Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Dama s bazenom

Dobrinj

maks.  8   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
180m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

15 puta dodano listi želja

Već više od 3 godine online



Opis

Villa Dama je potpuno nova, moderna vila, samo 70 m od mora. Nalazi se u malom mjestu Klimno na otoku Krku. Može primiti do 10 osoba. Iz vile se pruža prekrasan pogled na zaljev Soline. Vila je udobno namještena i posjeduje visokokvalitetnu opremu. Sobe su prostrane i imaju puno sunčeve svjetlosti. Ako želite putovati u proljeće ili kasnu jesen, ova je vila savršen izbor za vas jer ima podno grijanje i grijani bazen. Moderna arhitektura kuće ne samo da jamči vašu privatnost, već vam daje i osjećaj ekskluzivnosti, iako je Villa Dama dizajnirana kao dvojna kuća.

Ulazite u kuću s parkirališta za 3 automobila. Slijedeći stepenice odvest će vas do prostrane terase s velikim grijanim bazenom i terasom s garniturom za sjedenje i roštiljem. Udobne sunčane naočale osigurava bazen, tako da možete uživati u suncu. Prostor za sjedenje pripremljen je za osam osoba. Posebnost terase je podesivi krov na terasi - možete ga ostaviti potpuno otvoren ili zatvoren. Ako želite roštiljati, Weber grill s ugljenom stoji vam na raspolaganju. Čitava terasa je ograđena, tako da je vaša privatnost zagarantovana.

Vila se prostire na dva kata. Širok i prostran dnevni boravak u prizemlju sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka. Kuhinja je u potpunosti opremljena vrhunskim aparatima poput indukcijskog štednjaka s integriranom napa, zamrzivačem, hladnjakom, štednjakom, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, perilicom posuđa i svim potrebnim posuđem. Na raspolaganju vam je i poseban hladnjak za vino. U dnevnom boravku naći ćete udoban blagovaonicu za osam osoba u kojoj možete uživati u svojim obrocima. U dnevnom boravku čeka vas velika kožna sofa za opuštanje ispred 65-inčnog televizora s ravnim ekranom sa satelitskim programima. Iz dnevnog boravka imate pristup vanjskoj terasi i bazenu. U prizemlju ćete naći i spavaću sobu s bračnim krevetom (180x200 cm) i kupaonicu s tušem.

Stubište vas vodi do prvog kata s tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Moja spavaća soba ima svoju terasu sa stolom i stolicama, odakle možete uživati u svojoj jutarnjoj kavi s prekrasnim pogledom na more. Glavna spavaća soba opremljena je velikim krevetom (180 x 200 cm), TV-om ravnog ekrana, radnim prostorom i vlastitom kupaonicom s tušem. Dvije dodatne spavaće sobe na prvom katu opremljene su krevetom king size (180 x 200 cm) i TV-om ravnog ekrana. Kupatilo možete koristiti s izlazom iz hodnika koji je opremljen s dva umivaonika, tušem, kadom, sušilom za kosu i perilicom rublja. Sve spavaće sobe u kući bit će pripremljene za vas po dolasku; Ručnici su također dostupni.

Villa Dama je potpuno klimatizirana vila s integriranom klimom, koja se koristi i za prozračivanje kuće, tako da uvijek možete udahnuti svježi zrak kad ste u kući. Prozori se mogu u potpunosti zatvoriti roletama. Posebna stvar u kući su svjetla, tako da su prekrasna ambijentalna svjetla postavljena u svakom kutu vile. Wi-Fi veza dostupna je posvuda u prostorijama. S privatnog parkirališta ispred kuće možete pristupiti praktičnom podrumu u kojem možete pohraniti svoju sportsku opremu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 4
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.05 km

0.05 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Autobus 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 11 km Rijeka International Airport

11 km

Izlaz s autoceste 13 km A1

13 km


Mjesto i položaj smještaja

Restorani, trgovina, kafić, pizzeria, pekara, igralište i sportsko igralište udaljeni su 600 metara. Do vile je lako doći jer je Zračna luka Rijeka udaljena samo 11 km, autobusna stanica je udaljena samo 250 m, a trajektna luka za otoke Cres i Rab udaljena je 20 km. Krk je prekrasan otok koji nudi mogućnosti za svakog gosta. Na krčkim plažama nalazi se šest plavih zastava. To dovoljno govori o čistoći i kvaliteti mora i kvaliteti dodatne usluge. Plaže su šljunčane i stjenovite s opuštenim predjelima u kojima možete uživati cijeli dan. Otok Krk raj je za planinare i bicikliste. Pođite laganim ili zahtjevnim planinarskim stazama dužine 300 km. Krenite obilaznicom Krka koja povezuje sve planinarske staze i pješice istražite sva otočka mjesta. Najatraktivnija biciklistička staza proteže se od Malinske preko Krka do ulaza u Punat. Ljubitelji brdskog biciklizma mogu otići do crkve Svetog Krševana, koja je usred šume potpuno usamljena. Otkrijte sve ljepote Krka uz pomoć brojnih ronilačkih centara. Otkrijte sve olupine broda, okomite zidove i bogatu floru i faunu Krko plave. Probudite sportski duh na brojnim sportskim terenima. Igrajte tenis ili golf.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje: Smještaj, klima uređaj, kupaonske ručnike, posteljinu, čišćenje na odlasku, struju, održavanje vrta, grijanje, pristup internetu, parking, održavanje bazena, kotizaciju, boravišnu pristojbu, korištenje dječjeg krevetića, korištenje dječje stolice, korištenje roštilja, korištenje perilice rublja, voda.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Posjetite našu web stranicu gdje ćete pronaći naše opće uvjete.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2021

Christian L. iz/od München

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

vila dama

Kuća je prekrasna i super moderna. Položaj uz more je fantastičan. Gospodin Dušan, vlasnik je nevjerojatno ljubazan i od velike pomoći. Nema se apsolutno ništa za prigovoriti. Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Adria Villas
gospodin J. Hunski

gospodin J. Hunski

Adria Villas je turistička agencija koja nudi luksuzni najam s našim izborom luksuznih vila i apartmana na otoku Krku u Hrvatskoj. Budući da radimo lokalno, dijelimo jedinstven odnos s vlasnicima naših luksuznih vila i apartmana. Svaku vilu i apartman kojim upravljamo naša uprava redovito provjerava kako bi osigurali da vaš teško zarađeni odmor ispuni vaša očekivanja. Trudimo se da vam pomognemo u provedbi i organiziranju vašeg savršenog odmora. Naša profesionalnost i iskustvo jamče siguran i kvalitetan odmor. Uvijek smo dostupni za pitanja i upite. U našoj ponudi sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara i udovoljava vašim potrebama.


Dalji smještaji od gospodin J. Hunski

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Hunski

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 284182

Posljednje ažuriranje: 25.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284182.htm


«Villa Dama s bazenom» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina