Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Harz

Wildemann

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

26 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Naša kuća za odmor dočekuje vas na fantastično lijepoj lokaciji u divljem i romantičnom planinskom gradiću Wildemann. Na samom kraju slijepe ulice, zaštićeni planinama i tik uz žuboreći Spiegeltalbach, vi i vaši voljeni možete uživati u sunčanim satima planina Harz na 500 četvornih metara potpuno ograđenom posjedu. Natkrivena terasa s garniturom za sjedenje poziva na opuštanje i druženje.



Posebno ističemo našu infracrvenu saunu u vlastitoj sauna kućici. Umirujuća toplina i duboko opuštajuće zrake upravo su ono što trebate nakon dana ispunjenog događajima! Nakon toga se opustite u našem integriranom prostoru za opuštanje i pustite svoju dušu.



Ali ništa nije bolje od mirne noći! U prizemlju ćete pronaći našu malu spavaću sobu s bračnim krevetom na opruge, koji osigurava optimalnu udobnost spavanja. Jer samo oni koji dobro spavaju mogu dočekati sljedeći dan s novom energijom.



U spavaćoj sobi broj 2, koja se prostire cijelom gornjom etažom, također ćete pronaći krevet s oprugama za dvije osobe te dodatni krevet za jednu osobu i čvrsti krevet za bebu. Pažnja: prilikom rezervacije imajte na umu da na gornji kat možete doći samo vrlo strmim stubištem u hodniku.



Budete li naš gost zimi, sigurno će vam se svidjeti naš kamin u otvorenom dnevnom boravku. Osobito u hladnim i neugodnim danima, širi ugodnu toplinu zbog koje se osjećate kao kod kuće. Treperenje u kaminu i pomicanje plamena smiruju tijelo i um. Opuštanje je zajamčeno!



Naša vrlo dobro opremljena kuhinja s rustikalnom klupom i drvenim stolom gdje možete zajedno uživati u okrepljujućim obrocima integrirana je u otvoreni dnevni boravak s udobnim garniturama za sjedenje i pametnim TV-om.



Radujemo se što VAM možemo poželjeti dobrodošlicu u našu kuću za odmor i želimo Vama i Vašim najdražima lijep i sadržajan "odmor od svakodnevice" u našoj s ljubavlju uređenoj i udobno namještenoj drvenoj kući.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
sauna sauna
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 78.3 km Flughafen Kassel-Calden

78.3 km

Kolodvor 19.4 km Bahnhof Bad Harzburg

19.4 km

Izlaz s autoceste 24 km Seesen/Harz

24 km


Mjesto i položaj smještaja

Okružen prekrasnom prirodom, romantično smješten između dolina Innerste i Spiegeltal, bivši planinski grad Gornjeg Harza Wildemann leži na nadmorskoj visini od gotovo 400 metara. Zbog svog položaja u dolini i okolnih planina, Wildemann sebe opisuje kao "Mali Tirol u Gornjem Harzu". Sa svojim starim drvenim kućama, ovo mjesto nudi vrlo poseban ugođaj koji podsjeća na dugu rudarsku tradiciju i procvat Gornjeg Harza kao nekadašnjeg industrijskog središta. Grad Wildemann svoje ime duguje staroj legendi o "divljem čovjeku". Priča se da je "divlji čovjek", misteriozni div, živio u špilji u šumi i izazvao je sumnju prvih rudara koji su se tamo naselili.



Oko Wildemanna čeka vas široka mreža pješačkih staza, koje vas vode raznim rutama preko udobnih brdskih staza i kroz tihe bočne doline; uz bistre potoke i rascvjetane planinske livade. Brojne klupe i skloništa, razni panoi s objašnjenjima prirode i kulture pozivaju na zadržavanje. Idilično smješteni ribnjaci također nude mogućnost ribolova i kupanja.



Pejzaž Gornjeg Harza omogućuje mnoge sportove i istovremeno vrlo poseban, izravan doživljaj prirode. Biciklisti i brdski biciklisti ovdje dolaze na svoje. Brdski biciklisti naći će pristup široko razgranatoj mreži ruta Volksbank-Arena Harz oko Wildemanna. U Wildemannu biciklisti imaju izravan pristup biciklističkoj stazi Innerstetal, koja se proteže preko 105 kilometara od planina Harz do Leine.



Zimi se Gornji Harz pretvara u zimski krajolik iz snova. Tada možete istražiti snijegom prekrivene planine oko Wildemanna na raznim stazama za skijaško trčanje ili na romantičnom zimskom pješačenju.



Naravno, uz brojne sportske aktivnosti, regija nudi i druge aktivnosti za slobodno vrijeme. Na primjer, posjetite 19-Lachter-Stollen, koji se nalazi na UNESCO-vom popisu svjetske baštine, ili lijepu crkvu Marije Magdalene (rekonstrukcija spaljene crkve, izgrađena 1915.). Tradicionalni tjeranje stoke, koji se svake godine održava na nedjelju Duhova, uvijek je vrlo posjećen među turistima.



Najnovija atrakcija u Wildemannu je novi objekt "Glowgolf Harz". Ovo je prvo igralište za mini golf u zatvorenom koje svoje posjetitelje dočekuje crnim svjetlom. Osim spektakularnog sjaja boja u zemlji čudesa fluorescentnih boja, teren Glowgolf također priča priče i legende s planina Harz. Tijekom igranja susrest ćete rudare, vještice i vlakove.



Kao što vidite, planine Harz uvijek su vrijedne putovanja!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ukoliko kuća nije zauzeta dva tjedna prije željenog početka putovanja, može se dogovoriti i kraće trajanje putovanja (od gore navedenog). Također ćemo rado napraviti iznimku ako postoje praznine između dvije rezervacije.



Set posteljine uključuje ručnik za saunu, ručnik za tuširanje i ručnik za ruke te podnu prostirku i dovoljno kuhinjskih krpa.



Troškovi električne energije temelje se na stvarnoj potrošnji.



Struja: 40 centi / kWh



Naravno, ne želimo profitirati na dodatnim troškovima, samo vam prenosimo cijene dobavljača energije.



Boravišna pristojba se plaća na licu mjesta.

Uvjeti poništenja:

  • Tritt der Mieter vom Mietvertrag zurück, so hat er pauschalen Ersatz für die beim Vermieter bereits entstandenen Aufwendungen und den entgangenen Gewinn in der nachfolgenden Höhe zu leisten: Kündigung -bis 49 Tage vor Mietbeginn: 10 % des Mietpreises -bis 35 Tage vor Mietbeginn: 30 % des Mietpreises -bis 21 Tage vor Mietbeginn: 60 % des Mietpreises -bis 14 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises -ansonsten (später als 14 Tage vor Mietbeginn) 100 % des Mietpreises *Im Falle eines weiteren offiziellen Corona-Einreiseverbotes des Landes Niedersachsen, können Sie kostenlos stornieren. Es fallen keine Stornierungsgebühren an.*

ostale informacije:

Ima nešto i za vaše voljene "krznene nosiće". Na Harzeru je otvoren Hundwald. Vanjski prostor, koji je otvoren tijekom cijele godine, veličine je cca 3000 četvornih metara, svuda je ograđen i opustošen. Ovdje se vaši psi mogu slobodno kretati. Posjet je besplatan.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2021

Astrid G. iz/od Asendorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Topla dobrodošlica

Naš prekrasan odmor u ovoj lijepo namještenoj kući za odmor započeo je s vrlo ljubaznom kontakt osobom na licu mjesta kada su nam predani ključevi i ukusnom poslasticom kao poklonom dobrodošlice. Vrt sa susjednom šumom i žuborećim potokom - san za svakoga, ne samo za dvonožne prijatelje, već i za našeg Bernskog planinskog psa.
„Mali Tirol“, kako još zovu Wildemanna, nudi dvonožnim i četveronožnim prijateljima prekrasne pješačke staze, koje počinju – da tako kažemo – na kućnom pragu. Usput se naš pas mogao rashladiti ili osvježiti u nekom od brojnih potoka. Vrhunac svake šetnje bilo je kupanje u jednom od brojnih jezerca. Posebno je popularno bilo obližnje jezerce za kupanje u parku za pse.
Ovu kuću za odmor bismo iznajmili kod vlasnika koji je sve smislio i organizirao
od A lajk zahtjev - Z lajk Osjećaj se kao kod kuće, preporučam opet i opet.
Odmor sa psima bio je/jest naš moto i potvrdio se: ljudi i psi ovdje su dobrodošli.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin F. Schulz:

Liebe Familie G.,
wir freuen uns sehr, dass Sie bei uns einen wunderschönen Urlaub verbringen konnten und Ihnen unser Ferienhaus und die Umgebung so gut gefallen haben.
Vielen Dank und liebe Grüße aus dem wunderschönen Harz!


kontakt

gospodin F. Schulz

gospodin F. Schulz

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 282527

Posljednje ažuriranje: 30.08.2023

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/282527.htm


«Kuća za odmor Harz» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina