uživali smo u vrlo ukusnoj domaćoj kuhinji u raskošnim porcijama za male novce.
Ne biste trebali biti na dijeti, jer ćete tada propustiti ono najbolje.
I tu bismo se mogli osloniti na savjete Melanie i Stefana.

Bio je to naš prvi, ali definitivno ne i posljednji odmor u Grčkoj.
Već se veselimo sljedećem susretu i ponovnom susretu s Melanie, Stefanom i Jerryjem.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 1970

Angie und Martin M. iz/od Blackwater, UK

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

San.

Ostali smo 2 tjedna krajem prosinca tijekom Nove godine i imali smo sreće s vremenom.
Poslijepodne je većinu vremena bilo ugodno toplo, gotovo kao u rano ljeto.

Villa Buena Vista jednostavno je iz snova i idealno mjesto za odmor.
Vrlo čisto, vrlo tiho, potpuno klimatizirano i opremljeno svime što vam je potrebno za opuštajući odmor.
Samo…. koliko god primamljiv bio kristalno čist bazen. U prosincu je nažalost bilo malo prehladno.

Zato se još više veselimo skoku u hladnu vodu sljedeći put kad budemo ovdje ljeti.
Tada će ponovno biti otvorena sezonska zračna luka u Kalamati. Udaljen je samo sat vremena vožnje. Bilo je dobra 3 sata vožnje od zračne luke u Ateni.
Ali to nam nije puno smetalo jer smo putem do tamo vidjeli dosta grčkog krajolika. A ni male cestarine na Autobahnu nisu vrijedne spomena.

Domaćini (Melanie i Stefan) su vrlo ljubazni i uslužni. Njihov smiješni zlatni retriver Jerry odmah nas je toplo dočekao.
Osjećali smo se vrlo ugodno od prve minute.

Melanie i Stefan imali su puno savjeta o tome koje znamenitosti posjetiti u okolici. ...jer se obično nismo toliko pripremali. :-)

Tako smo između ostalog bili u Olympiji, na Marathonu, na slapovima Neda iu Messini. Nabrojimo samo neke od naših izletničkih destinacija.

U restoranima u okolici možete uživati u vrlo ukusnoj domaćoj kuhinji u izdašnim porcijama za malo novca.
Ne biste trebali biti na dijeti, jer ćete tada propustiti ono najbolje. ;-)
I tu bismo se mogli osloniti na savjete Melanie i Stefana.

Bio je to naš prvi, ali svakako ne i zadnji odmor u Grčkoj.
Jako se veselimo sljedećem susretu i ponovnom susretu s Melanie, Stefanom i Jerryjem.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa M. Finkenzeller:

Liebe Angie, lieber Martin,
vielen Dank für die ausführliche Einschätzung!
Wir freuen uns sehr, dass es Euch bei uns gefallen hat und freuen uns schon jetzt auf das nächste Mal.
Liebe Grüße,
Melanie und Stefan


kontakt

gospođa M. Finkenzeller

gospođa M. Finkenzeller

Kad smo prvi put stigli ovdje u Agaliani u ožujku 2019., bili smo oduševljeni pogledom i tišinom. Osjećali smo se kao kod kuće u ovom malom komadiću raja. To je idealno mjesto za svestrano savršen odmor.


Dalji smještaji od gospođa M. Finkenzeller


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 282045

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/282045.htm


«Villa Buena Vista» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina