Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor "Zur Mühle"

Westoverledingen

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
30% 01.11 do 12.12.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
30% Popust 01.11 do 12.12.2024

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

52 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Posjetite našu početnu stranicu na: urlaub-am-deich.com



Kuća ima veliku terasu i travnjak na sunčanoj strani. Vrtna garnitura i roštilj pozivaju na odmor i druženje. Imanje je dizajnirano s velikom pažnjom za detalje i nudi ljubiteljima prirode prekrasno mjesto za boravak.

Stolni tenis i stolni nogomet našim malim gostima pružaju zabavu i igru u svako doba i po svakom vremenu.

Za dane lošeg vremena našim gostima je na raspolaganju besplatan optički internet



Opuštanje vas očekuje u ovoj udobnoj kući za odmor, s prekrasnim pogledom na nasip i starinski mlin Mitling Mark; Istočna Friesland s njegove najljepše strane.



Kuća za odmor uz mlin izgrađena je 1994. godine i kontinuirano se modernizirala.

U prizemlju se vide stropne grede, uz kuhinju i gostinjski wc nalazi se i prostrani dnevni boravak te ostava.

Na katu su 2 spavaće sobe s 2 kreveta za jednu osobu i tuš kabinom.

Sobe su bile svijetle i prijateljske.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 70 km

70 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 120 km Bremen

120 km

Kolodvor 15 km Papenburg

15 km

Izlaz s autoceste 15 km Papenburg

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor Zur Mühle nalazi se u Mitling Marku, Westoverledingen, u neposrednoj blizini Marker Mühle i rijeke Ems.



Južno područje za odmor u Istočnoj Friziji je na pragu i nudi obilje mogućnosti za one koji traže opuštanje, aktivne turiste i obiteljski odmor.



Dom se nalazi na idiličnoj lokaciji i na spoju biciklističkih staza German Fehn Route i International Dollard Route. Sjednite na bicikl i istražite šarmantnu okolicu. Gradovi Weener, Leer i Papenburg su u neposrednoj blizini i pozivaju na shopping.



Turistička regija "Südliches Ostfriesland" ima mnogo toga za ponuditi. Bilo da tražite opuštanje, shopping, aktivan odmor ili kulturni turizam - široka je ponuda za gotovo svaku "vrstu odmora".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Bei Stornierungen bis 30 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) erhalten sie 100% abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet. Bei Stornierungen bis 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) erhalten sie 50% zurückerstattet. Bei Stornierungen weniger als 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) erhalten sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Marker mlin

Mlin u Mitling Marku jednokatni je nizozemski nizozemski nizozemski nizozemski galerijski pogon sa vrećom i žaluzijskim krilima. Mlin ima dva zupčanika za mljevenje, dva pelde zupčanika, valjak za drobljenje, dvostruki i jednostruki klasifikator, stroj za čišćenje i elevatore.



Već u 16. stoljeću postojao je na Emskom nasipu u Mitling-Marku poštanski mlin u kojem se mljelo žito. Današnji nizozemski mlin sagrađen je 1843. godine. Godine 1928. ugrađen je dizel motor kako bi se mljevenje moglo odvijati iu danima s malo vjetra. Godine 1945. tada je kupljen elektromotor. Općina ga je kupila 1984. godine, a nakon dugogodišnjeg restauratorskog rada tehnički spomenik je 1990. godine predan javnosti. Osim mlina, mlinsku cjelinu čine i mlinareva kuća te pekara. U Müllerhausu kolekcija "Bakina kuhinja" podsjeća na prošla vremena. Ovdje se možete diviti preko 800 kuhinjskih predmeta, od kojih su većina ručno oslikani motivi mlina na "Delft Blue" porculanu.



Već nekoliko godina također je moguće vezati čvor u mlinu. Informacije o tome možete dobiti u matičnom uredu općine Westoverledingen.



Radno vrijeme mlina: 1. travnja – 31. listopada, srijeda – petak, nedjelja – poslijepodne. studeni – ožujak prema dogovoru.





Papenburg

Grad na kanalu na sjeveru Emslanda poznat je daleko izvan granica regije - prije svega zbog brodogradilišta Meyer. Deseci tisuća "vidovnika" duž nasipa na Emsu kada više od 200 godina stara obiteljska tvrtka šalje svoje velike brodove za krstarenje. Centar za posjetitelje brodogradilišta nudi priliku zaviriti iza kulisa izgradnje luksuznog broda.



Ali Papenburg ima još više za ponuditi: rascvjetani kanal i brojni parkovi pozivaju vas na šetnju, "Zeitspeicher" obećava fascinantno putovanje otkrivanja povijesti grada, a forum "Alte Werft" privlači raznim događajima - od kazališne klasike do groovy rock showa.





Prazno

Leer - "vrata Istočne Frizije" - privlači svoje posjetitelje s mnogo lica: najatraktivnije je svakako ono šarmantnog starog grada koji svojim brojnim ugodnim kutcima poziva na šetnju. Pomorski karakter grada također je nepogrešiv, što se može vidjeti u mnogim područjima - poput povijesne luke. Ovdje mnogi nostalgični brodovi zajedno s "Waage" i uglednom gradskom vijećnicom čine nepogrešivu cjelinu. Moderno lice luke, s druge strane, može se vidjeti na Nesseu, potpuno novom stambenom području s pomorskim štihom.



Grad Leer također je poznat i popularan po svojoj raznolikoj trgovačkoj, gastronomskoj i kulturnoj ponudi. Kupujte do mile volje u pješačkoj zoni ili se opustite uz posjet zavičajnom muzeju ili kulturnoj trgovini.





Weener

Weener - "zeleni grad Rheiderlanda" - nalazi se samo nekoliko koraka od vašeg ljetovališta Mitling Mark. Lako možete doći do grada preko Emsa s trajektom Friesen.



Naselje staro više od 1000 godina zadržalo je velik dio svog izvornog šarma, posebice u starom gradu i staroj luci. Weenerovu starogradsku milju karakteriziraju zgrade iz 18. i 19. stoljeća. Barokne gradske kuće i veličanstvene vile karakteriziraju sliku Norderstraße.



Oni koji traže kulturu pronaći će vrijedna odredišta u Orguljaškom centru Organeum iu Zavičajnom muzeju.





Ditzum

Krivudave ulice, škripa opute i nepogrešiv miris granata i morskog zraka. Neobično ribarsko mjesto Ditzum uvijek vrijedi posjetiti. Čak i kad su škampi u ribolovu, posjetitelj ne bulji u prazan lučki bazen - ovdje su usidreni razni tradicionalni kuteri i ribarski čamci.



"Obavezna" je vožnja trajektom Ems, koji redovno vozi između Ditzuma i Petkuma. "Fiskereemuseum" također se nalazi neposredno u luci, koji predstavlja mnogo zanimljivih stvari koje vrijedi znati o ribolovu na Emsu i Dollartu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Sabine S. iz/od Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajno u svim smjerovima

Zapravo smo na odmoru na Baltičkom moru, ali željeli smo promjenu. Najbolja odluka ikad!

Ključevi su predani korištenjem sefa i dočekana nas je osobnom porukom. Toliko malih stvari pobrinulo se da se odmah osjećamo kao kod kuće, na primjer imamo kuhinju s kavom, čajem, uljem itd. na licu mjesta.

Smještaj je bio blistavo čist i udoban. Sada ćemo se vratiti u jesen i zimu. Područje nudi puno prirode, mira i možete brzo doći do Papenburga i Leera.

Stanodavci su srdačni bez nametljivosti i uspjeli smo doći do nekoga tko nam je pomogao s tehnologijom čak i tijekom vikenda.

Sada smo stalni gosti i radujemo se skorom povratku.

Pozdrav od Sabine i Jerryja

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj T. Pauly:

Hallo Sabine, hallo Jerry,

vielen lieben Dank für die nette Bewertung. Es freut uns immer wieder zu hören, dass es unseren Gästen an nichts fehlt und sie einen echten Urlaub genießen können, in Mitling Mark mit Ruhe und Natur pur und kurzen Wegen nach Leer, Papenburg und Rhauderfehn.

Herzliche Grüße von Timo und Jasmin

studeni 2021

Ulrike K. iz/od Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Provjerena kvaliteta

Drugi odmor odgovara prethodnim vrlo dobrim iskustvima! Mjesto za ponovno punjenje i opuštanje! U mnogočemu se osjeća zainteresiranost domaćina za stvaranjem ugodne i privlačne atmosfere. Osim toga, prekrasne atmosferske slike u toplim jesenskim bojama karakteriziraju dane u studenom, neočekivani dar!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj T. Pauly:

Hallo Ulrike,

vielen Dank für das positive Feedback. Es freut uns, dass unsere Bemühungen Ihren Aufenthalt so angenehm wie möglich zu gestalten bemerkt wird.

Herzliche Grüße aus Ostfriesland
Timo und Jasmin

kolovoz 2021

Ulrike K. iz/od Freiburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

izravan pogodak

Smještaj odgovara ponudi, kontakt s iznajmljivačima je ljubazan i otvoren, namještaj i oprema ukusna, svijetla i promišljena. Osim toga, pozitivni dodaci vrebaju posvuda: Playstation 2 za djecu, stolni nogomet i stolni tenis za sve, roštilj na terasi, mlin u susjedstvu i predivno mirna lokacija!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj T. Pauly:

Hallo Ulrike,

vielen Dank für die Bewertung... und den leckeren Wein ;-)

Gruß Timo und Jasmin

svibanj 2021

Erna P. iz/od Mitling Mark

5,0
5 5 5 5 5

Unvergessliche Familienzeit - Erholung pur

Wir kommen sehr bald wieder :)

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2020

Carsten iz/od Rheinland

4,6
5 5 4 4 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća za odmor na nasipu

Osjećali smo se jako dobro od prvog dana. Mirna lokacija nasuprot mlina je fantastična. Kuća za odmor je dobro opremljena i vrlo čista. Zahvaljujući natkrivenom stolu za stolni nogomet i stolu za stolni tenis, kao i PlayStation 2, djeca imaju zanimaciju i za kišne dane. Posebno u vrijeme korone, to je divno izolirano mjesto usred prirode. U selu postoji mogućnost odlaska na jelo u restoranski brod ili preuzimanje hrane prema narudžbi. Dobar polazna točka za šetnje ili izlete u svim smjerovima.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2020

Ralf B. iz/od Hespe

4,5
3.5 5 4 5 5

Ferienhaus Mühle

Wir haben uns sehr wohl gefühlt, es war sehr viel platz ,es war sehr ruhig . Ideal für Radtouren. Eine zweite liege im Garten wäre angebracht, es waren auch 2 Auflagen da.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj T. Pauly:

Hallo Ralf,

Danke für die Bewertung. Leider ist kurz vor eurem Urlaub eine Liege zu Bruch gegangen. Mittlerweile ist Ersatz angeschafft :-)

srpanj 2020

Yvonne S. iz/od Chemnitz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

miran odmor

Kuća za žene ima sve što vam treba. Ugodno je i iznad svega vrlo mirno. Imali smo jako lijepo vrijeme i automobilom se brzo stiže do obale ili neke od lijepih luka. Osjećali smo se jako dobro i rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj T. Pauly:

Hallo Yvonne, vielen Dank für die netten Worte. Es freut uns, dass es euch bei uns gefallen hat :-)
Gruß Timo und Jasmin

lipanj 2020

Siegrid B. iz/od Ihrhove

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno!

Zaista izvanredna lokacija! Neposredno suprotstavljeno prekrasnom mlinu.
Kuća je u odličnom stanju i ima sve što vam treba. Zalasci sunca na nasipu su nezaboravni.
Vrlo brzo ću se vratiti!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor


kontakt

obitelj T. Pauly

obitelj T. Pauly

Dalji smještaji od obitelj T. Pauly


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 282526

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/282526.htm


«Kuća za odmor "Zur Mühle"» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
30% Popust 01.11 do 12.12.2024

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina